.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

29 Aralık 2009 Salı

Anket

Tüm okurlarımız, yazarlarımız bir yıl boyunca Beşiktaş'ı hep beraber yaşadık. Hep beraber hem okuru, hem yazarı olduk bu mecranın. Açıkçası biz inanılmaz keyif aldık. Sonra merak ettik; siz en çok kimden keyif aldınız diye... Bu ankette öyle bir şey işte...

51 Yorum:

sozcelyk dedi ki...

çok zor bi soru bu aslında bizim için ama bi karar vermek lazım .

beaituful freak -eser gökulu - jessie - threepoint arasında kaldım uzun uzun düşündüm sanırım jessie diyorum.

ama twitter ustası tribal enfexion , yense de yenilse de yuki , fevzinin ıskasıyla threepoint , delgaducu shelby de tonla oy alacak yazarlardır diye düşünüyorum..

hatta bi üçleme yapsam ya lan madem bize sorulmuş ehahah

jessie - altın madalya

eser gökulu - gümmüş madalya

threepoint - bronz madalya

arz ederim..

sozcelyk dedi ki...

fotoğrafta çıkmamı engelleyen simplex i 2009 da es geçiyorum bilginize :D

.vatna dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

jessie 4ever

.vatna dedi ki...

.sağ framedeki fotoğrafların arasına hangi yazar Metin Tekin'inde fotoğrafını koymayı düşünürse,yüzyılın bloggerıdır şahsım için..

yuki the zorba'nın yazdıkları en keyifli yazılar gibi geliyor gözüme.

Suda Balık dedi ki...

Bence hiç yapılmasa daha iyi olacak bir anket. "Gerek var mıydı?" diye düşünüyorum.

Zira "x yazmış mı acaba?" diye girmiyorum bloga. Her yazıyı okumaya çalışıyorum. Hatta bu kadar çok yazara sahip olup bu kadar homojen bir duruş sergileyen başka bir blog görmedim diyebilirim.

Sanıyorum fazla anlam yüklüyor gibi gözüküyorum... Bilemedim şimdi.

Jokond dedim çok zor bir seçim sonrasında.

tanju dedi ki...

beatiful freak ve threepoint haricindeki herkesin götüne koyayım.

forza spirit :/

ian dedi ki...

oy vermedim.. Jean-Pierre'i seçiyorum ben.. "metin tekin beşiktaş'a sportif direktör olsun kampanyası"nı hangi yazar başlatırsa ona veririm oyumu hehe.. yönetim değişse de metin tekin'i getirse ya futbol şubesinin başına.. anket çok gereksiz, bu konuyu tartışalım bence :)

bence de lüzumsuz olmuş.

Bu site ilk kurulduğu günden beri bütün yazıları bi tanesini bile atlamadan okudum. Ama yazıları kimin yazdığına çok fazla dikkat etmedim.

Aklımda sadece Eser Gökulu'nun ismi kalmış oda sadece gerçek ismini kullanan o olduğu için sanırım.

Bence Eser'le diğer yazarlar arasında haksız rekabet var o Yüzden oy kullanmıyorum :))

Simdi soyle: En cok oyu alan yazarin maasi artacak. Bir de en az oyu alan yazara "Gay Spank Inferno" yapacagiz. (bkz: coupling)(hatta bakiniz: http://www.youtube.com/watch?v=vKGK2fplV_w)

Hep bu jessie'nin isguzarligi zaten. "Abi herkes yilin bilmemnesi yapiyor blog'da, biz de yapalim" dedim, adam cikara cikara bunu cikarmis. Peh. Gerci daha fazla top 10 yapacagiz. Su an biri uzerinde ugrasiyorum hatta.

