.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

8 Aralık 2009 Salı

ŞL 6. Maç Beşiktaş - CSKA Moskova

135 Yorum:

esgo dedi ki...

Sağ alt köşeye açılan ekranda, bu kez makus talihimizi yenişimizin resmi olsun. Şubat ortasına kadar köprünün altından çok sular akacaktır, umarım o bileti kaparız.

iddialı yorumlara devam edelim.... en az 3-0 alırız, goller nihat, nobre, tabata.

dinçer dedi ki...

1-0 olsun bizim olsun, wolfsburg puan alsın yeter.

Yasin dedi ki...

bence 4 - 0 alırız. yusuf ta gol atar :D

Sercan dedi ki...

nihat nobre yusuf oynamasın mümkünse..anlayamadığım şey mustafa denizliye göre bu bitik nobre batuhandan daha iyi demekki ki kadroya bile almıyor dikarbakır maçında.yuh ya.

Sercan dedi ki...

bari bu maçta kadroya alır dicemde yine olmayacak biliyorum.

Sertug Ozgur dedi ki...

Ne zaman iddialı olsak hayal kırıklığı oldu. Wolfsburg, Diyarbakır.

Cska teknik direktörü en çekindiğimiz oyuncu Bobo demiş. Mustafa Hocam rakibin aklını karıştırayım derken, kadroya baktığımızda bizi strese sokan bir takım çıkarma.

Güntekin Onay dün kadroyu gördüğümde Beşiktaş kazanamaz dedim arkadaşlara dedi. Ben o kadar düşünmedim dün ama maçın başındaki modumu bozdu, eminim tribündeki taraftarın bir bölümünü de,maç başlamadan gerildik.

Bu arada içimde ukte kaldı, şu Delgado'nun yalan futbolunu özledim be, sen ne biçim adamsın Metin Delgado varlığınla bir parmak bal çalıp kendine küfür ettiriyosun, yokluğunla özlettirip hayal kurduruyosun..

tafarian dedi ki...

nobre-nihat-yusuf 11'de oynamasın.
rüştü
toraman-sivok-ferrari-köybaşı
serdar-ernst-fink-tello
bobo-batuhan
yedekler
hakan,rıdvan,kaş,üzülmez,inceman,nihat,yusuf

Yasin dedi ki...

@tafarian

mustafa denizli tarzı yaklaşımla bu yazdığın kadroda bobo sol açık, tello sağ açık, serdar da 10,5 numara(!) pozisyonunda çıkar sahaya bizde fıtık oluruz....

Cherubim dedi ki...

Nobre'yi Sivok yerine stoper deneyebilir. En azından ligde yabancı konusunda sorun yaşadığımız maçlarda uygun bir seçenek olacaktır..

Lakin bu maçta Nobre olmadan çok daha iyi bir kadro olur sahada. Mantıklı gözüken tavşansız 11:
Rüştü
Toraman Sivok Ferrari Üzülmez
Ekrem Ernst Fink İsmail
Tello (Tabata/Yusuf)
Bobo

Yarim sifir olsun bizim olsun... Su macta bu oynadi su oynadi pek onemli degil, yine haticenin degil neticenin onemli oldugu bir maca cikiyoruz...

Gökhan dedi ki...

beşiktaş sene başına göre daha iyi ama cska'nın performans artışı 2 ay öncesine göre daha da fazla olmalı cl'de son 2 maçta elde ettiği skorlara göre.heralde 3.teknik direktörleriyle çıkışa geçtiler zaten liglerinde de son 4-5 mqçlarında eskiye göre daha iyi sonuçlar alıp spartak'ı deplasmanda yenmişlerdi.
ilk maçtaki cska olacak olsaydı kazanırız derdim ama kazanmak zorunda olduğumuz maçlarda 3-0'lık fb maçı hariç pek başarılı olmadığımızı düşününce çok fazla umutlu değilim.

AQ-47 dedi ki...

Evet kazanmak zorunda olmak bize yaramıyor...Yine de kazanacağımızı düşünüyorum, defans sağlan saçma sapan kontra yemeyiz de, gol atmak için kadronun tavşansız olması lazım. Tabii sağ alt köşedeki ekranda bize yarar görüntüler olmalı...Allahım o slavia-Lazio maçı neydi yaaa, travma...

Sertug Ozgur dedi ki...

Hep kendi açımızdan bakıyoruz, şu da var. Cska 2.tura çıkmak için kazanmak zorunda. Muhtemelen Wolfsburg'un Manu'dan 1 puan almasını hesap ediyorlardır ve 2'li averajda kötü oldukları için kazanmaları şart.

Maç içinde diğer maça göre stratejiler değişebilir ama bu durumu avantaja çevirmek gerek.

5-0 olsun bizim olsun.
kalbim wolfsburg için atacak o akşam ama. sanki biz maçı kazanacakmışız da olay wolfsburga kalacak gibi bir his var içimde çünkü.
yürüyün alman kurtları:)

twenty_one dedi ki...

CSKA'nın gruptan çıkmak için Beşiktaş'ı yenmek zorunda olması bizim için bir avantajdır. Ayrıca Rus takımı şampiyonlar liginde her maçta gol yedi. bu maçta da istatistiklerini bozmamaları dileğiyle. İnşallah şubatı göreceğiz. Haydi hayırlısı...

yilmaz dedi ki...

almanyadan istediğimiz skor gelmezde yenmeyelim bi kez de ucundan dönmemiş olalım.

lakin...

avrupa puanımız çok düşük. bu puanla seneye şamp ligine direk katılamazsak ilk -bilemedin ikinci- turda harcarlar bizi. şamp olup direk katılırsak da 3. torba hayal (hoş 3. torba olunca 4ten wolfsburg'u çekiyoz seneyede leverkusen'i çekeriz :)) dolayısiyle mümkün mertebede kalmak lazım bankasya avrupa ligine :)

uncolored dedi ki...

