.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

29 Kasım 2009 Pazar

TSL 14. Hafta Sivasspor - Beşiktaş

81 Yorum:

ozhi dedi ki...

ne olursa olsun böyle maclar zor gecer kim hücum oynayacak kim müdafa yapacak kestiremedim...

Unknown dedi ki...

Zorlu bir mac olacagini dusunuyorum. 1-0 aliriz tahmininde bulunabilirim.
Iyi bayramlar herkese!

carlito dedi ki...

Sivasspor kendi biletlerinin ne kadar olduğunu ne zaman satışa çıktığını falan açıklamış ama bizim biletlerle alakalı hiçbi haber yok, maç günü çıkar heralde bizim biletler dimi ??

Gökhan dedi ki...

i.üzülmez,ekrem,bobo gibi oyuncuları dinlendirmek gerekebilir.zaten toraman ve tello da yok,manu maçına göre değişiklikler baya fazla olabilir.
sivas 3 haftadır maç yapmıyor ama kötü durumda oldukları için belki bu arada toparlanma şansı bulmuş olabilirler,hava şartları da pek iyi olmaz heralde,tehlikeli bir maç olduğunu düşünüyorum.tahminim 0-0 ya da 0-1.

SirEvo dedi ki...

Barça Madrid maçıyla aynı saatte ya, daha da bir şey demiyorum..

Pamukk dedi ki...

toraman yok
tello yok
fink de yok diyolar?
sivas maç yapmadı ama hazırlık maçları yapmışlar
berabere kalırız

AQ-47 dedi ki...

@ Pamukk

Totem yapma...:)

xanax dedi ki...

Bu maçın sonucu da, aynen diğerleri gibi; Denizli'nin çıkaracağı 11'e bağlı. İ.Kaş-Erhan oynayacak mı?(inşallah oynamazlar) Tabata-İ.Köybaşı oynayacak mı?(İnşallah oynarlar)Nobre gene santrafor, Bobo sol açık, Yusuf sağ açık mı oynar? (Yallah cinler yallah, kış kış cinler)

Asphalt Monkey dedi ki...

Acaba sakatliklar gercekten bu takimi kötü yönde mi etkiliyor diye de düsünmek lazim. Belkide takimin önemli oyuncularindan birkacinin sakatlanmasinin ardindan Mustafa Denizli sezon basindaki gibi her maca degisik kadro cikaramadi ve bu sayedede sürekli oynayan oyuncularda istikrar yakalandi.

Bu yorum yazar tarafından silindi.
dexterJK dedi ki...

GS ve Bursa 29 puandalar, Sivas'ı yenersek 30 puanla 2. olacağız, Sivas maçının önemi daha da arttı, alırsak ligin ilk yarısını en kötü 2. bitiriz, en iyisini düşünemiyorum ama :)))

Sertug Ozgur dedi ki...

ohhh gs patladı gene. sivas'a bakarsak hoca kimi oynatırsa oynatsın yeneriz gibime geliyo, özellikle bugünkü sonuçtan sonra.

Tabata'dan iyi şeyler bekliyorum.

tearkan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
tearkan dedi ki...

hazır gs de patlamışken bu maçı almak şart oldu artık. insan herşey bu kadar iyi giderken, başımızda da yd varken bi yerlerden bi yamukluk çıkacak diye tedirgin olmuyo değil; (kedidir kedi) ama hafta başından beri bize bayram hediyesi vermekten bıkmayan, usanmayan beşiktaşım umarım bu sefer bi de gününde, zamanında verir bayram hediyesini. tahminim eskişehir maçı gibi olur ve umarım sonu da o şekilde olur. herkese iyi bayramlar:)

AQ-47 dedi ki...

