.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

4 Kasım 2009 Çarşamba

Taraftar Ne Yapmalı?

Bir kulüp düşünün, demokratik tüm kanallar kapanmış. Egemen güçler her alana ve her konuya hakim bir hal almışlar. Demokrasi şöleni olarak geçmesi gereken genel kurullarınızın durumu ortada. Ne size ifade şansı bırakıyorlar ne de özgürce oy verebiliyorsunuz. Ondan sonra da yaşlı başlı amcalarımızın "Başkan'ı protesto etme yeri tribün değildir, gelsinler seçimde göndersinler" dediklerini duyuyoruz. Ben de tüm amcalarımıza soruyorum; Yıldırım Demirören hangi Beşiktaşlıdan oy alma planı yapıyor acaba? Burası açık bir platform. Gelsin yazsın aranızdan biri, Ben "Demirören'i destekliyorum, beğeniyorum çünkü" desin. Tamam Theotheo hariç. Ortada kendisini eşi dışında "kalpten" destekleyen hiç kimse kalmamışken hala başkanlık mücadelesi veriyor olmasını ne ile açıklayabilirsiniz? Demirören'e seçim kazandıracak kadar "taraftar" var ise, buyursunlar konuşsunlar. Murat Aksu aleyhinde tezahürat yapsınlar, varlıklarını hissedelim ve bilelim bir yerlerde olduklarını. Eğer bu saydıklarımdan hiç biri yoksa, o zaman "Yıldırım Demirören ve Paralı Askerleri" teorisi akla geliyor. Çünkü aksini nasıl iddia edeceksiniz? Demirören kimden oy alacak? Senden mi? Benden mi? O zaman kimden... 30.000 kişinin aynı anda aday olmamasını istediği bir ortamda ısrarla "Aday Olacağım" demenin alt metnini nasıl okumalıyız? Taraftar çok net şekilde "Seni İstemiyorum" diyor, kendisi dinlemiyor. Seçimlerde oy kullanan adamların kim oldukları belli değil, can güvenliğiniz var mı yok mu o hiç belli değil. Tribünde "Yeter" diyorsunuz ciddiye alan yok. Ne yapsın bu taraftar? Söyleyin ne yapsın? Evet, ayıp oldu demek kolay. Peki ne yapmalıydı da yapmadı? Yıldırım Demirören'in "medeni" şekilde kulübe veda etmesi benim içime sinmez. Bu kişinin benim hayatımın 6 senesine verdiği tahribatın bir bedeli olmalı. Giderken "Tarihin En Kötü Başkanı" apoletini takıp gitmeli. 45 sene sonra bile hatırlanmalı. Hatırlanacağı şekilde gitmeli, öyle 200 oy farkla falan değil...

33 Yorum:

okka dedi ki...

valla eşit oy çıksa sonra yazı tura ile murat aksu gelsede olur.gitsin de nasıl giderse gitsin.
asıl düşüncem o paralı askerler sayesinde tekrar seçilirse ne olacağıdır.ne umamabiliriz gelecekten demirören tekrar gelirse.

okka dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sozcelyk dedi ki...

özhan canaydının kazandığı gibi son dakika hamleleriyle tekrardan kazanma ihtimalinin mevcut olduğunu görmek istezdim ama görüyorum..

bilgili yönetim kadrosunun ittirmeleriyle bugüne geldi , malum beşiktaş kanserini körüklemekten başka hiçbir şey yapmadı bu 6 senede , yüzlerce futbolcu onlarca teknik adam onlarca yönetici geldi geçti , milyon dolarları kulübü kendisine borçlandırarak ve de yanlış stratejilerle havaya saçtı ( ya da iç etti).

belki içinde beşiktaş sevgisi vardır herşeyden önce beşiktaştır ama bu şartlar altında yeniden aday olması kabul edilemez, ocakta tüm gs camiasının ( sepet liseli tayfası dışında ) karşı olduğu canaydın gibi tekrar başımıza ekşirse o gün bizim bittiğimiz gündür.


allah göstermesin

amin

Socrates dedi ki...