4.maçlarda iki skorda yaramadı. 5.maçlarda biri yaradı diğeri bozdu. 6.maçlarda iki skorunda yararlı olma sırası geldi..

enzo scifo dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
enzo scifo dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
enzo scifo dedi ki...

yaşındaydım. Beşiktaşım Şampiyonlar Ligi'nde ilk 16 takım arasına girmek üzereydi.Her ne kadar 2-0 mağlup durumda olsak da Sparta Prag-Lazio maçı 0-0 devam ettiği için gruptan çıkabiliyorduk. O anda sağ alt köşede bir kutu belirmişti. İlk önce ne olduğunu anlayamamış babamın diğer maçı gösteriyorlar demesiyle dikkatimi bu kutuya vermiştim. Babamın tüm maç boyunca bahsettiği Beşiktaş'ın Avrupa maçlarındaki bahtsızlığı sona ermek üzereydi. Hepimize büyük bir tramva geçiren o sağ alt küçük kutuda, tartışan sparta prag ve lazio oyuncularını görünce maçın sona erdiğine ve sinirlenen praglı futbolcuların laziolu futbolculara saldırdığını düşünerek bitti diye evde haykırmıştım. Ne olduysa ben sevinçten evde bağırırken oldu. Sparta prag, Lazio yarı sahasının ortalarından sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Top yükseldi herkes topa doğru hamle yaparken Peruzzi de kalesini tarketti ve adını hatırlamadığım praglı futbolcu peruzzi'nin hatasını affetmedi. Top ağlara gitti,uzun süre evde tepki veren olmadı. Babam, ben, kardeşim ve annem 'Ne oldu' bile diyemedik. 5 dakka sonra ilk tepkiyi kardeşim ağlayarak verdi babamsa sigasını yakıp Beşiktaş ve Avrupa maçlarındaki bahtsızlığından dem vurdu. Ben ise hala bu olayı yazarken tarifi imkansız üzüntü duyuyorum. Umarım bu sefer babamın bahsettiği Avrupa maçlarındaki bahtsızlığımızı yeneriz. Umarım açılan o sağ alt kutudaki görüntüde son dakikada atılan Wolfsburg'ın beraberlik golünü izleyerek yarım kalan sevincimizi bu defa tamamlarız. Umarım...

Adsız dedi ki...

orada olacağım, inşallah uefa'ya kalacağız ve orada da önemli işler yapacağız.

QuaresmA dedi ki...

ilk 15 dakika içinde erken bi gol yeriz, hatta isim veriyorum, szymkowiak çakması sarı oğlan atar, rüştü uzaktan gelen sert şutu içeri çeler.

o golü anında çıkarabilirsek gaza gelip en az 2-1'i görürüz. gazımızın seviyesine bağlı olarak 3-1, 4-1, 4-2'ye kadar yolu var.

ama bence erken yediğimiz golü çıkaramayız ve skor 0-2 olduktan sonra demirören protestosu başlar, 0-3 olur. 90+2'de uğur inceman atar 1-3 biter.

aslında rakibin o sarı çocuk ve avrupa tecrübesi dışında hiçbir olayı yok ama sanırım kazanamayız..

asist time dedi ki...

http://eksibesiktas.blogspot.com/2009/11/bu-son-dakikalarn-bir-anlam-olmal.html

içimden bir ses son dakikalarda atacagımız golle 3-1 kazanıcaz diyor hadi hayırlısı, butun bu gelişmelerin bence de bi anlamı olmalı.

Muhoo dedi ki...

Şimdi herkes biz yeneriz de acaba Wolfsburg puan alır mı diye endişeleniyor Benim farklı bir endişem var. Biz maalesef cska yı yenemeyeceğiz. Wolfsburg isterse 6 puan alsın. Çok isterim fazladan Avrupa maçı izlemek, ama olmayacakmış gibi bir his var içimde. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

Unknown dedi ki...

6 sonuçlu maç :)

Cherubim dedi ki...

Denizli bu maçta Nobre fantezisi yapmazsa eğer Akınfeev bir Şampiyonlar Ligi maçında yemediği kadar gol yer bu maçta. Netim o kadar, en az 3 tane atarız..

sertano dedi ki...

2-0 alırız, goller Tabata ve Ekrem'den..

Noat Samisa dedi ki...

Başka şeyler de bizim istediğimiz gibi gitmeye başladı gibi. Manchester United'ın sakatlar listesi:

Gary Neville - groin

Nemanja Vidic - flu

Rio Ferdinand - calf

Jonny Evans - calf

John O'Shea - thigh

Rafael - injury

Fabio - groin

Edwin van der Sar - knee

Wes Brown - limped off

Owen Hargreaves - knees

Eğer Vidic gripten dönemezse stoperde Evra-Carrick oynayacak.

esgo dedi ki...

harika !

biz de bir kadro yapalım öyleyse

Kaş..Sivok..Ferrari..İso
......Fink...Ernst
..S.Özkan.X.Ekrem
......... Bobo

Tello-Nihat-Yusuf-Tabata hiçbirini yazmak gelmedi içimden. Boşluğu kiminle doldurabiliriz bilmiyorum ama her şeye rağmen Tabata'dan yana kullanayım tercihimi.