Bu kadar kötü oynayan bir Sivas'ı yıllardır bulamamıştık. Ayıp olur maçı alamazsak. GS bugünkü maçtan sonra iyice karışır, sarıları aldılar zaten, işler kötüye gidiyor. Eğer sıkarsak ilk devreyi en kötü 2. bitiririz. Bursa ise iyi falan oynamadı, Ertuğrul Sağlam her zamanki gibi kendini kandırıyor, oyuna müdahaleleri geç oldu, neyse ki Neeskens'inkiler daha da geçti...Bugün GS'yi izlerken aklıma 7-8 hafta önceki saçma futbolumuz geldi. Gassarayda da kimin nerde oynadığı belli değil, Arda santrfor, 3'lü orta sahada The Topal, Barış Ö ve saldırgan Mustafa...Bu ne ya? Bu takımı nasıl bu hale getirdiniz? Elano sadece milli maçlar için mi alındı, TSL maçlarında oynamayacak mı?

öyle bi gaza geldim ki, ilk yarı bitimine kadar bütün maçları alırız diyorum.

0-3 aliriz
ernst, BOBO,bobo
plase yusuf

Unknown dedi ki...

fark atarız. ertugral gider bülent geri gelir:)

Haftalardır her maçımız final maçı niteliğinde geçiyor acayip stres oldum devre olana kadar feneri geçsek bari.

chubuzun dedi ki...

ya sanki medya biraz şişirdi takımı onca galibiyetten sonra bi de huy mu oldu nedir içim içimi yiyor ulan bu maçta bişey olur mu diye cünkü bi beraberlik bile moral bozacak , umarım farklı tarife ile kazanırız da neşeli girdigimiz bayramdan neşeli cıkarız ... güldür bizi Beşiktaş ...

yarim sifir olsun bizim olsun... su macta iyi top degil 3 puan onemli..

sertano dedi ki...

0-1, Tabata.

Sertano, bu da tutarsa seni "Blog resmi muneccimi" tayin edecegim :)

Muhoo dedi ki...

Fener puan kaybeder, Beşiktaşım zorlanarak da olsa maçı alır. Bayramın adı Beşiktaş Bayramı olur. Allah utandırmasın..

Ekrem35 dedi ki...

dakika 72 gol ernst. olmazsa dişimi kırcam yahu :)

Adsız dedi ki...

sertano benden önce yorumunu yapmış, güzel...manchester maçından sonra sarılasım geldi kendisine, buradan helal olsun diyor, onun ve herkesin bayramını kutluyorum...

maça dönecek olursak bir noktayı atlamayalım: eyyam insanı bünyamin gezer maçın hakemi...kadıköyde ev sahibini, dolmabahçede konuk takımı koruyan zihniyet bu maçta kime acıyacak merak konusu...ancak sivas denizliyle birlikte bu ligin en zayıf takımı, adeta futbolu unutmuşlar. kamanan dışında skoru değiştirebilecek oyuncuları yok. böyle bir takımdan gol yiyeceğimizi sanmıyorum. farklı bir galibiyet bekliyorum. 3-0 olabilir, bobo yine golünü atar...

sozcelyk dedi ki...

iğrenç bir futbolla yarım sıfır kazanmayı istediğim maç ,full defans yapalım ekrem dağ bi tane gol atsın biz de beşiktaş sivas maçı yerine el clasico yu izlediğimize üzülmeyelim..

esgo dedi ki...

el clasico'yu ntvspor döndürür döndürür tekrar verir o problem değil de, iğrenç bir futbol ve şans golüyle kazanmak şu noktada beni de mutlu edecektir..maçın ardından Beşiktaş top oynamıyor, bala göte kazanıyor deyip de salya sümük zırlamalarını görmek duymak okumak istiyorum..

güzel futbolu da fener'in eskişehir'e puan kaybedeceği hafta İnönü'de diyarbakır'a karşı sergileyelim..Dolmabahçe 6 ay aradan sonra tekrar şampiiiiiiyon sesleri ile yankılansın.

Evet bu gece kadıköy'de çakma Delgado Moritz'in showu var!

Sertug Ozgur dedi ki...

Sivas'ın savunma zaafları hala devam ediyor. Çok berbat oynayacağımızı düşünmüyorum. Eskişehir maçına göre zemin güzel, taraftar baskısı nispeten az. İsmail yine önde oynarsa avantaj olabilir. Dinlenmiş Yusuf ve Tabata kilidi açmada en önemli silahlarımız. Fink-Ernst ikilisi yorgun olmazsa işler daha kolay olur. Fink oynamazsa da çok fazla sorun olmaz bence. Bu maçta da gol yemezsek şimdiden +3 yazarım ben puan cetveline.

alper dedi ki...

