.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

12 Aralık 2009 Cumartesi

TBL / Beşiktaş Cola Turka - Kepez Belediyesi

12 Aralık 2009 16:00 Akatlar Cola Turka Arena Link

15 Yorum:

Gürcan Ulusoy dedi ki...

muratcan güler'in burnu kırıldı 3 hafta oynayamayacak.

Gökhan dedi ki...

engin ve fletcher düzelmiş,son badalona maçında da oynamışlar,bunlar iyi haberler.
chatman da sanırım parasını alamadığı için idmana çıkmamış ya da tam çıkmama kararı aldığında parası ödenmiş,bunlar da artık alıştığımız kötü haberler.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

chatman idmana çıkınca haber yapalım.

Ozgur dedi ki...

başkan lütfedim basket takımına biraz para harcasa, sporcularımız motive olsa biraz daha...ama nafile.

Arkhe dedi ki...

"Yalnız Beşiktaş'ta bir de Lonny Baxter sıkıntısı var. Tecrübeli oyuncu son maçta oyundan çıkarken tepki göstermişti ve iş maç sonu soyunma odasında koçla atışmaya kadar gitmiş. Gerçi hafta içi idmanında gelip koçtan özür dilemiş ama sürekli olarak kanayan yara misali bir sıkıntı var kendisiyle ilgili. Savunma yapmıyor oluşu da biraz can sıkıyor diye düşünüyorum ben. Şu an için gönderilmesi gibi bir durum söz konusu değil ama hani kalkıp da yarın Baxter gitti diye bir haber okursanız şaşırmayın diye önden zemini hazırlıyorum ben."

http://www.salsabasket.net/2009/12/besiktas-cola-turkann-yeni-yabancs-kim.html

d.amokachi dedi ki...

Sürekli bir sakatlık problemi yaşıyoruz. Tam Engin iyileşti derken bu seferde Newley, Muratcan sakatlanmış. Oyuncuların ücretlerini alamaması zaten artık alıştığımız bir problem. Pota altına mutlaka sertlik katacak bir uzun (Fatih Solak çok uygun olurdu ama floryaya gitti) almamız lazım derken maalesef yakında elimizdeki oyuncularıda kaybedersek şaşırmam. Hepsini toplarsak bu yönetimle neden bu kadar şeye şaşırdım bende kendime şaşırıyorum...

Pamukk dedi ki...

güya kombine aldık bi Efes maçına gidebildik höf

Gürcan Ulusoy dedi ki...

galatasaray küme düşmüyor mu, niye transfer yapıyorlar hala ben anlamadım?

d.amokachi dedi ki...

Transfer yasağı gelmediki kümede düşürülmedi. Hükmen yenik sayıldı kupa ligdeki oynadığı maçlarda oyunculara ceza geldi birde -4 paunla devam edecek lige diye karar verildi. Tahkime gittiler heralde affeder federasyon o -4 puanıda yine yırtarlar olmadı seneye 2. ligden biri maddi problem yaşar gene kalırlar ligde jessie sen merak etme...

twenty_one dedi ki...

Beşiktaş'ta her hafta biri sakatlanıyor. Engin, Newley derken şimdi de Muratcan sakatlandı. Ama takım herşeye rağmen çok iyi mücadele ediyor ve keyifli bir basketbol oynuyor. Futbol takımının tam tersine.
Bir de paralarını alabilseler ! Ama bunun için Beşiktaş'ın bir yönetimi olması gerekiyor di mi? O da beş senedir yok zaten. Biraz da taraftar desteği şart...

Gökhan dedi ki...

ben de bir tek efes maçına gittim bu sene ve baxter ın sorunlu bir oyuncu olduğu o maçta da belli oluyordu,oturduğumuz yer beşiktaş bench ine baya yakındı ve baxter arıza bir adam olduğunu gösteriyordu,bence de baxter sezon sonuna kadar takımda durmaz.

twenty_one dedi ki...

BEŞİKTAŞ-KEPEZ BLD : 102-73

sozcelyk dedi ki...

chatman , engin , baxter sahada çılgın atıyor tribünler boş..

final oynarız..

Ozgur dedi ki...

engin ve chatman süperdi. pota altmız savunma da sıkıntı yaşıyor. daha uzun ve sert bir uzuna ihtiyaç duyuyoruz. bir de ceza kesen bir 3 numaramız olsa finale gideriz diye düşünüyorum.
dun tribunler bomboştu.Evde pinekleneceğine 2 saatini Beşiktaş' a ayırsa taraftarımız bu takım daha iyi olacak.

Pamukk dedi ki...

aferim çocuklar.

Yorum Gönder

Ara