Şimdi yine S.Özkan'dan ötürü tantana kopacaktır, ama Serdar'ın bu sezon yukarıda sıraladığım isimler kadar kötü bir performans sergilediği maç hatırlamıyorum.

Zaten tüm Şampiyonlar Ligi ve derbilerde ilk 11 başladı muhtemelen bu maçta da tercih edilecektir, hele ki Tello, Nihat ve Yusuf'un son halini gördükten sonra.

ama şöyle de bir şey var, Denizli'nin tepki gören ve desteğe ihtiyacı olan oyuncuları kaybetmemek adına ısrarcı olduğunu ve güven aşıladığını da biliyoruz. En basitinden Rüştü olayında olduğu gibi; G.saray ve ıslıklandığı maçın ardından bir kenara atılsaydı, muhtemelen Rüştü o gün tamamen kaybedilebilirdi.

o yüzden Nihat'ı bu maçta 11'de görmek de beni şaşırtmayacaktır.

stfud dedi ki...

benim bildiğim beşiktaş bu maç öne geçer..son dakikalarda ya biz yeriz ya wolfsburg yer eleniriz.şeytanın bacağını kırmamız dileğiyle..

gerçi old trafford'ta bir tanesini yendik ama yetmez bu bize:))

Ben daha tantana kopartayim eger kopacaksa.

Serdar Ozkan'in her macta istisnasiz 45. dakikada oyundan alinmasi hatadir. Bu formuyla Nobre 90, Nihat 70, Yusuf 45+ oynuyorsa Serdar 90+ oynamalidir.

Bence Serdar bu seneki cakma 4-3-3'umuzde degerlendirildigi takdirde en etkili olacak elemanlardandir. Biraz da son vurus calismasi lazim ama, orada da kendine bakiyor olay.

AQ-47 dedi ki...

Ferguson'un bizim maçtan sonra bir de Kurtlara yenilmek istemeyeciğini düşünerek, "as" kadroyla gideceğini umuyordum. Ama sakatlık haberi beni bile umutlandırdı.

Noat Samisa dedi ki...

Hakemimiz Peter Hansson. Henry'nin eliyle ilgili bir pankart iyi gider. :) Yalnız Fransa-Irlanda maçının hakem dörtlüsünden esas sorumlu olan kıdemsiz yardımcı Fredrik Nilsson'un tahmin edilebildiği üzere ayağı kaydırılmış.

esperanza dedi ki...

muhtemelen baskili baslariz, ayarsiz hucum yaptigimiz bir atak sirasinda kontra dan golu yer 70 dk o golu cikaracaz diye kanser oluruz. Geleneksel fb maclari gibi 1-2 CSKA kazanir.

alper dedi ki...

cska nın hocası müslüman mı acaba.cska-manu maçında son dakikalarda bayağı bir dua ediyordu oda.

bizim maçtan ziyade bende wolfe maçıyla ilgileneceğim.çünkü manunun orada puan kaybedeceği hiç aklıma gelmiyor.

nihat-nobre-tabata oynamasında kim oynarsa oyanasın.

Altan Koçak dedi ki...

1-2 PSG
0-5 Barcelona
0-2 Chelsea
0-2 Porto

Şampiyonlar Ligi'nde bundan önceki 6. maçlarımızın sonuçları.

Tek fark, ilk kez son maç İnönü'de. Ve nedense kazanacağımızı hissediyorum.

QuaresmA dedi ki...

teoride chelsea maçı da inönü'deydi yalnız :)

Altan Koçak dedi ki...

ah o maç yok mu.. inönü'de oynasak her şey farklı olabilirdi..

QuaresmA dedi ki...

bakın şöyle birşey var, ligde iç sahada 24 olası puanın 17'sini almışız (71%), dış sahada ise 21 olası puanın 14'ünü almışız (67%). normal bi takıma göre fazla yakın yani. öte yandan şampiyonlar ligi'nde iç sahada 6 olası puandan babayı almışız (0%). dış sahada ise 9 olası puanın 4'ünü almışız (44%). o niye öyle olmuş ki ?

çünkü biz gerektiğinde baskı kurmasını bilmeyen çok iyi bi kontra atak takımıyız. hatta biraz ileri gidersek diyarbakırspor'un yatmayanı ve hücumu da düşüneniyiz. ama dediğim gibi baskı kurup oyunu geniş alanda oynadığımızda olmuyor tam olarak, birşeyler eskik kalıyor. hatta birşeyler değil, gol eksik kalıyor, ayağa paslar eksik kalıyor. baskı kurmak demek habire dikine oynamak değildir, çok eleştirilen selçuk şahin yan paslarıdır. işte onu yapamıyoruz, gol gelmeyince daha da dikine oynuyoruz. halbuki dikine oynamak kontra atak takımı karakteridir, baskıcı takım karakteri değildir.

işte bu yüzden baskı kurmamız gereken bu maçta 3 puan almamız çok zor görünüyor bana. umarım olur ama..

aksel dedi ki...

sevgili kartallar .karakartalımız şampiyonluğa giderken ben hayatımın en heyecanlı-kusmalı-stresli-sabah 4 te uyanmalı günlerimi yaşıyorum.cumartesi akşamı en son saat 17 itibariyle askerim.umarım mayıs ta şampiyonluğu son haftaya kalmadan kutlar ve beşiktaş meydanında dev ekranda izleyip şampiyonluğu çılgınca kutlarsınız.yine yüzlerce meşale yakıp siyah beyaz bi gece yaşarsınız umarım.ben ise ligin bittiği hafta 15-17 mayısta dönerim umarım ve statda kutlamaların olduğu o muhteşem havayı yakalarım umarım.yine sivok çılgınca kayarak şov yapsın bize -yine alman teknolojisi ernst bizi selamlasın.bu yol uzun dostlarım.sizlerde yalnız bırakmayın bu takımı ezdirmeyin.arada bizleri de düşünün ben sizleri düşüneceğim inanın.gece 3 te 4 te.bi muhasebe yapacağım.ama inanın beşiktaşlı kardeşlerim zafer bizim olacak..hepinize selamlar saygılar....BEŞİKTAŞ

jtr dedi ki...

