.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

22 Ocak 2010 Cuma

IBB Maçı Numaralı Bilet Kazananları

Hak Kazananlar;
  • Tecahül-ü Arif
  • Natura Horror Vacui
  • Furkan Elkatmış
  • Ratash
  • Muhoo
Olası hava muhalefeti nedeniyle maça gelemeyecek arkadaşlar lütfen "bugünden" bildirsin. Gitmek isteyen kişilere paslayalım...
Paslayacağımız kişiler;
  1. Sozcelyk
  2. Brucegrobbelaar
Kazananlar eksibesiktas@gmail.com adresine rumuz ve telefon numaralarını yazıyorlar. Yarın saat 18:30'da İnönü Stadyumu'nun eski açık tarafındaki Kartal Yuvası'nın önünde buluşuyoruz ve biletlerini veriyoruz. Tebrikler.

6 Yorum:

stfud dedi ki...

ben soruları cevaplandırırken gece olan yolculuğumu ve hava muhalefetini unutmuşum.başkasına paslayabilirsiniz..

Yarınki hava durumuna güvenmediğim için ve geceleğim semtin uzak olduğundan bilet hakkının yanmasını istemem gelmesi garanti olan bir arkadaşımız bizim yerimize takımıza destek olursa daha iyi olur ben hakkımdan vazgeçiyorum çok teşekkürler saygılarımla

öncelikle teşekkürler arkadaşlar. ben kesinlikle geliyorum. bileti kazanmasam da gidecektim zaten. bileti kazandığıma göre, zaten harcamayı planladığım parayla başka bir arkadaşımı maça götüreceğim. en azından fazladan bir kişi daha gelmiş oldu sayenizde. bir de tabi bunun yanında sayenizde ilk defa numaralıda maç izlemiş olacağım ki, bunun için de ayrıca teşekkürlerimi ileteyim hepinize.

Muhoo dedi ki...

Bizim burada kar baya etkisini artırmış durumda. Eve dönüşte sorun yaşayacağımı düşünüyorum. Bileti başka bir arkadaşa verebilirsiniz. Kazandığım bilet hakkından vazgeçiyorum.

Muhoo dedi ki...

Maç ertelenmiş. Hava muhalefeti nedeniyle vazgeçmiştim biletten. Maçın oynancağı gün alma şansımız devam ediyordur heralde ?

Arayıp maçın ertelenebileceğini, bu yüzden bileti ulaştıramayacaklarını haber veren threepoint'e teşekkürler.

Yorum Gönder

Ara