4-0 alırız.

matiasemilio dedi ki...

el clasico mu el sivasico mu ??
tabiki ikincisi ve umarım gece tekrar yayınlanır barca-real maçı..

Unknown dedi ki...

sivasın forvetleri bize gol atacak düzeyde değil bence. belki bi adet bala göte gol yeriz. yusuf ya da bobo kilidi açar. son dakkalarda bitane daha iteleriz 2-0 biter:) afiyet olsun

GOKHAN GULEC, CENK ISLER ATAR GOLLERIMIZI

Sertug Ozgur dedi ki...

Fener de patladı,patladıldı desek daha doğru. Ulan şu oyuncularla şu futbolu oynuyo ya helal olsun yılmaz hocaya. Aklıma küme düştüğü sezon ki antalyaspor geldi.

Beşiktaşım yenmen artık farz oldu.....

Rıdvan'ı izlemek isterdim. Ntv netten nasıl izlicez bilen var mı acaba?

@lakerda
ntvradyo dan dinliyebilirsin

Sertug Ozgur dedi ki...

@i.meriç

çok sağol bu zevkten beni mahrum bırakmadın:). suratını görmek isterdim ama ses tonu da yeter:D

Unknown dedi ki...

yarın yenersek ilk yarıyı lider kapatacağımıza inanıyorum:) nerdeen nereyeee

kırlangıç dedi ki...

bu maçı kaybersek yürüyerek gelsinler sivastan. bu fırsat kaçmaz. sadece 3 puan alıp farkı kapatmak değil. bu galibiyetle rakiplerin kafasına geçen sezon kazıncaktır. aynı şekilde bizim futbolcular şampiyonluğa inanacaktır.

twenty_one dedi ki...

Bu lig de o kadar ilginç şeyler oluyor ki; insan ister istemez çekiniyor. Ama Beşiktaş büyük takımsa, büyüklüğünü gösterme zamanı. Beşiktaş bugün kazanırsa, haftaya lider olacağımızı tahmin ediyorum. Haydi hayırlısı...

içimde kaybedecekmişiz gibi bir his var, umarım yanılırım.

bu maçı almamız çok önemli
hele de sivas bu durumda iken
eksikler olabilir,takım yorgun olabilir ama bu maçı beşiktaş kazanmalı.
geçen seneki şans bu sene yüzümüze gülmeyebilir,o yüzden bu haftayı kesinkez 3 puanla kapatmamız lazım.

takım umarım olayın ciddiyetindedir,çnk ilk devreyi lider bitirme şansı ayağımıza bir daha gelmeyebilir.

Unknown dedi ki...

besiktas:rustu-kas-sivok-ferrari-uzulmez-ernst-fink-ekrem-nihat-tabata-bobo

Gökhan dedi ki...

son 2 maçtan sonra yorgunluktan ölecek duruma geldiklerini düşündüğüm üzülmez ve ekrem oynarken ismail niye yine yedeğe çekilir anlamıyorum.
tam 0-0lık maç gibi duruyor,tabata ya da nihat sene başından beri pek bir şey yapamadılar bari bu maçta birisi patlama yapsa.

Unknown dedi ki...

sivasta hayrettin ibrahim dagasan ersen martin solunum yollarindaki rahatsizliklari nedeniyle kadroda yok aliriz bu maci kimse korkmasin.

jtr dedi ki...

Bobo 2 attı tek sayıldı,dayanamadı çıktı.
O değilde bizim buraya yeni bir baharatçı açıldı,açılış şerefine acem kınasına kampanya yapmış.
İlgililere duyurulur.

Sertug Ozgur dedi ki...

Ne biçim yan hakem ya gitti bobo'nun golü. İşin kötü yanı stoper nobre geldi, golümüzü verseydi daha anlamlı olurdu bir stoperin girmesi.

mufittezel dedi ki...

Yan hakem adam olsa 2 kesin 3 buyuk ihtimaldi, neresiyle bakıyorsa artık

AQ-47 dedi ki...

