.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

25 Kasım 2009 Çarşamba

ŞL 5. Maç Man United 0-1 Beşiktaş

Rüya gibi geçen Fener maçı bitti geçti... Şimdi imkansıza - hani ligde 4-5 hafta önce konuştuğumuz imkansıza - koşu başlıyor... Üç kere oynadık bu memlekette son on yılda, ikisinde rezaletle, birinde ise zaferle döndük... Bu sefer ne olacağı meçhul, ama rezalete de zafere de eşit uzaklıkta bir yerde... Fikrimce Avrupa Ligi yolu, alınacak en az 1 puandan, yani bugün için büyük bir zaferden geçecek... O 1 puan için Old Trafford en doğru adres değil, ama aşk da böyle bir şey işte.. Peşine takıldık Beşiktaşım, geliyoruz...
Jessie ile birlikte bu maçta fotoğrafın solunda göreceğiniz South Stand'de nefes alacağız. Teknolojinin sunduğu imkanları sonuna kadar zorlayıp, elimizden geldiğince sizleri maç öncesinde, maç içinde ve sonrasında Old Trafford'a götürmeye çalışacağız... Bizi izlemeye devam edin...
Stat: Old Trafford Hakem: Stéphane Laurent Lannoy, Eric Dansault, Laurent Ugo, Antony Gautier (4.)

Manchester United: Foster, Neville, Brown, Anderson, Park (Dk.69 owen), Vidic, Welbeck, Rafael (Dk. 74 Evra), Obertan, Mcheda, Gibson (Dk.74 Carrick)

Yedekler: Kuszczak, Evra, Owen, Carrick, Nani, Scholes, Fletcher.

Teknik Direktör: Alex Ferguson

Beşiktaş: Rüştü Reçber, İsmail Köybaşı, İbrahim Kaş, Fink, Bobo (Batuhan Karadeniz Dk.84), Tello (Dk.75 Uğur İnceman), Ekrem Dağ, İbrahim Üzülmez, Ferrari, Ernst, İbrahim Toraman (Dk.67 Erhan Güven)

Yedekler: Korcan Çelikay, Batuhan Karadeniz, Rodrigo Tabata, Uğur İnceman, Yusuf Şimşek, Erhan Güven, Erkan Zengin.

Teknik Direktör: Mustafa Denizli

Gol: Tello (Dk.20)

Sarı Kartlar: Batuhan Karadeniz (Dk.85), Rüştü Reçber (Dk.90+5)

130 Yorum:

Adsız dedi ki...

rezalet olmadığı sürece, skor inanın umrumda diil... ben alacağım zevkimi cumartesi akşam fazlasıyla aldım...

cl 4. haftası da sonuncu olmamız için gereken her şey bi arada oldu... ama son maça umutla çıkarsak, uefa ya devam ederiz gibime geliyor...

Adsız dedi ki...

ayrıca tsk'ya bağlı olmam sebebiyle yurtdışına çıkamadığım için maça gidemiyorum :'( lan 6 gün sonra olsa bu maç ne olurdu aq :S

Gökhan dedi ki...

5.maçlar sonunda cska ile aramızdaki fark 3ün üstüne çıkmasın da yenilmek problem değil.

beyler bu maç serdar özkan'ın maçı olacak, serdar'dan patlama bekliyorum.



dermişim ahahahahsaduhsa

alex ferguson genclere sans verecegini soylemis ki bu zaten beklenen bisi olur.Cunku EPL'de zaten cok yogun mac programi oluyor ve genclere firsat taniyabilmesi icin bundan iyi bir firsat olamazdi onlar icin.
as kadro ile isler cok daha zor olabilirdi ama suanki tabloda beraberlik cok uzak degil bence.gerci wolfsburg cska'yi yenerse yenilgi kredimiz bile var,yeter ki fark yemeyelim :)

okka dedi ki...

puan almadan gelmeyin.

asist time dedi ki...