@aksel

Bu kadar stres yapma ya,bende aynı gün askerim.Şimdiden kafaya bu kadar takarsan orada ne yapacaksın?

geloraptor dedi ki...

Tello oynamazsa maçta gol bulamayız muhtemele. Tabii bir de Nobre&Tabata ne olursa olsun saha dışında olmalı.

yilmaz dedi ki...

@Altan Koçak
2. sezonumuzda son maçımız 0-2 milandı. ha değişen bişi var mı dersen yok bence de :))

SirEvo dedi ki...

Ne nihat ne tabata hiçbiri bir halt yiyemez. Buyrun;

http://cineshoot.blogspot.com/2009/12/nobrenihattabatabeceriksizlerpackdvdrip.html

Bobo'nun maçı olur..

kma dedi ki...

şu minvalde bi kadro çıkaracak denizli:

rençber
toraman(kaş) ferrari sivok üzülmez
dağ(nihat) fink ernst köybaşı(dağ)
tello(?)
bobo

eğer nihatı oynatacaksa ekremi sola alacaktır. bu tip maçlarda ekremden vazgeçemiyor.
fink ve ernst ikilisini bozmaz umarım...

callum dedi ki...

Selam,

24 senedir Beşiktaş'ı gerek sahada, gerek medyada takip eden birisi olarak, bu Blog'un varlığını keşfetmiş olmaktan dolayı çok memnunum. Maç için düşüncelerim ise, şahsi düşüncem, bu maçta Serdar Özkan'ın oynamaması yönünde. Eklemek gerekirse, Beşiktaş'ta Tabata, Serdar Özkan, Tello, bu tip ayakta durabilme özelliği olmayan futbolcular artık olmamalı. Tello bir maestro olabilseydi, takım kadrosu bir kişinin mücadele eksikliğini kaldırabilirdi. Fakat Tello istikrarı zor yakalayan bir futbolcu. Hakkını yemiyim, çok kritik maçlarda kurtarıcılık yaptı. Fakat eşit oranda kurtaramadığı maçlar da var. O'nun gibi top tekniği yüksek bir futbolcu, daha çok katkı sağlamalı. Bu takım böyle bir mevkide oynayan futbolcunun inişli, çıkışlı form grafiğini ne yazık ki kaldıramıyor. Milli Takımının maçları performansını çok etkiliyor. Bir maestro olacaksa, bu iyileşmiş ve güçlenmiş bir Delgado olmalı. Delgado'dan ikinci yarı verim alınmaz ise, gönderilecekler listesine Nobre ile birlikte eklenmeli.

Benim kadrom:

-- Rüştü --

Kaş -- Sivok -- Ferrari -- Üzülmez

Fink -- Ernst

Nihat -- Tello -- Ekrem Dağ

Bobo

Bol şanslar Beşiktaşım.

Saygılarımla,

Benaglio ne yapıyorsan yap , son dakikada gol yeme.

Bu tramvayı kaldıramam

Ulaş dedi ki...

Beşiktaş bu maça kazanmak için çıkarsa kaybedecektir. Öncelik gol yememek olmalı bence. Almanyadan Wolfsburg'un gol haberi gelince CSKA ister istemez açıklar verecektir. Ne kadar güzel futbol yanlısı olsak da 3 puan almak istiyorsak sabırlı ve defansif oynamalıyız. Benim kadrom:

Rüştü
Toraman - Sivok - Ferrari - Üzülmez
Fink - Ernst - Ekrem
Tello - Serdar
Bobo

Pamukk dedi ki...

totem yasaklanmıştır,umuyorum.

RuFF dedi ki...

@ pamukk
sen maça gelme yeter cnm
Kimsenin totem yapmasına gerek yok

Pamukk dedi ki...

@ruff
sen de o şom ağzını açma yeter, benim gelmem bişeyi değiştirmez.

neo_494 dedi ki...

Mustafa hocam lütfen taktikle oynama :S

RuFF dedi ki...

@pamukk
gene geleceksin yani
Elveda uefa ligi..

Atakum RAC dedi ki...

total futbol: out
totem futbol: in

ama her halikuarda ferro-sivok+fabe-fink hattının sahada olacağını, gökhan zan faktörünün bizden uzak mecralarda bonus aradığını unutmayarak çok da totemlik bi işimizin olmayacagını düşünüyorum.

yeter ki topu 3 direğin arasından nizami şekilde geçirecek yetide adamlarımız olsun yarın akşam..

bilet verseneee bilett verseneeee
cska maçına bilet versenneeee

cska macına avea bilet vermıyor mu??

Early Grayce dedi ki...

