.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

12 Aralık 2009 Cumartesi

Fanatik ve Milliyet'in Matteo Ferrari ile derdi

Bugün Fanatik ve Milliyet gazetelerine yeni bir Matteo Ferrari Haberi düştü :

Son günlerde spor gündeminin ilk sırasında yer alan Fenerbahçe’deki seks skandalı, diğer büyüklere sıçradı! Fenerbahçe kulübünden, Beşiktaş’a gelen istihbarat, Kara Kartal’ı ayağa kaldırdı... Sarı-Lacivertli kulüpten gelen haberler şöyle: Araştırmaları yaptık, bu gece partilerinde sadece bizim oyuncularımız yok. Beşiktaş’tan iki, Galatasaray’dan da bir futbolcu bulunuyor. Bilgilerinize... Bu haberin sonrasında Beşiktaş’ta hemen araştırmalar başladı, ilk şüpheli Kara Kartal’ın İtalyan yıldızı Matteo Ferrari oldu.

Ferrari mercek altında İzinli olduğu her gece soluğu dışarıda alan ve hareketli yaşantısıyla daha önce uyarılan başarılı savunma oyuncusu bir kez daha uyarılacak. Ayrıca takım genelinde araştırma ve gizli takip gündeme geldi. Bu konuda işletmecilik yapan eski yöneticilerden Erol Kaynar ve Berk Ekşioğlu gibi isimlerden bilgi toplanacak ve gerekli önlemler yapılacak. Siyah-Beyazlılar’da operasyon bununla son bulmayacak. Özel toplantı yapılacak Yönetim, teknik heyet ve takım kaptanları özel bir toplantıda biraraya gelecekler ve olumsuz olayların önüne geçilmesi için kollar sıvanacak. Özel yaşantılarıyla şüphe uyandıran bazı yerli futbolculara da sert uyarı gelmesi bekleniyor.

---0---

Bu Fanatik ve Milliyet gazetelerinin Ferrari ile ne derdi var bilen var mı? Daha önce de buna benzer bir haber(!) yaptılar, hatta aynı gün hem ben yazdım, hem de jessie yazdı bu haberin hangi amaca hizmet ettiğinin belli olmadığını.

Şimdi gene utanmadan bu tarz bir haberle çıkıyorlar ortaya. Haberi yapan kim? Beşiktaş'ı biraz takip eden ve haberin aslının fanatik gazetesinde çıktığını görünce hemen her beşiktaşlı'nın tahmin edebileceği gibi :

Orhan Yıldırım

İsmail Er Hürriyet gazetesi için ne ise Orhan Yıldırım'da onun Fanatik ve Milliyet şubesidir. Altına imza attığı skandal derecede saçma, uydurma, amaçlı, kötü niyetli haberin de ne haddi vardır ne hesabı. Benim gördüğüm kadarıyla da kendisi Yıldırım Demirören'in kurşun askeridir, onun emri üzerine Sinan Engin ile el ele verip Tigana'nın ipini çekmek için de az uğraşmamıştı.

Peki neden ısrarla Matteo Ferrari?

Geldiğinden beri her tarafından buram buram kalite akan bu adam Türk basınının pislikleri konusunda uyarılmış ve hiç birine yüz vermeyecek kadar akıllı olması yüzünden olmasın sakın? Bu adamın bir ntv programı röportajı var onu izleyince zaten tek başına bütün bu muhabirlerin hepsinin toplamından daha kaliteli ve kültürlü bir adam olduğunu görebiliyorsunuz. Geldiği günden beri ortaya koyduğu performans da ortada. Gece dışarı çıkıyor mu, sabahlara kadar orgy alemlerinde sekip 5 hatunla yatağa giriyor mu gerçekten bizim umurumuzda olacağını mı sanıyorlar? Amaç ne?

Türk basınında onlarca senedir ekmek yiyen, karıştıkları onca skandala rağmen hala ortalıkta elini kolunu sallaya sallaya "Beşiktaş muhabiri" sıfatıyla gezinen bu iki çakalın arkasında kimler var? Neden bu adamlar bizi rezil edip, arkamızdan hançerleyip duruyor?

Onu da ortaya çıkarıp koymak herkesin derdi olmalı. En büyük düşman, içindeki düşman. Uyuma.

8 Yorum:

marpione dedi ki...