Eğer imkanınız olursa bir-iki taraftardan da Turk Futbolu hakkında yorum da alır mısınız?? Turk Futbolu diyince akıllarına ilk ne geliyor filan, Turk futbolu onların gozunde Avrupa futbolunun hangi noktasında gibi sorular ...

tearkan dedi ki...

kalede cordoba, ilerde onun attığı topa koşup da desially.i yıkıp gol atacak bi sergen olmadıkça pek umudum yok açıkcası.. ama olsn ilk yorumda arkadaşın dediğin gibi puan alamasak da rezil olmayalım; hani bi ortasını tutturalım bana yeter:)

o değil de, içimde kazanacakmışız gibi bir his var diyeceğim, herkes bana kıçıyla gülecek. ama vallahi var lan :D

Kartal Bafiler dedi ki...

Kazanırız rahat olun , pozitif düşünelim arkadaşlar :)

Jokond dedi ki...

Ferguson'un bu maça gençlerle başlayacak olması bizim için kötü oldu. İdeal kadro rölantide maçı götürecekken şimdi karşımızda kendisini kanıtlamak isteyen aç kurtlar olacak. Çok zor maç...

threepoint dedi ki...

@jokond

üstad sen bari yapma bunu, o takımın as kadrosu bizi rölantide ince ince götürürdü. yedek iyidir iyi.

cesc dedi ki...

Ben çok kötü bi skorla döneceğimizi sanmıyorum.

PascalNouma21 dedi ki...

sabırsızlıkla bekliyoruzz

Sertug Ozgur dedi ki...

Manu'nun yedeklerle çıkması her şekilde iyidir. Cska ile puan farkı aynı kalsın, 3-0'a razıyım. Bir beraberlik, hadi ağzımıza bile alamadığımız bir galibiyet özgüvenin tavan yapmasını sağlar.

Özetle sabırsızlıkla bekliyoruz hakikaten.

hayyam dedi ki...

Londra Carsi grubu olarak Fb macindan once kolayca bilet bulabilirken, su an kendime bilet bulabildigime sukrediyorum. Biletler inanin karaborsaya dusmus durumda. Sen neymissin be Delinho:)) bi oynadin biletleri karaborsa yaptin.
Evet Ferguson gencler agirlikli oynayacagim dedi ama gonul ister ki aralara Giggs ve Owen da oynasin.Anfield'da 8 gormus birisi olarak bu macta en azindan o kadar gol beklemiyorum, bir onemli nokta da klubede Liverpool macindaki gibi 90 dakika boyunca yerinden kipirdamayacak ve oyuna mudahalede bulunamayacak bir Ertugrul'un olmamasi da ayri bir gercek.

Ekrem35 dedi ki...

dakika 72 gol ernst. olmazsa dişimi kırcam yahu :)

threepoint dedi ki...

eyy be fener, nelere kadirsin :)
defettin bütün karamsarlığımızı, wolfsburg maçından sonra ingilterede olacakları düşünmek dahi istemeyen bizlerden, galibiyet sesleri yükselmeye başladı. orda n'olur bilmiyorum ama, bizi böyle görmek güzel be :)

theotheo dedi ki...

bu takım bu maçı kaybeder ama.

söke söke şampiyon olur.

burada en büyük pay, kayseri maçından sonra görevi bırakacağını açıklayan mustafa denizlinin arkasında durup, istifa etmemesini sağlayan başkan demirören'dir.

tamam demirören istifa falan da, yiğidi öldür hakkını ver.

erol1903 dedi ki...

resmin solundaki yer gördüğüm kadarıyla ana tribün, konuk takım tribünü oradamıymış? ya da şampiyonlar liginde "numaralı" tribünün bir bölümünün de konuk takıma ayrılması olayı mı?

sezon baslamadan gorevi bırakmaya calısan adamı takımda zorla(!)tutmakta ayrı bir basarı tabi...Birde durmasaydı arkasında.

