.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

31 Ocak 2010 Pazar

Beşiktaş Olağan Seçim Kongresi

236 Yorum:

«En Eski   ‹Eski   1 – 200 / 236   Yeni›   En yeni»

sizi sevmiyorum sütoğlanlar. ama çare yok en saçlınız seçilsin istiyorum

kma dedi ki...

ölümü gösterip sıtmaya razı etmek diye bi tabir var ya...

Murat Aksu diyorum ama sırf bu yüzden.

Pamukk dedi ki...

postu jessi açmış kaybederiz

Pamukk dedi ki...

şaka bir yana, pazar akşamı rakı bile kesmez bizi :(

BJK4EVER dedi ki...

Oylama saat kacta olacak ve saat kac gibi kazanan belli olur???

esgo dedi ki...

Aksu, Faik Çetiner'in konuğu olacak.

P.tesi
Tv8 - 22:15

esperanza dedi ki...

Hepimize gelsin;

batsin bu dunya, bitsin bu ruya

nuwanda dedi ki...

ya burdaki arkadaşları anlamıyotum murat aksuyu neden beğenmiyorlar adam bu dönemde çıktı çok güzel projelerle başkanlığa aday oldu ne yapmasını bekliyordunuz.üstelik önce süleyman sebayla görüştü hikmet çetinin aday olması çaba gösterdi olmayınca kendisi aday oldu efsane başkanım sebanın da desteğğiyle yola çıktı.

nuwanda dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Murat Aksu'nun böyle bir liste oluşturacağını hiç tahmin edemezdim.Harbiden büyük bir iş çıkardı.Kendinden de çok emin.Seçileceğinden emin olmasa bu kadar iddalı konuşamazdı.Şimdiden hayırlı olsun Beşiktaş'a.Seçildikten sonra yapacağı ilk iş üyelik sistemini değiştirmek olacaktır ki zaten bunu yapmak zorunda çünkü 2 sene sonra Demirören'nin kulübe üye yaptığı 7000 küsür işçisi oy kullanma hakkına sahip olacak.

Adsız dedi ki...

tüpbeyin ya gidecek ya gidecek!

TA dedi ki...

@rogerio

''çünkü 2 sene sonra Demirören'nin kulübe üye yaptığı 7000 küsür işçisi oy kullanma hakkına sahip olacak.''

bence işci demen yanlış bir tabir olmuş.işcilik asil bir şeydir. köle tabiri daha yerinde olur kanımca.

Cetin dedi ki...

İşçilik kanunda belirli bir ücret karşılığı iş görmek diye tanımlandığı için bence cuk oturmuş:)

@T.Ç.

İşçiyi gerçek anlamında kullandım.Yanlış anlaşılma olmasın.Milangaz'ın işçilerini kulübe üye yapmış.

mj23 dedi ki...

murat aksu tv8'e kesin olarak çıkıyor mu?

mrt309 dedi ki...

Bence Murat Aksu kazanırsa Beşiktaş için taze bir başlangıç olur. Yöentimde başarılı olamazsa bir sonraki seçimde kaybeder zaten. Ama en azından bu süre zarfında maddi olarak bir adama bağımlı olmaktan kurtarılabilir Beşiktaş. Saçma sapan açıklama ve hareketlerle darbe yiyen kulübün saygınlığı korunur. Sportif başarı en büyük soru işareti olur. Bir süre Tabata gibi yıldız oyuncu transferleri olmaz:) Murat Aksu ve yönetiminin en büyük artısı Demirören'in farkında olmaları. Yani biliyorlarki Demirören'in istenilmemesinin nedeni futbol takımın aldığı kötü sonuçlar değil. Çünkü iki transfer yapıp bütün kupaları topluycaz tarzı açıklamaların yerine kulübü uzun vadede nasıl düze çıkarırız şeklinde açıklamalar yapıyorlar. Demiören dönemi güzel bir örnek. O ne yaptıysa tersini yapsınlar. Herşey çok daha güzel olur.

Yıldırım Demirören kazanırsa taraftar ile arasındaki ipler iyice gerilir. Bu işin ucu nereye gider bilmiyorum ama hiç hoş olmaz gibi geliyor bana. Taraftar baskısı bir şekilde Demirören'i istifaya götürebilir ama bu süreç Beşiktaş'a büyük zarar verir. Olaylı maçlar yaşababilir. Olaylardan kastım protokol tribünündeki başkana tüm stadın sövmesi yada ellerine geçirdiklerini fırlatması şeklinde olur. Demirören'de buna elinden geldiğince karşılık verir. Olan Beşiktaş'a olur.

ian dedi ki...

yıldırım demirören yeni bir şansı haketmiyor.

ian dedi ki...

şu ortamda bir yönetim kurulu oluşturup seçime girebilen murat aksu bir şansı hakediyor. bir de kiminle konuşsam murat aksu'nun yönetim kurulu hakkında çok olumlu şeyler duyuyorum. ben pek araştıramadım, duyduklarım sevindirici. beşiktaş taraftarı mutlu olsun seçim sonucunda.

Adsız dedi ki...

TÜPBEYİNE HAYIR

http://www.facebook.com/video/video.php?v=104889326196277&oid=222855737308

demıroren tekrar baskan secılırse ne olacak dıye dusunen var mı?

affan kececı'yı de lıstesıne almıs demıroren.. ankara beledıye secımıne benzeyecek sanırım.. yıne demıroren gelecek gıbı gozukuyor..

serdar baskan gıbı sovduler bana gıdıyorum dıyecek bır ınsana da benzemıyor.. ısler ıyıce arap sacına donecek..

Cetin dedi ki...

http://www.tv8.com.tr/webtv.asp

izlemek isteyenler burdan izleyebilir

repLanigre dedi ki...

başladi bile

ynwa dedi ki...

vay be demirören'e o kadar sallayan metin keçeli de gerçek yüzünü göstermiş.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25048877/

bu işin çivisi çıkmış artık.

Adsız dedi ki...

binlerce dansöz var
tüpbeyinin listesine yakışır bunlar

umutjean dedi ki...

ben hala murat aksu ya supheyle bakanlari anlayamiyorum. neymis yok sutoglanmis yok akp`ciymis oymus buymus. hayir benim anlamadigim sizin beklediginiz nedir arkadasim? ibrahim altinsay gelsin tek aday olarak girsin, besiktas kurumsallasmasini tam olarak halletsin, ekonomik alanda gelecegini garanti altina alsin, altyapisi makine gibi calissin her sene bir sergen iki riza calimbay cikarsin, dunyanin en modern stadi insa edilsin, adi seref bey olsun, her sene $L de en kotu son 8 e kalinsin, $ifo mehmet gelsin takimin basina gecsin en az 10 sene kalsin ardindan real madrid in basina gecsin... eger bunlarin bu cevresel etkenler dahilinde gercekci oldugunu dusunuyorsaniz size iyi ruyalar. su anda son derece serefli ve super mega basarili baskanimizin karsinina aday olarak cikabilecek en iyi adaylardan biridir murat aksu. besiktasin mali durumunun ne denli feci oldugunun, bu durumdan tek cikis yolunun ozkaynak ve stad projesi oldugunun farkinda adam en azindan. ha bunu basarir basarmaz ayri konudur ancak bu durumdan cikis yolunun farkinda. kulubun sayginliginin ayaklar altinda oldugunun farkinda. diyor ki baskan olur olmaz yapacagim ilk sey klubu tarafsiz uluslararasi bir mali denetleme sirketine denetletmek olacak. benim icin bu bile yeter arkadasim. yillardir aldigim urunlerin paralari, verdigim bilet paralari kimin cebine girmis gorucem. elbette yukarda saydigim seylerin gercek olmasini ben de cok isterim ancak hangi ulkede yasadigimizi unutmayalim. ayaklarimiz biraz yere degsin.

theotheo dedi ki...

özkaynak sistemine döneriz beyler:))

murat aksuyla...

mj23 dedi ki...

gaziantepspor'u ajax sistemine döndürürüz beyler:))

yd ile...

Ze1903 dedi ki...

Fikret orman ve metin keçeli ne kadar kaypak adamlarmış.3-5 ay neler diyorlardı şimdi ikiside demiörenin listesinde.Bunlar bu yönetim seçilirse 1 seneyi tamamlamadan istifa eder bu kadar net konuşuyorum....

esperanza dedi ki...

Besiktas Efes Pilsen ve Besiktas Ziraat Bankasi na basarilar dilerim

theotheo dedi ki...

özkaynak sisteminden 3 messi 2 fabregas 1 zidane çıkması dileğiyle.

selam ve dua ile...

murat aksu ile...

kartal ruhu dedi ki...

Dandik futbolculara ödenecek milyon dolarların bir yerimize çok fazla girmemesi dileği ile...

sabun ve krem ile...

Yıldırım Demirören ile...

AQ-47 dedi ki...

müthiş oyuncu scouting'i ile 3 messi 2 fabregas 1 zidane transfer edilmesi dileğiyle.

para ve rezillik ile...

ismi lazım değil ile...

esgo dedi ki...

Özkaynağa destek ve yatırım anlayışını sahaya 11 tane Necip ile çıkmak olarak algılıyoruz galiba :) Kaldı ki alt yapıdan Messi'ler Xavi'ler çıkmaz, zira onlar tektir, eşi benzeri yoktur. Cisse'den, Fink'ten iyisini çıkarıp, Diatta'ya, Higuain'e muhtaç olmamak neyimize yetmiyor.

theotheo dedi ki...

zamanında demirören'e yalakalık yapan, şimdide arkasından atıp tutan adamların, beşiktaş başkanlığına ne kadar yakıştığı düşüncesini sorgulamanız dileğiyle.

theotheo dedi ki...

@eser

bu özkaynak laflarını çok gördük işittik, hepsi masaldır.

bu seviyelerde bir futbolcu yetiştirmek kolay iş değildir, özkaynağı kurdum gelsin cisselerle olmaz.

bu işin mantığı yoktur, şans meselesidir, çok övülen arsenal kaç tane altyapıdan çıkarmıştır? hepsi dünyanın çeşitli yerlerinden gelen özel yetenekte adamlardır.

öyle okul kurarım, hiç para harcamadan takım kurarımla bu işler yürümez. yani lafla bi b.k yürümez.

AQ-47 dedi ki...

zamanında kendine söven adamları şimdi listesine alan adamların, beşiktaş başkanlığına ne kadar yakıştığı düşüncesini sorgulamanız dileğiyle.

theotheo dedi ki...

strateji sunacak aksu.

nedir?

gs naptı?

ünlü td getirip, oyuncu transfer etmeyi kolaylaştırdı.

bana isim versin, bu iş mustafa denizliyle olmuyor, şu teknik direktör gelecek, şu şu şu kalitede isimler gelecek, bu bu bu projeler hayata geçirilecek.

özkaynak sistemi olsunu bende söylerim şu anda başkan adayı olsam, özkaynak olsun hatta özy...ta olsun.

esperanza dedi ki...

Murat Aksu "ozkaynak" yapilanmasiyla ilgili bugun TV* de ufak ta olsa ipucu verdi. Ozkaynak derken guney amerika dan 1-2 m a ucuza topculari getirip tutmasini bekleyecez gibi hisesttim. Neyse , Serdar ozkan lardan Ibrahim Kas lardan iyidir en azindan %10 da olsa iyi oyuncu cikma sansi var

theotheo dedi ki...

o işler kolay olmuyo hacılar ya.

güney amerikadan getir tut al sana ernst. yok böyle bişey beyler. bunu kim söylüyosa yalan yani.

bizim gibi takımların yapacağı işler basit.

taşaklı bi antrenör getireceksin. yanınada türk futbolunu iyi bilen, gözü açık tayfur gibi değil. sağlam bi adam getireceksin.

yap baba transferleri, arkada böyle bir taraftar kitlesi var, ambargo koyarız.

hala özkaynak masalları ile uyuyorsanız size iyi uykular dilerim, çünkü yatıyorum, yarın aynı kıçım gibi sabahın köründe işe kalkacam.

Unknown dedi ki...

tüpoğlan çıkarsa o sandıktan,ben o gidene kadar beşiktaşlılığımı rafa kaldıracam. maç sonuçlarına bile bakmayacam.kanser olacam yoksa ya.

Cetin dedi ki...

Murat Aksuyla Kan,ter gözyaşı

Demirören'le açılmayan şemsiye

Y.D. gelirse diye cümleye başlayamıyorum o kadar incitiyor beni o düşünce.Yok Aksu gelirse selammış, özkaynaktan Messi'ymiş. Arkadaşlar bu futbolcular uzaydan gelmiyo tarladanda bitmiyor.İnsanlara doğru ortamda fırsat verirseniz başarılı olma olasılıkları yükselir öyle her şeyde saf kaliteyle olmaz.Takım "takım" olmuşsa altyapıdan çıkmış o yaşı bizden küçük kardeşlerimizde başarılı olabilir. Serdar Özkan'ın geçen sene Gaziantep'e attığı golü hatırlatırım bide bugunkü haline bakın derim Tabata'nın Antep'teki haline bakın bide buizdeki haline bakın derim.Yapmayın etmeyin Aksu'ya karşı çıkcam diye verim oranı yüzde 5 olan Demirören'i desteklemeyin

He bide Demirören çıkarsa sandıktan o gün Beşiktaş'ın bizim anladığımız Beşiktaş olmadığını bambaşka bir şeye dönüştüğünü tribünde adam dövmenin sürekli kaypaklığın herkes kötü başkan iyi düşüncesinin, bir bencil adamın kolektif akla tercih edildiği bi yer olur.Benimde payıma uzaktan sevmek düşer.

