.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

13 Ocak 2010 Çarşamba

Bu Ne Biçim Hikaye Böyle?

"Mustafa Denizli ile iletişim bozukluğu yaşadım.Babamın rahatsızlığı vardı. Antalya kampında telefon geldi ve babamın çok ağır olduğunu söylediler. Ben de Mustafa hocaya durumu izah etmeye çalıştım o da bana bakarız dedi. Daha sonra benim ablam beni aradı ve ölmek üzere olduğunu solunum cihazları ile hayatta kaldığını söyleyince hemen Mustafa hocaya koştum ve izin istedim.Yalnız izni isterken sanırım o telaşla sesimi yükselttim Mustafa hocaya ve o da yanlış algıladı. Ablam ağlayarak arayınca çok korkmuştum ve bir anda bunu yaptım ve Mustafa Denizli de benle çalışmak istemediğinin kararını verdi ve ben de kulüpten ayrılmak zorunda kaldım." Stefano Marrone Kaynak: http://www.haber1903.com/Haber-8897-stefano-marrone-haber1903e-konustu

14 Yorum:

sozcelyk dedi ki...

uğur incemanı oynatmasının bile açıklaması vardır

bunun olamaz

yazıklar olsun aldığın yediğin içtiğin rızka...

ceyhun dedi ki...

delgado 13'ün gelmeyecek miydi?

onunla ilgili net bi haber yok mu hala?

mj23 dedi ki...

birisi md'ye marrone gidince 1 yabancı hakkı daha verilmeyeceğini izah etsin.

M.Ç. dedi ki...

iyice kafasının dikine gidiyor adam artık.

sozcelyk dedi ki...

@ ceyhun

delgado 13 ünde değil 16 sında gelecek istanbula , denenecek uygunsa takıma katılacak uygun değilse yol verilecek.

delgado yu en çok sevenlerden biri benim ama sağlamken hayrını göremediğimiz delgadonun sakatlık psikolojisiyle çıtkırıldım oyununa bu saatten sonra şahsan katlanamam.

denizliyide dinlemek lazim.

esgo dedi ki...

Bu ülkede herkes haber1903'e konuşuyor herhalde..Babası ölüm döşeğinde olan bir adam kalkıp da niye bu siteye konuşsun veya röportaj teklifini kabul edip vaktini bunlara harcasın ? 2 gün önce solunum cihazlarına bağlıydı da , şimdi ayağa kalkıp rakı balık mı yapıyor yani.. Evet abartıyorum farkındayım da basında çıkan haberlere inanmama ve hep bir şüpheyle yaklaşma huyumdan da kurtulamıyorum.

Suçlamalar çok ağır, elbet Denizli'nin de bunlara verecek bir yanıtı vardır. Bekleyelim bakalım ne çıkacak altından.

esgo dedi ki...

Şayet yazılanlar ve yaşananlar doğruysa, olay Vitesse maçı öncesine tekabul ediyor. Yani takıma yükleme yapılacak ve kondisyon depolanacak dönemin başlangıcı; bir bakıma Denizli'nin Morrone'ya en fazla ihtiyaç duyacağı süreç. Denizli'yi aklama derdinde değilim tabii, sadece tüm bunlar doğruysa Denizli'nin aklından geçenleri okumaya çalışıyorum.

esperanza dedi ki...

haber1903 e konusmasi bana da sacmalik gibi geliyor, bu yazilanlar olsa olsa 5. agizdan gelen seylerdir diye dusunuyorum. Ben de Eser e katiliyorum, her ne kadar begenmesek , akil erdiremesek te simdiye kadar kurdugu teknik ekiplerle ters dusmuslugu yoktu MD nin. Herkes gelir gider bir sekilde de neden bunu saklarlar onu da anlamis degilim. 1 hafta sonra ortaya cikinca ne kazancimiz oldu cozemedim ?

Gökhan dedi ki...

alakasız olacak ama gs lucas neill i almış.

meira gibi olmasını bekleyecez artık.

Cipher dedi ki...

Taze bir haber düştü konuyla ilgili, Stefano hocanın odasının kapısını yumruklamış.

http://www.haber1903.com/Haber-8905-soz-savunmanin

Çok ilginç bir klüp olmaya başladık. Alt yapı hocası teknik direktörü eleştirir, yönetici görevine devam ederken hocaya başkana sallar, sonra istifa eder gerekli nemalanmayı yapamaz tekrar eski safına döner, kondisyoner hocaya diklenir, 18 yaşındaki altyapı futbolcusu röportajında hocaya sallar.

Bu konularda yorum yapabilecek aklı selim, bilgili, otoriter konuşurken en azından ne diyor bi dinleyelim diyeceğimiz yönetim kurulu üyelerine ihtiyacımız var bu sorunların önüne geçmek için. Demirören'den böyle bir beklentim yok ama Aksu'nun listesinde de böyle bir adam yok, o da finans konularında ehil kişileri dolduruyor listesine, umarım bundan sonra açıklayacakları arasında bu tarz adaylar da olur.

haberi 1903'ten önce hürriyette gördüm diye hatırlıyorum ama

Pamukk dedi ki...

çççoooook yanlış bi durum marronenin gitmesi. sebepse çok basit. saçmalık. bu bize pahalıya patlarsa ne diceksin Denizli.

Pamukk dedi ki...

haber1903 yazmadan bisürü yerde bu açıklamalar vardı.

Yorum Gönder

Ara