Ben de bir onbir yazmak isterim izninizle;

Rüştü

Kaş - Sivok - Ferrari - Üzülmez

Ekrem - Fink - Ernst - Köybaşı

Tello

Bobo

Birde Ekrem'e değinmek isterim. Eğer Ekrem'in civelek civelek koşmasını, basmasını, birşeyler yapmasını bekliyorsak; Fink ve Ernst ikilisi mutlaka oynatmalıyız. Ekrem'in kısıtlı yeteneğini, güçlü fizik yapısını en verimli bir şekilde kullanmak için defans bakımından fazla yük bindirmemek lazım Ekrem'ciğimin omuzlarına. Ama derseniz ki Ernst-Fink-Ekrem üçlüsüyle ortasahayı kazma küreğe çeviriyorsun; size vereceğim tek cevap; Holosko gelene kadar en iyisi bu.

carlito dedi ki...

neden çıkarılan kadrolarda toraman koyulmuyor, unutuluyor galiba?
bence hiç maceraya gerek yok, en mantıklı kadro şu olur:

rüştü
toraman sivok ferrari ibo
ekrem fink ernst ismail
tello
bobo

Pamukk dedi ki...

maskeyle oynayabilcek durumda değil sanırım Toraman.
bi yerde de Kaş ın sakat olduğu oynayamacağı yazılmış doğru mu bilmiyorum

ynwa dedi ki...

diğer tarafta acaip şeyler oluyor; ferdinand, evans ve o'shea'den sonra son maç brown ve neville de sakatlanmış. da silva biraderler de sakat ve kadroya alınmadı. son olarak vidic de hastalığını atlatamamış ve kadroya alınmamış. şuan bir tek evra var defans oyuncusu sağlam. sanırım carrick - fletcher ikilisi stoper oynayacakmış.

herşey bizim elimizde gibi 1-0 olsun bizim olsun.

sertano dedi ki...

@pamukk
"..Ancak maske ile rahat edemediğini belirten İbrahim Toraman, Fanatik'te yer alan açıklamalarında "Maske görüş açımı kapatıyor. Hocam görev verirse ben bu şekilde görev yapmaya hazırım" dedi." (goal.com'dan)

matiasemilio dedi ki...

senenin en iyi futbolunu bekliyorum bu maçta..oynayalım yeterki..skor önemli değil bir şeyleri istediğini görmek istiyorum bu takımın..

johnwayne dedi ki...

bilmiyorum bu tür bir şey söylemem burası için sakıncalı mı ama arkadaşım çok acil bir durumundan dolayı cska maçına aldığı 3 adet vip bileti nerdeyse kapalı fiyatına elinden çıkaracak.burdaki beşiktaşlılara faydam olsun diye söylüyorum.ticari bir amaç olamaz zaten bilet fiyatlarına bakarsanız.
ilgilenenlere aracılık edebilirim. veliy26@gmail.com

metin dedi ki...

tabata nın golü var bu maçta

Adsız dedi ki...

bileti kazanıp ilk cl maçımı izlemek istiyorum daha önce lig maçlarına gittim ama nasip olmadı daha cl maçı sabırsızlıkla bekliyorum bileti.

bir de aslında içimde olabilecek en köt senaryoda var biz burada cskayı yeneriz ama manuda yener ve biz üçl averajla kaybederiz turu ama işte umut.

Maç bileti fiyatına acil eski açık biletine ihtiyacım var arkadaşlar.Ulaşım için

Tel no : 0539 386 87 09

S.B dedi ki...

Bu sefer olacak.

harun91 dedi ki...

Gerek İnönüdeki Fb maçı gerek deplasmandaki Man.u maçı genel kanı olarak kazanması zor maçlardı.Fakat unutulan şey umuttu! Gerçekten man.u maçında ters bir sonuç çıkacağı çoğu Beşiktaşlı gibi benimde içime doğmuştu...Bu maçta öyle bir maç olacak sanki.Yeterki taraftar dakikalar geçtikçe atılamayan gol yüzünden homurtu yapıp oyunculara baskı yapmasın.Bütün hücumlarda tempolu tezahüratlar yapılsa yeridir.Kartalım Cska nın üstesinden gelecektir :)

Sercan dedi ki...

içimde öyle bi coşku varki,öyle mutluyumki..çok uzun zamandır olmadığım kadar.belki diyeceksiniz altı üstü bi maç yani nedir ne kadar mutlu olabilir insan.bu öyle böyle bişey değil..uzun zaman oldu İnönüye gelmeyeli.özlediğimin farkındaydım ama bu kadarını da tahmin etmiyodum.hep,'yeterki yenelim ben orda olmıyım önemli değil' diyerek avutuyodum kendimi..

yarın gırtlağı patlayana kadar bağırmayan fenerli olsun..

allahım bu ne büyük aşk,saldır Beşiktaş!

esperanza dedi ki...

gelenek bozulmaz, CSKA hakem gatalariyla 1-2 alir maci

Sertug Ozgur dedi ki...

Yarın terör lanetlenecek mi? Diyarbakır maçında içimizi rahatlatan Beşiktaş taraftarı, bir kez daha toplumsal sorumluluğunu yerine getirecek mi?

Maça gelince, birşey yazasım yok.

Herkese saygılar.

sozcelyk dedi ki...

ignasevic ile berzautski doping kontrolünden kaçtıkları için kadro dışı.

RuFF dedi ki...

Hava iyice soğudu akşam donacağız stadta :|

RuFF dedi ki...

Abi allah aşkına nihatla tabata gol atacak yazmayın şuraya.Diyarbakır maçından öncede uyardım dinlemediniz beni.
Adamları her maç ıslıklatıyorsunuz öğrenemediniz şu işi
O 2 kazma gol atamaz..

xabialanso dedi ki...

http://combofajita.blogspot.com/2009/12/besiktas-ne-yapar.html

barfilozofu dedi ki...