BlackWhite dedi ki...

Bazı düşüncelere göre geriye bir tek aziz başkan modeli kalıyor ki, YD yıllardır taklit ede ede yapamadı, bari bu modeli özleyenler başkan olsun da yapsınlar bi zahmet. Quaresma diye inleyen nağmelere hediye olaraktan en az 3 senelik yapmak zorunda olunan sözleşme ile toplam 30 milyon avroya yakın gacırt formatında ödenecekle başka türlü de olmaz ki benim canım kardeşlerim. Madem illa ki şişme bebek olacak, aziz tipinde ama işe yarayanı olsun densin olsun bitsin. Desperate Housewife izleyip gacıların dalaverelerine takılmak veya özgür cipiyle Arizonaları aşanlara bakıp benim de 4 çekerim olsun demek kadar saf ve iyi niyetli bu yaklaşımı emin olun YD den daha samimi buluyorum. O zaman işin adını koyalım; bu kongre tenekele hedefleriyle göz dolduracak ve adı ile siyahbeyazı dışında sadece senetleriyle gündemde olacak bol gazoz kupası ümidiyle dolu bir taraftaki Beşiktaşlılarla, az olsun ama bizim olsun diyen öte taraftaki Beşiktaşlıların mücadelesine sahne olacak. Fulya gelirlerini bile doğru rakamlarla telaffuz edemeyen, çok değil 2 hafta kadar önce kendisine sallayanları listesine almakta beis görmeyenlerin yaptıklarının püripak olacağı birinci model olursa eğer, ben kendi adıma söz veriyorum, Beşiktaşı diğerlerine bırakıp gideceğim. Nedeni ise; Beşiktaş eğer artık o aşkın sahibi değil ise eksikliklerimin giderileceği bir alan değil, yapılması gerektiğinde bırakılacak bir aşktır. Tabii bu gidiş hepten gidiştir, yaşanmışlara saygı dolu ve başka bir aşk olmaksızın.

Turkiye'de ozkaynaktan yildiz cikmaz; ama Turkiye yildiz futbolcu potansiyeli olan bir ulkedir. Gokhan Gonul, Arda vs. sansi yaver gider tutar; kimilerinin tutmaz. Ozkaynak ile cok is olmaz.

Ama:

Ozkaynagin alternatifi Tabata'ya 8, Ismail'e 6.5 ise; orada da durup dusunmek lazimdir. Gelir-gider denge vs. Onemli seyler bunlar. Bana "ozkaynak mi, yoksa simdiki transfer politikasi mi?" de, ozkaynagi secerim. Bu takim Seba zamaninda da bu kadar, ve hatta daha fazla sampiyon oluyordu, Bilgili zamaninda da.
----------------------------------
Benim bu secimlerde tek onceligim var: Kulubun borclari, mali gostergeleri vs. hakkinda konusan, onceligi bu olan adam secilsin. Demiroren'in borclar konusunda tek dedigi "Secilemezsem parami alirim." Aksu ise surekli "Listemde 3 finansci var, mali yapi duzenlenecek, denetime girilecek" vs. diyor. Benim oyum, sadece ve sadece bu yuzden, Aksu'ya.

Ozkaynagin sarap canagina edeyim yoksa, ben "Kulup iflas edecek olm lan!" endisesiyle yasamak istemiyorum sadece.

theotheo demis ki:

gs naptı?

ünlü td getirip, oyuncu transfer etmeyi kolaylaştırdı.

Peki Demiroren ne yapti?

Unlu td getirip 6 ayda kovdu. Sonra bir unlu daha getirip kalemleri araciligiyla kovmaktan beter ederek gonderdi. Bu iki unlunun de "olumsuz referans" vermesini sagladi.

Hayir Denizli gider, yerine Klinsmann gelir, onu da 6 ayda kovariz, bir Almanya pazari kaldi onu da kaybederiz kesin.

tlgpnr dedi ki...

elma, hesap, masal

içlerinden bir murada ereğiz madem, aksu olsun. diliyorum.

geriye sayıyorum günleri, kerevetine çıktığımın kongresi!! gökten bir şeyler düşecek belli masalın sonunda. belki mutlu son belki sonun başlangıcı. iş ki; demir mi daha ören pamuk mu göreceğiz..

umalım elma olsun düşen ve biz demirören'sizliğin çekim kuvvetini fark edelim.

RuFF dedi ki...

Metin Keçeli Y.D nin listesine girmiş inanılacak gibi değil
Nasıl bir "R" yapmaktır bu bu insanlar da hiç utanma arlanma yokmudur hey allahım..

RuFF dedi ki...

webkartallarından Av. Murat Ersöz'ün Metin keçeli hakkındaki yorumu ;

ŞAN ÖKTEN'in kemikleri sızlamış mıdır?

Bu yönetim ŞAN ÖKTEN ismini
Beşiktaş’tan silmek istedi.
Beşiktaş şehidinin adını müteahhite peşkeş çekeceklerdi.
Müteahhit, ŞAN ÖKTEN’in adı verilen kamp tesislerini yenileyecek,
sonrasında da kendi adı verilecekti.
Beşiktaş şehidinin adı silinecek, yerine mütehhitin adı yazılacak.

ŞAN ÖKTEN’in mezarı başında; yapmayın, ayıptır, günahtır dedik.
Beşiktaş’a ihanettir, dedik.
Öyle bir şey yok, yalan söylemeyin dediler.

Sn. Cengiz Karakaya ve sevgili başkanımız Altay Altın önderliğinde kurduğumuz
“AŞK BİZİM SEMT BİZİM PLATFORMU” ile;
Beşiktaş’ın göbeğinde 10.000 imza topladık.
Hayatını Beşiktaş uğrunda vermiş ŞAN ÖKTEN ismini yaşatmak ahde vefanın gereğidir,
ŞAN ÖKTEN’e dokunmayın dedik.
10.000 kişi geldi, imza attı.

ŞAN ÖKTEN’i anma gecesi düzenledik.
ÖKTEN ailesi geldi.
Uzunca bir zamandır bırakın bir araya gelmeyi birbirleri ile selamlaşmayan, konuşmayan ayrı kamplardaki kişiler geldiler.

Tüm bu uğraşlarımız sonunda müteahhit pes etti.
ŞAN ÖKTEN adını kurtardık.
Bize yalancı diyenlerin yalanlarını, ihanetlerini yüzlerine vurduk.

Fakat, ne acıdır ki;
ŞAN ÖKTEN’in hayatını kaybettiği kazada yaralanan Metin Keçeli ne imza kampanyasına katıldı ne de anma gecesine geldi.
Murat Aksu’nun listesine girecek olan İpek Ökten’i “babanın kemikleri sızlar” diyerek caydırdı.
Sonra da ŞAN ÖKTEN adını Beşiktaş’tan silmek isteyen başkanla, o zihniyetle yan yana geldi.

Acaba ŞAN ÖKTEN’in kemikleri sızlamış mıdır?
Ne dersiniz, Sayın Keçeli…???

Adaylardan bir tanesi yillardir oldugu gibi ne kadar dernekci, grupcu, oy potansiyeli olan varsa topluyor. Tabii bu oylarin karsiliginda orneklerini defalarca gordugumuz gibi kendilerine Avrupa deplasman gezileri, konaklamalar, esine dostuna kulupte is ayarlarmalar, turlu menfaatler vs. vadediyor. Kisacasi hesap kitap tutmadan yiyin efendiler, aksirinciya, tiksirinciya, patlayincaya kadar yiyin demeye devam ediyor. Pazarliklar oyle cetin geciyor ki, listeyi bile son gun olan Carsamba'ya kadar aciklayamiyor. Kime ne vaadedersem ne kadar oy alirim dusuncesi ile kulupten menfaat dagitmaya devam ediyor.

Oburu ise gelir gelmez iki uluslararasi denetim firmasi ile capraz mali denetim yaptiracagini, kulupten cikar saglayanlarin suyunu kesecegini soyleyip hicbir dernekci ve grupcuyu kaale almiyor. Listeyi 2 hafta onceden acik olarak teslim edip oy pazarliklarini ortadan kaldiriyor. Kongre uye sayisini yuzbinlere cikararak gruplarin, derneklerin, oy simsarlarinin donemini bitirecegini soyluyor. Ustune ustluk Fulya projesindeki yolsuzluklarin takipcisi olacagini soyluyor ki bu da bazilarinin uykusunu kaciriyor.

Gelirse bu dediklerini yapar/yapmaz, kulubu daha iyi hale getirir veya daha beter eder, bu tamamen ayri bir konu. Esas olan bu soylediklerinin yillardir bu sistem icinden nemalananlari fena halde korkutmasi.Kabul edelim bu dernekci/grupcu/oy simsari sistemi gercekten bir gun yikilirsa her secimde kapilari calinip oylarini en iyi menfaat karsiliginda satanlari bir daha kim arar?

Bu yuzden de daha birkac ay onceye kadar pastadan nasil en buyuk payi ben kaparim diye birbirlerini yiyenler artik pastanin tamamen ortadan kalkacagi korkusuyla birbirlerine destek olmaya baslayacaklar. Daha once de soyledigim gibi 3 gun once birbirine sallayanlarin bugun omuz omuza vermeleri sasirtici degil.

Bu secimin temeli budur, yoksa projeydi vs. bunlarin hepsi isin arka tarafi. Cikar gruplarinin ele gecirdigi boyle sistemleri yikmak tarihte cok ender gorulur. Her zaman oldugu gibi nasil yonetilmeyi hakediyorsak sonuc da o sekilde olacaktir.

plasmodium dedi ki...

Demirörene sallayıp da sonradan onunla çalışacağını açıklayan Metin keçeli gibi adamlar ve "nasıl oluyor da bu adamlar demirörenle beraber olabiliyor" dediğimiz listedeki adamların akibeti şudurç.Çok sürmez 3-4 ay sonra istifa edip tv spor programlarında "anlaşamadık,başkan şöyle başkan böyle" diyerek sallayacaklarından emin olabilirsiniz.Bu demirören tarzı ile hiçbir aklı başında iradeli yönetici beraber çalışamaz.Onları da kaçırır.Şimdi yanında gibi gözükenlerde başlarlar atıp tutmaya.rakipler ve basın da kıskıs güler bize.
Ben şahsen taşın altına elini koyduğu ve işbilir adamlarla yönetim oluşturduğu için Murat aksuyu seviyorum.İnşallah kazanır

Pamukk dedi ki...

sana da yazıklar olsun Metin Keçeli

BJK4EVER dedi ki...

theotheo maalesef dogru soyluyor. Lafta guzel seyler bunlar, ama gerceklesmesi kolay degil. Son 10 sene anca Sergen ve Nihat cikti, ucuncu isim yok. Biri Necip mi dedi? Daha 1 lig macinda 90 dakika oynamadan Lampard ilan edildi. Hos, bizim taraftarimiz Serdar Ozkan'i da 1 macla Messi yapmisti, bu da normal.
Sanki bir anda altyapidan I.Kas, M.Sedef, C.Erdem cikarken bir anda Arda, Semih, Sergen, Nihat cikacak. Yapmayin gozunuzu seveyim, bunlarin hepsi hayal. Iyi oyuncu cikar kendini gosterip oynar, ister ozkaynaktan gelsin ister uzaydan.
Murat Aksu guzel konusuyor, ama takimla ilgili, teknik ekiple ilgili, transferle ilgili 2 cift laf etmedi ozkaynaktan baska.
Necip'le mi sampiyon olacak bu takim? Yoksa bu yasta herkese cemkiren Batuhan'la mi?
Stadmis, altyapiymis, kurumsallasmaymis hikaye, hersey tamamen sportif basariya bakiyor.
Daha 6 ay evvel buyuk baskan iken simdi sportif olarak kotu gidince yerin dibine sokuluyor Demiroren. Tesislesme ve kurumsallasmanin kralini yapan Aziz Yildirim 3 mac kaybedilince elestiri yagmuruna ugruyor. Adam koltugunu saglamlastirmak icin bu sene ne paralar harcadi herkes goruyor.
Taraftarimiz boyle cok guzel duygusl konusuyor. Efendim para toplariz, altyapidan super yildizlar cikar, 18-19 yasinda oyuncularla domine ederiz ligi, tabii canim. Ama S.Ozkan 3 top kaybedince islik yagmuruna tutulur, B.Yilmaz 2 kere yere dusunce itilir kakilir, kariyeri ve yetenegi tartisilmaz oz evladimiz Nihat 3-5 mac kotu oynadi diye 'Allah belani versin' laflarini isitiyor, ne sabirindan bahsediyorsunuz? Kendimiz yazip kendimiz kaniyoruz, sonra da baskan kotu hoca kotu.....

mrt309 dedi ki...

Anladığım kadarıyla Demirören misal Quaresma yada Ronaldinho'yu getirse O'nun başkan seçilmesini her türlü kabul etmeye razı kişiler var. Demirören'in yıllardır kulübe verdiği zararı sadece futbol takımının aldığı sonuçlar yada transferler ile açıklayamazsınız. Eğer Beşiktaş Kulübü resmi olarak "ne olduğu bilinen pembe kazaklı" tarzı açıklamalar yapıyorsa, başkanı çıkıp "biz kupayı alalım, gs şampiyonluğu" diyorsa, göz göre göre yabancı teknik direktöre milyon euroları tazminat olarak veriyorsa, taraftarı ne olduğu belirsiz mafyavari tipler tarafından darp ediliyorsa afedersiniz ama o başkandan gelecek şampiyonluğun .... (başka birşey demek lazım ama) değeri yoktur. Zaten şampiyonluk kupasını nasıl maymun ettiğini de tecrübe ettiniz. Transfer yada şampiyonluktan çok daha önemli konular var burada.

