.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

19 Aralık 2009 Cumartesi

Denizli'nin Not Defterinden - 2

(Aslında normalde burada Thug Love'ın "Maç Oldu" yazısı olmalı bu saatte, lakin kendisi geçirdiği ufak bir rahatsızlıktan dolayı maçı izleyemedi. Kendisine tekrar geçmiş olsun diliyor, onun yokluğunu bu şekilde idare etmeye çalışıyoruz. Bakalım, olduğu kadar.)
- Hava çok kasvetli, ama benim romatizmalı arkadaşıma sordum, çok yağmur olmaz dedi. Geçer gider zaten, dün hava açıktı.
- Bu tür maçlarda tecrübe önemli. O yüzden yaş ortalamasını mümkün olan en yükseğe çekmek lazım.
- Aynı sebepten son oyuncu değişikliğini de en tecrübeli isimden yana kullanmalıyım. Sonuçta şu takımda en çok yağmur altında oynamış adam Yusuf. Tecrübesiyle ayakta kalır bence.
- Volkan iyi oyuncu, iyi oyuncu varsa defansta İbrahim Üzülmez oynamalı. Futbol basit bir iş. Adam adama versem mi acaba? Gerçi İbo formadan çektirtemez bu maçta, kayar o formalar. Dur bakalım.
- Tello pek koşamaz ama, duran top kullanır. Aslında Nihat da duran top kullanır. Ya zaten duran top harici hücum edemiyor çocuklar, onlar takılsın orada, biri denk getirir belki. Şili'de muson yağmuru çok oluyormuş zaten, Tello alışıktır.
- Gol yersek Rüştü kesin sakatlanır, Korcan'ı hazır tutalım.
- Bu maçta istediğim taktiksel değişikliği yaparım, nasıl olsa eleştiri gelemez, zemine bak piiiy. Laf gelirse "Yağmuru beklemiyorduk" falan derim. Ama arkadaştan bahsetmeyeyim, gülerler lan.
- Şu kenardaki uzun saçlı çocuğun adı neydi ya? Sarışın olan Uğur da... Gene adını unuttuk iyi mi? Gene sokamayacağım herifi ya, peh. Tayfur biliyor mudur acaba? Sorsan bir türlü, sormasan bir türlü heh.

7 Yorum:

Morrone ve Tayfur'un kalması şartıyla sayın Mustafa Denizli'yle medeni bir şekilde yolları ayırmanın vakti geldi artık.Devre arasında hiç transfer yapmasak bile gelecek t.d.'ün gazıyla 5-6 maç arka arkaya kazanıp seri yaparız,bu süreçten sonra ferrari ve holosko'nun da takıma dönemsiyle istikrarımızı ite kaka devam ettiririz ve mutlu sona ulaşırız gibi geliyor.Bu sene şampiyonluk yolundaki tek rakibimiz febe olacak.Onların da durumu bizden beter.Şampiyonluk hiç de sandığımız kadar uzak değil.

ceyhun dedi ki...

denizli bir oyuncunun performansını beğenmeyip yedeğe çektiğinde 8 hafta kadar oynatmıyor.

nihat'ın formasını da alırsa jubilesini isteyebilir kendisinden. ömrü billah oynatmaz herhalde bu kadar şans verdiği adamı bir daha

esperanza dedi ki...

bu takim 2. devre antalya-antep-kayseri-fb-diyarbakir-bursa ile deplasmanda oynayacak. Mac icinde hocanin bu tip paradokslari devam ederse (ki ondan suphemiz yok) bu deplasmanlardan 9 puan bile cikmaz diye dusunuyorum, hatta denizli li oyuncular bile bizim macta gaza gelip 1 puan cikartilar bence.

Bu isin artik bi sonu gelsin, hepimiz her hafta maclari izledikten sonra ''fatal error'' verir olduk.

Sercan dedi ki...

hiç gülesim yoktu :) eline sağlık shelbyl.

ForzaKARTAL dedi ki...

yeteeeeer yıldırım demirören yeteerrr. Başkan bu takımdan gitmedikçe hiçbir şey değişmez hatta Tabata'yı Gaziantep'e kiralık bile verebilir başkan hiç belli olmaz.

Pamukk dedi ki...

rüştü keşke 6ay sakat kalsan

Pamukk dedi ki...

yediğimiz 2.golde sanırsam yusuf kapalının önündeki bilmemkaçsantimlik su birikintisine attı topu, üzülmez ordaydı. anında ettim küfürü ulan orda su birikintisi var kaptırıcanız niye oraya atıyosun topu. nitekim kaptırdık 2yi yedik. ve bu bütün maç böyle oldu 90dkda su birikintisinin olduğu yere top atmayı bırakmadık. bursaysa buna uyanmıştı. denizli gibi takım da hava şartlarının farkına varamadı.

Yorum Gönder

Ara