Kapalının ortasında dizilmiş, her şey hazır. Zamanı beklemek var ya o acıtır, içimi… Bir düdük sesini bekler, kulaklarım. Sen saldırdıkça ayağa kalkarım, lakin hiç oturmadım ki... Her şey iki direk arasında olsa da ben durmadan bağırırım. Bizi kapalının ortasında bırakma emi rahat çıkalım, o statdan, sonra taksime akalım, yavaştan gümüşsuyundan. Her hangi bir barda içelim, sabaha kadar. Mutlu olsun, hücrelerimiz. Sabah iş olsa da biz kalalım semtimizde, mutlu mesut. Rüya kuralım, bir içki masasında, kupa finali hayalleri süslesin aklımızı... Bir kız geçse yan taraftan ben aldırış etmesem sadece Beşiktaş’ı düşünsem. Başlangıç olsun her şey. Şampiyonluğa giden yolun hayalleri alsın aklımızı.Canımızı acıtma, ağlatma bizi orda. Yağmur yağsın, ıslanalım sırılsıklam olalım, ama bırakma bizi kapalının orta yerinde yapayalnız.

Atakum RAC dedi ki...

bugün sabah yüzümü yıkarken birden aklımda beliriverdi; sizinle paylaşmayı istedim.

3-0 veya 3-1 alırız gibi hissettim bi anda..

hayırlara gider inşallah..

golleri atacak olanları da şu anda tahmin edeyim...

bobo-nihat-(inanması güç ama nobre)

Saldır Beşiktaş'ım OOOOOOOleeeeeeey

ben wolfsburg maçının bizim istediğimiz şekilde biteceğine inanıyorum. ama işte beşiktaşıma güvenemiyorum bi türlü.

Pamukk dedi ki...

cska elle gol atar :/

xabialanso dedi ki...

Denizli omurgayı bozmassa Beşiktaş'ın maçı alma şansı yüksek

http://combofajita.blogspot.com/2009/12/rontgen-besiktas-omurgas.html

Atakum RAC dedi ki...

[C]esaret [S]enin [K]anatlarının [A]ltında KARAKARTAL'ım!!

Sercan dedi ki...

dün gece buraya bi yere yazmıştım fakat çok geçti saat,bi daha yazayım..maça edirneden tek başıma gelicem kimsem yok benim qwjkroasllfkjas

aynı durumda olan arkadaş varsa paslaşalım...

Pamukk dedi ki...

akşam olsun artık son CL müziğini dinleyelim..tribün güzel olsun demiyorum artık.

18,00de akatlarda Joventut basket maçı da varmış. hem mesai saati, hem cska maçı var, hem hava çooook soğuk ama önemli maçlar.

şansımız bol olsun.

sergei ignashevich ve aleksei berezutski dopınglı cıkmıs.

keske bızden de nıhat, tabata, yusuf ve nobre'de cıksa dopıng.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bu olay dün gerçekleşti. bu saate kadar neden basına sızmadı anlamadım zaten.

dexterJK dedi ki...

fanatik vermiş

http://fanatik.ekolay.net/CSKAda-doping-soku_3_Detail_213_155781.htm

dexterJK dedi ki...

@ramon sanchez pizjuan

bencede, birileri özellikle Nobre'nin içtiği bir şeye doping katsa gizlice de bi 2-3 yıl men filan alsa biz de rahat etsek ne güzel olur..

@dexterjk

bu maca olmadı ama ılerleyen gunlerde baklava yaptırıp gıdıcem tesıslere.. özel kare baklavayı bu dort özel arkadasa yedırıcem.ıcınde ozel maddeler ıceren.. sonra hepımız kurtulucaz :))

artc dedi ki...

bu geceki rüyam da kim gol atıcak diye düşünürken carew giriyordu oyuna ve şaşırmıyodum hiç .bobo gol atar diye hissediyorum.

zubi dedi ki...

aceto diskalifiyeden bahsetmiş. bu konuda pek bilgim yok da ne kadar doğrudur acaba fikri olan var mı?

xabialanso dedi ki...

uefa güzel bir match press kit yayınkamış, bakmak için:

http://combofajita.blogspot.com/2009/12/match-press-kit-besiktas-cska-moskava.html

Unknown dedi ki...

ILK 11 COK ONEMLI...

KAS-SIVOK-FERRARI-UZULMEZ
ERNST-FINK
EKREM TELLO KOYBASI
BOBOBOBOBOBOOBOBOBOBOBOBOOBOOOOOOOO

Bu sabah biletix'de bir sürü boş yer gözüküyordu inşallah bugün stat dolar.Şu son doping olayından sonra kesinlikle Bobo-Nobre çift forvetyile sahaya çıkmamız gerekiyor.Adamların uyumsuz ve kalitesiz defanslarını(öyle umuyorum) hataya zorlamalıyız.Ernst-Fink göbeği bozulmadan tabi;klasik 4-4-2 düzeninde

-------Rüştü-------
Kaş---Sivok-Ferrari-İbo
Ekrem-Ernst-Fink----Tello
------Bobo-Nobre---------

iddia beşiktaşın oranını 2.20'den, 1.90'a indirmiş..

Sertug Ozgur dedi ki...

Gizli golcü Toraman. Bu ne ya anlamadım ne iş:) Kaş sağ açık mı, ya da 5'li defans mı? Aklım almadı henüz. Tuhaf

Rüştü
İbrahim Kaş
Ferrari
Sivok
İbrahim Üzülmez
Fink
Ernst
Tello
Ekrem Dağ
İbrahim Toraman
Bobo

YEDEKLER :

Korcan
İsmail
Nihat
Nobre
Tabata
Uğur
Yusuf

ula vur dedık oldurdu..

boyle futbol anlayısına sokuyum..9 savunma oyuncusu ıle maca mı cıkılır..

geloraptor dedi ki...