Özkaynak konusunda ise Murat Aksu'nun kastı transferde daha ayağını yorganına göre uzatan bir politika sanırım. Biliyorsunuz kulübün şu an başkanlık yapan kişiye yüklü miktarda borcu var. Diatta, Gordon, Tabata gibi adamların bonservisleri nedeniyle doğan borçların ödenmesi lazım. Ayrıca kulübün gelecek olan gelirlerinin büyük kısmı harcanmış durumda diye biliyoruz. Şu an Aksu "Drogba'yı alıcam" dese işte o zaman şüphelenin, rahatsızlık duyun.

Demirören tekrar seçilirse transfere devam edebilir. Gelirleri biraz daha eritir. Fulya ve tv yayınından gelen paraları da harcar, kendisine olan borcu da arttırır. Peki sonra? Sonrası karanlık.

özkaynak derken altyapı çılgınlığı, 11 beşiktaşlı falan değildir demek istediği.

onun olmayacağı aşikar. ama diatta veya gordonun toplamı he rne kadar sevmesem de 1 kaş etmez gözümde.

delgado, rico, tello, tabata vs'ye verilen toplam parayla 5 senede değil 1 senede mahsül alırsın. tarla gibi işte bu iş.

messi, fabregas, xavi istemiyorum ben. bi rıza, bi samet, bi feyyaz'ın yarısı bile olur.

onur, necip, köybaşı, rıdvan, batuha, serdar özkan vs toplam 5 milyon liraya alınmış olsa kadron ucuz ama nispeten kaliteli alternatiflere sahip olur.

ertesi 5 senede gelecek tüm gelirlerin gaziantepspor'a, figer'e falan gitmez.

özkaynak düzeni dediğin budur.

theotheo dedi ki...

öyle deil işte tribal.

bu seviyelerde oyuncu demek özel yetenek demek, bu iş okulla, sistemle olmaz, o yeteneği dünyanın x bi yerinden bitirip 3.4 yıl üstünde uğraşmayla olur, olmayadabilir, risklidir.

ibrahim kaş gibi oyuncular sana yeterse ligde 8.likte sana yeter.

bu mantıklar masal mantığıdır, bir yere çıkmaz, beşiktaş şampiyonluğa oynayan bir kulüptür, şampiyonluğa oynayan kulüp en iyi oyuncuları transfer etmek zorundadır.

özkaynaktan şampiyonluğa oynayan bir takım yaratamazsın, bunlar ütopyadır.

delgado dedi ki...

yapma yahu, 4 sene sonra beşiktaş'ın bütçesi 30 milyon fenerbahçe ve galatasaray'ın 180 milyon euro olduğunda hala şampiyonluk mu olacak kulübün hedefi.

theotheo dedi ki...

@delgado

biz gerçekçi konuşuyoruz sen boşa sallayıp, ortalığı bulandırıyosun, ya tam tersi olursa ne olur?

bunlar boş işler beşiktaş'ın bütçesi falan düşmez, bundan sonra yapılacak projelerle daha da yükselir.

fulyadan tam yararlanıyor olacaksın 5 sene sonra onu neden esgeçiyoruz, büyük ihtimalle stadın olacak?

boşa atmayalım.

Pamukk dedi ki...

malesef ki yd kazanıcak
napıcaz

sonuçlar belli olduğunda daha salondan çıkamadan atıcaksın tepeden bombayı yaş kuru hepsi mefta. üzgünüm ama napim yani pöf :s

delgado dedi ki...

"biz gerçekçi konuşuyoruz"

"bunlar boş işler beşiktaş'ın bütçesi falan düşmez, bundan sonra yapılacak projelerle daha da yükselir."

sevgili theo;
güzel kardeşim ben başarı aşığı beşiktaşlı değil her yönüyle güçlü beşiktaş aşığıyım.

beşiktaş'ın küme düşmesi bile sadığının aksine aşkımı azlatmaz.

öyle 8.lik 10.luk ağızları yemez yani. bak sana 28 eylül 2004'de yazdığım bir yazıyı göstereyim

"bir sene önce şampiyon olan nantes , ertesi sene aynı kadroyla* nasıl düşme hattında dolaştıysa, bu da olabilir. olsundur. futbol sevgisi, renk aşkı, nerede, hangi takımla, ne şartlarda, ligde kaçıncı sırada olursa olsun her şeyin önünde yer alır. küme düşse de düşürülse de beşiktaş taraftarı düşene tekme atmayacağından kartal yuvası yeni yavrularıyla da aynı kayanın üzerinde durmaya devam eder.
ayrıca beşiktaş yönetiminin alaaddin çakıcıismiyle anıldığı andan bu yana kirlenen beyaz rengimizi evimizde saklayıp yönetimi zaten küme düşürmüştük kalbimizde, keza fatih terimin isminin klüple beraber anıldığı an da başka bir küme düşme vakasıdır, lucescunun her maç sonunda hakem ıvır zıvır diye ağladığı anlar * her maçtan 10-0'lık bir hezimetle ayrılmışızcasına yüreğimizi yaralamıştı.
olsun, bu kadar küçülebilen yönetimin ve futbolcuların karşısında küme düşen beşiktaşımın yanında büyüyen bir taraftar topluluğu her zaman olacaktır, müsterih olunuz
(tribal enfexion, 28.09.2004 17:13 ~ 17:18)
#5881820 fb > ... ~ ! X "

beşiktaşla ilgili yazdıklarımızı da kşi sözlüğü az okuyan biri görmüştür (http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=be%C5%9Fikta%C5%9F%2F%40tribal+enfexion&v=1)

neyse, demem o ki benim beşiktaşım quaresma'lı, deco'lu olmak zorunda değil. bewnim beşiktaşım doğru dürüst yönetilemezken milyon dolarları transfere savurmamalı.

benim beşiktaşım başarılı olacağım diye dün sövdüğü adamı bu gün yönetim kuruluna almak isteyenlerle bu teklifi kabul eden midesizlerce yönetilmemeli.

yanis evgili theo senin beşiktaşınla benimkia rasıdna bayağı fark var.

bu arada forza'da tolga ovalı diye bi eleman var. theo ile bjkforever karışımı yazıyor. merakla izliyorum hepsini :)

ian dedi ki...

özkaynak ile ilgili eleştiri yapanlara bakıyorum da, masal falan diyorlar ama kendi söyledikleri sözler de çöpten başka birşey değil. ben kimsenin 11 oyuncu da altyapıdan yetişip oynasın dediğine şahit olmadım. saçmasapan adamlara milyon eurolar dökmekse futbol afedersin ama neyse şimdi.. ki beşiktaş altyapısından bahsediyoruz; kendi yaş gruplarında "bu ülkenin" en elit futbolcularından bunlar. kimsenin messi, fabregas beklediğini de sanmıyorum. oyunculara o tarz lakaplar takılıyor doğrudur, ben hiç kullanmadım o lakapları ama; kullananların bir çoğu da fiziksel yapısı ve oynadığı mevkiye bakarak veriyor o lakapları. her ülkede, altyapısı biraz iyi olan her takımda görülen birşeydir bu, örnek olarak sırp ve hırvat takımlarında görmüştüm bu tarz şeyler. sonuçta bu iş biraz sonuçlara da bakar, sen 2004'ten beri bir yol uygulamışsın, çer çöp ne varsa toplamışsın fahiş fiyatlarla. kusura bakma birileri çıkıp da bu takımın bir altyapısı var der. zaten bu altyapı söylemlerinin altında yatan dinamik, futbol kulubündeki yozlaşmadır.

RuFF dedi ki...

theotheo kendi yazdıklarına acaba kendisi inanıyor mu çok merak ediyorum.
Nasıl bir kafa ile yaşıyorsunuz ne çekiyorsunuz anlamış değilim.
Klüp kayyuma gidiyor gelmişsiniz burda dalga geçer gibi " ya tam tersi olursa gelirde fb ve gs yi geçersek" gibi elle tutulur hiçbir yanı olmayan şeyler söylüyorsunuz.

Gs nin stadı 2010 sonunda bitecek ve yıllık gelir olarak 110 milyon dolarlardan bahsediliyor.Bunun dışında Gs stadın 10 senelik isim hakkını TT 'a 50 milyon Eur ya formaya aldığı reklamı ise 5 yıllık 25 milyon EUR ya satıldığına dair haberler var.
Biz sırt reklamı için sponsor bulamadık, sponsor bulamayıncada Biz Beşiktaş'ız Kızılay yazacağız dedik.Aslında herkes çok iyi biliyordu asıl nedeni ama hasır altı edildi.

Fenerbahçenin bedava denebilecek bir fiyata kiralayıp Ateşehirde yaptırmakta olduğu kompleks için 14yıllık 230 milyon Dolar gelirden söz ediliyor.Kaynak aşağıda.

http://arsiv.sabah.com.tr/2007/12/26/haber,600E7285A5114152871CF37530D7D533.html

Rakiplerin stadları bedava yaptırırken, beleş arazilere alışveriş merkezleri vs. ler yaparken sen Fulya nın gelirlerini hiç edip milyon Eur ları etrafa saçıyorsun.
2008 Mayısta kazma vurulacak olan stadın iznini 2010 oldu halen alamadın.
Bukadar rezillik ortadayken halen daha " ya tam tersi olursa yeaæ " çekiyorsun.

Nasıl bir uyuşturucu kullanıyorsanız Allah aşkına bana da söyleyin..

theotheo dedi ki...

@tribal

seni stada beni kahveye götüren şey, beşiktaşın yarışmacı ruhudur, bugün şekerspor maçını kimin içi çekiyo ak bana söyleyin?

eğer beşiktaş dediğin gibi düşerse ilk başta sen topuklarsın.

"eğer beşiktaş dediğin gibi düşerse ilk başta sen topuklarsın"

bunu bana ispatlasana sen bir!!!

kulübe kombine almayı geç bilet alarak bile gelmeyen adam bana hikaye anlatmasın lütfen.

ian dedi ki...

bugün şekerspor maçını benim içim çekiyor ak size söyliyim.

theotheo dedi ki...

@tribal

herkesin maddi durumu senin kadar iyi olmayabilir ha?

topuklayacağını biliyorum başta jessie topuklar zaten.

siz beşiktaşın yarışmacı ruhunu seviyoruz hepimiz öyle. niye yalan atıyosunuz?

ahaha koyim cesiye :P

olm param yok edebiyatı yapma şurada. biliyoruz ki kahvede verdiğin çay ve digiturk paralarını 2 hafta biriktirsen eski açıkta maça gelirsin.

onu geç şu yarışmalarda bi tane bile aksiyonunu örmedik maça gelmek için.

bence sen her maçı stadda sizliyorsun. ben buna inanıyorum. hatta sen yıldırım demirören'e ruhunu sattın numaralı kombinesine.

beşiktaş züernden en çok rant peşinde olan da sensin

nasıl olsa fıtratsızca sallamak bedave. theoluk zor zanaat ama.

ian dedi ki...

"... niye yalan atıyosunuz? ühühhühüh.."

bu ne lan ahahaha

theotheo dedi ki...

@tribal

bak kardeş, demirörenden sanal dünya dışında bu kadar nefret eden yok.

siz böyle bir günah keçisi yarattınız.

gslilerin yarattığı harry kewell balonu gibi bunlar sanal şeyler.

herifler kewell giderse şöle böle ulan kewell napmış gs'de? dos santos gelicek diolar herifler hala kewell dio.

bakın bu sanal dünya böyle işte sanal gerçekliklerin peşinde koşturur adamı, eğer demirören kazanırsa seçimi bi dönüp sormayacakmınız?

mj23 dedi ki...

@theotheo

stadda "yeter yıldırım demirören" sesi de uyanığın tekinin youtube videosunun sesini stad hoparlörüne vermesiyle geliyor sanırım?

Gürcan Ulusoy dedi ki...

sanal şeyler bunlar.

ian dedi ki...

"yıldırım demirören'e verilen tepkiler sanal yeaea, günah keçisi yeaea" diyen arada bir maça gitsin görsün. her maçta aleyhte tezahürat olmayabiliyor ama çevredekilerle iki laf etsin de görsün tepki nasılmış. hayır param yok maça gidemiyorum diyen de, gelsin kazan'ın yanında otursun baksın millet ne konuşuyor. istanbul'dan uzaktaki beşiktaşlıları tenzih ederim, lafım onlara değil. bi de burada yazılan yorumları da etten kemikten insanlar yazıyor. tabi kimileri içinden geldiği gibi, kimileri işine geldiği gibi.

RuFF dedi ki...

"herifler kewell giderse şöle böle ulan kewell napmış gs'de"

Ligde 16 maç 9 gol 3 asist
Uefa da 9 maç 4 gol 1 asist
Türkiye kupasında 2 maç 1 gol

ve bu adam ortasaha oyuncusu :)

bizde bobo + nobre + nihat + holoskonun gol sayısı 12

theotheo hakli, Demiroren tepkisi sanal. Aslinda Matrix'teyiz abi. Bunlarin hepsi yalan. Milliyet gazetesinin anketindeki oylarin hepsini biz Eksibesiktas olarak duzenledik, modemin fisini sokup takip oy attik. Sonracima unlu Amerikan hipnotizma ustasi Ron Jeremy'yi getirip butun stada Yeter Demiroren diye bagirttik.