yazı çok güzel olmuş, gazete yorumlarına da bakıyorum, tahminim gs ve fb liler yd ye yapılanların yanlış olduğunu savunuyorlar. Süleyman Seba taraftarın ilk protestosunda 14 senelik koltuğunu bırakmıştı, zira Serdar bilgilide. Ama YD nin koltuk aşkı bambaşka. Israrla durmakta kararlı. O orda kaldıkça taraftar daha çok tahrik oluyor ve bu sefere küfre başlıyor. mağlubiyeti kabul edip çekilmekte bir erdemdir. Yd bugün evet aday değilim dese, Ocak ayına kadar kimse tribünde kendisine bağırmayacak, takımı potesto etmeyecek. Camiada malesef güçlü bir aday çıkaramıyor. YD nin kalması değil doğru düzgün bir adayın çıkamaması bizler için üzücü. Delege olsam sırf tepki için adaylığımı koyardım.

mufittezel dedi ki...

Tekrar seçilecek ve biz 3 yıl daha kanser olmaya devam edeceğiz ne yazık ki.
O kadar kongre üyesinin aidatını kim yatırdı sanıyoruz, zaten bir çoğunu kendisi (giriş aidatını da ödeyerek) üye yapmıştı.
Bir hatırlatma, "siktir ol git başkan" tezahüratı "şerefsiz yönetim beşiktaşı mahvettin" ve "şerefsiz başkan" tezahüratları sonrası YD'nin kalkıp tirbünlere el kol hareketi yaparak bağırıp çağırması (küfür de etmiş olabilir)üzerine başladı. "Artık hayatta bırakmam, asıl gidersem şerefsizim" dediği de rivayet ediliyor, bittiğimiz gündür :)

sehorn dedi ki...

Taraftar bir bok yapamaz. Ancak kendi vicdanının rahat olması için protesto eder benim yaptığım gibi. Yani bu klubü bu adam batırdığı gün, hiç değilse doğru tarafta durmanın rahatlığını yaşar, ben tepkimi koydum der ancak sonuca etki edemez, çünkü karşınızda gururlu bir insan yok, istenmediğini anlayacak, zararlı olduğunu görecek bir insan da yok. Bu nedenle taraftarın gücü yetmez, isterseniz sabaha kadar evinin önünde bağırın, üstünüze ateş falan açar yine de sallamaz.

Bu arada hala kongreye güveni olan taraftarlara kongre üyesi olurken klüp görevlisiyle yaşadığım diyalogu aktarayım;

sehorn-- Üye olmak istiyorum, bunlar evraklarım, bu ücret, iki tane 10 yıllık üyenin imzasını da yarın getiricem.

Klüp görevlisi-- 10 yıllık imzaya gerek yok, istenen belgeler arasında yazar ancak biz hallderiz onu.

Muhoo dedi ki...

"Bu kişinin benim hayatımın 6 senesine verdiği tahribatın bir bedeli olmalı"

Ne güzel söylemişsin. Küfür ettik hala diretiyor. Allah sonumuzu hayretsin, elden bişey gelmiyor malesef.

mufittezel dedi ki...

@sehorn:
sadece imzayı hallederiz mi dediler sana, genelde parayı da hallediyorlar :)

Geçenlerde bir beşiktaş blogunda gördüm linki aradımda bulamadım malesef... bulan varsa eklesin buraya herkes izlesin...

panathinaikos kulübünü demirören kılıklı biri satın alıyor!! bakın sadece başkan değil satın alıyor ve taraftar sokaklarda, meydanlarda yaptıkları eylemlerle adamın kulüp hisselerini devretmesini sağlıyor... !!!

peki ya biz???

helldoradotcom dedi ki...

Adamlar tasradaki derneklerin kirasindan tutun da, Lig TV masraflarina kadar karsiliyorlar. Kim takar stadtaki imzasiz taraftari! Levent Erdogan'i neden yonetimden atamiyorlar saniyorsunuz? Bu zatin emrinde onlarca dernek yonetimi oldugu soyleniyor da ondan. Adam sonuclara sinirlendiginde istedigi gibi atip tutuyor ama baskan oy ugruna sesini bile cikaramiyor. Inonu'deki fener maci cok seylere gebe gibi gorunuyor ama sakin ola ki baskan'in maca gelecegini falan dusunmeyin. Her zamanki gibi yurtdisindaki isleri icin inonu'de olmayacaktir. Taraftar cok bagirirsa belki yine de duyabilir? Yoksa suphen mi var?

theotheo dedi ki...

