.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

14 Aralık 2009 Pazartesi

Panorama

Geçen hafta ilk defa verdiğimiz ödüllere bu hafta da devam ediyoruz.
Haftanın avatarı: esperanza
"Şehrin göbeği möbeği dinlemem, duvarın dibine kondururum hoca, Lehmann are you player lan?" temalı avatar fotoğrafıyla kendisi büyük takdirimizi kazandı. Kendisinin profil link'i şurada. Lehmann'ın ne yaptığını da sağır sultan duydu zaten.
Haftanın şom ağızlısı: GOKHAN
Çok sıklıkla yorum yapan bir arkadaş da değil kendisi, ama maç öncesi gelip "Almanlar yenildi diye biz de yenik sayılmayız inşallah." dedi, aklımıza Star Gazetesi yıllarını getirdi ve kaçtı. Sonuç? İstanbul'a girdi İtilaf Kuvvetleri, Denizli de Damat Ferit Paşa.
Haftanın şizofreni: Pamukk
İkinci defa ödül veriyoruz Pamukk'a, ama performansı müthiş hakikaten. 3 dakika içinde önce "ne ballıyız otomatikmen uefaya gitcez oley!" sonra "hakkımızla gidelim" demek, ne diyeyim, Deli Cevat bile kıskandı. Di mi Benjamin?
Haftanın samimisi: sy
"en çok küfür ettiğim gün olarak kişisel tarihimde yer almakta. allah cezanı versin peruzzi." Hepimizin içinden geçenleri, naiflik ile agresiflik arasındaki o ince çizginin üzerinde kalarak ifade etmiş.
Haftanın Pollyanna'sı: turan
Bu blog Eser'in, Devlet Bahçeli'yi kıskandıracak düzeydeki matematik hesabını da gördü, ama o günden beri şöyle bir iyi niyet/tahmin görülmemişti: "4.maçlarda iki skorda yaramadı. 5.maçlarda biri yaradı diğeri bozdu. 6.maçlarda iki skorunda yararlı olma sırası geldi.." Tabii burası Beşiktaş, gene iki skor da yaramadı. Hem de umutlarımızı tamamen yıkan goller -daha çok mucizeperestliğimizi diyelim- son dakikalarda geldi geleneğe uygun olarak.
Haftanın psikanalisti: lakerda
Nihat üzerine çok kelam edildi bu hafta -doğal olarak-, ama en güzel yaklaşım lakerda'dan geldi CSKA maçı sonrası: "Kaleciden dönen topu içerde 3 tane adam bomboş olsa da akula vuruşuyla vurmalıyım." O zaman hep beraber çocukluğumuza dönüp topa abanalım: akuuuuuuulaaaaaa vuruşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Gitti cam.
Haftanın Hasan Pulur'u: theRasco
Onun vardı bir kıssadan hisse durumu, her muhabbeti fıkra ile bağlardı. the Rasco o esintileri şu fıkra ile getirdi bize: "Deveye demişler "La deve boynun eğri" -Deve yanıtlamış "Nerem doğru?""
Haftanın ortayaşlıbıyıklıamcası: alper
Sudafed ilacı üzerine getirdiği deneysel açılım ile bu rütbeye erişti kendisi. Yorum burada, alıntılamıyorum tekrar. Theotheo ile birlikte blog'da darkside'ı temsil etmeye devam ediyorlar, kendilerini heyecanla takip ediyoruz.
Haftanın polemisyenleri: Doping muhabbetine katkıda bulunan herkes.
Dostoyevski mezarından kalkmış, "Ulan Suç ve Ceza'yı bir daha yazacağım, çok pis gaza getirdiler a.q." demiş diye bir rivayet var.
Efendim bu haftalık da bu kadar. Ödüllerini alamayanlar için de bir iki arkadaş gelir toplarsa seviniriz.

10 Yorum:

alper dedi ki...

yav orta yaş olduğumu nerden anladınız.tamam yaş oldu 32 de bıyık yok be.heyecanla beni izlemeye devam edin.geliyorum.tüm en lere talipim ve tabi boylarada.neticede bu hesaplarımda vardı.uzun bir maraton ekşi beşiktaş ve hep bu yarışın içinde kalmaya devam edeceğiz.

esperanza dedi ki...

lehmann gelsin benden ogrensin ..!

Bellamy. dedi ki...

sudafed yorumu çok komikmiş hakkaten yarıldım

Kalten dedi ki...

Darkside benzetmesi mükemmel!

GOKHAN dedi ki...

Güzel ödül için teşekkürler, lakin kaçmadım, hep buradayım, yazmaya değil okumaya vakit ayırabiliyorum sadece.

Ha bir de severek takip ediyoruz sizi, ailecek. Buradan Almanya'daki ...

smyrnian dedi ki...

esperanza sağ üst köşeden de ordaki grubu kesiyor sanki:)

Pamukk dedi ki...

kafayı yiyip şizofrene bağladım yah, hep uğursuz rafet yüzünden

esperanza dedi ki...

pamukk un her zamanki halleri, yilin 52 haftasinin en az 30 unda ''panaroma dream team'' e seciledegini tahmin ediyorum

esperanza dedi ki...

@smyrnian

yogun alkol tuketiminden sonra etrefimi algilayabilecek bir duzeyde degildim bu karede.

Pamukk dedi ki...

Ruff tan sonra Esperanza nın da kovulmasını talep ediyorum. hep benimle uğraşıyolar.

:P

Yorum Gönder

Ara