Ergenekon itirafcisi gibi oldum lan.

BJK4EVER dedi ki...

Taraftarimiz gercekten yarismaci kimlige hic onem vermiyor ve gencleri izlemek istiyor. Bugun Istanbul'da 1 ay aradan sonra macimiz var, takimin cogunlugunu gencler olusturacak, bu biliniyor, ama tribunde 1000 kisi ya var ya yok. Sonra da ozkaynakmis, kurumsallasmakmis, genclermis falan filan fesmekan. Hadi canim!

@BJK4EVER

Abi senden iyi istatikci olur, nedensellik gozetmeden iyi korelasyon kuruyorsun. Bakalim tribundeki seyirci azliginin diger sebepleri ne olabilir?

1. Kupada iddia kalmamasi.
2. Havanin berbat olmasi.
3. Rakibin Konya Sekerspor olmasi.

Tabii ki esas sebep "genclerin oynayacaginin bilinmesi". Ninemin de gecenlerde biyiklari cikti.

Adsız dedi ki...

bu kadar olmaz rezil yönetim siktirin gidin beşiktaş bizim

bu tribunler artık susmuyor beşiktaş'a adam gibi başkan istiyor

adamlar yapmış:clap:

BJK4EVER dedi ki...

Dogru, zaten bu taraftar karda camurda takimina destek vermeyip kacip giden taraftar. Siz daha masallar anlatin ve inanin, bakalim gelecek neyi gosterecek......

maçın saat 17 gibi mesai saatleri içerisinde oynanıyor olması bir etken midir acaba ya?

hani her siki bilenler buna bi cevap verse ya!

yağmuru çamuru geçtim, lan saa<zt 17:'de maç amına koyim. ben mesaiden 18'de çıkıyorum lan.

bu kadar geri zekalı olabilir miyiz yoksa hakikaten sanal alem burası, trollük yapıyoruz mu diyorsunuz?

sonra küfredince küfür etti oluyor amına koyim

ian dedi ki...

@ DEMAGOJİ4EVER (BJK4EVER)

başka bir post altında senin kim olduğuna, aslında hangi takımı tuttuğuna dair bir takım şeyler söylendi. benim de senin beşiktaşlı olmadığınla ilgili fikirlerim sabit. doğrudur yanlıştır benimki tahmin, diğer kişi açıkça iddia etti bunu. şimdi istanbul'un durumunu bilmeyebilirsin, kar falan. maçın saatini bilmiyosun diyelim, herşey sanal ya hani. kulubün içinde bulunduğu durumdan da haberin yoksa, ben seni provokatör/manipülatör olarak itham ediyorum. çünkü yaptıklarını başka birşeyle açıklayamıyorum. tabii ki benim sözlerimin bir bağlayıcılığı yok. senin yerine de cevap veriyim "allaha şükür beşiktaşlıyım..".. bakalım gelecek neyi gösterecek.

BJK4EVER dedi ki...

O zaman cikip da bir daha BJK taraftari dunyanin en iyisi, takimina sahip cikar, hep destek verir, desibellik rekoru falan deme o zaman. Ben sadece sizin gibi toz pembe bakmiyorum her seye, Demiroren gidince ve yerine masal anlatmaktan baska birsey yapmayan M.Aksu gelince herseyin duzelecegine de safca inanmiyorum.
Taraftarimiz zaten cok akilli, herseyi cok iyi biliyor. O kadar iyi biliyor ki, kendi getirdigi adama simdi kufur edecek kadar biliyor. Tribunde gitsin dedigi adamin (Suleyman Seba) 10 sene sonrasinda surekli onu arayan taraftar. Insallah M.Aksu kulubu Demiroren'i aratacak kadar kucultmez de, bir de onu aramayalim.....

ian dedi ki...

desibellik rekoru :S hakkaten herşey sanal.

Sercan dedi ki...

BJK4EVER azıcık kafan çalışıyorsa neden stadda o kadar kişi olduğunu çözersin. Maçın saatinde çalışan insanların gitmesi imkansız. Hava şartları kötü olunca hafta sonu dahi olsa büyük oranda düşüş oluyor. Hele iddian kalmamış bir kupa maçı ve rakibin 2. 3. lig takımıysa az kişinin gitmesi normal. Pardon sen niye gidemedin?

Adler dedi ki...

yıldırım gidince 40 gün 40 gece
inleyecek heryer kurtulduk diye!

bjk4ever'ın bırak beşiktaşı futbolla alakası varsa ben de büyük götüm. askdjasd

bak beşiktaş demiyorum da tuttuğu takımın ilk 11'ini geçtim başını saysın razıyım ben.

ne güzel adamlar var lan.

uur dedi ki...

Pazar günü Akatlar`dayım...oyum Murat Aksu`ya.

Kötünün iyisi olduğu için değil; güzel bir ekip ve sağlam bir strateji ile geldiği için...bu kadar Beşiktaş büyüğü arasında Demirören`e borca rağmen cesaret edip aday olduğu için O`na oyum.

Beşiktaş gibi büyük bir takımın taraftarlarının ve kongre üyelerinin 2 kupa ile gözü boyanabilir bir Başkan`ı şeref tribününde bir daha görmemek için...
Şeref tribününden kapalıya küfür eden bir Başkan`ı tvde seyretmemek için...
Kulübümün mali açıdan battığını görmemek için...
İnanılmaz paralara vasat futbolcuların alındığına şahit olmamak için...
Diğer branşlarda adı geçmeyen bir Beşiktaş`ı kabullenemediğim için...
ve tribünde istifaya davet edenleri dövdüren bir Başkan`a başkan dememek için...

Akatlar`dayım...Oyum Murat Aksu`ya.

Gökhan dedi ki...

maça gittim,1000 kişi falan vardı heralde ancak,gelen bir kişinin bile demirören den nefret etmemesi mümkün değil,millet protesto olsa da bağırsak diye bekliyor,bu soğukta böyle dandik bir maça sırf demirörene biraz daha fazla tepki verebilmek için gidiyoruz daha hala ne sanal tepkisi.

ercan dedi ki...

Hepimiz sanalız !!!

sozcelyk dedi ki...

demirörene ikinci bi şans versek asjksdlals

ercan dedi ki...

Bir kongre üyesinden alıntı :

"29 Ocak Cuma gününden itibaren 5 yıldızlı bir otelde yerim ayrılmıştı...
2 gece 3 gündüz otelin tüm imkanlarından yararlanacaktım...
İzmir-İstanbul gidiş-dönüş uçak biletim de hazırdı..."

Adamın seçim kazanma stratejisi bu işte.

Allahtan yukardaki alıntıyı yaptığım kongre üyesinin cevabı "Her masrafı cebimden karşılayarak geliyorum Lütfi Kırdar'a..!

Oyum senindir ve helaldir Murat AKSU" olmuş.

İnşallah o sandıktan çıkamayacaksın YD !!!

sozcelyk dedi ki...

keçeli metin eğer ki demirörenin listesine girmişse büyük pnelik yapmıştır dün tarihin en kötü başkanı dediği adamın yönetim listesine girilir mi lan !!!

dibine kadar murat aksu aq

delgado dedi ki...

sanal masturbasyon klavye delikanlısı kolay değil bu işler siz bilmezsiniz sivilceli ergenler bırakın bu işleri siz ne anlarsınız tozpembe değil masturbasyon sanal klavye delikanlı ergen..

ortalama bir demirören destekçisinin kullandığı sözcükler.. istatistik çıkartırım ulan cevap vermeyin :))

selo dedi ki...

OYUM MURAT AKSUYA NEDENMİ GERÇEKLERİ SÖYLEDİĞİ MİLLETİ GEREKSİZ YERE HAYALLERE DALDIRMADIĞI İÇİN.OYUNU SATAN BEŞİKTAŞLI DEĞİLDİR AİDATINI YATIRAN HERKES BU DÜZENE DUR DEMEK İSTİYORSANIZ OYUNUZU KULLANIN BEŞİKTAŞI DEMİRÖREN AİLESİNDEN KURTARIN.

RuFF dedi ki...

Şaka ile karışık burda da baya bir kongre üyesi varmış.
Buradaki kongre üyelerinden bir anket yapılsa çok iyi olur aslında.

Benimde oyum Murat Aksu ya olacak bu arada

BJK4EVER dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Jokond dedi ki...

lütfen yorumlarımızda birbirimize hakaret etmeyelim.

RuFF dedi ki...

@ BJK4EVER

Hakkaten hiçbirşeyden haberin yok
Serdar Bilgiliyi bu taraftar gönderdi diyen bir kişinin gelipte burada yorum yazması bile abesttir.
Beşiktaş'a gelmiş en vizyon sahibi başkandır Serdar Bilgili ve bu taraftarın bir kere olsun alehine bağırdığı olmamıştır.
Bilgili yi Y.D yi destekleyen derneklerdeki kongre fareleri ettikleri küfürlerle göndermişlerdir.Kendisi de İsmail Ünal işbirliği ile alacağını aldığı için kaçmayı kendisine çıkış olarak görmüş ve topuklamıştır.

Biriniz kahveden izliyorsunuz Beşiktaş ı, sen ise nereden izliyorsun bilmiyorum ama Hıncal Uluç tan farkınız yok.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.Stada gelin, olayların içine girin.Kongrelere katılın ve oradaki pislikleri görün, fikir edinin ve sonra gelip burda fikrinizi yazın.

Bilginiz olmayan konularda öyle bir ahkam kesiyorsunuzki hiçbirşeyden haberi olmayanlar şuraya gelip yazılarınızı okuyunca bir boktan haberiniz var zannediyorlar.

theotheo dedi ki...

neyyyyyyyyyyyyy?

serdar bilgili mi vizyon sahibi?

bu lafa diyecek bişey bulamıyorum, arkadaşlar söylesin:))

theotheo dedi ki...

@delgado

bu dediklerini yaşının küçüklüğüne veriyorum, ben seni daha önce de uyarmıştım, o zaman 17 yaşındaydın, şimdi 18 olmuşun, bak güzel kardeşim. iyi dinle.

senin öncelikle yapman gereken şey, boş atmamak, diyon ki istatistik çıkarırım falan böyle boş atma. bişi çıkaramazsın.

bu başkanlık işleri falan da senin yaşını bir hayli hayli aşar, senin yaşındayken ben günün 5 saatini gitar çalmakla, 5 saatini kızları düşünmekle, öbür 5 saatini okulda geçiriyodum, kalan zamandada uyuyodum, maçlar olunca diğer etkinliklerimi kısıyodum, 18 yaşında başkanlık seçiminden haberim olmazdı, olmaması da mantıklı çünkü olayları bir mantık çerçevesine oturtturabilmek için çok erken bi yaş 18. genelde bu yaşlarda aldığın kararların ve düşüncelerinin ne kadar s.kten olduğunu ileriki yaşlarında anlayacaksın ve de çok güleceksin.

o nedenle sana fazla yüklenmek istemiyorum.

ya 40 yaşına gelmiş, olayları daha derinlikli düşünemeyen insanlara ne demeli?

BJK4EVER dedi ki...

Yoneticilere soruyorum:
Biri bana 'ya da ne haltsan' diyecek, digeri 'sen futboldan anliyorsan ben gotum' diyecek, ancak ben buna cevap yazinca kaldirilacak, ustelik sadece cevap kismi degil, yazinin tamami? BJK seyircisinin ne kadar demokratik, ne kadar cagdas oldugu da belli oldu boylece. Yaziklar olsun boyle bloga da, taraftara da. Resmen insani Besiktasliligindan utandiriyorsunuz, su eziklerden farkniz kalmadi be......

@Ruff

Loca konusuyla S.Bilgili ile taraftarin arasi acilmadi mi? Loca kalkacak diye statta (kufurlu) tepki gosterilmedi mi? Demiroren geldiginde statta buyuk baskan diye karsilanmadi mi, forumlarda bayram havasi yasanmadi mi? Bunlari gectim, taraftar Seba gitin Ahmet Dursun giye bagirmadi mi? Siz simdi bunu da inkar edersiniz. Neyse, insallah Aksu secilir de yine taraftarin istedigi olur, sonra her sene ligi 4. bitirince insallah tepkili olmazsiniz......

Gürcan Ulusoy dedi ki...

cümlelerinizde hakaret unsuru kelimeler kullanmayın. kişileri değil, fikirleri tartışıyoruz.

bizi de yazı sildirmek zorunda bırakmayın.

Hikmet Cetinkaya'nin dunku yazisinda Murat Aksu icin soyledikleri onemli.

Bilmeyenler icin Hikmet Cetinkaya yillardir Cumhuriyet gazetesinde yazar ve benim de uzun suredir begenerek okudugum bir yazardir. Hayati laiklik karsitlari, Fettullah Gulen, tarikatcilar ve yobazlik ile mucadele ile gecmis bir aydindir.

Yazisinda Murat Aksu'yu yakindan tanidigini, Aksu'nun Ataturkcu, demokrat ve yurtsever biri oldugunu bildigini belirtiyor.

Bir tarafta Demiroren'in iddiasi, diger tarafta Hikmet Cetin ve Hikmet Cetinkaya'nin sozleri. Konu hakkinda kafasinda soru isaretleri olanlara yardimci olabilir.

http://www.gercekgundem.com/?c=61612

BJK4EVER dedi ki...