ayrıldığımız nokta, türk milletinin güdümlü bir millet olduğunun göstergesidir, burası çok açık.

atatürk'ün türk milleti zeki ve çalışkandır diye bir lafı var.

onu şöyle değiştiriyorum,

türk milleti güdümlü ve ezik bir millettir. theotheo

yıldırım demirören geldiğinden beri müthiş bir karalama politikası izleniyor, burası açık, buna bilinçli veya bilinçsiz olarak bi ton adam da katılıyor. medyanın ve son yıllarda gelişen anti fb, anti gs, beşiktaş taraftarlığının bir türevi diyelim.

bence bu tip bir taraftar profilinin beşiktaş hakkında söz etmeye hakkı yoktur, beşiktaş taraftarlığı wolfsburgla dışarda 0.0 kalan takıma ya baboş güzel takım diyip, burada mağlup olunca öle böle demekle olmaz, gelin ortak bir noktada buluşalım.

ben deplasmandaki wolfsburg maçına 2.0 yeniliriz yazmıştım, rakibin kadro olarak bizden daha güçlü olduğunu düşünerek, ama hem bizim extra defansif performansımız hem de rakibin pasifliği 0.0' elde etmemizi sağladı.

buradaki maçta ernst'in sakatlığı büyük eksik ve mustafa denizli'nin teknik direktörlüğü de 10 üzerinden 0'ı haketmiştir.

olaya bu açıdan baktığımız zaman takımda çözülmesi gereken sorunların aslında çok da büyük çapta olmadığını görüyoruz, ya mustafa denizli formda olmadığını kabul edecek, ya da yerine formda bir teknik direktör gelecek. veya kendini toparlayıp ki inanıyorum buna, takımı bu sene tekrar şampiyon yapacak.

demirören'in 2 kupa aldığı bir seneden sonraki sene gitmesi gibi birşey olabilir, ona birşey demiyorum, ama yerine gelen adamın da hali ortadadır, elbette benim gibi beşiktaşlıların da gönlünde yatan başkan adayları vardır, onlar gelirse demirören neden gitmesin ki?

Gürcan Ulusoy dedi ki...

kimin geleceği önemli değil. demirören'in çıkıp "ben başarısızım" demesi gerekir. bunu söylemek hiç kolay iş değil. ama birileri söylese de söylemese de herkes biliyor zaten.

bu adamın bırakın futbolu, tüm hayatı, kariyeri bitti. saygınlığını yitirdi. kimse hikaye anlatmasın. federasyon başkanının kolunun altına girdiği resme bakın. kapalı kapılar ardındaki demirören o!

demirören'in o kadar parası, şirketleri var. lakin bitti. saygınlığı bitti. yanında 3-5 adam vardır elbet. kendi bireysel donanımıyla bir yere gelemeyeceğinin farkında olup demirören adının hasbelkader başarısı olmasını dileyen.

yarın başkanlığı kaybedince ne olacak demirören? adamın hayatı bitti. sokakta, çarşıda, kapalı kapılar ardında.

bitti adam.

kendisine çok üzülüyorum. insan olarak.

theotheo dedi ki...

@jessie

bireysel 1 milyar dolarlık serveti olan adam bitmez, kendimizi kandırmayalım.

demirören büyük bir görev üstlenmiştir, bunu başarılı başarısız tartışılır yerine getirmiştir ve yerine getirmeye devam etmektedir, bu işe herkes baş koyamaz, kolay değildir.

beşiktaş tarihinde ne olmuşturki ne istiyoruz?

sebanın son dönemi mi? serdar bilgili mi? kimi istiyoruz?

beşiktaş ekonomik anlamda büyümüştür, demirören bunu sağlamıştır demiyorum, ancak beşiktaş tesisleriyle önemli bir kulüp olma yolunda ilk adımlarını atmıştır.

ben bu blogda şöyle bir başlık göremedim.


STAD NE ZAMAN YAPILACAK?

asıl hesap sorulması gereken konu budur? beşiktaş bu sene şampiyonlar ligini alsa ne olacak?

bunlar ciddi meseleler, istifa çığırtkanlığı yapmak çok kolay iş jes bunu hepimiz biliyoruz, bi nevi deniz baykalcılık oynamak gibi birşey.

elbette beşiktaş sportif ekonomik anlamda daha başarılı konumda olmalıydı, olabilirdi, yapılan çeşitli hatalar bunu engelledi, ama el insaf yiğidi öldürde hakkını ver derler adama.

bu kadar üstüne gidilmesini saçma ve yanlış buluyorum, beşiktaş başkanı her zaman saygıyı eder, ölene kadar da edecektir, tüm yaptıkların ve yapacakların için teşekkür ederiz demirören demek zor mudur?

evet zordur.

