.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

10 Aralık 2009 Perşembe

Kulübün Hali - İçeriden Bir Ses

Habertürk Levent Erdoğan ile bir röportaj yapmış, LigTV aynen aktarmış. Şöyle diyeyim, eğer gününüz şu ana kadar iyi geçmişse, akşama/yarına bir işiniz varsa, moralinizin bozulmaması elzemse hiç okumayın, haftasonuna bırakın. Röportajın linki burada.
Önemli yerlerli alıntılamaktı en baştaki planım, ama baktım her yeri önemli. Kısaca özet geçmeye çalışayım ben de:
Yönetimdeki çoğu insan memnuniyetsiz, ama "birlik" adına ses çıkarmıyoruz. Başkan "Her şeyi ben bilirim, yaptığım doğrudur, tavsiyeye ihtiyacım yoktur." havasında yönetiyor kulübü. Ekonomik olarak bitmiş durumdayız.
Hayırlısı.

17 Yorum:

kma dedi ki...

yıldırım demiröreni yorumlarken levent erdoğandan feyz almak da çok doğru değil. o da iyi yönetici olmadı ki hiç bir zaman.

söylediklerini dikkate almak lazım ama bazı şeyleri o anki ruh haline göre yorumlayan bir yapısı var.

tüm kademeleriyle sağduyulu aklıselim yöneticiler lazım cidden..

sozcelyk dedi ki...

okudum maalesef , arjantin ekonomisinden beter ekonomimiz varmış içim kıyıldı üç beş kuruş atasım geldi lan. vay anam murat aksu çoluğunu çocuğunun geleceğini düşünüyosan çekil asdfghfd

hayatim boyunca midem bulanmamisti besiktas adini duyunca . ne zaman besiktas ile ilgili bisey duysam gorsem guzel seyler hissediyordum besiktas icin ask gibi, sevgi gibi hirs , serefli ikincilikler gibi.fakat ben japonya brezilya kirmasi futbolcuya benzemeyen 1.65 boyunda 55 kilo agirliginda bir adama 8 milyon euro odendigini duydugum gun igrenc bir sekilde midem bulandi kesinlikle mecazi anlamda konusmuyorum midem bulandi ve istifra etmemek icin kendimi zor tuttum.. bu odenen para benim cebimden cikti, taraftar ahmet , taraftar ayhandan cikti, kemal abiden cikti biz orjinal forma aldik, maca biletle girdik, lig tv aldik besiktas icin ama o guzel klubun baskani bize tabata kazigini sonuna kadar soktu, bu besiktasi bitirme kisiye muhtac etme politkasinin en buyuk adimiydi. 3 mac kazandik adama benzemeyen mahlukati sirtimiza alip sampiyonluk nagralari atacagiz resmen...
uyanin guzel besiktaslilar.................

simdi aklima geldi ahmet kayanin bir sarkisi var olmasaydi sonumuz boyle diye bizi o sarkidaki siir anlatiyor galiba soyle diyor ahmet abi
biri saksimizi cigneyip gitti
biri duvarlari yikti, camlari kirdi
firtina gelip aramiza serildi
biri milyon kere cogaltti huzunleri
herseyi kotuledi bizi yaraladi
biri sarabimizi doktu soganimizi caldi
biri hic yoktan vurdu kafeste kusumuzu
cigerim yaniyor, yuregim kaniyor
olmasaydi, olmasaydi sonumuz boyle

AQ-47 dedi ki...

Levent Erdoğan hiç samimi değil, yine atıp tutmuş, madem o kadar erdemlisin bari seçimden sonra konuş ne bileyim bu yaptığın açıklama değil resmen dedikodudur. Tutarsız, madem hukuk bilgine ihtiyaç duymadılar neden kaç senedir duruyorsun o yönetim kurulunda? Sivri dilliyim, doğruları söyledim, ikaz ettim diyor, bence hepsi hikaye, nedense sivri dili anca Ertuğrul'a Denizli'ye çalıştı, ben hatırlamıyorum bu seneye kadar hangi skandal transfere eleştiri getirmiş? Bence dediklerinin hiç değeri yok...

ian dedi ki...

@ i.meriç

brezilyalı veya japon futbolcuların futbolculuk yapmamaları mı gerekir? yoksa ırkçılığınız sadece brezilya+japon kökenliler için mi? messi 165'ten kısa, ona kaç milyon euro değer biçiyorsunuz? (bu soruları ciddiye almayın, demagoji kötü birşeydir, onu vurgulamak için yazdım; siz demagoji yapıyorsunuz)

kimi omuzlarına alacak beşiktaş taraftarı? kim uyuyormuş? şampiyonluk kutlamalarında bile tepki vardı başkana.. uyuyan falan yok, tribünlerde yaşananlar uyumanın değil, uyanmanın bir yansımasıdır. beşiktaşlılar kendilerine yapışan zararlılardan ocak ayında kurtulacaklardır. dileğimiz budur.