Madem ki kisileri tartismiyorsunuz:

1 Neden Tribal Enfexion ve aydin'in hakaret iceren mesajlari silinmiyor da benim cevap niteligindeki yazim siliniyor?

2 Neden sana gore hakaret olan kisim silinmiyor da 20 satirlik yazinin tamami siliniyor?

Bunu aciklarsaniz sevinirim.....

twenty_one dedi ki...

theo bey yine bazı ahkamlarda bulunmuş. Serdar Bilgili vizyon sahibi değilmiş. Kendisine göre Yıldırım Demirören vizyon sahibi herhalde. O kadar geniş bir vizyonu var ki, 5 senede Beşiktaş'ı ne hale getirdiği ortada. Bilgili başkanlık makamındayken oraya yakışan bir insandı. Acaba Demirören'e saygı duyan ne kadar insan var. Sanırım besledikleri hariç hiç kimse. İnsanlar saygınlıklarını, ahlaklarıyla, kişilikleriyle, yenenekleriyle kazanırlar. Yönetime girmek için yalvaran sonra da, o koltuğa oturmak için başkanına küfür ettirmekle kazanılmaz. Bazı şeyler sadece para ile kazanılır. Ama şeref ve haysiyet değil...

theotheo dedi ki...

@jessie, bjkforever

bjkforever bu konuda haklı, ikili oynama jessie.

tribal 1 ay kadar önce bana o.ç demişti, onu bile silmedin, iki yüzlü olma harbi ol, burada bir yönetici konumundasın.

RuFF dedi ki...

BJK4EVER

Hiçbir şeyi inkar etmeyiz rahat ol kardeşim.
En başından başlayayım.Seba gitsin Ahmet dursun diye bağırdık.Bağıranlar içerisinde bende varım.
Süleyman Seba insan olarak, duruş olarak Beşiktaş'ın yüz akıdır.Ama yönetiminin son dönemlerinde Beşiktaş çok kötü yönetilmekteydi.O zamanki transferler şuankinden daha kötüydü.Beşiktaş ın bir değişime ihtiyacı vardı aynı şuan olduğu gibi.
O dönemde kendimi affedemediğim tek şey "Sktir olgit seba" tezahüratıdır.82 doğumluyum, yaşım küçüktü ve maalesef o hatayı yaptık.
Loca konusuna gelecek olursak, o konuda ilk başlarda Serdar Bİlgili ile Çarşı'nın arası açılsada Alen " Beşiktaş için fedakarlık yapılması gerekiyorsa bu fedakarlığı yapacağız" demiştir ve ÇArşı kale arkasına geçmiştir.
O zamanlar "Cenkler,Yusuflar ve Ceyhunlarla" beraber kale arkasına geçtik.Çarşıdaki hemen hemen herkes şuan antipati grubunun bulunduğu yerde yeni açıkta maç izledik. Ama hiçbir şekilde Serdar bilgili ye küfür olmadı.Tepkinin çoğu Hüsnü Güreli ye gösterilmiştir.

Kimsenin avukatı değilim.Aksuda babamın oğlu değil.Aksu seçilir ve Beşiktaş dördüncü olabilir, eğer Aksu yönetiminde hatalı şeyler görürsem onu da söylemekten gocunmam.Eleştiri herkes içindir.
6 senelik rezaletten sonra halen daha gelip " Aksu seçilsinde gününüzü görürsünüz" tarzında yazıların halen yazılabildiğine inanamıyorum gerçekten.
Hakkaten skor ve şampiyonluk taraftarısınız.Takım transfer yapsın, şampiyonluk kazansında , ekonomiymiş , saygınlıkmış ne olursa olsun modundasınız.

Evde 400 den fazla maç biletim var kombine çıktığından beri 2 sezon haricinde her sene kombine aldım ( birinde askerdeydim). Şunu şurada çok açık söylüyorumki Y.D tekrar seçilirse önümüzdeki sezon kombine almayacağım.1 TL lik bu klübe yardımda bulunursamda anam avradım olsun.

M. Aksu seçilsin, Beşiktaş beşinci olsun.Hiç merak etme ben gene tribünde olurum.Trabzonda, Bursada, Ankarada..

Dip not: Daha önce oy attığım Hasan Arat ve Fikret Orman seçimi kazanamadı.Yine oy atacağım kişi kazanamayacak galiba :|

Gürcan Ulusoy dedi ki...

20 satırlık yazının sadece küfür kısmını silmek gibi bir opsiyonumuz yok.

bundan sonra en ufak küfür içeren yorumları sileceğim. yazar veya okur. neticede herkes yazar.

ama bjk4ever'la theotheo ya önerim şudur ki; kendinize bir blog açsanıza. biz de doyasıya sizi orada okuyalım. espri yapmıyorum. burada yorum kısmına yazdığınız kadar o bloga yazsanız çok güzel bir iş yapmış olursunuz.

hem bakıyorum benzer fikirleriniz de var.

theotheo dedi ki...

@jessie

yanlışını bilip düzeltmen güzel.

blog iyi olabilirdi aslında, ama buradan transfer etmek istediğim yazarlar var.

1) tribal
2) shelbyl
3) jessie

bu isimler benim bloguma transfer olmayı kabul ederse hemen blogu açarım. İsmi de antisanalbesiktas olur.

BJK4EVER dedi ki...

@Ruff

Ben sampiyonluk taraftari degilim, siz ne kadar taraftarsaniz ben de o kadarim. Ancak simdi 'basari gelmesin, gencler oynasin, gerekirse 10 sene sabir ederim' diyip sonra Burak Yilmazi Serdar Ozkani yerden yere vurup Tiganayi kovmak biraz iki yuzluluk oluyor.
Keske hersey Murat Aksu'nun dedigi kadar kolay olsa, ancak Turkiye'de maalesef degil, hele ki BJK gibi digerlerine nazaran daha basariya ac olan bir takimda hic degil.

Ben Demirorenci degilim, Aksucu hic degilim. Ikisi de bana gore yetersiz, ancak Aksunun bos laflarina safca inanip daha once inkar ettigi seyleri simdi desteklemek BJK taraftarina yakismiyor.
Demiroren herkesten once sponsor aldiginda yerin dibine sokup '3 hece 8 harf' diyip sonra Murat Aksu herseyi sponsorlastiracagini aciklayinca onu alkislamak tutarlilik mi? Veya Tigana'yi kovdurup simdi ozkaynaga yonelecegiz diyenleri alkislamak? Veya Gordon, Higuain gibi transferleri elestirip sonra M.Aksu ucuz ve bilinmeyen oyuncular alacagiz diyince alkislamak dogru mu?
Insallah Murat Aksu secilir, cunku taraftar onu istiyor ve guzel laflar ediyor. Ancak sonradan kulup kuculunce, vaad ettiklerini yapamayinca ve kulup istedigimiz seviyede olmayinca kimse agzini acmasin.....

BJK4EVER dedi ki...

@jessie

Madem ki silme opsiyonun yok, o 20 satirlik kismi kopyalarsin ve benim adim altinda yeniden postalarsin.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

siz 20 satırlık yazıyı 3 kötü sözle sildirtmeyin. daha basit yöntem.

size küfreden birinin mesajı silinmemiş ise eksibesiktas'a mail atın ya da buradan tekrar uyarın bakın bakalım silinecek mi silinmeyecek mi?

bu blogun yöntemi küfüre küfürle cevap vermek değil, küfürlü yorumun silinmesini sağlamaktır.

bu blogun herhangi bir yazarı "ben küfrederim, kimse de karışamaz" noktasında değil, rahat olun. kim küfür etmişse yazısının silineceğini bilerek etmiştir.

zubi dedi ki...

Ulan ne güzel iş be. Sen küçüksün anlamazsın, sen zenginsin kombinen var ama başarıya endekslisin, sen bilmemnesin.

Bu kahve kültürü harbi değişik bi olay ya. Ondan memleketi falan kurtarıyo ya bu adamlar kahvede. Theoların kahvede de Beşiktaş'ı kurtarıyolar demek ki.

Theotheo biz sanal taraftarsak siz de kahve taraftarısınız olm.

RUff'ın dediği gibi YD seçilirse maçları izlemek, kombine-forma vs almak dahil BJK ile ilgili herşeyi bırakıyorum. Hala severim takımımı ama bu takımı bu halde görmek içimi parçalıyo yemin ederim. Beşiktaşla yatıp kalkan arkadaşlarım maç izlemez oldular.

Sanalım, skor taraftarıyım ühühühüh ama fakirim olm lan kızmayın.

theotheo dedi ki...

@zubi

hacı alma ya, beşiktaşın senin alıcağın bi formaya mı ihtiyacı var?

böyle muabbet çıktı ak, beşiktaşın sahibi misiniz olm siz? birşeyin taraftarı olmak sahibi olmak mı demektir? ben iron maiden fanıyım mesela, orda kimin çalacağına ben mi karar veriyorum.

almazsan alma arkadaş, kendinizi bu kadar önemsemeyin yahu. beşiktaşın gerçek sahibi 3.5 çapulcu taraftar olsa işimiz var yani.

beşiktaşa kimse sahip olamaz, o ruhu içinizde hissederseniz taraftar olursunuz o kadar.

Düşündükçe başıma ağrılar giriyor.. Oturup saatlerce ağlamak istiyorum.. Hala nasıl bu adam desteklenebiliyor, anlayamıyorum.. İnsanın birşeyler yazarken, tam düşündüklerini yazamaması ne kadar kötü..

"İyi şeyler düşünmüyor ve söylemiyorum Y.D senin hakkında; bunu bil.. Ne kadar ağır küfür biliyorsam kendime saklıyorum.."

Y.D'in karşına Aziz Yıldırım çıksa, onu desteklerim.. O kadar antipatik bir adam.. Yok yok ben biraz gidip kendi kendime küfredeyim; içimdeki nefret dinmeyecek hiç bir şekilde..

Son 1 haftadır dönen dolaplar çok mide bulandırıcı.. Levent Erdoğan gibilerin, Metin Keçeli gibilerin yüzünden..

Jokond dedi ki...

bir saat işimizin başına döndük geldik neler olmuş. söz konusu bjk4ever'ın mesajını ben sildim. jessie'yi yıpratmayın, derdiniz varsa gelin benimle paylaşın...

Pamukk dedi ki...

umuda yolculuk :)

RuFF dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
theotheo dedi ki...

@ruff

sanal delikanlı mı:))))

ben sizin gibi görseniz önünüzü ilikleyeceğiniz adamlara burdan küfür mü ediyorum da sanal delikanlı oluyorum hacı?

Jokond dedi ki...

üstteki RUFF'ın mesajı doğrudan bir blog okuruna hakaret ettiği için silinmiştir. Lütfen kimse kimseye hakaret etmesin arkadaşlar.

BJK4EVER dedi ki...

O listeye Ali Dogan, Tuncay Ozilhan ve hatta Ibrahim Altinsay'i da ekleyebilirsin. Zaten o yuzden secimde kaybedenin her halukarda BJK olacagini dusunuyorum, bana gore kazanmasina kesin gozuyle bakialcak bir aday ve liste cikmaliydi, ama Aksu basaramadi maalesef.

Borcun hicbir sekilde engel olacagini dusunmuyorum aslinda. Her kulupte borc vardir, GS ve FBnin borcu bizden bile fazla, onemli olan vizyon sahibi olmak ve guclu olmak. Dedigim gibi, daha once bircok kulup borc batagindan kullerinde dogarak cikti. Laporta doneminde Barcelona, Perez doneminde R.Madrid ve kume dustukten sonra tekrar Seria A'da soz sahibi olan Fiorentina. Ve bunlarin hicbiri kuculerek degil, tam tersine harcamalari arttirarak, bir marka olusturarak, giderleri kisarak degil, gelirleri (uzun vadede) arttirara basardi. Ekonomi okumus kisi varmi aranizda bilmiyorum, fakat konjunktur alcak oldugunda harcamalar kisilmaz, tam tersine arttirilir, 'alin verin ekonomiye can verin' slogani da bos degildir. BJK de bu borctan kurtulmak istiyorsa altyapiya onem vererek, kalitesiz ucuz oyuncular alarak,'sabir ederek' degil, en iyi oyunculari getirip en iyisini yaparak cikabilir.

Koray dedi ki...

Uzun süredir bu blogu ve blogtaki seçim tartışmalarını izliyorum ve hala Demirören diyebilen insanları görmeye akıl sır erdiremiyorum. Bir seçim varsa eldeki verilere bakarsın, halihazırda 6 yıldır kulubü yöneten başkan ne yapmış. Yerine talip aday ne yapabilir?
Demirören ne yapmış ?

- Zamanında ugruna Nihat ın satıldıgı mali disiplin ayaklar altında. 6 yılda kulubun borcu kendi rakamıyla 180 trilyon lira
- Sportif anlamda, son 30 yılında sadece 3 takımın şampiyon olabildiği bir ligde, 6 yılda 1 şampiyonluk ( sivas ın önünde ), avrupa hakkında konuşmak dahi istemiyorum. 3 defa çıkamadıgımız uefa ligi ve CL de tarihimizin en agır hezimeti..