Unknown dedi ki...

Tüm yaptıkların ve yapacakların için Allah belanı versin demirören diyelim bence..

Bu adama insan olarak üzülmek hele ki bunları yakından takip eden bir Beşiktaşlı olarak bana garip geliyor..Geriye dönüp bize yaşattıklarını düşünün..demirören o hale düşerse ona söylenebilecek tek şey var..Kendin ettin kendin buldun..Bu adam sürünse ki imkansız üzülmem..Çocuklarımın geleceği için verdiğim parayı alırım diyen adama bir tekmede ben vururum..

purplepurple dedi ki...

''Yıldırım Demirören'in "medeni" şekilde kulübe veda etmesi benim içime sinmez. Bu kişinin benim hayatımın 6 senesine verdiği tahribatın bir bedeli olmalı. Giderken "Tarihin En Kötü Başkanı" apoletini takıp gitmeli. 45 sene sonra bile hatırlanmalı. Hatırlanacağı şekilde gitmeli, öyle 200 oy farkla falan değil...''

ALKIŞ!

Cherubim dedi ki...

Ben, ölü bir kuduz köpeğe bu heriften daha fazla saygı duyarım yaptıklarından sonra bu takıma. Bu adamı Beşiktaş başkanı olarak ciddi bir şekilde savunanın da farkı yoktur..

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ne yaptı allah aşkına demirören ne yaptı?

2 kupa aldı denecekse o zaman alamadığı kupaları niye alamadı deriz. tesis diyoruz. ne tesisi? nerede? ne zaman?

el attığı bütün işlerde maddi kayıp var. insanlar radyo programları, televizyon programları yaptılar günlerce, haftalarca. beşiktaş buradan hakettiğini alamıyor, beşiktaş zarar uğruyor diye fulya projesi için. benim bu konularla ilgili bilgim sınırlıdır ama bu işin uzmanları bas bas bağırdılar bu iş böyle olmaz diye.

ayrıca beşiktaş bina yapıp satan bir şirketse gitsin o iş koluna kanalize olsun.

beşiktaş bir spor kulübüdür. stad yaptı, onu yaptı bunu yaptı hepsi fasa fiso.

fulyaymış. sen fulya gelirini antep'e veriyorsun zaten.

o zaman antep başkanının açıklama yapması lazım, fulya projesi antepspor için bir dönüm noktasıdır diye.


beşiktaş herhangi bir sene kara geçebiliyor mu? devamlı başkana borç yazıyor. ne zaman bu terse dönecek? ne olacak ta dönecek?

stad ne zaman yapılacak? 2 sene evvel kazmayı vuruyordu senin başkanın. hem de mali kongrenin 1 hafta öncesinde.

forumlarda herkes stadı konuşuyordu. şöyle olsun böyle olsun diye.

sonra ne oldu?

demirören'e bir veda konuşması yapacaksak bunun içerisinde teşekkür kelimesi geçmez.

benim içim çok rahat. demirören'in başkan seçildiği gün, del bosque dönemi, rıza dönemi, tigana dönemi, ertuğrul dönemi, denizli dönemi... demirören'e karşı tutumum hep bellidir.

Ryu dedi ki...

http://galeri.hurriyetmax.com/GaleriDetay.aspx?cid=27925&p=1&rid=27026

Linkte herşey açık ve net. Alın size Beşiktaş başkanı. Hani şu vay efendim Beşiktaş başkanına yumurta mı fırlatılırmış çok ayıp edilmiş diye yaygara koparan ve birden demirörenci kesilen basın bu resimlere ne diyeceksiniz?

Ayrıca küfürlerin linkteki hareketlerden sonra başladığı söyleniyor. Sen 6 senemizi çalacaksın, sonra bu taraftardan medeniyet bekleyeceksin. Hadi ordan!