Sivok-Fink-Ernst ortasahası mı acaba? Toraman'dansa Sivok'u görmk isterim ön liberoda.

berthelemy dedi ki...

3lü defans. bir tasvşan daha. UTANÇ VERİCİ bir kadro.

berthelemy dedi ki...

modern futbola bu kadar muhalefet bi teknik direktör görmedim. nasıl bi tedirginlik vars adamın üstünde toramanla üzülmeze adam adama savunma vermiş. sol kanatta adam bomboş üzülmez hala krasiçin peşinde. krasiçin yanında futbolla alakası olmadığı hemen ortaya çıkıyor zaten. geçilirse kendini krasiçe takıp faul alıyor. ve bu adam hala mücadele ediyo diye övülüyor. müstehak.

marpione dedi ki...

ah ah ah.. bizde bir tane krasic kalitesinde adam olsaydı şu devre 3-0 biterdi, şimdi zafer şarkıları söylüyorduk. adam tek başına diğer 21 kişiden ayrı bir futbol oynuyor sahada.

Sol bekin kademeyi falan s.ktir edip adam pesinde kosuyorsa (hakikaten ama, adamin sadece pesinde kosuyor), sen kafada yenik cikarsin maca.

Hucum icin Tello'nun yaraticiligina bakiyoruz sadece. Herkes savunma pesinde. Toraman'in ekstra katkisi sifir neredeyse.

Gecen sene Sivok'un on libero olmaya calisip da taktik sebebiyle hic oynayamadigi, ice gomulup kaldigi kisir dizilise donduk. Demistim ben Back to the Future diye, hoca hatalarini tekrar tekrar yaparak iyicene ders almak istiyor.

Size Tanridan sabir dilerim.

Sertug Ozgur dedi ki...

Bu ne ya, bu futbolla çıksak ne yazar ki. Babam zamanındaydı adam adama oynatmak. Wolfsburg maçının aynısı.

Maçtan sonra dersin Tello atsaydı farklı olurdu, e adamlar BAĞIRA BAĞIRA gol attı ne diyim.

Manu atmış golü. Banane kardeşim kendi sahanda bu kadar da olmaz ki

Unknown dedi ki...

tello o golü atmadın ya. bunu hiç unutmicam

Adsız dedi ki...

2. yarı tabata yusuf girer bi de onların şovlarını(!) izleriz ve en az bir tane yeriz diye düşünüyorum hadi bakalım

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Atakum RAC dedi ki...

değişmez kural: atamayana attılar

kader tello'nun kaçırdıgı golde çizildi malesef

oooof off

Sertug Ozgur dedi ki...

Tello golü atsa ne olacaktı ki, gereksiz yere 90 dakka götümüz kasılcaktı. En azından erken rahatladık.

Hani kaza golü yesek anlıcam.

Krasic sağlam topçumuş harbiden. Bulamıyoruz şöyle herifler.

Atakum RAC dedi ki...

sol kanat diye bişey yok

çıkar toramanı al işte iso'yu

daha ne bekliyorsun

Cipher dedi ki...

Adam sahanın en iyisi Fink'i oyundan aldı. Var mı böyle bir şey?
İkinci yarı başında Toraman'ın yerine İsmail'i sola alsa Tello'yu göbeğe çekseydi en azından bir-iki gol bulurduk.

Sertug Ozgur dedi ki...

Denizli kanseri

Ze1903 dedi ki...

Fink'i göndersinlerde Denizlide rahatlasın bizde rahatlayalım.Adama yazık sahanın en iyisiyken bile çıkarıyor sayın denizli...

enzo scifo dedi ki...

Almanlar yenilince biz de yenilmiş sayıldık...

Unknown dedi ki...

rüştü; abi allah rızası için kullandığın bi topun bizim adama gitmesi çok mu zor? nasıl oluyorda her defasında topu rakibe atmayı başabiliyorsun? bu başarı evet.

marpione dedi ki...

ben bu takımla gurur duyuyorum arkadaş. yenilseler de gurur duyuyorum, elenseler de gurur duyuyorum. sahadaki, en başta üzülmez'e tüm futbolculara da, formsuz nihat'a da, tello'ya da saygı duyuyorum.

yıllarca "elinizdeki her şeyi verin sonuç önemli değil" demiş bir adam olarak bugün bunun aksini söylersem kendimle çelişeceğim. bu takımda "kötü oynayan" adam var ama "kötü niyetli" adam yok. bana o kadarı yetiyor.

gerisi yönetimin ayıbıdır, paraları tabata'ya vereceklerine planlamayı adam gibi yapıp şu krasic gibi bir adam getirselerdi bugün bunları konuşmuyor olurduk.

herkese geçmiş olsun. çok ağlayıp da "elalemi" sevindirmeyin.

@lperen dedi ki...

maçtan çok ümitliydim ki maçı izlemek için koltuğa kurulduğumda spikerin sesini duyunca tüm enerjimi kaybettim.kadroyu görünce bile böyle kötü olmamıştım. o gitsinCLden iki gömlek büyük olan ligde, uefada maçlarını anltırken sapıttığı ve bi okadar da komik duruma düştüğü renkli takımın maçlarını anlatsın.

Pierce-34 dedi ki...