Manchester yolcusu arkadaslara sehirle alakalı tavsiye
1-Canal Street(Publar+Gece Klüpleri)
2-Piccadilly(Meydan)
3-Printworks(Gece Klüpleri)
4-Arndale Center(AVM)

tearkan dedi ki...

takımın kayseri maçından önceki hallerinden, ligi şampiyon bitiren takımın o noktaya gelmesinden de yd sorumludur ama.. sonrasındaki şu malum düzelme sürecindeki bazı maçlarda denizli.yi ve beşiktaş.ı melekler korumuştur.. (bkz. trabzon maçı hakan arıkan_tanrının eli) geçen sene şampiyon olmuş bir takımın eksiklerini görememek, bu doğrultuda bir transfer politikası belirleyememek ve bu kadar şuursuzluk bile bize fazlasıyla yetmişken üstüne bir de tabataya bi çuval para vermek bile bnm gözümde yeterlidir yiğidi hakkını vermeden öldürmek için..

maça gelince.. daha önce de yazdım yine tekrarlıyım, bi ortasını tuttur be beşiktaşım o da yeter.. (he sen illa vezir olcam dersen ona da saygı duyarım tabi:)

Liverpool macinda temel sorun sahada Besiktas formasi giyenler arasindaki korkak/celimsiz/gucsuz/cabuk sinen/pisirik/sumsuk oyuncularin fazlaligi idi.

O maca baslayanlar ve sonradan girenler arasindaki Diatta, Delgado, Higuain, Ricardinho, Mehmet Sedef gibi oyunculara gamsiz Cisse, sudan cikmis balik gibi duran Kurtulus ve takim kotuyken o da saklanan Bobo eklenince hicbirseye isyan etmeyen, kaderine razi ve benim en sinirlendigim tipte bir takim ortaya cikti. Bu oyuncularin liderlik ozelliklerine, fizik yapilarina ve futbol karakterlerine bakarsaniz oyle bir atmosferde neden bu hale dustuklerini daha kolay anlayabiliriz. Tabii ki kulubedeki Saglam da bunlarin ele basiydi.

O macta bize lazim olan durum 2-0, 3-0 olduktan sonra orta sahada rakibin bilegine girip "tamam atacaginizi attiniz, artik adam gibi rolantide oynayin yoksa sakatlik cikar" mesajini verip efendice sari kartini gorecek ama rakibi de durup dusundurtecek 2-3 adamin eksikliydi.

Bu yuzden bu macta boyle pisirik, sinmis, korkak, sumsuk oyuncularin sahaya adim atmamasi gerek.

Ferrari, Sivok, Ernst, Fink, Toraman, Ekrem, Uzulmez ile 7 oyuncu ediyor. Kaleciyle 8 eder. Bu adamlar mutlak oynamali. Geri kalanlar da bu gruba uyum saglarsa belki yenilebiliriz ama kotu bir skor ortaya cikmaz.

sivok cezalı oynamıyor. toraman gobekte kas sagda oynar.ekrem'ı sag bekte kullanmak daha ıyı olabılır.ayrıca yusuf'un da 11'de baslamaması lazım.

nobre'de ıstanbul'da kalmıs..zaten bu takımın daha ıyı top oynaması ıcın takım ıstanbul'a gelınce nobre'yı manchester'a yollamak gerekıyo..

genclerden kurulu manchester karsısında ust duzey bı mucadele ıle beraberlık cıkartabılırız.galıp gelecegımızı ise hıc sanmıyorum.

Pamukk dedi ki...

selamiin aleeyykiim
1-0 dan fazla skor olmasın.
teşekkürler.

İyi yolculuklar :)

AQ-47 dedi ki...

toteme gel:

Liverpool rezaletinden önce Fenevbaççe ile oynamış ve yenilmiştik, Demirören de PAF MAF muhabbetine girmişti. Şimdi ise Fener'e çaktık ve taraftar ve yönetimde infial yok dinginlik var...Yine İngiltere deplasmanı...Yoksa bu sefer....?

Gökhan dedi ki...

@ AQ-47

feneri son 3-0 yendiğimiz maçtan sonra da barca ya 3 atmıştık.
lan yoksa... :)

Sertug Ozgur dedi ki...

Marcio Nobre kadroda yokmuş. Çocuğuna geçmiş olsun da, böyle bir nedenden kadroda olmaması biraz acayip geldi bana, en azından gözden düştüğüne dair bir gösterge olabilir. Sonuçta Ferrari'nin böyle bir durumu olsa izin verilmezdi diye düşünüyorum. Öte yandan profesyonellikle bunun ilgisi nedir tartışmaya açmak lazım. Ernst ikizleri olduğunda almanyaya gitmemişti diye hatırlıyorum. Doğum da sonuçta riskli bir iş. Çocuğunun hastalığı çok ciddi değilse bu yüzden maça gitmemek iş ahlakıyla bağdaşmıyor.