- Futbol hariç branşlarda açlıkla mücadele eden sporcular
- Önümüzdeki yıllara ait gelirlerin kırdırlması
- Her seçim dönemi karşısındakileri salak yerine koyan ve henüz iznini bile alamadığı stad yalanı
- dövdürttüğü ve küfür ettiği taraftarlar
- PAF la çıkarız, " küçük ahmet" gibi BJK başkanlığına hiç ama hiç yakışmayan söylemler
- Milyonlarca dolar ödenen ama satışa çıkarsan Avrupa piyasında 1-2 si hariç hiç birinin teklif dahi almayacağı kalitesiz futbolcular topluluğu
Şimdi elde en somut bu veriler varken ( ki çoğaltılabilir) bu adama mükafat gibi tekrar başkanlık koltugunu teslim etmeyi layık gören şaşkınlara sesleniyorum.
Değil Murat Aksu sokaktan herhangi bir adamı getirsen kulubu bundan kötü bir hale nasıl getirebilir?
Başımıza en kötü gelebilecek şeyler yine bunlardır, ee o zaman en kötü ihtimalle şansımızı deneyelim yahu.Bile bile lades demenin salaklık yada hainlikten başka açıklaması olamaz.

matiasemilio dedi ki...

tribünde kavga cıkınca 'BEŞİKTAŞ' diye bağırıp örtbas etmeye çalışıyoruz ama burda öyle bi imkanımız yok ne yazıkki..herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum..buradaki herkes kendince iyi birer Beşiktaşlı;-kendi fikrim- herkes kardeş..kötü söze kötü üsluba gerek olmadığını düşünüyorum..

RuFF dedi ki...

benim yorumu silmişsiniz herifin bize çapulcu dediği yazı halen orda duruyor
hakkaten enteresansınız

Gürcan Ulusoy dedi ki...

evet, iki tarafta benim yazım siliniyor karşı tarafınki silinmiyor diyor. bu da enteresan yaklaşım.

hakaret etmeyin. bu kadar basit.

bundan sonra etmeyin bari.

renom dedi ki...

kimsenin Beşiktaş'ın sahibi olduğuna dair bir iddası yok zaten sadece değer verdikleri bu klubün y.d. gibi basiretsiz bir kişi tarafından yönetilmesi karşısında kişisel tepkilerini dile getiriyor insanlar burada. Theotheo y.d.'nin şövalyeliğini yapacağına ilk önce yazılanları okumaya ve anlamaya çalış bence. en azından daha fazla saçmalamazsın...

Pamukk dedi ki...

ve sonunda herkes kafayı yedi :D

RuFF dedi ki...

Jessie ben kimseye hakaret etmedim
Yazıları iyi okusan daha iyi anlayacaksın.Çapulcu dendi bende çapulcu sensin yazdım
bunu anlamak zor olmamalı

Şu postları alttan değil üstten okumaya başlayın

theocuum ben sana ne zaman o.ç dedim yav? uydurmayın bari bu kadar da.

ayrıca sevgili bjk4ever. büyük götüm dedim. başkasına bi hakaret yok

neyin hakaret olup olmadığını şüphesiz ki iyi biliriz.

Jokond dedi ki...

teyo pehlivan, yazısında "3-5 çapulcu taraftar" diyor. şahsa yönelik doğrudan bir hakaret söz konusu değil. sen yazdığın son mesajda ise doğrudan teyo'ya çapulcu diyorsun. göz var izan var ayıp oluyor.

BJK4EVER dedi ki...

@moises

O tepkiyi destegini Besiktastan cekerek gostermek dogru mu? Sen baska dusunebilirsin, fakat herkesin bu camiaya hizmet etmek icin gorevleri var. Baskanindan tut, masorune, futbolcusuna, taraftarina kadar. Tamam, diyelim baskan gorevini kotu yapiyor, tamam. O zaman onu uyaracak ve gorevden alacak kurul kongredir, taraftar degil. Baska birisi gorevini yere getirmedi diye herkes kendi isini biraksa bu kulup yarin kapanir. O zaman taraftar kufur edip sahayi kapattigi icin oyuncular da sahaya cikmasin, ne de olsa taraftar gorevini yapmadi. Boyle mantik mi olur? Nasil ki oyuncu gorevini yerine getirmeyince cezasini antrenor veriyorsa baskanin cezasini da kongre verir, taraftar degil! Sen kendince destegini cekip tepki koyarsan bu tepki baskana degil, BJK camiasinin tamamina olur!

BJK4EVER dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

işte anlamadığın nokta o güzel kardeşim.

ben kendime göt derim, oprospu çocuğ derim ama sen diyemezsin. sen dediğinde seni dava etme ve mahkum ettirme hakkını bana vermiş olursun.

o yüzden hakaret etmemen kendi adına ve blog düzenia dına daha uygun olur.


kişinin kendini bilmesinden güzel bişey yok demek bile hukuken sıkıntı yaratır.

bu arada o yazdığını görmemiştim. cevap oalrak güzel şeyler söylermişim.

Arkhe dedi ki...

Yorumların geldiği noktaya şöyle bir baktım da, içimden bir ses Pazar günü kongrede büyük mevzular çıkacak diyor.

BJK4EVER dedi ki...

Sen kendinin ne oldugunu bana baglarsan cevap yazarim guzel kardesim. If x..... then y.... durumu var burada. Y'nin olabilmesi icin x'in olmasi lazim. X'e de ben karar verdigime gore y'yi de ben etkilemis olurum.:)
Sen ne olursun, kendine ne dersin beni ilgilendirmez, ancak yorumlarini benim kisiligim uzerinde yapmazsan sevinirim. Eger yaparsan da cevabi alinca aglayip sikayet etmeyeceksin guzel kardesim, cunku ben renktasimi sikayet edecek kadar ispiyoncu degilim, siz oyle iseniz bilemem....

Koray dedi ki...

tüpün patlama sesidir o korkmayın duyarsanız :)

Jokond dedi ki...

@BJK4EVER

şayet mesajlarında hakaret etmeye devam edersen, bundan sonra yazdığın her yorum tarafımdan silinecektir haberin olsun.

işte cevap yazarsın da hakaret edemezsin.

olmuyor yani öyle rahat rahat hakaret.

hani diyor ya theotheo, yolda görseniz önünde ceketinizi ilikleyeceğiniz adamlara hakaret etmeyeceksin diye.

ben de o hesap söylüyorum.

şikayet falan etme gibi bi durumum da yok. mühür bende zaten. silecek olursam silerim yorumunu.

ha ispiyonculuk ruhumda var. sanırım hepimizde var. bence bu akdar ispiyoncunun arasında işin olmamalı.

bak theo^'nun arsenal blogu var. orası güzel ajlksdjasd

@theotheo

olm transferde ciddiysen şartlarda oturup anlaşalım

BJK4EVER dedi ki...

Baskalarinin yazilarinda g*t ve oc laflari havada ucusuyorken benim son 3 yazimda birakin kufuru, hakaret bile yokken uyari almam zaten blog'taki vahim durumu ortaya seriyor......

Vayyyy ki vayyy hey kiii heyyyyyy ! Başkan olsana başkan olsana Barcelona'ya başkan olsana Büyük başkan ... Büyük Başkan ... Yetmeeeez Yıldırım Demirören yetmeeeeeez ...





Not : Herkes layık olduğu ile yönetilirmiş !

Deniz dedi ki...

Az önce theotheo ile bjk4ever radyo spor'da canlı yayındaydı. burda yazdıklarının aynısını söylediler gerçi.

renom dedi ki...

@BJK4EVER

kongre denilen ortam da neler döndüğü az çok herkesin malumu zaten. eğer kongre ciddi anlam da demokratik bir biçim de yapılsa zaten y.d.'nin hiç şansı olmazdı ama işin içine dernekler ve rant ilişkileri vs. girince maalesef kongre üyeleri başkanın yaptıklarını sorgulamaktan ziyade kendi mevcudiyetlerini devam ettirmek için bazı şeyleri görmezden geliyor. işte böyle bir ortam da ben bir taraftar olarak aldığım kombinenin ve ürünlerin parası ile y.d.'nin ibrahim kızıl gibi adamları ve futbolcu simsarı menajerleri ihya etmesini istemiyorum.babasının parası ile Beşiktaş'ın geleceğini ipotek altına almaya çalışan bir adam karşısında taraftarın 3 maymunu oynama lüksü yoktur...

o halde bence daha fazla durma.

bir de orospu çocuğu ve göt diye birilerine hakaret eden yorumalrın neler olduğunu söylerseniz sileriz.

dikakt edin HAKARET içeren.

her küfür içeren halt hakaret olmak zorudna değil

sikerim böyle kaderi dersen hakaret olmuyor, tribünde olay çıkaran 3-5 çapulcu demek hakaret olmuyor

ama theo'ya çapulcu dersen, sikerim tribal'i dersen o hakaret oluyor.

şimdi bu şartlar altında hakaret içeren yorumları eksibesiktas@gmail.com adresine yollarsanız icabına bakarız.

yomk bu şartlar uymuyorsa dşüphesiz başka mecralar vardır akılacak

theotheo dedi ki...

hacılar tribal haklı.

ama kendi kendimize küfrederken de örnek veriyorum: " böyle böyle olursa g.tümü s.ktiririm" gibi ağır küfürler olursa onlar da silinmeli mi?

onu tartışalım.

bu arada tribal blog konusunda bi oluşuma girmeyi düşünüyorum, demirören seçimi kazandıktan sonra.

sadece projeler ve onlarla ilgili gelişmeler, befam, scout, fildişindeki beşiktaş okullları hakkında bazı gelişmeleri yazabiliriz.

mufittezel dedi ki...

Teyoteyo, "karşılaştığınızda önünüzü ilikleyeceğiniz adamlara hakaret ediyorsunuz" deyip duruyorsun da, sen de o 3-5 çapulcu dediğin adamların karşısında burada yazdıklarını söylesene sıkıyorsa? Gel bir gün kapalıya, bilet paranı ben vericem, orda söyle bir de "alayınız çapulcusunuz, adam değilsiniz" filan diye de görelim boyunun ölçüsünü.
Sanal ortamlarda esmek kolay, klavye delikanlısı mısın anlarız böylece :)

zubi dedi ki...

Abi kimsenin benim aldığım formaya tabi ihtiyacı yok ama diyorum ya benim dedem 86 yaşında hasta BJKlidir, o bile dünkü kupa maçından bihaber. Bilmiyo adam kupa maçı olduğunu. Ben ki Beşiktaşla yatan Beşiktaşla kalkan bi insanım, keza burayı okuyan çoğu kişi öyledir eminim buna, bu insanlar artık maç izlemek istemez hale geldiler. İllallah dediler abi yok mu bunda bi gariplik teo?

Hadi ben sanalım, 86 yaşındaki adam diyorum abi. Tv izlemeyen sadece haftasonları Beşiktaş maçı için TV karşısına geçen adam da maçları bırakmış o da mı sanal be abi. Yapmayın gözünüzü seveyim ya biraz insaf edin, elinizi vicdanınıza koyun.

He dedem de başarı kovalıyo ya.. Bunak dersin veya ona da, ne anlar maçtan dersin. Adam tabata'ya sabata, korcan'a korsan dese bile maç izlerken heyecan duyuyodu lan suratından anlıyosun. 86 yaşındaki adamın Beşiktaş sevgisini öldürmüş YD'yi savunuyosun sen bana burda. Seneye stad dikse ne yazar ak.

esperanza dedi ki...

2010-2011 sezonu baslasa da futbol konusabilsek..

esperanza dedi ki...

insanlarin artik mac izleyemeyecek veya tribune gitmeyecek duruma gelmesi sanki bizim icin cok absurd bisyemis ve sadece bu sezon basimiza gelmis gibi yorumlari anlamiyorum.

son 10 yildir her 2 senede 1 ayni terane. Su an takimin durumu Riza nin son gunlerindeki takimindan farksiz keza Ertugrul un ne oldugu belirsiz bir futbol oynattigi donemle de paralellik var. O zaman da "lanet olsun soyle boyle" diyorduk. Yani bunlarin olmasiicin calkantili bir secim surecine veya baska olaylara gerek yok, bizim icin alisilagelmis mevzular

delgado dedi ki...

evet theo, ne demeli sana?

zubi dedi ki...

@esperanza

Bence bu son durum diğer zamanlardan farklı. Ben o zamanlarda da takımın hiçbir iddiası olmadığı dönemlerde dahi otururdum eziyetimi çeker, küfürümü eder maçımı izlerdim.

Y.d'nin ilk dönemlerinde de lanet ettik, umutsuzduk. Ama benim o dönemlerdeki umutsuzluğum şu dönemdekiyle aynı değil.

esperanza dedi ki...

@Zubi

YD 2007 de tekrar secildiginde cok mu umutluydun ?? O zamandan bu zamana kendi adima "umutsuzlugumda" degisen bi durum yok.

RuFF dedi ki...

BJK4EVER ve hesabın kongrede görüleceğini, kongrenin bu camiada söz sahibi olduğunu düşünen diğer arkadaşlar;

Ben 17 yaşında(yaşım büyütülerek) Süleyman Seba( altını çizebilsem çizicem) nın desteklediği bir dernek tarafından bu klübe üye yapıldım. 12 senedirde bir kuruş ne aidat parası verdim ne de giriş parası ödedim(Bu sene hariç).Ailemdeki herkes kongre üyesi yakında kız kardeşimde kongre üyesi yapılacak.
Bu işlerin içerisinde bir kişi olarak diyorumki bu düzen kalkmadıkça bu camiadan bir bok olmaz.Bedava üye yapılan sadece biz değiliz Serdar Bilgili zamanında bu iş çok büyüdü.Kongreye Gs'li Fb li , takım tutmayan, sadece siyasi parti üyeleri olan, x yöneticisinin köylüleri, belediye çalışanları olmak üzere binlerce kişi üye yapıldı.
Bu nedenle de pazar çıkacak sonuçta " beşiktaş camiası karar verdi" sözü gerçekçi olmayacak.