Bu konuda kulüpten gelen açıklama da şu şekilde :

Fanatik gazetesinde bugün 'Kelepçeli Seks Partisinde Bir Beşiktaşlı' başlığı ile yer alan yalan haberle ilgili Kulübümüz'ün açıklamasıdır:

"Haberde iddia edilen Fenerbahçe Spor Kulübü'nden Kulübümüz'e gece partilerinde iki oyuncumuzun bulunduğuna dair bir istihbarat geldiği, bunun üzerine yönetimimizin Ferrari'den şüphelendiği iddiaları masa başında yazılmış senaryolardır.

Haberin devamında yer alan futbolcularımızın gizli takibe alınacakları ve kendilerine bu konuda sert uyarılar yapılacağı iddiaları da tamamen hayal ürünüdür.

Futbolcumuz Ferrari'nin ne derece profesyonel ve düzgün bir yaşantısı olduğu sahadaki performansı ile açıkça ortadadır.

Turkcell Süper Lig'in en başarılı yabancı oyuncusu olan futbolcumuz Matteo Ferrari'ye atılan bu iftiranın takipçisi olarak, Fanatik gazetesine karşı tüm hukuksal haklarımızı kullanacağız.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=16186

ynwa dedi ki...

orhan yıldırım denen ... yatacak yerin yok!

hiç değilse ismail er'in böyle iğrenç iftiraları yok, en azından ben görmedim, okumadım diyim. üzülmez - krasic sohbeti benzeri haberler yapar daha çok. ama bu orhan yıldırım yok mu... adam bir de beşiktaş muhabiri güya, yazıklar olsun..

delgado dedi ki...

"Fanatik gazetesinde bugün 'Kelepçeli Seks Partisinde Bir Beşiktaşlı' başlığı ile yer alan yalan haberle ilgili Kulübümüz'ün açıklamasıdır:"

hahaha, resmi bir açıklamada okuyunca güldürüyor valla. bir an açıklamayı falan geçip sapıtıp tag words halinde kelimeler sıralanacakmış gibi geliyor insana.

carlito dedi ki...

ah o orhan yıldırım yokmu ahh, ona ettiğim küfürü erman toroğluna etmemişimdir, böyle ......larının Beşiktaşlı olması büyük azap!
kulübün yaptığı açıklama güzel ama keşke direkt haberin altında imzası bulunan orhan yıldırıma yönelik yazsalardı, ona karşı hukuki yollara başvurulacağı belirtilseydi.. ama bunu yapmazlar, çünkü demirören o orhan yıldırım kadar k.ını yalayacak bir adam bulamaz!

"İzinli olduğu her gece soluğu dışarıda alan ve hareketli yaşantısıyla daha önce uyarılan başarılı savunma oyuncusu bir kez daha uyarılacak."
arkadas bu adami hangi izinli oldugu gun disada gordunuz ikincisi ve daha onemlisi utanmadan IZINLI oldugunu belirtiyorsunuz ulan y.vsak eger adam izinliyse disari cikacak insanlik ihtiyacini karsilayacak,eger karsilamazsa sorun var...

mrt309 dedi ki...

Beşiktaş kulübünün basın açıklamalarını kim yapıyor? "Turkcell Süper Lig'in en başarılı yabancı oyuncusu olan futbolcumuz Matteo Ferrari" gibi bir tabiri kullanmak biraz zeka eksikliği gerektiriyor. Mesela ben Ernst olsam bu lafa bozulurum yada Sivok olsam. Daha önceki basın açıklamalarına bakıyorum, yine çok düzensiz, düşünülmeden yazılmış, bu işlerden pek anlamayan kişilerin üretimi gibi duruyor. Oysa kulüp adına konuşmak önemlidir.

Asıl konuya gelince ise bu tip haberlerin çıkış sebebi habercilerin kafa yapısı. Bu tip haberlerin daha çok sattığını, daha kolay olduğunu biliyorlar. Ama mesela Ferrari'nin kariyeri, oynadığı maçlar, vs. ile ilgili ilgi çekici haberlere pek rastlayamazsınız. Çünkü o konulardan ilgi çekici birşey çıkmayabilir. İnsanlarda bunlara merakla. O yüzden oluyor bu tip haberler. Altında ekstra birşey aramamak lazım.

hayyam dedi ki...

Bir kelepcede Orhan Yildirim'a tak be Ferrari. Hatta Nouma'yi da al yanina...

Son 2 maçtır kötü oynuyor.Yediğimiz gol için bunu söylemiyorum bence yediğimiz golde hatası yoktu.Defans oyuncuları kornerlerde alan savunması yapar golde kalabeneyi bobo'nun takip etmesi gerekirdi ama sanki aklı başka yerde eski ferrari değil,cska maçında da öyleydi maça konsantre olamıyor.

Yorum Gönder

Ara