.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

8 Aralık 2009 Salı

Denizli'nin Not Defterinden

- Rakip takımdan tehlikeli gördüğüm oyunculara adam adama markaj vermeliyim. Ama sadece önliberomu çapa olarak kullanırsam yetmez, bekler de adamların peşinde koşsun dursun. Sivok'la Ferrari her yere yetişir nasıl olsa.
- Eğer gol arıyorsam Fink'i oyundan çıkarmalıyım, önlibero çünkü. Yerine kimi soktuğum çok önemli değil, Uğur İnceman bile girebilir. Belki devre arasında onu göndeririz, piyango ona vurur, alıştırmak lazım.
- Ne kadar çok önlibero ile oynarsam o kadar iyidir. Geçen sene bunu yaptığım maçlarda (Sivok defansın önünde oynayınca) hiç iyi sonuç alamadık, ama olsun. Diziliş çok estetik oluyor hem öyle, 4-1-2-2-1, gerdanlık gibi, hanım çok beğeniyor.
- Tello çok özel bir oyuncu. Rıdvan bile öyle diyor.
- İsmail hangisiydi? Bir de Serdar vardı, n'oldu ona?
- Her maça aynı sistemle çıkmak, kadro istikrarı falan tutmaz öyle şeyler Türkiye'de. "B planı" olmayan, maça göre taktik değiştirmeyen adamı tefe koyuyorlar. Bir de bloglarda "tavşan" falan diyorlarmış, iyi düşünmüş çocuklar aferin.
- UEFA zaten ihraç edecekmiş CSKA'yı, Ali Şen'i sokarız devreye, hallederiz o işi.

24 Yorum:

smyrnian dedi ki...

rıdvanın geçtiği t.şaklar artık boyunu aştı.adam resmen gülüyor yahu.neymiş yediği içtiği ayrı gitmezmiş,kardeşine de test yaptırsınlarmış böylece 3 kişi olunca diskalifiye edilebilirlermiş kehkehkehmiş

delgado dedi ki...

fink 60.dakikada kaybettiği topun ardından koştujktan sonra kenara "öldüm" işareti yapıyordu. ondan çıkardı herhalde.

yine de not defterinde o uazıyodur kesin.

Kurtulus dedi ki...

nihat ın son dk da içeride ofsayta olmayan 3 kişiye pas vermek yerine saçma sapan bir vuruş yapması futbola ihanetti bunuda unutmayalım yeter artık nobre nihat üzülmez

Cherubim dedi ki...

Denizli'yi J.K. Rowling ile tanıştırmak lazım. Böyle fantastik işler yapıyor, belki de onun da Harry Potter gibi fantastik bir kitap yazma hedefi vardır. Başlıca rollerde de Harry Potter rolünde Mert Nobre, Ron Weasley olarak Tabata ve son olarak Hermione rolünde de İbrahim Kaş..

menderes mete dedi ki...

Bu takımın başına ne zaman klasik 4-4-2 ve oyuncuları mevkilerinde oynatan bir hoca gelecen acaba??

Sertug Ozgur dedi ki...

Nihat'ın not defteri:

Kaleciden dönen topu içerde 3 tane adam bomboş olsa da akula vuruşuyla vurmalıyım.

Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
menderes mete dedi ki...

Ben futbol oynarken hep söylenen saçma ve hiç karşılaşmadığım bir söylem vardı"savunmacılarla hücumcular oynasa savunmacılar kazanır diye":)) İyi hocalar hücumcularına takım savunmasını yaptıran ve onları hücumda en iyi şekilde kullanandır.Rasim KARA döneminden beri ben iyi hücum yaptıran bir hoca görmedim galiba göremeyecemde...

Sertug Ozgur dedi ki...

Bu adam takımı çalıştırmıyor.

Hiç mi bir oyun felsefesi, bir iki çalışılmış hareket dediğimiz varyasyonlar, yahu 1-2 hareket, taşşak geçtiğimiz Yılmaz Vural'ın bile kattığı hücum bindirmeleri hiç mi olmaz.

Sadece şablon üzerinde bizim burda kurduğumuz takım gibi, veya cm'den kadro kurma gibi kafasını yormaktan başka birşey katmıyor.

Shelbyl şu yazdıkların doğru şeyler. Ama onları yapsa bile takımın kazanması tesadüflere bağlı. Tesadüf derken küçültmek istemiyorum, sadece oyuncuların bireysel hareketlerine bağlı. E öyle bir oyuncu da toplasan 1-2 oyuncu olduğuna göre içerde denizliyle de oynasan manchesterla da oynasan kazanma olasılığı marjı çok ufak kalıyor.

