.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

11 Aralık 2009 Cuma

Bekliyoruz...

Bu anı hatırlamayan, resmini gördüğünde "nerdendi?" diye soran var mıdır acaba? Nihat Kahveci'nin Nihat Kahveci olduğu gün, o gün. Şu, kendisinin bile "Neymiş bu eski Nihat" dediği eski Nihat. Yanlış anlaşılmasın, inişleriyle, çıkışlarıyla Nihat her zaman gözdeydi ama sanki o gün bu gözdeliğin, bu eşsizliğin tasdiklendiği gün oldu. Aynı zamanda, formamın arkasına yazdırmaya layık Beşiktaşlıyı da sonunda bulduğum... O hırsına, o çalışkanlığına, o umuduna, o özgüvenine geri dön Nihat. Bu takım şampiyon olacaksa son sözü sen diyeceksin, diyebilirsin. Eğer şampiyonluk son haftaki son maçtaki son devredeki son dakikadaki gole kalırsa, o golü sen atacaksın. Sınırsız desteğimizle ve heyecanla bekliyoruz.

20 Yorum:

nihat'ın bizde doğru yerde oynatılmadığı bir gerçek.Bobo veya Batuhan ile oynamalı nihat.Kovecevic ile zirve yaptığı dönemdeki gibi biriyle ikili oynamalı.O zaman nihat'ı görün derim.
Ama anlamadığım bencilliğinin tavan yapmış olması.bunu çözmesi şart.

Pamukk dedi ki...

neyini bekliyoruz yuhlayalım hemen...

Üzerindeki bulutları " bir an önce" dagıtmaya çabalayarak oynadıgı için bencil görüntüsü sergiliyor bence...Aceleci şutlar, kolpa ahlar vahlar. Farkında tüm gözlerin üzerinde oldugunun. "Patlama yapması beklenen Türk yıldızı sendromu" şeklinde adlandırıyorum nihatın patalojisini...

marpione dedi ki...

benim gözümde bu adamı yuhalamak taraftarlığa ihanettir. beşiktaşlılığa demiyorum, taraftarlığa diyorum. farkı anlaşılsın.

şu golü attığı gece aklıma geliyor da, peeeeh, şu cümleyi yazarken bile heyecanı yaşıyorum.

yedirecek nihat o ıslıkları sahiplerine. tribündeki tüm hazımsızlar da özür dileyecekler.

Fatih dedi ki...

hangi blog hatirlamiyorum orada yazili idi (belki de eksibesiktas'dir) nihat'in kovacevic ile zirve yapmadigi, sanirim 20 kusur gol attigi sezon rossi midir nedir onunla yanyana oynamis. (ben de kovacevic saniyordum.)

JANiTSCHAR dedi ki...

Herşeyi anlatan güzel bir Foto.
Bakın fotoya Nihat topla beraber yapayanlız önde kale,bir Sabtraforun arayıp da bulmadığı ortam.
Formsuz diyenlere hiç katılmıyorum.

Nihat budur.Boş pozisyonda boş kaleye vurabilen oyuncu tipi.

İspanya'da da tembel oyununu oynuyordu Süper lige geldi sert ligde eridi gitti.

yilmaz dedi ki...

bir de cska maçının son dakikalarında yaptığı saçma sapan vuruşu hatırlayın. bana nihat hiç eskisi gibi olacak gibi gelmiyor.

bu gole boş kale demek bildiğin ayıptır. görüyoruz ki o anı herkes hatırlamıyor.

nihat yaz aylarının sıcagının etkısı, mehmet topuz'un febeye gıdısının kasvetı altında gerceklestırılen, besıktas'ın son yıllarda yaptıgı en sacma transferlerden bırıdır.

yılda 4 mılyon € alabılecek ne oynuyor nıhat? gecırdıgı bu kadar agır sakatlıklar sonrası, yarın antremanda sakatlıgının tekrar nuksedip, sezonu kapatmasının yuzdesı 50'den fazla ıken bu kadar yuksek paralar ıle uzun surelı sozlesmeler ımzalamanın mantıgı nedır?

nihat eski nihat olmaz.
verilen paralara yazık.

eski aşkları unutup,yeni sevgililer bulmak gerekir.