İlk yarı yan hakem ve Bobo'nun iki kişilik şovu olarak geçti. Nobre neden alındı anlamadım, Batuhan iyileşmiş, ManU maçında sonradan girmiş...Bu maçlarda oynatmazsan ne zaman oynatacaksın? Nobre maç oynadıkça pişecek mi? Batuhan da kavun gibi kulübede mi olgunlaşacak? Dürüstçe öylemek istiyorum, kadroda Nopre varsa maçı izlemeden önce 2 kere düşünüyorum...

jtr dedi ki...

Bu yan hakem faciaları nereye varacak anlamıyorum.
Gecen hafta 3.golümüz açık ofsayttı,dün kasımpaşa fenere 3'ü ofsayttan attı.Bugun de bizimki sayılmadı.Bunlar sadece canlı yayında gözükenler,belki Anadolu takımlarının maçlarında dahası vardır

dominic molise dedi ki...

ben de AQ'nun bahsettigi husus nedeniyle girdim vallahi siteye.
ula ne guzel batuhan var artik, nobre gormiiicez demistik manu macindan sonra. yine mi kabus nobre? yine mi gol degil ha? AQ AQ AQ

marpione dedi ki...

nobre hakikaten sivas'ın stoperi, hatta önliberosu gibi oynuyor çıldıracağım..

bize galiba alex tarzı bir adam gelip bu nobre'yi kale önünde topu çarptırıp gol atmak amacıyla "direk" olarak kullanmaya başlamadan olmayacak bu iş.

barfilozofu dedi ki...

Nobre oyuna girdikten sonra takım durdu, iyimi... Yine de nobre bile kurtaramadı Sivası.

Sertug Ozgur dedi ki...

tebrikler mücadele için. Ama şu maç da gösterdi ki takımda gol atma bilinci, yeteneği, nerede duracağını bilen çok az adam var. Biraz golü isteyen adam golleri atardı, pozisyon bana gelmesin diyorlar sanki.

Nobre'yi izlerken sinirlerim boşaldı, görmezlikten gelmeye çalıştım.

Adsız dedi ki...

sertano for Beşiktaş president!...

barfilozofu dedi ki...

bu doberman ernst nazar değdirecek... Bütün totemlerimi yakacak...

sy dedi ki...

Ya bir adam ancak bu kadar iyi oynayabilir diyorum, adam her mac bu lafimi bana yediriyor. Iyi ki varsin Ernst...

Bu arada bu aksam Bobo'nun golu feci derecede Ibrahimovic'in golune benziyor.

MIRAT dedi ki...

bobo'nun durumu hakkında bir bilgi var mı? umarım iyidir..

Unknown dedi ki...

haftaya lideriz

marpione dedi ki...

bobo bu takımın golcüsüdür arkadaş. ben bunu bilir bunu söylerim.

sivok, ferrari, ernst ve fink'i bozamayan, geçemeyen hiç bir takım beşiktaş'ı kolay kolay yenemez. jessie haftalar öncesinden başlamıştı bunu anlatmaya, artık bundan şüphe eden kalmamıştır.

ekrem'e hastayım, keşke biraz tekniğini geliştirebilse. o sol önde oynadığında deli ibo'da kendini aşmaya başlıyor. inceman'da "mental" düzelme var, yeteneği aynı da artık beşiktaş'ta oynadığını kavradı herhalde. bugün iki gol atabilirdi eğer fink ve ibo pasları verseydi.

nihat artık ikinci devreye belki, tabata daha "takımın bir parçası" olamamış.

nobre gelsin ekşibeşiktaş'ta yazarlık yapsın, jessie ile takılsınlar bütün gün :) takımdan uzak dursun.

jtr dedi ki...

insanların artık Bobo'nun bu takımın birinci forveti olduğunu görmeleri sevindirici.
Nobre şu anki performansıyla(performans kelimesi lafın gelişi tabi ki) Batuhan'ın önünü kesmektedir.Eskiden en azından hava hakimiyeti var diye savunulan adam bugun Sedat'tan kaç tane kafa topu almış merak ediyorum.