Batuhanın da son maçta kadroda olmasıyla birlikte insani gerekçelerle izin verilmiş olsa da Nobre'nin gözden çıkarıldığını düşünmeye başladım.

Umarım düşündüğüm gibidir, bir temenni çerçevesinde biraz subjektif yorum yapıyorum sonuçta. Nobre yerine Batuhan'a şans verilmesinden yanayım başından beri.

geloraptor dedi ki...

Hazır şu Trabzonspor'da Gökhan Ünal kadrodışı bırakılmışken Biz Nobre ile takas etsek Nobre'yi. Aldığı paranın bir kısmı menajerine gitmişti zaten TS de karşılayabilirse Nobre'ye kalan kısmını iki traf için de karlı olur. =))

barfilozofu dedi ki...

Al sana totem maçı. Bundan daha iyi bir totem maçı düşünemiyorum. Bu arada totemin kralını hazırladım...

Pamukk dedi ki...

nobreyi kınıyorum.

AQ-47 dedi ki...

@ gökhan

oha, ben o maçı unutmuşum, yoksa kader ağlarını böyle mi örüyor, fener'e çakmadan Avrupa'nın Dev Ekiplerini yenemiyor muyuz?

Pamukk dedi ki...

bu totemler tutmaz

barfilozofu dedi ki...

Tutacak, tutmazsa tuttururlar gülüm...

ian dedi ki...

nobre'yi elden çıkarmak lazım bi şekilde.. sözleşmesinde alacağı parada indirim yaparsa kalabilir ama bu şartlarda kesinlikle gönderilmesi gerek.. hazır rusya'da ligler bitmişken bir şekilde rusya liginde bir takıma gönderilmeli.. yerine can erdem rotasyona girse, daha az katkı vermez nobre'den.. en azından bir yarım devre türkiye kupası falan, şans vermedik demeyiz, ki bence hakediyor şans verilmeyi.. nobre'nin çocuğuna da acil şifalar bu arada..

cylon dedi ki...

benim de aklıma fener maçları sonrası avrupa totemi geliyor ama bu beş para atmaz yöneticilerimizin açıklamalarını duyunca tekrar düşünmeye başlıyorum. ltfn bakalım şu linke http://www.medyaspor.com/v02/News.aspx?id=35830 ne demiş Kenan Öner denen sekreterimiz."''Grubumuzda ikincilik, üçüncülük mücadelesi yapıyor gibi bir durumumuz var"

@cylon
ben anlamadım neye takıldıgını?yani açıklama ile ilgili olarak?

cylon dedi ki...

wolfsburg mağlubiyetinden sonra ikincilik şansımız var mı? ikili averajda wolfsburg un gerisinde değil miyiz? dolayısıyla nasıl ikinci olacağız? "cska yı cska da yeneceğiz" vari bi açıklama olmuş.

RuFF dedi ki...

Rüyamda gördüm
İlkyarı 1-1
sonra 2-2 oluyor
Son dakikada yiyoruz 3-2 yeniliyoruz
:|

jtr dedi ki...

@geloraptor

Fikrimi çalmışsın mahkemeye veririm seni:))

Noat Samisa dedi ki...

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/europe/8376619.stm

BBC anasayfada Beşiktaş...

anilton dedi ki...

Manu kadrosu,%80 böyle çıkacaklar...

Ferguson Gibson,Rafael ve Obertan'ı oynatacağını söyledi...

--------------Foster------------

Rafael-----Brown--Vidic-----Evra

Obertan---Gibson---Scholes---Park

-----------Wellbeck---Owen--------

Göbeği sağlam tutarsak orta sahada başabaş oynarız...

Wolfsburg deplasmanında ki 4-3-1-2 taktiğiyle oynamalıyız.Nihat'ta oynarsa onun içinde en iyi taktik bu olur zaten...