Ya şu İlker Yasin anlatmasın artık , adamın sunduğu tüm maçları kaybettik

Yasin dedi ki...

şu kadro del bosque nin elinde olsaydı şu an ne durumda olurduk merak ediyorum...
gerçi bu tip yorumlar hala, taşşak ve amca üçlüsüne bağlanıyor ama insan düşünmeden edemiyor...

kma dedi ki...

maç gitti ama fink'i kazandık..
taraftar da desteği verdi.
artık gidecek yabancı gözüyle bakılmaz inşallah.

çok iyi oynuyor son haftalarda.

carlito dedi ki...

Maçın en iyisi tartışmasız Fink'ti ama garibim yine oyundan çıktı.

Tello bu maçtan sonra benim için bitmiştir !

İlker Yasin ve Rıdvan Dilmen şuan eminim kutlama yemeği yiyorlardır. Ne kastılar yahu CSKA için.

carlito dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
AQ-47 dedi ki...

Y a Rıdvan'ı şu maça için özellikle mi seçtiler? Heryerinden değil sadece elllerinden öpüyorum esprisine sadece kendi güldü, İlker bile iplemedi ya...

delgado dedi ki...

o değil de ne olursa olsun takıma, oyunculara sahip çıkılması müthiş bişey yahu.

hani şu maçta denizli'nin yaptığı çok saçma hamleler var da, eğer ferrari-sivok-ernst-fink dörtlüsünün 2-3 sene daha bozulmayacağını bilsem bunları da görmezden gelirim, en azından dörtlünün üzerine konulur bir şeyler ileride.

gerekli bilgi: cska krasic'i 5 sene önce 2 milyon euro'ya almış. sırp liginden.

Kalten dedi ki...

Bu formayla bi daha maça çıkanı sitsinler afedersiniz

Yahu galiba tek kazandığımız maç Trabzon, o da ilahi mucize

harun91 dedi ki...

Bu takımdan gönderilmesi gereken oyuncu tello'dur.4-3-3 dedik iyi tamam ama hocam hücum ağırlıklı orta saha oyuncun yoksa nasıl dönecek çarkın dişlisi ? ernst tamam,fink tamam ama ibrahimi defansa gömülü ortasaha oynatmak nedir Allah aşkına.Madem istediğin markaj işin ehline yani Fink'e bıraksana adamı.Hem böylece ofans ortasahada +1 oyuncu hakkın olur.Birde hücuma kalkarken lütfen Rüştü den uzun top atmasını istemeyin.Her top Ruslarda son buluyor ve aksine birde kontraatak yiyoruz.En azından olabildiğinde hazırlık pası yapıp ortasaha yardımıyla topu ileri taşıyabilseydik kanatlardaki bindirmeler sonucunda daha fazla pozisyon bulabilirdik...Neyse olan oldu canınız sağolsun.Umutlandırıp utandırdınız gene

carlito dedi ki...

@kalten

Aynen katılıyorum, Beyaz formanın uğursuzluğuna artık ciddi ciddi inanmaya başlıyorum.

AQ-47 dedi ki...

"Adamlar yedeklerle sizi ezdi yae, 5 gol gerekse 5 atarladı bence yae, Mençıstırdaki balınız noldu ehuehu"

yilmaz dedi ki...

bu maçta herşey eleştirilir. çıkan oyuncular denizli vs.

ama benim aklım birine takıldı. dk 90 + bilmem ne

ceza sahasında çokta kötü olmayan bi pozisyonda top nihat'ın önüne düştü. acayip bir vuruşla topu dağlara gönderdi. beni en çok kızdıran budur arkadaş. gol kaçar netekim ne goller kaçırdık bu sezon. bahsettiğim de çok aman aman bir pozisyon değildi. ama sen bir takımın sembol oyuncususun. şampiyonlar liginde evindeki son maçta bir fırsat bulmuşsun. ama sanki 5-0 öndeymişiz gibi laubali bi şekilde topa vuruyorsun. benim için nihat bitmiştir. benim için bu takımın sembol oyuncusu filan da değildir artık. acaba tekniği daha kötü olan gattuso bu pozisyonu yakalasaydı böyle bir laubalilik yapar mıydı?

Unknown dedi ki...

yilmaz'a katılıyorum. her yerden vurmaya çalışıyor. allah korusun bi gün penaltı falan atarsak nihata vermesinler topu üsküdara atabilir.(stadı bilenler için konuşuyorum eski açık tarafındaki kaleye) :P

Pamukk dedi ki...

günaydınlar efeniim

Pamukk dedi ki...

beyaz formayla eskişehiri de yendik. forma toteminden de vazgeçelim bari.

taraftarımız hep biz hücumdayken sahaya top atmakla ünlü, dün bir ilki başarıp rakip hücumdayken topu sahaya atanları tebrik ediyorum.

Unknown dedi ki...

maçta duyduğum en iyi tezahuratta buydu:)
allah allah allah allah saldır beşiktaş
uefa'yı siktir et saldır beşiktaş

Pamukk dedi ki...

bu allah allahlı tezahüratı sevmedim uğursuz tezahürat oldu dbakır maçında da sölendi sevmemiştim.

rıdvan ilker yasin ikilisi neler demiş ki merak ettim.

neyse evimizde gol attıımızı görebildik buna da şükür. bari berabere kalıyoruz para kazancaz derken 2.golü yedirtenleri de öptüm tşk.

Pamukk dedi ki...

ne korner kullanabilyoruz ne frikik boşa ortalar kale dışı şutlar
kalenin yerini bile unutmuşlar

Yorum Gönder

Ara