Allah korusun devre arası çakma star delgado'ya yer açmak için bobo'yu yollarlarsa bu takım 2.yarı gol fln atamaz.Mustafa Denizli'nin buna izin vereceğini sanmıyorum ama merak ve endişeyle de ikinci yarıyı bekliyorum.Bana kalsa delgado'yu bir takıma kiralasınlar ama delgado gibi bir adama dünyanın hiçbir yerinde yıllık 2.5 milyon euro veren bir kulüp çıkmayacağı için delgado buna yanaşmıyacaktır.
Bana en makul çözüm devre arası kendisine çok ısınsam da fink'i yollayıp aurelio'yu almak gibi duruyor.Bakalım ne olacak.Belki ocakta Murat Aksu başkan olup delgado'yu Türk yapar da bu sorundan kurtuluruz.

Sertug Ozgur dedi ki...

Hamile diyeni baltayla bekliyorum ondan bir laf yok hakkında:p

Şaka bir yana, bobo beğenilmeyebilir başka oyuncuyla karşılaştırılabilir hadi bence lakap olarak yanlış olsa da hamile de denilebilir ama o yerilip nobre üste çıkarılıyosa ben burda fanatiklikten bahsederim. Nobre'nin etkili oynayacağı futbol ortamını oynayan,hazırlayan takım dünyada çok az. Yani 80li yılların santrforu diyorum kendisine en iyi niyetimle.

Şu takımda gol düşünme yeteneği becerisi olan çok az adam var. Oyunculuğunu beğenmesem de Tello, Ernst, Bobo, biraz da Tabata. Nihat fiziğini düzeltirse bu 4lüye girer.

Denizli'nin Bobo hakkında sakatlığı önemli değil tüm oyuncular birdir mealinden açıklaması beni acaba devre arasında gönderilir mi diye şüpheye düşürdü. Klasik bir konuşma da olabilir ama Bobo'yu veren şampiyonluğu verir. Ha sezon sonu gönderirsin yerine iyisini alırsın orası ayrı konu.

Sertug Ozgur dedi ki...

Delgado için Fink'i göndermek de şampiyonluğu vermekle eşdeğerdir.

Beşiktaş deyince aklıma gelen Ferrari,Ernst,Fink,Bobo. Bu isimler takımın temel taşları.

En iyisi parasını da verip kiralamak. Tabata'nın Beşiktaş'ın oyuncusu olduğunu düşünmemekle birlikte ligde kapalı takımlar için silah olacağını düşünüyorum. Geriye Tello kalıyor. Delgado mu Tello mu Tello kalsın derim. Nasıl bir çözüm bulunur bilinmez ama illa Delgado geri döncekse Tabata'yı kiralasınlar derim.

Ayrıca gönderilmek istenen yabancılar arasından Bobo'yu talibi var diye gönderiyosan eğer, bu nasıl berbat ve aciz durumdur. Neyse şimdiden konuşmak boş, devre arasını bekleyelim öyle konuşalım.

delgado dedi ki...

maçı izleyemedim. lig tv maçın tekrarını çok ters saatlerde veriyor, şu durumda izlememe imkan yok. internette var mıdır izleyebileceğim bi yer?

@lakerda

Fink çok abartılıyor bence.Fenerdeki christian'ı da sezon başında yere göğe sığdıramıyorlardı hatta geçen hafta ahmet çakar ernst'ten bile daha kaliteli yapmıştı bu patates brezilyalıyı ama bu hafta gördük ki emre olmadan hiçbir şeymiş.Fink'in de öyle ahım şahım bir oyunu yok.Maçın sonlarına doğru oyundan düşüyor.Devamlılığı yok ernst kadar sorumluluk almıyor.Standart bir ön libero olarak en öne çıkan özelliği uzaktan şutlarının iyi olması.En büyük şansı ise yanında ernst gibi bir oyuncu olması.
Bu arada ben fink gitsin beşiktaş'ta oynayamaz demiyorum.Yabancılar arasından en zayıf halkamız olduğu için gitsin diyorum.Tello'nun,bobo'nun eksikliğini bir türk oyuncuyla kapatamayız ama Fink'in eksikliği murat ceylan veya aurelio'yla kapanabilir.
Bir de tabata,ersnt ve ferrari'den sonra takımda yeri en sağlam olan oyuncudur.Seçim öncesi 3 ay önce 8 milyon euro verdiğin adamı yollamaya kalkacak kadar şuursuz değildir y.d.Eğer böyle bir hata yaparsa seçilme şansı 0'a iner.
İsteğimden öte tahminim ise tello'nun gideceği.Yerine de manisa'dan sezer öztürk'ü alırlar.

jtr dedi ki...