Hem cok yaz(a)mayan arkadaslar da yazmak icin gaza gelirler belki, bardaga dolu tarafindan bakalim :)

belgarath dedi ki...

oyumu ne yazık ki 11 yaşımdan beri arkadaşım olan spirit'e verdim. msn'de yalvardı gene. malum akpilden sonra ikinci kambur...

geyik bir yana bir galatasaraylı olarak yazılarını keyifle okuyorum. nacizane görüşlerim;

threepoint sen sahadaki biz biz tribündeki sen ekolünden.

yuki the zorba benim beşiktaşlı versiyonum.

asist time salon adamı.

eser gökulü tartışma kaybetmez.

adamım beautiful freak'in nicki güzel. (kanka sergen-bobo esprisine gönderme)

jessie çocukken galatasaraylı :)

spirit adam değil!

belgarath dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
belgarath dedi ki...

yazılarını keyifle okuyorum" yazmışım. yanlış olmuş. sanki spirit'i keyifle okuyor gibi. bana yedek kulübesinde kaç oyuncunun olduğunu söylesin, galatasaray'ı bırakırım.
neyse blog olarak yazılarınızı keyifle okuyorum yani...
imza hata kollayan sinsi dost.

scugnizzi dedi ki...

böyle bir oylamanın sakıncalı tarafı şu, diyelim bir yazar 3-5 oy bile almazsa "başlarım böyle işe" deyip yazmayı bırakabilir. ha kimsede kırgınlık, küsme vs. olmaz diyorsanız sorun yok.

ceyhun dedi ki...

aslında bir çok yazarın tarzı farklı burada. jessi saha içine yoğumlaşırken(yoğumlaşır mütemadiyen) shelbyl hicizde ustalığı gösterdi, jokondsa genelde beşiktaşlılık düsturundan dem vurarak olaya bir çok konunun dışından baktı, farklı bir bakış açısıyla yorumladı. bu sebepten bir çok yazar farklı klasmanda altın madalyayı hak edercesine kendilerini okumayı sevdirdi bana. benim oyum jessie'ye gitti teknik yorumları okumayı sevdiğimden. o bu konuda en üstün bana kalırsa.

fakat bir eksibeşiktas seveni ve kimseye kıyamayan bir okur olarak(ehe mehe) ciddi manada söylüyorum her yazarı zevkle okudum. teşekkür ediyorum her birine.

İzninizle bir eleştirim olacak yaklaşan seçim öncesi kongre ve beşiktaş'ın geleceği hakkında çok az post yazıyorsunuz hatta hiç yazmıyorsunuz şu zaman diliminde beşiktaş'ın tek gündeminin bu olması lazım.

barış dedi ki...

jessienin kafası farklı çalışıyor, beşiktaşlı olmasaydı düşünceleri yüzünden sağlam küfür yerdi mesela.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

umutsuzuz galiba kongre üzerine. terazinin bir tarafına yıldırım demirören'i koyunca diğer taraf kim olursa olsun ağır basıyor ama murat aksu da tatmin etmiyor açıkçası. en azından beni.

bazen düşünüyorum, demirören tekrar seçilirse tepkim ne olur diye. seçimden sonra gider beşiktaş diye tezahürat yapabilir miyim diye...

bıktım ben kişisel olarak.

süreç kısalınca hararet artar elbet. lakin ben seçimi merakla beklemiyorum nedense...

ian dedi ki...

murat aksu'nun, "beşiktaş taraftarına yıldız futbolcu sözü vermiyoruz, bunlara herkesin karnı tok. futbolun günlük tartışmalarından uzak durup, kulubü mali ve idari disiplin ile yönetmeye talibiz." sözleri önemli bence. en azından şimdilik tek muhalefet adayı. ayrıca beşiktaş başkanının hukukçu olmasını, iş adamı olmasına tercih ederim. eldeki malzeme en genel hatlarıyla bu, çevrelerindeki isimler de önemli tabi. velhasıl yarış varsa, umut da vardır, benim var en azından, ki seçilmez artık demirören yarattığı bu denli erozyondan sonra.