Bir de geçen senenin çifte kupalı başkanına bu yapılmamalı diyenler var. Kardeşim sorun kupa almakta ya da şampiyon olmakta değil. Sorun yönetimde, yönetilme şeklinde bunu algılayın önce.

Unknown dedi ki...

Zor sakinleştirmişler..Tutmayın küçük enişteyi..bıraksalar ne yapacaktı acaba..

Murat Aksu'nun, Beşiktaş'ın kurtuluşu olarak görülmesi bile geldiğimiz noktayı çok güzel özetliyor bence. Murat Aksu...

turkkant dedi ki...

Thetheo'nun nasıl bir ruh hali içerisinde bunları yazdığını bilmiyorum ama 6 senede bir şampiyonluk almış bir başkan BA-ŞA-RI-SIZ-DIR.

Demirören'i savunup Seba'ya laf atan bir adamın ben Beşiktaşlılığında şüphe ederim.

En azından aç bir internetten dönemlerini karşılaştır da utan:

S. Seba 16 senede 5 lig şampiyonluğu.

Demirören 6 senede 1 şampiyonluk.

Sen bir Beşiktaşlı olarak 6 sende bir şampiyonluğu yeterli buluyorsan, git Eskişehir'i, Bursa'yı tut; Beşiktaş'ı değil. Büyüklük önce kafada başlar.

theotheo dedi ki...

ligde 3 tane iyi takım var, mantıklısı 6 senede 2 kez şampiyon olmaktı, ertugrul saglam zamanında ve tigana zamanında çok yaklaşıp olamadık, bunlar olası şeyler.

sen fenerbahçe ve gs nin olduğu ligde 6 senede 6 şampiyonluk mu bekliyordun?

normal şartlardan 1 şampiyonluk az almışız, ama bin tane türkiye kupası aldık kötü mü?

ilkay dedi ki...

bence farklı bir strateji denenmeli artık. madem ki "kongrede gene aday olacak ve muhtemelen gene kazanacak" diyorsunuz.

sözü geçen kişiler y.d. ile konuşmalı. yanındaki adamları tamamen değiştirmesi, futbolun başına taraftarın seveceği ve güveneceği birini koyması ve ona hiç karışmaması, başkan olarak bjk'nın projeleriyle, geleceğiyle ilgilenmesi...

bilmiyorum bunları kabul eder mi... ama son maçtaki küfürlere çıldırmış gerçekten. böyle devam ederse de daha çok çıldırır. bu ağır protestolar ancak bu şartlarda biter denirse belki akıllanır ne bileyim.

Pamukk dedi ki...

o kadar gözü dönmüşki demirörenin, tüm tribüne bomba attırabilir.

Beşiktaş Başkanına küfür ediliyor demek, Yıldırım Demiröreni Başkan olarak kabul etmek, onu oraya yakıştırıyor olmak demektir. Bu adamın nasıl başkan olduğunu, nasıl başkan kaldığını hepimiz bilmiyormuyuz?

Bu adamı taraftar kaç maç daha istifaya davet edecek? Nasıl ve ne şekilde anlatabilecek derdini?Git diyoruz gitmiyor???Hayır,bir tek üç beş çapulcu değil bunu söyleyen...

Adamın mantığı çok basit. Hani bozuk bir mal alırsında değiştirmek için geri döndüğünde satıcı her türlü piçliği yapar, senin hatanmış gibi göstermeye çalışırya defoyu,paranı geri vermemek adına, sen de bir daha önünden bile geçmezsin o dükkanın, hani öyle bir insan bu adam.

E taraftar da doğal olarak kurtulmaya çalışıyor bu adamdan. Bağırıyo yeter diye, adam tutturmuş "seçimle geldim seçimle giderim". Bu açıklamanın şu anda yaşadığımız duruma ne faydası var? Sadece gergin olan ortamı daha da geriyor. Yapmasın hiç bir açıklama, efendi gibi sessiz kalsın.Taraftara gider yapmalar flan ne demek?Ondan sonrada yok Bjk Başkanına nasıl küfür edersin? Adam geçmiş Bjk Başkanı sıfatının arkasına, yok nasıl ağır eleştirirsin, nasıl yuhalarsın, nasıl küfür edersin...İşte bu şekilde, dün akşamki gibi küfür ederim.

BU ADAM BAŞKAN SIFATINI CAMİAYA KARŞI KOZ OLARAK KUL-LA-NI-YOR...

