.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

8 Aralık 2009 Salı

Wir Gratulieren dem Deutschen Meister!

Şimdi gaz vermek gibi olmasın ama siz şampiyon olduğunuzda, size sempatisi olan birçok insan çok mutlu oldu. O gün Volkswagen'in sitesine girip, ne tepki vermişler diye bakmış, sonra da yukarıdaki ekran görüntüsünü almıştım. Burada da gayet güzel bir oyunla haklı bir galibiyet aldınız, tebrik etme fırsatımız olmamıştı. Bu vesileyle borcumuzu iletelim. Bu akşam Beşiktaş açısından beraberlik almanızı, kendi gönlüm açısından da Man U'yu çatır çatır yenerek lider olmanızı bekliyorum. Birçok arkadaşım da öyle hissediyordur herhalde. Hadi kurtlar! Hadi koçlar!

7 Yorum:

ynwa dedi ki...

united'ın kadrosu;

Goalkeepers: Ben Foster, Tomasz Kuszczak.

Defenders: Patrice Evra, Oliver Gill.

Midfielders: Anderson, Michael Carrick, Magnus Eikrem, Darren Fletcher, Darron Gibson, Matte James, Nani, Oliver Norwood, Gabriel Obertan, Park Ji-Sung, Paul Scholes, Cameron Stewart, Antonio Valencia.

Forwards: Michael Owen, Danny Welbeck.

bizim maça "C" takımla çıktı diyenler, bu takıma ne diyecek merakla bekliyoruz.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bence uefanın artık şampiyonlar ligi gruplarını tekrar ele alması gerekiyor.

united çıkmayı garantilememiş olsa cskaya içeride puan vermesi, bize yenilmesi mümkün olmazdı. tamam adam garantilemiş, adamın umurunda değil de grubun gidişatını etkiliyor. bizim son maça umudumuz var. niye? manuyu yenmişiz deplasmanda. yok böyle bi olay.

ne yapılmalı bilmiyorum ama bir şey yapılma. artık şampiyonlar liginde kimle oynadığının önemi kalmadı. kimle ne zaman oynadığının önemi kaldı. son maçında grubun favorisine denk geldiysen istersen barcelonaya denk gel, rubin olup kazanıyorsun işte bir şekilde.

wolfsburg'un bu maçı kesinlikle alacağını düşünüyorum.United'ın bu kadar eksiği varken almanya'dan puan çıkarması çok zor.

GOKHAN dedi ki...

Almanlar yenildi diye biz de yenik sayılmayız inşallah.

AQ-47 dedi ki...

@ GOKHAN

Yılın esprisi....Almanlar yenildi diye biz de ...korkarım yarın uyanık bi gazete manşete taşıyabilir

Pamukk dedi ki...

salak wolfsburg

yedek mençıstırı yenemediniz puuuuu

Unknown dedi ki...

manunun yedeklerinden 3 yediler yæeeaæææ

Yorum Gönder

Ara