@jessie

Murat Aksu son röportajında futbol takımı için küçülmeden ve özkaynak düzenine dönülmesinden söz etmiş.Bu açıkçası beni biraz olsun heyecanlandırdı.Bu kadar reel konuşan bir başkan adayı görmemiştim.Ayrıca hemen hemen yönetim kurulu listesini de tamamladı.Liste fena gözükmüyor tabi futbol şubesi sorumlusu çok önemli bir posizyon o kontenjan hala boş.Murat Aksu'dan adaylağını açıkladığı ilk zamanlarda ben çok da umutsuzdum.Çok daha populist bir politika izleyeceğini düşünüyordum ama şu ana kadar iyi götürdü bence.Listesi yine de biraz muallak tabi listedeki isimler işlerinde çok başarılı olmuş olsalar da bir spor kulübü yönetimi için çok tecrübesizler sanki.

purplepurple dedi ki...

seçime 1-2 bi de benimki desem seviyeyi çok mu düşürmüş olurum.
benim bu kulübün ileri gelenlerine de, medyasına da, divanına da, lobisine de inancım yok.
5 senedir elini taşın altına sokmak bir yana; elini kıpırdatmayan, tribünde adam dövdürülürken sesini çıkarmayan, köşesinde konuya yer dahi vermeyen, taraftar kulübün onurunu ayaklarının altına aldı diye adama isyan ederken; taraftarın haddini aştığını söyleyen, 1 dakika olsun arkamızda durmayan.. demirören'e muhalifim diyip ilk fırsatta davet ettiği yemeklerde birlik beraberlik naraları atan...

ben bu adamların oyununda yokum ve hiç olmayacağım da. seçimi benim için yıldırım demirören'in kazanması açısından dahi bir sakınca yok bu saatten sonra. gördüm ki bizim de 'ileri gelenlerimiz' statükocunun önde gideni, asla bizim gibi düşünmeyecekler. bizim gibi düşünenleri de ezerler, hem de demirören veya muadilleri ile birlik olup.
blogdaki çoğu kişi de eminim aynı cümlelerle ifade etmese de, aynı umutsuzluğa kapıldı son yaşananlarla. en azından aynı sebeplerle tatları kaçtı.

'seçim mi.. sana bir şey söyleyeyim mi evlat? umrumda değil'
(shawshankteki red gibi bitireyim dedim :P)

matiasemilio dedi ki...

beautiful freak dedim!
plase eser gökulu..blogda daha güçlü bi Delgado lobisi oluşması için bu yazarlar önemli :)
**herkese methiyeler düzsem belki biri benim sözlükte 1 yıldır bulunduğum çaylak listesindeki ilerlememi hızlandırabilir..

Zibidi dedi ki...

"Biz tek çocuğuz" yazısından dolayı oyum Thug'a

belgarath dedi ki...

bence bu anketin ardından bir de blog yazarlarının futbolcu olarak karşılıklarını yazalım, daha yapıcı bir eleştiri olur..

jessie = tümer metin (çocukken galatasaraylıydı, bonus olarak gizli fenerli)

aquila nera = bobo (bu adam futboldan anlıyor çünkü)

jokond = sergen (düz koşuyu seviyor)

beautiful freak = matias (bizim tribünde bir gerzek vardı, servet'ten başlar mehmet topal'a kadar tüm futbolculara küfrederdi, bir lincoln'ü es geçerdi ve işin kötüsü ona "cassio" diye seslenerek moral verirdi)

threepoint = ernst (yağmurda çamurda maça gider)

raul gonzalez = ferrari (yazılarından anladığım kadarıyla yakışıklı biri, affetmez :)

yuki the zorba = münch (babo benim perez'i sevdiğim gibi sen de münch'ü seviyorsun, itiraf et)

tribal enfexion = nouma (soktu mu ağır laf sokuyor, çıkartması güç oluyor)

purplepurple = ibrahim toraman (abi "kötü futbolcu" hiçbir zaman demedim ama allah rızası için şu toraman'ı bayrak adam yapmayın :)

veee spirit = peter kjaer (varlığın yakıyor, yokluğun yok ediyor kanka :(

scugnizzi dedi ki...

purplepurple'ın oy alamaması rezalet!

threepoint dedi ki...

purple'ım oy almadıysa bu ankette kesin olarak hile var.

purplepurple dedi ki...