Bence de Tello yolcu gibi ama asıl soru ne şekilde gideceği.Tello gibi bir adamı bedavaya verecek kulüp arayacaksak vay halimize.

Bu arada Bobo'nun sözleşmesi yaza bitiyor gözüküyor,ama 1 senelik opsiyon var diye biliyorum.Umarım elini kolunu sallayarak bedavaya ayrılanlar kervanına katılmaz Bobo.Kahrımdan ölürüm vallahi...

Sertug Ozgur dedi ki...

@ rogerio da silva bobo

Sezon başında Fink yerine daha iyi, oyunun iki yönünü oynayan adam isterdim. Fakat şu anki tabloda özellikle ciddi maçlarda değişmez olarak yazılması gerek. Yerine oyuncu olmadığı için gönderilmesin diyorum. Uğur,sivok,ekrem,toraman hiçbiri olmaz oraya olmadı, oturmuş bir takımı bozmaya gerek yok. Murat Ceylan dersen anında uyum sağlayamasını bekleyemezsin. Ki benim çok gözüme batan oyuncu değil şu an. Aurelio da keza tam bir soru işareti ve kişiliğini hiç sevmediğim biri. Kişisel görüşüm, Tuncay,Aurelio bu tip oyuncuları sokmamalıyız takıma.

uncolored dedi ki...

Nobre'nin performansı konusunda hemfikir olmakla birlikte, Manchester'da girdiği dakika sarı gören Batuhan hocayı ürkütmüş olabilir.

sehorn dedi ki...

Kimse yazmıyor ama bence takımda gidecek ilk yabancı Holosko. Eğer devre arasında gazlıycak birini bulursak hemen gitmeli olmadı zaten sene sonu sözleşmesi bitiyor. Geldiğinden beri çok istikrarsız, kötü olduğu maçlar hiç çekilmiyor. Tekniği çok düşük, iyi bir sprinter ama o kadar. Ayrıca oynayacağı tek mevki olan sağ açıkta çok alternatif var.

Holosko'nun yanısıra bir yabancı daha gönderip ortada Fink-Ernst'i tamamlayacak birini alırsak bence çok ciddi bir hamle yaparız. Hatta 30 yaş üstü tecrübeli bir Alman ballı kaymak olur. Böylece Delgado da sol açık için bir alternatif olur. Tabata ne olur derseniz o da içimize kaçmış 8 milyon euroluk bir kazık olur.

jtr dedi ki...

@sehorn
aslında haklısın sözleşmesinin bitecek olmasının etkisiyle de holosko gözden çıkarılabilir teknik heyet ve yönetim tarafından.
Fakat konu Holosko olunca içim cız ediyor,bu çocuk sadece bireysel yetenekleriyle ne goller atıp asistler yaptı.
Keşke yeni sözleşme yaıplıp yarım sezonluğuna kiralansa kendini toplaması için.
Eldeki yabancıların etraflıca değerlendirilmesi ve gözden geçirilmesi için yaz dönemi daha iyi bir periyot bence.

kma dedi ki...

sezon ortasında gitmesi gereken çok net şekilde tabata. yanlış bir transfer. büyük takım oyuncusu değil. delgadoyu 10 kere tercih ederim..

gerçek bir yönetim 8 milyon da olsa hatasını görüp tabatayı göndermeli..

fink son haftalarda takımın en önemli parçalarından biri. zayıf halka diyenleri futbol ilahlarının azabına göndermek istiyorum.

şu tabata ne büyük bi kazıktır yarabbi...

sertano dedi ki...

@shelbyl
bana özel bir postla ünvanımı onayla lütfen :)

(takip edemeyenler için bkz. fb, mancester ve sivas maçı tahminlerim)

@damacana
teşekkürler dostum, herkese iyi bayramlar, tez yazma-bitirme uğraşları içindeyim, bayram seyran görmedi gözüm valla. bloga bile şimdi bakabildim detaylı :))

marpione dedi ki...