@ian
sevgili arkadasim eger futbolu az cok takip ediyorsan 8 milyon euro ya dunyadan kimleri alabilecegini assagi yukari bilirsin.. hayir japonya+brezilya kokenlilere karsi ozel bir irkci tutumum yok, eger bizi sampiyon yapacak, yuregini ortaya koyup savasacaksa herhangi bir ulustan olabilir, bende onu alir sirtimda sampiyonluk turu atarim. ben sorulari ciddiye aldim messi 1.65 ten kisa degil 1.69 boyunda..bu arada boya falan da takilmayalim benim isyanim tabata 8milyon euro degil tas catlasin 800 bin dolar eder...ben bunu icime sindiremiyorum.. ismail koybasina bu adam 6.5 milyon euro verdi kac kisi agzini acti cunku adam genc gelecek vaad ediyor. burda idda ediyorum tabatayi 1 milyon dolara satamayiz... 2 ay once yeter yd diye inleyen kapalida bugun yeter dediginiz anda sagdan soldan homurdanmalar basliyor..
simdiden bazi kesimler basladi probagandaya neymis efendim murat aksunun ne fazlasi varmis y.d den...
en azindan beyni fasukye tanesinden buyuktur, kendi taraftarini dovdurtmez bu yeter

QuaresmA dedi ki...

@ i.meriç:

ne yalan söyleyeyim, benim de midem üstteki yorumunu okuyunca bulandı..

bir de takım, oyuncular neden oynamıyor diyoruz, takım gittikçe çakma fb olduğu gibi taraftarın da bu duruma gelmesi çok acı. yazık..

mrt309 dedi ki...

Bunları Levent Erdoğan'a sormaya gerek yoktu. Bana da sorsalar söylerdim. Çok zor değil dışarıdan bakıp maddi durumun kötü olduğunu anlamak.

@QuaresmA

taim oynamiyosa sizin gibilerin sayesindedir
fenerle ugrasacagina don kendi takimina bak
fenere laf salladikca onlara birsey kaybettirmez sadece onlarin dahada medyatik olmasini saglarsin
cok aci, yazik ....

@QuaresmA
sunuda eklemeliyim bizim besiktasimizin baska takimlara benzedigini belirtmissin eger bunda biraz gerceklik payi varsa bu YD. nin yuzundendir. fakat ben bu yorumada katilmiyorum.
besiktas her zaman besiktastir istersen fenerin tum 18 al bu kadroya koy 3 daha fazka kosarlar o forma ve taraftar icin.. bilmem anlatabildimmi quaresma

schultz dedi ki...

Onu bunu bırakalım da, Murat Aksu röportajında borcu 400 Milyon TL civarında olduğunu tahmin ediyormuş..

http://www.1903tube.com/video/1339/Murat_Aksu_-_Soz_Sende_Programi.html

Bu doğruysa, durum daha vahim.

sy dedi ki...

Bir de soyle bir sey var:

www.yeterdemiroren.com

esperanza dedi ki...

Del bosque davasindan sonran levet erdogan in ''ekonomik olarak bitmis durumdayiz'' demesi de cok ironik olmus.

Isler daha fazla karismadan gemiyi terkedersem bu isten pacayi yirtarim diye dusundu herhalde.

QuaresmA dedi ki...

@ i.meriç:

tipini beğenmedim ıslıklayalım, boyunu posunu beğenmedim, ırkını beğenmedim, ödenen bonservisi beğenmedim, yaptığı pas hatasını beğenmedim, hadi protesto edelim anlayışı fenerbahçe tribünü anlayışıdır. burada laf falan da çarpıtmıyorum, selçuk'un, deniz'in yıllardır çektiklerini kendileri de kabul ederler.

8 milyon euro tabata'nın cebine gidiyormuş gibi tepkilerin ona olması çok saçma, neden onun bonservisine o parayı vereni eleştirmiyorsunuz da tabata'yı yeni ayhan akman yapıyorsunuz ?

valla bizim tribüne yüksek bonservisli oyuncu göstermeyeceksin, 2 kötü top mu oynadı ? hemen ıslıklayalım, hemen verilen para boşa gitsin. kıskançlık falan mı var ki ?

yilmaz dedi ki...

al birini vur ötekine... ya beşiktaş hakkaten şimdiye kadar iyi dayandı. 3 türkiye kupası 1 süper kupa 1 lig şampiyonluğu 2 kez de şamp. ligine katılım. Hem de bunlar aşağıdaki kadroya rağmen...
-başkan yd
-asbaşkan l. erdoğan
-futbol şube sorumlusu c. kolot
-menajer s. engin.
bu dörtlü bi aradaydı bir zamanlar hatırlarsınız. şimdi 3'ü gitti biri kaldı. o da giderse çok güzel günler bekliyo beşiktaşımı

Levent Erdogan'in gecmiste yaptigi aciklamalari biliyoruz zaten. Fakat burada dile getirilen rakamsal mevzular onemli. Bunlari daha once yonetimde gorev almis kimse bu kadar acik soylememisti benim bildigim kadariyla. Bu yuzden onemli bunlar.

Yani kisi degil de, su rakamlarin biraz daha gundeme gelmesi acisindan. Yoksa gerisi yorum farki.

Yorum Gönder

Ara