QuaresmA dedi ki...

nihat'ın villareal'de gol krallığına gittiği sezon partneri forlan mıydı, rossi miydi ?

her neyse, bu adamın kariyerinin en iyi zamanlarını yaşadığı durumlar çift forvet oynadığı zamanlardı. nihat kendi kendine pozisyon yaratacak bi adam değil, tek forvet oynayamaz. nihat 4-3-3'ün sağ forveti olma özelliklerini fazlasıyla taşısa bile orada oynayamadığı ortada. forvet oynamaya fazla alışmış, ora da olmadı.

o zaman amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok, yanında sert forvetle de pırpır forvetle de oynasa verimli olması için takımın çift forvet oynaması şart. ve ne olursa olsun, nihat bu takımın hala en değerli oyuncusudur ve sistemi üzerine kurmaya değecek bi oyuncudur. wolfsburg deplasmanında sezonun en iyi oyununu oynadığında takım adına ne kadar önemli bi oyuncu olduğunu/olabileceğini gördüm. tello gibi asla tek başına maç aldığını görmedim (çek cumhuriyeti maçı da dahil) ama sistemin içinde parladı mı gözlerinizi alamazsınız.

xanax dedi ki...

...kale...
İ.Tor...Sivok...Fer..İsmail(Deli)
Ekrem..Ernst..Fink..Tello(İsmail)
NİHAT....Bobo(Batu)
Bu kadroyla 2-3 maç denense, Nihat eski kimliğine kavuşur gibime geliyor. Ama Denizli bu, kafasının dikine gitmezse olmaz.

xabialanso dedi ki...

nihat sezon içinde bazı maçlarda parlayacaktır ama ben bunun sürekli olacağı kanaatinde değilm, umarım yanılırım.basında çıkan stres olma olaylarınada katılmıyorum. adamın yıllık aldığı ücret ortada. babasının hayrına oynamıyor nihat. madem o kadar para alıyorsun nepıp ne edip, akıllı mantıklı davranıp o paranın hakkını vericeksin.

Crow dedi ki...

söylenecek her şeyi her yerde söyledik zaten. bu tartışmaların da varabileceği bir yer yok kısa vadede.

sadece şundan yüzde yüz eminim. karşı çıkan olmayacağını umuyorum.

Fenerbahçe Emre'ye ne kadar dayandıysa Beşiktaş ta Nihat'a en azından onun kadar dayanmalıdır.

denizli inadından vazgeçmese de bu taktikte kendine yer bulur nihat. eğer 4-2-3-1'in 3'ünde yaratıcılığın hakkını verecek kişiyi bulabilirsek (bu tello olamadı, tabata henüz alışma devresinde ama şu ana kadar o da bişey yapamadı) nihat bu 3'te oynar, oynamalı.

Ölü denen nihat'ın (zorlama olmayan) her sert şutu heyecan yaratıyor bünyede, hal böyleyken şut çekme gücü fink olan şu takımda nihat oynamayacak da kim oynayacak? evet parantez içindeki zorlama olmayan kısmı ŞU AN için itirazlarınızı açıklıyor ama bu sezon sonuna kadar böyle gidecek diye bişey yok.

tanju dedi ki...

bu adam, ispanya'dan göründüğün kadar sevimli değilmiş hacı.

ben geçen sürede bunu anladım.

cska maçından sonra sözlükte nihat'a sövenler gördüm de; girdikten sonra golü düşünen, bişeyler yapmaya çalışan bi tek nihat'tı.

sozcelyk dedi ki...

roman + rep

cska maçında iyiydi bi de aduket vuruşlarından vazgeçse tam olacak gibi

Sertug Ozgur dedi ki...

Abi artık şu Kovacevic klişesinden vazgeçelim lütfen yalvarıyorum.

Adam villarealde onca gol atmış, milli takımı euro 2008'e çıkarmada çok kritik goller atmış (norveç-bosna galiba), turnuvada da çek maçını getirmiş. Yanlarında da kovacevic tipi santrfor yokmuş.

Nihat oyun stilini sevmediğim oyuncuların başında gelir yıllardır. Nerde oynadığı belli olmayan kategorisinde olduğu için benim gözümde. Maç içinde sürekliliği yoktur,zaman zaman kaybolur fakat o patlamalarıyla bir bakmışsınız maçın adamı olur.

Topa vuruşu ve ani patlamaları belki de tek özelliği. Bu yüzden forvette bir partnerle oynamalı, en azından yakın olmalı bence.

Nihat'ın pes edeceğini düşünmüyorum. Şimdi kendisine saydıranları da pişman edecek bence, öyle karakterde bir oyuncu. Ama takıma katkısı attığı gol dışında takımın çehresini değiştirecek şekilde olmaz, çünkü kendisinin olayı bu. Şu geçtiğimiz maçlarda gibi oynar ama attıklarını da sokar, biraz daha fazla pozisyona girer belki. Bu yüzden Nihat'ın stilini beğenmediğim için keşke İspanya'da kalsaydı, golcülüğü tartışmaya açılmazdı en azından.

tanju dedi ki...

ne kulübün çocuğuymuşsun arkadaş!

Pamukk dedi ki...

http://www.ntvmsnbc.com/id/25032319/

Yorum Gönder

Ara