katılıyorum threepoint'im, o kadar kız nick'i gibi dedik, 1-2 yağızdan oy alırız dedik.. sonuç yok. bu ülke kadın-erkek ilişkilerini bu kadar da aşmadı!
ps. oyum sanaydı bu arada, canı gönülden bastım gitti

scugnizzi sağol abi. ama doğaldır sonuç; arkadaşlar burda mesai harcayan, daha çok yazan, kafa patlatan arkadaşlar. doğal olarak da emek verenler aldı oyları. benim baktığım yerden adil duruyor sonuçlar. sadece threepoint ve jokond'un oyları düşük kalmış, tek adaletsizlik orda bence.

hah bir de; kalashnikov'a o 2 oyu kim verdi lan? skandal. haha

Unknown dedi ki...

Bana en keyif veren yazar şüphesiz eser gökulü.Bilhassa " bu son dakikaların bir anlamı var "yorumu çok ilgimi çekti zira o sayıların kehaneti Ergenekon teorilerini,suikast girişim iddialarını dahi sollayacak cinstendi....Kuru kuru yorumlar yerine içinde biraz fantezi barındaran yorumlara hasret kalmıştım şahsen....
http://eksibesiktas.blogspot.com/2009/11/bu-son-dakikalarn-bir-anlam-olmal.html

threepoint dedi ki...

abi demek ki kalash'in varlığı dahi yetiyor.
@scugnizzi

bu oylama sadece geyik olarak kalır. bizle ilgili bişilerin olması güzel, keşke her yazara sorulsaydı kendilerince en beğendikleri postu; ve yılın en güzel postu oylaması olsaydı. kimse bu anketten olumlu ya da olumsuz etkilenmez diye düşünüyorum.

Ben belgarath'in listesine giremedim ya, neyleyeyim oylamayi. O kadar da Panorama'da odul verdiydim ona, peh.

(Lan kesin Serdar Ozkan der bana bu laflardan sonra, birak birak...)

belgarath dedi ki...

shelby = sellami (oyunu iki yönüyle oynayabilen savunmacı. modern tabirle "çapa" ya da "fındıkzade")
itiraf et yapıcı bir espürü oldu :)

scugnizzi dedi ki...

belgarath yapar da ben geri kalır mıyım? :))

bir liste de ben yapayım nickini bildiğim yazarlardan;

- aquila nera: halilagiç
- beautiful freak: ruhi sarı. pardon gecelerin hızlı adamı erman güraçar
- eser gökulu: mrmiç
- jessie: yasin sülün
- jokond: tayfur
- purplepurple: pancu
- raul gonzalez: genç yakışıklı yetenek ali cansun. :(
- replanigre: mutlu
- shelbyl: feyyaz
- spirit: ertuğrul (spirit akp'li ve adam gibi adam olduğu için uygun gördüm)
- tathar: rıza
- threepoint: amokachi
- thug love: büyük ali
- tribal enfexion: hikmet çapanoğlu adsjklsjhskjlsls
- yuki the zorba: gökhan keskin

not: çoğunu dalgasına yazdım, ulan bana bunu mu yakıştırdın diye geri dönüş yapmayın lütfen. :)

Raul genc kizlarin sevgilisi oldu cikti yahu basimiza! Selam vermeyecek artik bize adam, mankenlerle takilacak, peh...

kabataş dedi ki...

forza kalashnikov! ruhu yeter.

alper dedi ki...

tek geçerim.
tribal enfeksiyon.ağzı bozuk diye oyumu ona verdim.kendimle özdeşleştirdim sanırım.:))

bir gs li bile nouma ya benzetmiş ya yukarıda oylama orda bitmiştir daha yav.küçükken bizim bularda gezinmiş doktor olmuş falan extra artıları tabi.

benim oyum shelbyle'eydi. adam nöbetçi golcü gibi. hem sedatif etkisi var hem de uyarıcı.

bana oy veren 22 arkadaşın belgarath'ın nouma yakıştırması sonrasında oy verdiğini yahut pis fenerli sukugnizi'nin minyonalrın sevgilisi genç hikmet'e benzetmesine tepki oyu olduğunu düşünüyorum.

dün akşam geyik yapılıyordu en son baktığımda sabaha liste tokat gibi yüzüme vurdu.

sevili kitlem. beni sizler varettiniz ama üzgünüm en büyük sizler değilsiniz.