-------------Rüştü-------------

Kaş----Toraman--Ferrari---İsmail

----Ekrem----Fink----Ernst------

------------Tabata--------------

-------Nihat-------Bobo---------

Özlemden dedi ki...

maçı ilker yasin anlatmasın da
ve hatta ilker yasin yorumlamasın.gitsin uyusun.

AQ-47 dedi ki...

Alman Ernst muhabbetine bir maç daha dayanamam, hele bir de hezimet falan olursa hiç...

asist time dedi ki...

hayırlı yolculuklar beyler.

si**k BBC üç büyüğün en küçüğü olarak tanımlamış beşiktaşı. sana mı kaldı yavşaak hayret bişi ahah

Bilmiyorum gittiniz mi ya da buraya dönene kadar bakacaksınız bu yorumu görecek misiniz ... Ancak eğer okursanız bunu ve mümknatı var ise ;

sizden manchester-beşiktaş birleşik atkısını rica edeceğim . stadın altındaki dükkanlarında gördüm netten ve fiyatlarına baktım 10 pound yani 25 lira ediyor . dönüşte hertürlü karşı ödemeli kargo ve banka hesabınıza anında olmak üzere parayı yollayabilirim . Mümkünatı varsa söylemimi tekrar yineleyerekten hayırlı yolculuklar diliyorum .

ayrıca aynı maili eskibesiktas mail boxa da atacağımı belirtiyorum . ayağınız uğurlu gelsin , sevgiler ...

yalnız allahın sevgılı takımıymısız kı 1.torbadan manchester yerıne barca'yı cekmemısız.. adamlar sankı elıyle top dolastırıyor..

threepoint dedi ki...

dert ettiğin şeye bak Ramon,

Üzülmez malum Barca maçından sonra tekrar aynı formuna dönmüşken, biz onlara İnönü'de bu sefer 3 değil 5 atardık :)))

yuki the zorba dedi ki...

@t2

Sabah sise ve memur grevine takılmazsam direk Manchester'a uçuyorum. Jessie şu an Londra'da, St. Liege karşısında Arsenal'i izleyip rahatladı :) Ben bir iki tane fazladan alırım, dönüşte konuşuruz.

Dua edin arkamızdan...

ayağınız uğurlu gelsin.
fener uğurlu gelsin.
beraberliğe razı değiliz. bir şeyler olsun kazanalım be hacı. çok mu istedik?

Akinaton dedi ki...

Şampiyonlar liginde fenerin başında 0 çeken bi Teknik diröktörle nerdeyse 1 puan aldığımıza sevinicem.Denizlinin potansiyeli belli.Gönül 3-5 atalım old traportu sallıyalım diyor ama ...
İnşallah içimden geçen olmaz.Pozitif düşün... pozitif düşün...pozitif dü...

Cipher dedi ki...

Umarım kazanırız, kazanamasak bile Fener galibiyetinin mutluluğunu kursağımızda bırakmayacak bir skor ve oyun olsun.

Fener maçında işimiz kolaydı, orta sahayı kilitlemek yetiyordu bu maçta fazlası gerekiyor, ileride top tutmamız da lazım, yoksa dışarıdaki Wolfsburg maçı gibi olur, o maçta ceza alanına yağmur gibi orta yağdı, 3e 5e gidebilirdi, bu maçta o kadar baskıyı bertaraf etmemiz mümkün olmaz,
Dileklerim;
1. Defans hattımız gününde olsun
2. Tello, Tabata, Bobo 3lüsünden en az ikisi gününde olsun ki ileride top tutabilelim, gol bulalım
3. Rakip kaptırdığı topların peşine çok koşmasın
Sonuçta onlar açısından ciddi önemi yok maçın, kendini göstermek isteyen de ofansta göstermek isteyecektir. Topu kaybettikçe hevesleri kursaklarında kalmaya başlar maç moral olarak bize dönebilir.

Yenmemiz çok zor olsa da sırf bu basının derbi sonrası yaptıkları yüzünden çok istiyorum kazanmayı.

berthelemy dedi ki...

