.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

23 Aralık 2009 Çarşamba

Özledim...

"Aşksa: Sağır da olsa dile döner seslenir... Düşse: Eni sonu suya düşer ıslanır... Aşktan öte başka hangi tohum yeşerir Hangi dal sügün verir ezildiği yerinden? (...Dolunaydı...Dağlaın bulutlandığı, toprağın yoncalandığı aydı...Öpsem, yaralanır sandığım çiçekler kadar körpeydi bahar...Bir yanım sazınca külhan, yağız, civan, atmaca; bir yanım nazınca uslu, suskun,ıssız,utangaç, savrulup savrulup sokaklara söylediğim şarkılar süsüydü ömrümüzün, yitince bulunmaz zenginliğimiz... Ne güzel günlerdi ah, ne güzeldin gençliğim; gönlümü tarih düşüp ömrümce yol gözledim, yazık ki sen beklemedin...) İki derde yenik düştüm ne çare: biri aşk biri düşten düşe sızım sızım yüreğim... Taşa çaldım derdimi, taş çatladı kıvrım kıvrım kök verdim; güle sardım kendimi, gül kurudu derdim azdı yürüdü... İnsan ki hasreti kadar: belki bin sevda bin ayrılık fakat bir aşk bir intihar bir ömre ancak sığar." Şiir: Nihat Behram (İnsan ki Hasreti Kadar)

6 Yorum:

özlemek, aşk, hırs.. sadece nouma ile anlam bulan kelimeler.

bu blogda başka futbolcular ile yan yana getirilmemeli ve kullanılmamak üzere gönlümüzün derinliklerine kaldırılmalı.

Dahi daum Pascal,münch,karhan ve shorunmu'yu takımdan gönderip yerlerine Kjaer,Baya,khlestov ve Stavrum'u aldırmıştı hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor.

matiasemilio dedi ki...

en bombası kjaer'di ama :):)
**baya adamımdı..gs maçının 45-50. dakikalarıydı takım 2-0 önde,o gazla fena saldırıyor,top baya'ya geldi elleriyle yavas işareti yaparak tempoyu düşürmüştü o dakika itibariyle..
netekim berabere bitti maç 2-2;netçede doğal şeyler bunlar..
**ne doğalı ulan 'Beşiktaş'sın sen!!!

twenty_one dedi ki...

21 rakkamına anlam kazandıran adam, yüreğimizin sesi idi. PASCAL NOUMAAAAA...

serdar bence 21'in altında ezildi. formayı 31 falan yapsa bu gün yırtacak ama ııh.

Pamukk dedi ki...

http://www.radyospor.com/News.aspx?ID=109714

komedi :)

Yorum Gönder

Ara