@sertano seni "mevzubahis" yazarımız yapalım. beautiful freak verdiği tüyolarla bütün blogun paralarını çarçur etti, sen kurtar bari kaybedilenleri :))

sy dedi ki...

Fink'i gondermek ne demek? Fink; Ernst, Sivok ve Ferrari'den sonra bu takimin en onemli oyuncusudur. Tek yonlu oldugunu dusunmuyorum; iyi top kesiyor ve ataklarin neredeyse hepsinde onun da ayagindan top geciyor. Ligde 2 golu var. Zaten ilk haftalarda nadiren oynatildi.

Ayrilmasi gereken oyuncu Tabata'dir. 8M Euro etmedigini artik kundaktaki bebek biliyor. Bu transfer yanlisini kabul edip, yanlistan donmek asil erdemdir. Bobo'nun kalmasini isterim; ancak sozlesmesinin de bittigi dusunulurse yollanmasi sacma olmaz. 2 mactir gol atiyor diye bu adamin ruhsuz, isteksiz 10 macini unutmayin.

sertano dedi ki...

@marpione
ok, "mevzubahis" yazarlığına adayım, pek iyi olur :)
{şahitlerle ispat edebilirim ki "bursa volkan şen'le bi tane çakar" dedim gs maçı için, bir de bozüyükspor bu haftanın bankosu dedim, 4 tane attı -gerçi iddaa programa almamış, sonradan gördüm :D-}

AQ-47 dedi ki...

Delgado'nun dönüşü ve Denzili'nin Delgado'ya göre taktik değiştirme isteği bize pahalıya mal olabilir...Delgado sezon sonuna kadar yurtdışına kiralanabilir. 2. sırada adayım Tello'dur. ManU'ya gol atması birşey değiştirmez, şu an kurtarıcı rolü oynayacak adam o değildir. 3. aday Holosko, zaten adamdan soğudu. kaç maçtır Holosko olsaydı diyen kimse var mı? Yine de bu üçü arasından Holosko gönderilirse en çok ona üzülürüm, şu durumda sağ açıkta oynayacak başka adam yok, Nihat'ı hiç saymıyorum. Eğer Holosko iyileşip kadroya monte edilirse İbrahim Kaş'ın önünde çok rahat oynar, defansı düşünmesi de gerekmez. İleri uçta Bobo varken Holosko'nun daha etkili oynadığını artık herkes biliyordur. Bu üç isimden başkası olur mu? Bence olmaz, Demirören Tabata'yı göndermez. Aslında herkesin hemfikir olacağı yöntem galiba Tello'nun gönderilmesi gibi duruyor...Fink'i hiç katmıyorum, onun bölgesinde Ekrem, İnceman hatta toraman dahi denendi, hiçbiri de şu anki verimi sağlamadı. O bölgedeki adam deli dana gibi koşmayacak, akıllı oynayacak biri olmalı, farkettiyseniz Ernst daha çok hücuma katılabiliyor onunla oynarken.

barfilozofu dedi ki...

Herkes maçı bırakmış, Delgado'nun takıma dönmesi endişesine kapılmış.Dünkü maçta tabatanın yerine Delgado oynadığı zaman ne değişir. Mustafa Denizli Delgado'yu aşırı tutan bir hoca hatta şöyle bir söz söylemiştir, vakti zamanında. Kendisiyle bir türlü buluşamıyoruz. O yüzden takımda Delgado'ya yer açmak için elinden geleni yapacaktır. Fink Ernst Delgado beraber oynayabilir. Kaldı ki dünki maçta Tabata delgado değişikliği gibi. Ben iyi bir Delgado'nun bkz: Galatasaray Beşiktaş Süper kupa finali... Benim için iyi bir Delgado da o dur. Olur mu olamaz mı bilinmez, ama Denizli'nin prensi olma gerçeğini değiştirmeyecektir...

Pamukk dedi ki...

Bobo nun golünü yedi eşoleeeşşşekkk

Yorum Gönder

Ara