Tek umudum var o da benim gibi derneklere üye olan insanların kendi hür iradeleri ile oy atmaları.Yoksa Y.D çok rahat kazanacak.
Aynen Serdar Bilgili nin ve Y.D nin daha önceden seçilmeleri gibi..

twenty_one dedi ki...

Vah Beşiktaşım vah ! Çıkar çevrelerinin, menfaat dünyasının oyuncağı olmuş, ağlayanı yok. Ne de güzel bir kulüptün oysa ki sen ! Siyahın kadar asil, beyazın kadar saf, ismin kadar değerli, olduğun günlere dönmen dileğiyle...

Pamukk dedi ki...

FD Ağbi :/

http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=RadikalYazarYazisi&ArticleID=975847&Yazar=FER%DDDUN%20D%DCZA%D0A%C7&Date=22.01.2010&CategoryID=103

theotheo dedi ki...

@müfit

arkadaş çapulcu olduğu belli olan bir güruh, kolpacı amigolara biat eden bir grup, çarşı beresi takıp ona buna laf atan bir grup, iki tane kız gördümü ağzından salyalar akan bir grup mevcut.

çarşı denen bebelerin büyük bölümü.

sen benim biletimi alacak seviyeye gelmedin daha haddini bil kardeşim.

RuFF dedi ki...

Beşiktaş camiası hep buydu arkadaşlar.Süleyman Seba zamanında da böyleydi şimdi de böyle.Sadece siz bilmiyordunuz ne kadar pislik içinde olduğumuzu.İlk kongereye gittiğim günü hatırlarım, ne kadar heyecanlıydım.Kapıda beklerler dernektekiler sizi istedikleri kişilerin isimlerin yazılı olduğu zarfla.Bu klüp dernekçilikle yönetildi ve yönetilmeye devam ediyor.
Bu iş kahvehanelerden veya stadın içinden maç izlemekle bilinecek şeyler değil maalesef.
Bu pisliğin içinde büyümüş biri olarak diyorumki tek kurtuluş yolu "Büyük Beşiktaş projesidir".
100.000 e aşkın üyesi olan klüpte derneklerin hükümdarlığı biter.
Beşiktaş klübü taraftarındır.Beşiktaş klübü ne idüğü belirsiz 22.000 kongre üyesinin malı değildir.

Saat farki sebebiyle yeni donuyorum, pardon:

@BJK4EVER

Butun bu hakaret/kufur tartismasi senin yorumundan ciktigi icin sana donuyorum, cunku yanlissin.

"Biri bana 'ya da ne haltsan' diyecek, digeri 'sen futboldan anliyorsan ben gotum'..."

Teknik olarak bunlarin ikisi de hakaret degil. Halt kelimesi, "uygunsuz, garip" gibi bir anlama gelmektedir. Halt hakaret ise, ohooo, isimiz var. Ikinci cumle ise su anlamda: "Ben got degilim, ve sen de futboldan anlamiyorsun." If x then y olayini bayagi yanlis anlamissin sen. Oradan "ben gotsem sen de gotsun" anlami cikmaz.

Lutfen hakaret ile sert uslup arasindaki farki bilelim. Hakaret ile kufur, kufur ile elestiri arasindaki farki. "Ama o da bana xyz dedi, bohuhuhu" falan deyip gelmeyin. Uyanir uyanmaz sinir harbi yasatmayin bana. Hoyt! (hoyt dedim ama, hakaret degil bu, sonra ileride "shelbyl de bana hoyt dediydi" falan diye cikmayin.)

Esas konuya geri donersek:

Benim Aksu'yu desteklememin sebebi cok net. Baslarim siyasetine, dinine, hedesine hodosune...

Kulubun finansal durumu berbat, net. Demiroren bu konuda hicbir sey demiyor. Inandirici degil falan tartismasi degil bu. Hicbir sey demiyor. 2 yil sonraki Fulya'dan gelecek yillik 15 milyon dolar ile duzelmeyecek bu durum, ciddi reform lazim. Aksu, dogru ya da yanlis, bu konuda plan program yapmis, kadrosuna 3 finansci almis. Benim derdim budur. Demiroren, gecmisi sebebiyle de, bana hic ama hic guve vermiyor. Aksu ise, denenmemisligi ve de ekonomik duruma verdigi onem sebebiyle bana umut veriyor.

Bu yani, otesi yok.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ruff'ın söylediği şeyi zaten hepimiz medyaspor'daki kongre görüntülerinde gördük. şaşırtıcı değil.

BJK4EVER dedi ki...

@Ruff

Bu isin icinde olduguna gore bilirsin herhalde; tuzukte buyuk BJK projesini engelleyecek maddeler neler ve bu projeyi gercekten gerceklestirmek mumkun mudur? Bildigin kadariyla uye olanlarin kongrelerde bulunmaya hakki var. Mesela 2 milyon kisi uye olursa hangi salonda olacak kongre? Biraz uc bir ornek oldu ama ne demek istedigimi anladin herhalde.

Ha bu arada, ekonomi okumus biri olarak sunu diyeyim:

"Alin verin ekonomiye can verin" konjonkturu makro bazda gecerlidir, mikro bazda degil. Sen ulke yonetiyorsan ve finansal krizdeysen, evet, harcamalari arttirirsin. Fakat sirket yonetiyorsan ve krizdeysen, oncelikle marjinal masrafini ve de gelirini dengelersin. Bunu yaparken de ozgursun, ya gelir artar, ya da masraf kisarsin. Bana bir adet sirket gosterin ki mali krize girince "Hadi daha cok isci alalim, daha cok makine alip daha cok uretim yapalim heeey!" demis olsun.

Spor kulubu bazinda olaylar farkli gelisebilir, o bir yorumdur; ama ekonomik konjonkturu konjonkte etmeyin (burada baska bir sey derdim de sonra hakaret etti diyecekler).

esperanza dedi ki...

@Ruff

Buyuk Besiktas Projesi ve 100.000 uye ile bu sorununun cozulecegini dusunmek bana mantikli gelmiyor. Zira mevcut duzende satilik oylarin sayisi (ornegin su an 10.000 ise) 50.000 e cikar, yani deerneklerin ve gruplarin etkinligini bozmayip satilik oylarin sayilarini arttirdigi gibi ustune bir de daha fazla grubun ortaya cikip tamamne rant savaslarina girilmesine neden olur.

klube uye olma imkanlari kolaylastirildi ve uye sayimiz 100.000 oldu diyelim, e kulisciler grupcular neden koselerine cekilsinler ki ? bu 100.000 lik kitleyi kendi yanlarina cekmek icin su an oldugu gibi vaatlerde bulunurlar bir sekilde cekerler. Bu sebeplerden uye sayisini arttirmakla sadece cepheyi genisletmis oluruz gibi geliyor

Gürcan Ulusoy dedi ki...

genel seçimleri düşünün. orada da buzdolabı verdi adamlar kamyon kamyon. bunlar olacaktır. ama bunlar oluyor diye 100.000 üyenin gereksiz olduğunu söyleyemeyiz.

10.000 üyeyi satın almanın belli şartları vardır. ama 100.000 üyeyi satın alamazsınız.

neticede dernekler inanılmaz büyüdüklerinde de o dernek çatısı altında oy kullanacak adamlara bir şeyler vaad etmek durumunda olacaklar.
---

ben zaten 100.000 üyenin, büyük beşiktaş projesinin gerçekçi yaklaşımlar olmadığına inanıyorum. bunlar taraftar grupları arasında her zaman dile getirilen lakin muktedirler tarafından 1 gün bile üzerine düşünülmeyen şeyler. hiç bir iktidar gücünü paylaşmak istemez.
---

esperanza dedi ki...

Mevcut oylarin buyuk cogunlugunun satilik oldugundan sikayet ediyoruz, 100.000 uyeye ulastigimizda "bilen de oy kullaniyor bilmeyen de yaee" deriz muhtemelen

MetinAliFeyyaz dedi ki...

Demirören'e borç işte böyle ödenir , tıklayın , herkese anlatın arkadaşlar...

http://siyahbeyazkardesligi.blogspot.com

esperanza dedi ki...

YD secilemezse 1 Subat tan itibaren faiz isletmeye baslayabilir

delgado dedi ki...

5 dakika sonra süleyman seba röportajı var ntvspor'da altyazı geçiyorlar şimdi.

delgado dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Noat Samisa dedi ki...

Gece gece Fransa'dan bize selam var:

http://www.bianet.org/bianet/siyaset/119684-fransizlar-sarkozyye-hayir-gununu-orgutluyor

Orijinali:
http://www.no-sarkozy-day.fr/

''...Kuşkusuz sadece hayır demek yeterli değil. Ama «hayır» demek bazen zorunluluktur... Hayır demek, çok geç olmasını engelleyebilir.''

Bu örgütlenmeyi sağlayanların tamamının ''blogcular'' olduğu da hatırda kalsın.

RuFF dedi ki...

Günaydın

BJK4EVER

2 milyon üye çok ütopik, okadar üye olma şansı çok zor.15-20 milyonluk camialar 20.000 kombine sattıklarında havalara uçuyorlarken 2m üye olmaz.Bu sayı en fazla 100.000 ile 200.000 üye arasında olacaktır.Ben zamanında baya bir kafayı takmıştım bu olaya ve mevcut oylamanın cep telefonundan sms yolu ile yapılabileceğini düşünüyordum fakat telekominikasyon işinde çalışan bir arkadaş öyle bir altyapının mümkün olmadığını söylemişti.Açıkçası 70 milyon Türkiye de seçim yapılıyorsa 100.000 kişilik seçim bence zor olmaz, bir çözüm kesin bulunur.Sicil numarasına göre zaman verirsin veya seçim süresini 1 hafta yaparsın ne bilim birşeyler bulunur diye düşünüyorum.

Esperanza
Ajan 100.000 üye demek buradaki herkes dahil olmak üzere stadtaki tüm taraftarla birlikte herkesin üye olması demek.Sen üye olsan oyunu satarmısın ? Veya buradaki kişiler üye olsalar herhangi birinin lafı adına oylarını satarlar mı?
En basitinden beni örnek alabilirsin.Biz dernekçiyiz , bizim dernek Serdar bilgili Hasan
Arat seçiminde Serdar ın tarafındaydı ama biz Hasan Arat a attık.Fikret Orman, Y.D seçiminde Y.D nin yanındaydı ama biz genede oyumuzu Fikret Ormana attık.İnsanları yönlendirmek kolay değil.O kutunun başına gittiğinde tek başınasın neye istiyorsan ona oy atarsın.10.000 kişilik seçimlerde 2-3 bin kişiyi yönlendirerek seçim kazanabilirsin, ama 100-200 binlik seçimlerde asla manipülasyonla seçim kazanamazsın.

renom dedi ki...

‘Hedefimiz 2023 yılı’
Görev süresi içerisinde 5 kupa kazandıklarını hatırlatan Yıldırım Demirören, “Akatlar ve Fulya’dan sonra stadın büyütülmesi projesini hayata geçirdik. Biz doğru yolda olduğumuza inanıyoruz. Hatalarımızdan yola çıkıp, doğru yolu bularak devam etmek istiyoruz. Öncelikle eski yönetici arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Mutluluğu, üzüntüyü hep birlikte yaşadık. Yeni bir anlayışla, Cumhuriyet’in 100. yılı, Beşiktaş’ın 120. yılı olan 2023 senesine Beşiktaşımız’ı hazırlamak için yeni bir ekiple yola çıktık” ifadesini kullandı.

demiş zat-ı muhterem. adam da nasıl bir koltuk sevdası varmış arkadaş...

scugnizzi dedi ki...

umarım theotheo ve bjk4ever aranızdan birinin fake hesabı değildir. :(

Yıldırım Demirören..

Hayatında gelip gelebileceğin en yüksek noktaya ulaşmış durumda.. Hem de hiç çaba harcamadan; hiç bir donanıma, bilgiye, kültüre ihtiyaç durmadan.. Para çok, baba sağlam.. Baba'nın camia'da etkisi büyük.. Adam geliyor başkan oluyor sadece babasının oğlu olduğu için..

Büyük bir mevkii orası, ağırdır, kaldırılması zordur ama beyimizin hiç umurunda değil.. Nasılsa babasının malı gibi kullanıyor.. Gittiği yerlerde başbakan gibi karşılanıyor, hürmet görüyor.. Gazetelere istediği zaman manşet olabiliyor. kendini güçlü hissediyor, önemli hissediyor.. Ama yıllar geçtiği halde hala nerede oturduğunun farkında değil. Önüne 2000 parçalık bir lego seti atılmış bir çocuk gibi.. Yap boz, parçala.. Elindekileri at gitsin, nasılsa diğerleri var.. Şımar; şımarabildiğin kadar şımar.. Sana laf eden yok.. Bütün kulüp babanın malı nasılsa.. 6 sene geçti 1 gıdım ilerleme yok..

Çünkü bu mevkii dışında gerçekleştirebileceği bir şey yok. Vizyon sahibi olmadan, yeterli kültüre, ahlâka sahip olmadan hani neredeyse tepeden inme koltuğa yapışan bu zat korkuyor. Yapayalnız kalmaktan, artık önemsenmemekten korkuyor.. Dedim ya oynayacak başka oyuncağı yok.. Ya o da elinden alınırsa..