BEŞİKTAŞ ULAN (popülist politikacı gibi oldum amına koyim yææ)

Pamukk dedi ki...

ben sadece maç postlarını kim açmış ona bakıyorum :/

Pamukk dedi ki...

evet rüşvet kim ne vercek ona göre oy atıcam :p

esgo dedi ki...

Nedense bu oylama Delgado ile Nobre'nin 1.ve 2. kaptanlığı paylaştığı bir takımda ''kupayı emektar İbrahimler kaldırsın mı?'' tartışmalarını anımsattı bana :)

Öncelikle Shelbyl ve Jokond kupanın birer kulpundan tutacak, takımın geri kalanı da formalarını terletmiş olmanın haklı gururuyla alttan destekleyip, en yukarı çıkaracak, ama kupa töreninde yönetici istemediğimizin altını da önemle çiziyoruz tabii. O yüzden Jessie dışarı !

* Hastane adresi verilsin, kupa theotheo'ya götürülsün.

Çocukluğumuzda maruz kaldığımız salak saçma bi soru vardıya "Annenimi daha çok seviyosun,babanımı?" diye...

pıyyyyyyyyyyy...

.vatna dedi ki...

.başlıkla çok alakasız ama beşiktaşın kurtuluşu rahmetli kazım kanat'ın formulünde saklıdır..

.metin tekin - sportif direktör
.ali gültiken - menajer
.feyyaz uçar - teknik direktör

alper dedi ki...

TRİBAL ENFEXION

Sözlükte kendimle ilgili konu başlığını okurken senin yazdığını okudum.
bence kendileriyle birlikte doktorlara da ihtiaç yok

git markettenseç beğen al ilacını. hangi marka yoğurt alacağını söyleyen mi var? yok

e öyleyse niye hangi ilacı alacaını söyleyen birine ihtiyaç duyasın ki

eczacıları zaten devreden çıkardım dikkat edersen

kinaye yaptın mecaz yaptın tecahülü arif yaptın dimi.hemşeri dedim.doktor dedim sana oy verdim bak.kalkıp orada iki sövüp susturamadınmı milleti..:))

@alper

Abi konu disina cikma konusunda cigir actigin icin seni bir kez daha kutluyorum.

Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

çoğunluğun diktatoryası! türkiye'ye demokrasi iki beden büyük geliyor:(

way ulan kendime bile oy vermemişim. domuz gribinden müzdarip, yorgan döşek yattığım şu günlerde "2009un merhum yazarı" olarak hatırlarsınız belki :))

dalamar dedi ki...

bana oyvermiş o üç kişi bi zahmet bana ulaşsın. birine ev, birine araba, birine de devremülk alıcam türkbükünden..

blog kurulduğu dönem evlilik hazırlıklarım, olgunlaştığı süreçte evlilik-balayı koşuşturmam, dahasonrasında da düzenimi tam olarak oturtma çabasından blogla doğru dürüst ilgilenemem yüzünden kimsenin beğendiği yazar olabileceğimi düşünmüyorum. ben bile bu kadar az yazı yazmam yüzünden kendimden tiksindim, şimdi çıksın ortaya o üç harika insan.

yeni yılda çatır çatır yazı yazmazsam yıldırım demirören olayım.

molosztash dedi ki...

Bana oy veren 2 kişiye sesleniyorum. Sağ olun var olun, meclise giremedik ama bir sonraki seçimde tek başımıza iktidarız... :)

Dalamar'ı döndürdü ya bu oylama daha ne diyeyim...

repLanigre dedi ki...

bana oy veren 2 arkadasi gozlerinden opuyorum, safak 12 demisken van'da guldurdunuz beni :)

Yorum Gönder

Ara