@t2

manchester united beşiktaş maçı için bile ürün pazarlarken biz inönüye gelen avrupa devleri için bile böyle birşey düşünmüyoruz. noat samisa da ilk manu maçı sonrasında yazmıştı sanırım bununla ilgili birşeyler. sadece bu örnek bile yönetimin bi halttan anlamadığını gösterir.

jtr dedi ki...

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/13035516.asp

umutlansak mı acep,demirören seçim öncesi böyle bir yatırım yapar mı?

Takımın hücum oyuncularının formu pek içi açıcı değilken insan hayallere kapılıyor istemeden...

@jtr eski fenerlileri toplamak sıkmadı mı... tamam tuncay bizde banko oynar ama ne bileyim sırf şu fenerli muhabbeti tekrar başlamasın diye bile karşı olmak lazım.

AQ-47 dedi ki...

Tuncay'ı almak...Fener'den Topuzun rövanşını almak...Takımdaki dengeleri değiştirmek...Hücum hattını en önemlisi İsmail'in önünü doldurmak...Bizim takıma ve seyirciye karşı geçmişteki çirkin hareketleri...Hırslı, yürekten oynayan bir adamın kadroya eklenmesi...Karışık duyguar uyandıran bir transfer olur. Ama Nihat'tan daha verimli olacağı kesin. Sanırım tek sorun alacağı para, zira kambur son Tabata ve Nihat transferiyle iyice büyüdü, belki de Delgado'nun dönüşünü beklemek, transferi yıl sonuna bırakmak lazım...İkinci yarı Batuhan'ın forma şansı bulmasıyla fikirler değişebilir.

theotheo dedi ki...

http://www.htspor.com/spor-haber/188550-Besiktasa-kara-elmas.aspx

beşiktaş'ın kadrosu kimsede yok beyler. tuncay da gelirse coşarız.

@ yuki the zorba

allah iniş takımlarına zeval vermez inşallah ... çok sağol :)

erol1903 dedi ki...

inönüdeki manchester maçından önce stad dışında herkesin üstünde korsancıların sattığı o Beşiktaş-Manchester maç atkılarından vardı. adamlar parayı götürdüler resmen. yönetimden bir kişinin bile bunu düşünmesini bekleyemezsiniz tabi, adamlar resmen karaborsa ve korsanın önünü açıyorlar. geçen sene açık koridorlarında atkı matkı satıldığını görmüştüm hatta. şampiyon kokoreçin, akaretlerin her köşesinde "açıkta üşümeyin beyler" diyen adamlar dolaşıyor zaten.

Pamukk dedi ki...

@Ruff
senin rüyan da senin gibi uğursuz olur zaten
:p

Atkı yapmayı da öğreneceğiz bayrak üretmeyi de .

Bir süreçtir bu geçiş adı altında ; 15 sene önce lisanslı ürün yokken ülkede , yurt dışında sportif endsütri devrimini tamamlamış kulüpler vardı unutmayın .

Bir gün Avrupa ile paralel gidecek herşeyimiz , aynı sinema filmi vizyona girince dünya çapında 2 ay sonra gelmiyor bu ülke topraklarına artık .

Ne kadar devrik cümleler kuruyorum hay allahım .

theotheo dedi ki...

bu maçı kaybedip, ilk yarı sonuna kadar maç kaybetmemeyi tercih ederim.

Batistuta35 dedi ki...

"bu maçı kaybedip, ilk yarı sonuna kadar maç kaybetmemeyi tercih ederim."

ben hepsini kazanmayı tercih ederim:P

theotheo dedi ki...

rakip manchester değil, bence içerde wolfsburgu yenseydik bişi başarmış olurduk avrupada o da olmadığına göre, bugün gerçekleşebilecek olan milyonda bir ihtimalin peşinden koşmak doğru değil.

beşiktaş'ın şu anda önünde 2 tane hedef var.

birincisi lig
ikincisi türkiye kupası

ligde konumumuz iyi bence son 4 maçı kazandıımız zaman liderlik koltuğuna otururuz ve kolay kolay bırakmayız. son 4 hafta çok konsantre olmak gerekiyor.