Murat Aksu falan, bilmiyorum ne olacak ama Yıldırım Demirören gittiği gün (Aziz Yıldırım bile gelse yerine) Beşiktaş'ımın kurtuluş günüdür, onu biliyorum..

theotheo dedi ki...

kulübe üye olmak ucuzlaştırılsın, diye bir mavra var ona açıklık getirelim de, bazı genç arkadaşların romantizmini bozalım.

bunu şeye benzetin, sağlam bi mekan, içki 20 lira falan. giden adamlar hep taşaklı, zengin adamlar, arada bi iki gariban da olabilir.

yahu beşiktaş kulübünden bahsediyoruz, bu kadar basit mi 100 lira ver üye ol. hayır daha pahalılaştırılsın, daha zengin, dha önemli insanlar bu kulüpte yer alsın, üye olsun diye uğraşıyoruz.

stad yapılsın diyoruz evet, çünkü zengin beşiktaşlılar bu stada gelmiyorlar, çapulcu 3 tane çarşı bereli geliyor, bunlarla beşiktaş ileri gitmez, ama o stada bir gün ciner, bir gün özilhan, bi gün başka bi zengin gelse, daha mı kötü mü olur?

fulyadaki konutları da ucuza satsaydık, beşiktaş ya halkın kulübü ya?

bakın beyler, beşiktaş'a herkes üye olamaz, kimse beşiktaş'ın sahibi değildir, ne demirören, ne de 3 çapulcu. bunu herkes böyle bilsin.

ama beşiktaş takımında söz sahibi olacak isimler, zengin başarılı isimler olmak durumundadır.

@scugnizzi

emin olmadığın şeyler hakkında, kimseyi suçlamaya kalkma. haddini bil.

@theotheo adam suçlama yapmamış inşallah fake değillerdir demiş. her şeyi ters anlıyon yæ

@scugnizzi; ben bi ara theo jessie'nin fake'idir diye düşündüydüm. sonra theo ve bjk4ever'a fake demeni çok hatalı olduğuna inandım.

şaka sanılabilir ama ben theo ve bjk4ever'in blogun önemli unsurları olduğuna inanıyorum. arada şuurlarını kaybedip hakaret etseler de çok önemli 2 figürdür.

her blog yorumcusu önemli figürdür tabii de herkesin ak dediğine kara diyen, olaylara farklı yönden baan birilerinin olması da güzel. yoksa hepimiz aynı şeyleri konuşuyorsak işler tersleşir

haa bunun gazına gelip de bundan sonra "ben de bilinir oalyım", "farklı görüneyim" diye yalandan her sike muhalefet olacak olursa amına koyim öyle işin. yani piçlik olsun diye değil gerçekten inanadıklarını söyleyen adamların olması mühim.

burada da samimiyet faktörü ortaya çıkıyor.

tabii bunlar tamamen benim kendi düşüncem. blogdaki diğer arkadaşlar ne düşünür bilmem.

theotheo dedi ki...

@tribal

bence bu blog sıkıcı hale gelmeye başladı, yazılar itibariyle.

çünkü hepiniz aynı şeyi aynı şekilde aynı yollarla destekliyosunuz.

eskiden tüm blog yazılarını okumaya çalışırdım, ancak şimdi içimden gelmiyor, blog bir kısır döngü içine girdi bence.

yorumlarda ben ve bi iki arkadaşta olmasa onlar da mantar olucak.

bence muhalif bi iki yazara ihtiyacı var blogun.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

biri sen diğeri bjk4ever mı?

RuFF dedi ki...

theotheo

Senin mantığına göre en iyi kongre sistemi gs ninki olmalı.
Sadece belli kişiler oy atmalı ve onlar klübün geleceğini belirlemeli.

Gs aynı durumun sıkıntısını Özhan Canaydın döneminde baya bir yaşadı.Aynı sistem bizde olsa Y.D bu sistemle bu klübün Allahı olur bırakın başkanı olmayı.

Bu romantizm filan değildir.Ben bu işin içindeyim.Her maça bedava bilet alma şansım var basket, futbol, voleybol.Efes basket maçında bilet kalmadığı için dışarıda kaldım binbir zorlukla içeriden kullanılmış bir kombine ile içeriye girebildim.Babama olayı anlattığımda " ne uğraşıyorsun .... abinin yanına git istediğin maça bilet versin" diye cevap aldım.
Bu kadar nemalanma şansım varken, kombineleri bile bedava alma şansım varken ben bu işin karşısında duruyorum sen kahvelerden lig tv izleyerek ahkam kesiyorsun.
Nasıl bir mantık bu aklım fikrim almıyor gerçekten.

theotheo dedi ki...

ben yazmam jessie arsenal turkiye yetiyo bana, ama çok tekdüzeleşti blog.

yazıların içi boşaldı, nicelik arttı ama nitelik kolpaladı. bence.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

aksu bir başkan seçilsin de başkan şeyler konuşacağız inşallah.

theotheo dedi ki...

@jessie

sonuçta bu ortamlarda böyle, sürekli yazı geldiği için, insanlarda beklenti oluşmuyo. çok fazla yazar çok fazla aynı yazı var.

farklı görüşlerde yazarlar olmalı jessie, bu çok önemli.

yoksa blog bi süre sora kaybolur.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

beşiktaş taraftarının %87 sini bir başka konu için bir araya getiremezsiniz. onun sonuçları...

Pamukk dedi ki...

Murat Aksu kazanacağım diyor. chpye benzemesin sonu inşallah :/ aldık büyükşehirleri dediler patladılar :/

BJK4EVER dedi ki...

Bu arada muhalif kisilik denmis ve daha once Demirorenci vs. denmisti. Birseye aciklik getireyim, kesinlikle Demirorenci degilim, oy atabilsem de Demiroren'e atmazdim. Murat Aksu'yu elestirmemin tek nedeni Demiroren onune daha guclu bir sekilde ve daha dogru seylerle cikmamasidir. Murat Aksu kuculecegiz, borcu odeyecegiz, para harcamayacagiz diyor iken Demiroren bir anda kendisini en cok elestiren 2 kisiyi listeye alabilecek gucte, neden bu 2 kisi Aksu'nun listesinde degildi? Benim yaptigim sey Demiroren'i yuceltmek veya Aksu'yu elestirmek degil, sadece renktaslarimi o yarattiklari hayal dunyasindan uyandirmak o kadar.....

BJK4EVER dedi ki...

@tribal infexion

Bu hakaret konusunu kapattik sandim, ama yine acmissin, ben iki cift laf etmek istiyorum. Benim hakaret ettigim kelimeyi veya lafi soylermisin?
Biri diyor ki sen BJKli degilsin, baska forumda baska nickle yaziyorsun (uydurma), bu suursuza cevap vermedim. Sen diyorsun ki sen futboldan anliyorsan ben soyleyim boyleyim, ben de diyorum ki kendimce futboldan anliyorum. Bunun neresi hakaret? Bu konu kapandi saniyordum, ama alttan alttan acip giydirmek yakismiyor hic.......

TA dedi ki...

ortada büyük bir rant var.naklen yayın ihalesi ile bu rant daha da büyüdü.YD bu kaymağı kolay kolay bırakmayacak anlaşılan.bu ranttan birçok yan kuruluşlarda faydalanıyor.YD yi bence tek gönderebilecek şey ranttan faydalanmayan beşiktaş taraftadır.çünkü gelenler yada yönetime girenler beşiktaşa aşık olduğu için değil bu ranttan pay almak için giriyorlar.beşiktaş bahane para şahane:)taraftar duygusallığı yok.malum endüstriyel futbol.paranın izini takip etmek lazım.

TA dedi ki...

bu sağ sol siyasi söylemleri bana saçma geliyor.türkiyede sağ ve sol suni üretilmiş insanları kamplara ayırmak için dışarıdan ithal edilmiş birşeydir.kişileri değerlendirirken sağcımı solcumu değilde işin ehli mi? değil mi? diye değerlendirmek lazım.işin ehliyse isterse uzaylı olsun:) işi ehline veriniz(hadis)

aydın dedi ki...

Şurada herkes kongre derdindeyken yazmayayım diyorum ama en azından belki gerilimden uzaklaşırsınız.
Ben bildiklerim olduğunu yazar yazmaz neden apar topar malum internet sitesinden hesabını sildin? Bu ne telaş?
Anladık canın sıkılıyor ve burası da interaktif bir blog, kopamıyorsun.En azından hala bana atıfta bulunma.Sonuçta blogun bir parçası oldun, bunu inkar edemem.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

@aydın ın sorularına vereceğin cevabı merakla bekliyorum.

TA dedi ki...

kongre 1950 genel seçimlerine benzeyebilir.malum türk milleti o seçimde kendisini kimin yönetmeyeceğine karar verdi.kimin yönetmesini istediğinin bir kararı değildi.bu seçimde de kimin başkan olmayacağının(YD) kararını verebilir.kimin başkan olmasını istediğinin kararını değil.buda birşeydir.

esperanza dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
esperanza dedi ki...

@Ruff

Kuzen, zihniyet degismedikce istersen 1 milyon yap sayiyi ne farkeder? manipule edilen oylar su an 5000 ise 100.000 uye oldugunda rakam 20.000 e cikar. Hayati alicengiz oyunlariyla gecen bazi gruplar pes etmeyi birak, isin icine daha da fazla girerler diye dusunuyorum. Ben , sen , o ; oyumuzu satmayiz adamim da oylarimizi satmadigimiz halde adam akilli bi adaya oy verdigimiz zaman secilemediginde birbirimize aslinda ulkenin alisik oldugu su soruyu dorar dururuz " Ben vermedim sen vermedin peki kim verid abi bu kadar oyu bu adamlara?? "

ne zaman anlayacağız demirören'in desteklenmesini ?
acaba demirören'e sahip çıkanlar inanıyor mu demirören'in başarılı olacağına ?

alper dedi ki...

offf offff.ne zaman bitecek bu seçim çilesi.ne demirören ne de aksu bence ikiside beşiktaşa yakışan başkan adayları değil ya ehveni şer hesabı aksuya verirdim oyumu eğer oy kullanabilme hakkım olsaydı.gerçi benim oyumda dağdaki çobanın oyuyla bir ama en azından demirörenin oyu ile aksunun oyu bir sayılmasın bari..
öyle bir seçim atmosferi yaşıyoruzki ne vaatler ne yapılacak olanalar kimsenin umrunda değil.herkesin hesabı geçmişte yapılan ve yapılmayan yanlış ve doğrularla ilgili.demekki beşiktaş geçmişle yaşayan bir takım haline dönüşmüş.ileriye değil geçmişe bakan bir takım haline dönmüş.bu çok üzücü ve büyük takım olmanın vasıflarından biri değil zannımca.göztepe de geçmişine baka baka önündeki uçurumu görmemişti sanırım bizde aynı yoldayız.geçmişe bakarken önümüzdeki borç yükündne oluşan çok derin uçurumu görmüyoruz.yazık.

Pamukk dedi ki...

adam "başkan değil lider olacağım" diyor yaw öf

BJK4EVER dedi ki...

@aydin

Allah sana akil fikir versin diyecegim, ama yuce rabbim boyle yaratmis.
Ben diyorum ki ispat et, hicbir ispatin yok! Ilk once ispat et, ondan sonra konus! Ispat edemeyecegin, bir tarafndan uydurdugun seyleri de yazma lutfen!

Isterseniz ip adresi vereyim, isterseniz email adresimi vereyim, bilgisayardan anlayan arkadas nerede olduguma baksin, bitsin bu is.

Bu blogdan baska bir blogda yazmadim, diger yazdigim forumlar ise turksportal ve bir zamanlar bjkliyiz.net ve ruhumuz yeter (moderator olarak), onun disinda baska bir yerde yazmadim. Zaten Besiktasli olmasam bir BJK blogunda bu kadar zaman gecirmem, gecirecek olsam bile adam gibi hangi takimi tuttugumu yazarim.

Zaten burada nedense antu'yu FB'yi koruyan ve yucelten sensin, ve her nedense utanmadan baskalarinin BJKliligini sorguluyorsun. Madem ki sallamak serbest, bana gore de sen antu'da yazarsin ve burada gelmis fake account ile yaziyorsun, buyur burdan yak....

@BJK4EVER

Aydin zaten Besiktasli degil.

Aydin, bahsettigin olay nedir, ayrintisiyla yazabilir misin?

Benim derdim kimsenin uzerinde bos yere camur kalmasin, yoksa sahsen umrumda degil kimin ne oldugu.

sozcelyk dedi ki...

beşiktaş mali kongresi canlı olarak an itibariyle ligtv de yayınlanmakta ilgilenenlere duyrulur ,

bi sonraki konuşmacı İBRAHİM ALTINSAY

sozcelyk dedi ki...

beşiktaş ın içinde bulunduğu içler acısı durum bu kadar açık ve net anlatılamazdı , teşekkürler altınsay.

''' maşallah her seçimde hayalcilik arttıkça o stadın boyu da bir kat artıyor , slaytlara bakıcak olursak neredeyse dolmabahçeden taksime uzanacak , sevgili kongre üyeleri beşiktaş taraftarı yeni stad istemiyor o stadın içinde insan gibi maç izlemek istiyor '''

sozcelyk dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
«En Eski ‹Eski   1 – 200 / 236   Yeni› En yeni» Yorum Gönder

Ara