Dikkat ettiniz mi duran toplarla da gol atamıyoruz. Tamam ferrari 1-2 tane buldu ama, duran toplarla sadece 1 gol frikikten attık bu sene. Yuh

Affedemiyorum abi. Bizim zaten savunmanin kurulu bir duzeni var, ona ekstra adam koyup cikarmanin anlami yok. Maca gore taktigi s.keyim ben. 8 savunmaci, 3 hucumcu. Eee? Bu maci alman lazim.

Trabzonspor'da direkten donduk, CSKA takti. Sonuc budur. Boyle bir futbol gormek istmeiyorum ben Besiktas'ta.

Su aksam her zamanki klasik 4-2-3-1 dizilisimiz ile cikip 5 yeseydik bu kadar koymazdi (ki CSKA'nin 5 atmaya hic niyeti yoktu, adamlar 1 farkli galibiyete yatacaklar, psikolojileri bitmis, belli bu), takim "elinden geleni" yapti derdim. Bu takimin elinden bu gelmiyor ama.

Yasin dedi ki...

bu takım klasik 442 yi çatır çatır oynar. maç postunda da yazdım aynı şeyi del bosque nin elinde bu kadro olsa bu takım neler yapardı düşünemiyorum... adam sergen i ikinci forvet olarak oynatıyordu yokluktan...

delgado dedi ki...

4-4-2 iyi güzel de kanatlar kim olacak.

xabialanso dedi ki...

sol açık ismail sğ açık ekrem

uefa'dan aksi bir karar gelmez,zaten kurallar da 2 oyuncudan fazlası için yasak getiriyor.hem turu hak eden bir cska var ortada,tebrik etmek lazım.

beşiktaş'a gelirsek,söylencek çok söz var da söylemeye gerek yok.bizim orada böyle durumlar için bir laf kullanılır:
"eşşek ölecek de götü gülecek" diye..

hadi kalın sağlıcakla.

Sertug Ozgur dedi ki...

Belki Alman lobisi kazanırsa biz de kazandık sayılırız kimbilir.

Şu mentaliteyle çıksak ne olur.

Bir Cl rüyası daha bitti. Ama tahminimce bugüne kadar katıldığımız en heyecanımızın bitik olduğu, sönük , sıradan bir turnuvaydı.

gökhan dedi ki...

hadi bu kadar defansif adamla çıktın eyvallah, bari ismail i oynat yahu. en azından arkada bir hücumcu olur, defanstan oyun falan kurarsın. tabi onunda savunması kötü müthiş savunmacı ibrahim üzülmezin yanında(!)

birde manunun yedekleri wolfsburgu deplasmanda 3ledi. birilerine selam olsun...

sozcelyk dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
tafarian dedi ki...

batuhanlı 4 4 2 beklerken(isterken) 5 4 1 oldu. bir kere de tavşan batuhan olsun rıdvan olsun(ismaili artık tavşandan saymıyorum) inönüde tellodan başka ileriye top atmayı düşünmeyen bir oyuncusu olmayan bir kadro çıkarmanın ne manası var ya. uğur incemanı kurtarıcı olarak düşüneceğine şu takımın geleceğini de düşün biraz denizli. karşı tarafta kaç tane 24 yaş altı oyuncu vardı ben sayamadım bile. bizde herhalde en genç oyuncu boboydu.

bw1903 dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
ynwa dedi ki...

umarım fink sahiden yorulduğu için çıkmıştır, aksiyse yazık bu çoçuğa. ayıp.

AQ-47 dedi ki...

İnceman'a da Tello'ya da yeter deyip veda etme zamanı artık...Bırak şu adamları Denizli...Her güzel giden sistemi bozmak zorunda mısın be kardeşim? Yenmeye çıktığın maçta pas atacak adamın yok, Tello Türkiye'ye geldi playmaker oldu, kendisi bile şaşırıyordur heralde...Bir de şu Krasic, yahu kopmle futbolcu, tam bir kanat adamı, aklıma Poborsky geldi ama bu daha iyi, keşke Holosko evladımız da sprinterliğinin yanına topla yumuşak oynayabilme özelliğini geliştirebilse, yemin ederim aynı kıvama gelir, ama nerdeeee...

AQ-47 dedi ki...

Denizli sene başında çok yoruldum stresi kaldıramıyorum deyip bırakmak istemişti, şimdi biz ne yapalım sayesinde her hafta kadro stresi yaşıyoruz biz de mi bırakalım?

Pamukk dedi ki...

kehanetleri bu sene tutmuyo, tutmaz. bunu da yazsın defterine.

alper dedi ki...

kehanetleri tutuyor canım.30.haftada bu iş biter.yine şampiyon olur bu takım.

Yorum Gönder

Ara