Ayrıca çok önemli ve eski bir söz vardır...Bunuda aklınızdan çıkarmamanızı şiddetle tavsiye ederim

*Laf ile uslanmayana etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir....

Hatta bu sözü başka bir sözle birleştirip Combo yapmak istiyorum

*Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az...


Birde şunu eklemek istiyrum, kimse neden bunun transfer politikası hakkında "BJK Başkanına yakışmayacak" yada diğer büyük klüp başkanlarıyla olan ilişkisine "BJK duruşu bu değil" yada diğer tüm başarısızlıklarında aynı jargonla eleştirmiyorda, taraftarın daha önce milyon defa uyardığı ve bariz bir şekilde "geliyorum" diyen tepkisine karşı niçin bu jargon kullanılıyor??

Sıfatın arkasına sığınmış bir sıfatsız işte...Ötesi yok...

*Yapılmış yorumdur-Paste edilmiştir...

jtr dedi ki...

bir eksi sozluk klişesi vardır ya vurmayın adam öldü diye.onun tam yeri ve tam zamanı.

theo ya hiç katılmazdım ama bu post ta yazdıklarının arkasındayım

Bu sayfanın kodamanları yeri gelince "Biz şerefli ikincilikleri,şampiyonluklara tercih ederiz" diyor "Biz sevinmek için sevmedik diyor" fukara edebiyatının dibine vuruyor da vuruyor.

Ama bir yandan da Demirören döneminin en facia zamanlarda yönemtimde önemli bir yeri işgal eden Murat Aksu'ya kurtarıcı gözüyle bakıyor.Neymiş kötünün iyisiymiş!!!

Nerden biliyosun kötünün iyisi olduğunu
?Tamam Demirören kötü bir yönetici felaket bir başkan diyebilirsin ama adam dese "Ben alacaklarımı hibe ediyorum kulube" o zaman ne olacak.
Bu seferde kulubün tapusunu almış olacak size göre bu şovla.Zaten kendisi borçlandırmıştı kulübü kendisine değil mi?
Şimdi soruyorum hangi şaşkın iş adamı geri alabileceği mechul,vadesi mechul,faizi mechul onlarca milyon dolar parayı böyle saçar?(Finans okuyanlar Gordon Modelini duymuslardır parayı bir yatırıma bağlamadan önce onun gelecekteki değeri ile şimdiki değerini karşılaştırırsın basit olarak yani bundan da habersiz koca holding patronu adam)

Ama pardon Beşiktaş başkanlığı makamını işgal ederek zaten paraların karşılığını aldı değil mi?
Hangi makam ya,kendi stadında küfür yediği makam mı,kafasına yumurta atıldığı makam mı,Tv programlarında saygısızlık yapılan makam mı?

Tabataya 8 milyon vermiş miş.İsmail de bu kadar para etmez demiyomuydunuz 2-3 ay önce hani nerde şimdi onlar.Bu adam da çıkıp bi sezonda 10 gol,15 asist yapsa kim dediği lafın arkadasında duracak(bazı çıkıntılar var her zaman haklı çıkmaya çalışan onları bu tanımın dışında tutuyorum)

Geçmişte tabi ki transfer faciaları yaşandı ona kimse birşey diyemez ama bunların faturasını başkana çıkarmak da tamamen yanlışdır.
Hatırlayın biraz büyük kaptan Rıza'nın getirdiği Kürşatları,Adem Dursun'ları ,Kaleci Volkan Ünlü'leri.
Hatırlayın Ertuğrul'un beğendiği Diatta'ları,Higuain leri.
Başkan transfere karışsa ayrı suç karışmasa ayrı suç,motivasyona karışsa ayrı suç karışmasa ayrı suç.
Herkesin dilinde zaten bir metin-ali feyyaz dönemi iki 100.yıldaki Lucescu dönemi.Koca 25-30 yılda bunları sayabiliyosunda ,6 yıldaki 1 şampiyonluğu 3 türkiye kupasını mı beğenmiyosun?
Zaten bu takımın tarihinde şampiyonlar ligi ve uefa kupaları dolu değil mi?