Hahahaha o nijeryadaki futbol okulu haberinin altına elemanın biri çok güzel yorum yazmıs. Yetisenleri önce antebe satıp ordan on misline geri alalım die:)

Önce bir beşiktaşlı-sonrasında bir manchester city sempatizanı olarak beşiktaşımıza bu gece united karşısında başarılar diliyorum. Bu arada hem city nin hemde beşiktaşın amblemlerinde kartal olmasıda ilginç. Bu iş toteme gider...net..hey gidi jessie...

Ali Gül dedi ki...

galibiyetle gelin lütfen ... fenerzaferi taçlansın :)

Ali Gül dedi ki...

bence bu sefer öyle 8 veya 6 olmaz liverpool ve lens maçlarına bakın bu iki takımda ozamanlar cok cok iyiydi belkide zamanlarının en iyi takımlarıydı ama bu sefer herzaman iyi olan ama iyi olmayı rolantiye bırakan bir takımla oynıyacaz zafer kaçınılmaz olabilir tecavüzde tabiki :(

Pamukk dedi ki...

bugün okeyde hep kazanıyorum çok ballıyım, kesin yenilcez :/

sozcelyk dedi ki...

forzanın anasayfasındaki videoda ekrem dağı voleybolcu kadınlar gibi ferrariyi çimdiklerken gördüm , aynı görüntüyü trabzon maçında da görmüştüm hayretler içerisinde

noluyo bu çocuğa allasen

S.B dedi ki...

zor be, hakikaten zor.

sertano dedi ki...

fb maçına yaptığım yorum:

sertano dedi ki...
3-0, goller Ekrem (2) ve Tabata'dan..
(maç yaklaştıkça havaya girdim, geçen gün bir yorumumda "Y.D.nin gitmesi için farklı yenilelim" filan diye saçmalamıştım, olur mu öyle şey, Fener maçı lan bu!!)

16 Kasım 2009 Pazartesi 23:08

inanmayan baksın.. sadece golleri kimin atacağını tutturamamışım :)
gelelim bu maça: 0-1.. gol yine tabata'dan..!

Adsız dedi ki...

damacana'yla tahmin saatine hoşgeldiniz sevgili Beşiktaşlılar...(valla banlanıcam bu gidişle)

bir önceki tahminimizde Fener'e son 20 dakikada 2-0 üstünlük kuracağımızı ve gollerden birini Bobo'nun atacağını belirtmiştik. Çok şükür Beşiktaşımız bizi olumlu ölçüde yanıltarak hem golleri erken buldu hem de skoru 3-0'a taşıdı...

her zaman olduğu gibi akıl ve mantığı yürekle birleştiren üstüne biraz da iyimserlik sosu kattığımız tahminlere bugün bir yenisini ekleyelim:

Manchester United - Beşitaş: 1-2...

gollerden birinin tabata'dan geleceği yönünde kuvvetli hislere sahibim (az önce akıl mantık demiştim değil mi:). manchester bu gruptaki hiçbir maçında iyi sınav vermedi ama bir şekilde 10 puan yaptılar. bu maçta onları yenemezsek hiçbir maçta yenemeyiz düşüncesindeyim...

herkese iyi bir akşam diliyorum...

sertano dedi ki...

allahtan damacana'dan 5 dakika önce yazmışım yorumumu :))

Adsız dedi ki...

sen iyimserlik sosunu bol koymuşsun sadece, kalp kalbe karşı be sertano...

kaba şimşek dedi ki...

bende yine maça dair bir heycan olmadığına göre galibiyet ceptedir beyler. fireş sldkfjldskfjlsdf

berthelemy dedi ki...

101. yılın ilk yarısında 3 maçlık müthiş bi haftamız vardı. inönüde trabzonu 5-0 yenmiş sonra gidip londrada chelseayi 2-0 yenip döndükten sonra elazığ'ı elazığda 5-1 yenmiştik. şimdi de benzer sayılabilecek 3 maç içindeyiz. ilkini tutturduk bakalım ikinci de tutacakmı? fakat ingilterenin kuzeyine gidince maç başına ortalama 7 gol yediğimiz aklıma geliyor tırsıyorum. havasında mı bişey var nedir.

