.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

24 Kasım 2009 Salı

Unutmayalım...

(Jokond'un aşağıdaki post'una istinaden hazırlanmıştır.)
Hürriyet Spor maçtan önce dedi ki:
* İlk kıvılcım kapalıda çakılacak.
* Alt taraftaki grup, kapalı üstte bulunanlara saldıracak. Kesinlikle kavga çıkarılacak. * Esas yangın ise numaralı tribünde olacak. Olaylar buraya sıçrayacak ve orada hazır bekleyen grubun ilk hedefi Yıldırım Demirören olacak. Başkana yine çok ağır küfürler edilecek. * Yedek kulübelerinin arkasında koşullanacak gruplar, futbolculara da sürekli sözlü tacizde bulunurken, yabancı cisimler atacaklar ve tükürecekler.
Hürriyet Spor maçı okurlarına böyle aktardı:
Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş, İnönü Stadı'nda ağırladığı Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti.
Karşılaşmanın 19. dakikasında Fenerbahçe'de sağ taraftan ceza sahasına giren Gökhan Gönül, İbrahim Üzülmez'le ikili mücadelesinde yerde kaldı. Gökhan penaltı beklerken, maçın hakemi oyunu devam ettirdi.

Fenerbahçe cephesi, ilk yarıda İbrahim Üzülmez'in Gökhan Gönül'ü ceza alanı içinde düşürdüğü pozisyonun, yüzde yüzlük bir penaltı olduğuna inanıyor. Pozisyonun kahramanı Gökhan, maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Bana göre yüzde yüz penaltıydı. Bu hareket penaltı değilse, hangi hareket penaltı olacak” dedi.

3. GOL OFSAYT

Karşılaşmanın 89. dakikasında maçın flaş ismi İbrahim Üzülmez bir kez daha sahneye çıktı. Sol kanattan Uğur İnceman'a doğru pasını verdi. Pası alan Uğur bekletmeden vurdu ve topu ağlarla buluşturdu.

Gol sonrasında Fenerbahçeli bazı oyuncular ofsayt diye itiraz ettiler ama hakem Fırat Aydınus golü verdi.

Hürriyet Spor - Tarafsızlığın tek adresi.

10 Yorum:

ceyhun dedi ki...

bu nedir böyle?

haysiyetin dibe vurduğunu biliyorduk ama böyle bir pişkinliği de ilk defa gördüm.

Simdi herkes evinde "nasi miktik feneri? Bilmemnesine bile koduk" tarzinda videolar hazirlayip, saatci hiyarina gonderse fena olmazmi?...

sodomy dedi ki...

bunun nesine şaşırıyorsunuz ki? fener ile bir maç yaptınız ve türkiye türklerindir gastesi hürriyet maçı bu şekilde yorumladı. ya ne olacağıdı? ''dünyada nerede başarılı olmuş bir türk varsa o fenerlidir'' diyen yazarları olan, spor müdürü ercan saatçi olan gasta hürriyet. olur böyle

Jokond dedi ki...

e olmasın diyorlar işte.

Pamukk dedi ki...

bazı fblileri seviyorum mesela 1i "iyiki 3den sonra üstümüze gelmediniz efsane skor olucaktı" dedi.
ama pardon maçın hakkı 3-0 değil dimi biz başka maç izledik :p

Bellamy. dedi ki...

Mehmet Demirkol bugün Beşiktaş'ın arkasında durdu programında garip bir şekilde. Hürriyet Gazetesinde bugün adam gibi Beşiktaş haberi yok! Önceki gün kaç yıldır evinde yenemediği takımı bozguna uğratmış takımın haberi yok. Fener yenseydi en az bir sayfa haberi olurdu dedi Demirkol. Hürriyet Spor Editörü bağlandı ve olabilir ne var dedi pişkin pişkin. Böyle de yüzsüz adamlar.

Pamukk dedi ki...

ligtvye çemkirmek istiyorum ben bir de;
fb gs maçı bitince 10 dk yayını kesmediler yapılan makaryı izlettiler
ctesi maç bitince reklam girdi hiçbişey izletmediler
kaybedin inşallah ihaleyi emi!

sozcelyk dedi ki...

bellamy nin dediği gibi bugünkü spor servisinde mehmet demirkol hürriyet e verdi veriştirdi , ferrari yorumundan biraz kılım kendisine ama bugün beşiktaş ı savunur gibi yapmasındna dolayı gözüme pek bi şirin gözüktü

tearkan dedi ki...

üçüncü gol ofsayt diye başlık atan aklıevvel geçen sene inönüde kazandıkları maçta fenerin ikinci golünün ofsayt olduğunu hatırlıyor mudur acaba? ki o gol bizimki gibi kazığı daha derine sokan bi gol olmadı, galibiyeti getiren gol oldu.

açıkcası böyle ağlamaları, sızlanmaları daha bi hoşuma gidiyo, takılan kapağın boyutunu daha bi arttırıyo gözümde:) maçın üç adamına yusuf, nobre, rüştü yazan futbol dehasına zaten bir şey demeye tenezzül etmiyorum. (hani şu tello.nun pasını altıpastan direğe nişanlayan nobre:P ) fenerden topçu almak suçsa sen zamanında engin.i alıp niye baş tacı yaptın derler adama.

Unknown dedi ki...

ntvspora bağlanan hürriyet müdürü kaynağınız nedir sorusuna; benim yanımda xx kişiye sms geldi diye cevab verdi. m. demirkol mesajı atan kim peki dedi, valla onu hiç bilemiyorum deyip kapattı adam.

Yorum Gönder

Ara