Bu başkan doğrusuyla yanlışıyla acı da olsa bazı şeyleri tecrube edindi ve yönetimin değişmesinin (mevcut adayla değişmesinin) zerre kadar faydası olacağını sanmıyorum.
Fakat seçimin pozitif yanı başkanın biraz yönetime çeki düzen vereceği çünkü tek adam olmak ülkeyi padişahlık düzeni gibi yönetmekle eş değer.Tarihte gördük ki halk (bu taraftar oluyor sanırım) isyan ediyorsa meşrutiyeti ilan etmenin zamanıdır onun da işi bilen bir listeyle seçime girmek olduğunu hatırlatmaya gerek yoktur heralde.Bu kadar yazdım çizdim bir de soru sorayım Demirören listesine Hüsnü Güreli ve İbrahim Altınsay(A.S:) ı eklese,Basınla ilişkiler diye de Cem Dizdar'ı maaşa bağlasa ne yaparsınız.Sormadan söyliyim istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz...

kujoon dedi ki...

akaretler de protesto yürüyüşü yapalım.yaratıcı pankartlar hazırlayalım.başkanı tüm türkiyeye rezil rüsva edelim ki tüpünü alıp gitsin.

Demirörenciler, aklınızı başınıza devşirin...
Alacaklarını hibe etseymiş nolcakmış..
Bir klübün bu kadar borcu olması, hemde başkanına olması sağlıklı bir sistem yani?Borç hibe edilince hiç bir problem kalmıyor yani????
6 yıl boyunca bu adamın gelebildiği nokta budur...Kurabildiği sistem budur...

Eski Türk filmlerinde olur..Köyün bir ağası vardır ve kötü kalplidir. Bütün köylünün kendisine borcu vardır. Köylüyü hep bu borç söylemiyle ezer. Kölesi yapar. Ama gün gelir Şaban (rahmetliyi çok severdim)elinde bir çuval parayla gelir ve kahvenin orta yerinde ağanın yada muhtarın yüzüne çarpa çarpa atarya paraları...
Bir Şaban da gelse bizi kurtarsa...

Bizim Şabanlar hala masal anlatıyor.

Geçmişte transfer faicaları yaşandı diyor yaw. Sen onu bunu bırakta facia olmayan transferleri say bana...Kaç tane çıkar merak ediyorum..

Ben YD den şampiyonluk flan da istemiyorum, adam gibi bir oluşum içine gitseydi, karpuz seçer gibi topçu almasaydı, işi ehillerine bıraksaydı...Hiç birşey geliştiremiyormusun? Ozaman git ingiltere premierden herhangi bir takımın yönetim sistemini kopyala yahu...
Seni pis tüpçü seniiiii.

zubi dedi ki...

Yemin ediyorum şu sitedeki yorumlardan beni en ayar edeni "Şampiyonlar liginde - UEFA da kaç kere gruplardan çıktık ki şimdi çıkalım?" bi de "bilmemkaçsenede kaç kere şampiyon olduk da iki kupayı beğenmiyoruz" resmen saçmalık. Bi daha ŞL ne katılırsak şöyle bişey yapabiliriz mesela. Biz zaten hiç gruptan çıkamıyoruz siz bize katılım payını verin biz hiç gelmeyelim diyebiliriz. Dert biter tasa biter.

Ha o İbrahim Altınsay- Cem Dizdar denen adamları da zerre tanıyosak bu YD yönetimine davet edilince koca bi nahhhh çekerler.

Parasını da istemiyorum, hibe de etmesin. Oturduğu koltuktan tribüne racon kesmesin. Kendine küfür edilince yanıyorum yetiş emniyet diyeceğine kapalıda taraftar dayak yerken niye susmuş niye emniyete başvurmamış onun hesabını versin. Suratına tükürmem senin YD.

Pamukk dedi ki...

http://www.ibrahimtoraman.org/gunlugum/

jtr dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
jtr dedi ki...

Bu arada elime yeni bir bilgi ulaştı içinde "Demirören" kelimesi geçen bir cümle kurup "Tüpçü" yü ekleyenlere doğalgaz yüzde yetmiş zamlıymış.

adam "yaw" diyor "şabanlar" diyor ben daha cevap vermeye çalışıyorum saf saf.0Ldhu jaNhmM

Pamukk dedi ki...

tribün liderleri gözaltındamış. siz de hazır olun :p

http://www.haber1903.com/Haber-6264-polis-tribun-liderlerini-topladi

Yorum Gönder

Ara