.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

7 Kasım 2009 Cumartesi

Tribünde Taraftar Yok, Bunu Kim Asmış?

Taraftarını Dövdüren Beşiktaşlı Olamaz..!

19 Yorum:

tathar dedi ki...

ben astım ankara'dan.

yapılan işler zeka ile doğru orantılı sonuçta.

Enes Özbey dedi ki...

Madem mesaj vermek istiyorsun, bari izlenen bir maca astir pankarti. Daha fazla kufur yememek icin astirdi herhalde oraya

Cherubim dedi ki...

Türkiye'de politikacıların onur, haysiyet gibi kavramlara uzak olduğu bir gerçek. Lakin Beşiktaş'ın başkanı olarak gözüken bu insanın hali hepsinden beter. O küfürler başkana değil, kısaca YD olarak bilinen yeterli zeka seviyesine erişememiş organizmaya ediliyor..

QuaresmA dedi ki...

hayır pankart da pankart değil ki bi tuhaf. tamam pankartta mesaj verilir ama bu kadar da alenen yapılmaz ki, kuran-ı kerim'den çıkma bi laf gibi: "başkanına küfreden bizden değildir" :)

kma dedi ki...

"başkanlarına küfür ediyorlar" şeklinde bir kamuoyu yaratarak protestoların varlığı örtbas etmeye çalışıyorlar. çok net..

taraftar gruplarının sözcüleri medyaya bildiri yayınlasın artık. küfüre karşıyız ama protesto en doğal hakkımız diye...

Bay Kerahet dedi ki...

o değil de takım harika oynuyor. İlk yarıda 50 sayıyı aştık, fark 20.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

2 haftaya bir sorun çıkar düşüşe geçer miyiz acaba?

sozcelyk dedi ki...

khalid el amin in bu takımdan para için gönderildiğinden beri bıraktım tribünleri.

nicevic , shumpert varken döneyim dedim istikrar sağlanır belki dedim yönetim uyumaz öder paralarını dedim yine olmadı yine olmadı

gözünü sevdiğimini siyahı beyazı dağıtıyomuş telekomu , beter olsun wrightımızı el aminimizi haluğumuzu çalan jetveller.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

burak bıyıktay'dan müthiş söz; "spor, mutlu insanların işidir..."

Adsız dedi ki...

lig bitmiş de basketbola sarılmış gibi bir halimiz var. halbuki ben umutluyum bu akşamki maç için...

Adsız dedi ki...

bu arada kartalcell reklamındaki 'Beşiktaşlı yeri gelince susmasını da bilir, konuşmasını da' lafı ne kadar iğreti duruyor değil mi? burdan da ayar mı veriliyor acaba diye aklımdan geçmedi değil...

kma dedi ki...

geçen hafta içi basketbol şubede yine maddi kriz haberleri çıktı. chatman 2 aydır ödenmeyen alacakları yüzünden antremana çıkmama kararı almıştı falan.

yahu yönetimi anlamak da mümkün değil. hani zaten protestolar ayyuka çıkmış durumda. bari 3 kuruşluk basketbol borçlarını kapat bari de koz verme millete. ama durum o kadar içler acısı olmalı ki organizasyon anca bu tür pankartları bastırıp taraftara laf sokmaya yetecek kadar çalışıyor heralde..

2 kupayi unutup vefasizlik yapiyorum ama benim kombine param ile bu pankartlari hazirlayanlar, Be$ikta$li olamaz.

0v3rm1nd

One Shot dedi ki...

avrupa tarihinin en utanc duydugu kavramlardan biri olan engizisyon mahkemelerini cogunuz bilir. din suclularını yargılmakla görevlilerdi. binlerce kadını cadı ilan edip yakmışlardı. yine binlerce reformist insanıda aforoz edip dinden atmışlardı. yine avrupa hristiyanlıgının en büyük kurumları cennetten arsa satışı yapıyordu.
aradan 800 yıl gecsede zihniyet hala insanlık içinde. biriside gelmiş beşiktaş'ın başına geçmiş. adam sen beşiktaşlısın sen değilsin diye yardırıyor. allah sonumuzu hayır etsin.
o pankartı oraya asanında, o pankartı hazırlayanında, o pankarta krunmak istenen başkanında ve en sonunda benim beşiktaşlılıgıma söz eden adamında........................
sanırım herkes anladı.

One Shot dedi ki...

az daha unutuyordum " kongrede tüpçüye oy vereninde ...x3""

Ryu dedi ki...

theotheo asmıştır

occasion dedi ki...

oldu, sen kimsin benim beşiktaşlı olup olmadığıma karar veriyorsun. bu "sen şunları şunları yapıyorsun, şu yemeği sevemezsin, şu kıyafeti giyemezsin" gibi bir şey. vay be despotluğun bu kadarı ortaçağda bile yoktur

Pamukk dedi ki...

bundan sonra ben asıcam itiraf ediyorum hehe. basket maçlarına gidecem koiim futbola :D

Yorum Gönder

Ara