Noat Samisa dedi ki...

Ferdinand, O'shea ve Evans yok deniyor ama bunlar biyonik adamlardır, birden iyileşebilirler. Gibson, Obertan, Rafael/Fabio banko gibi, gerisi as kadronun en kötü ikinci alternatiflerinden oluşacak.

Foster; Rafael, Brown, Vidic, Evra; Valencia, Gibson, Scholes, Obertan; Owen, Macheda

şeklinde kehanette bulunayım. Sakatlıktan dönen Park'ı da sağ kenarda kullanabilir, o şekilde daha güzel olur. Gol yemediğimiz müddetçe kıça-başa çarpıp giren (bkz. Bolic ve David May'in baldırı) bir serseri top bulacağımıza inanıyorum, girmese de bir kez olsun elleri başa götürür. İyi oynasa da kaybetmiş olur genelde Oldd Trafford deplasmancıları, bu kadarı benim de kabulümdür.

Gibson mı, Ernst mi daha iyi muhabbetine girmemek gerek, nitekim bu akşama benzer çok maç oynadılar ve evlerinde CL fikstürü dahilinde en son 2005 kışında Milan'a 0-1 kaybettikleri maçtan beri -22 maçtır- kaybetmiyorlar. Ben bu veriyi daha da geri götüreyim, CL'de ilk gruplar aşamasında 2001'den beri evlerinde yenilmediler. En son gruplarda United'ı yenen takım, bir önceki sezonun UEFA Kupası finalisti Deportivo idi. En son CSKA Moskva çok yaklaştı, lakin karşısımızdaki Ferguson ismi o maçın bir daha yaşanmayacağının garantisidir. Ferguson balı, şu, bu; sonuçta bu takımı yenmek hele de evinde yenmek dünya futbolunun kaydedeğer hikayelerinden birine imza atmak demektir. Bir anda Filipinler'de bile manşet olunur. Kadrolar üzerinden giderek bir yere varamayız, esasen onu anlatmaya çalışıyorum. Sonuçta kırmızı forma, sonuçra Sir Alex. Benim beklentim doğru takım tertibiyle bu sene takımın en iyi yaptığı iş olan oyunu 0-0'a kitleme işini yapıp, 90 dakika boyunca sabırla 1 tane olsun serseri top beklemektir.

kaba şimşek dedi ki...

@berthelemy: insanları soğuk, ondan bence :/

stfud dedi ki...

yeniliriz maalesef.2-0...

Unknown dedi ki...

@noatsamisa
cok ozledik be yorumlarini,alalim surdan 1 puan ,sabaha kadar sen yaz biz okuyalim.

occasion dedi ki...

@pamukk

kumarda kazanan beşiktAŞKta kaybeder mi yani?

***

bu maç küçük takımın büyük takımı hem de deplasmanda yendiği nadir maçlardan biri olur mu bilmem. rubin kazan barçayı yenerken kazanma ihtimali kaçta kaçtı mesela. çok çok istisnai durumlardır bunlar.

neydi o romen takımı, urzuceri miydi, onların dahi 8 puanı var. ve dahi maccabi (0), debrecen(0), apoel(1) ve beşiktaşımız(1) en az puana sahip takımlar cl de.

skor tahmini:

1-1

tello'yu oyun kurucu yapmıs denızlı. buyrun ask ıle esheduuu

rustu

kas ferrarı toraman uzulmez

fınk ernst

dag tello koybası

bobo

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Foster

Neville Brown Vidic Rafael

Anderson Park Gibbs

Welbeck Macheda Obertan

erol1903 dedi ki...

tvyi açtım, cska gol attı :(

Factotum dedi ki...

cska 2 yi atti

barfilozofu dedi ki...

3 takım da 7 puan olacak...

Cipher dedi ki...

Açıklanan kadro güzel de, Hürriyet, Toraman sakat oynayamayacak yazmış, ne iştir, bu saatte bile kolpa haber peşindeler mi?

"Yapılan son idmanda sakatlanan İbrahim Toraman bu akşam kadroda yok"

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/13044264.asp?gid=211

ynwa dedi ki...

ferrari; üç ibrahim'i ve bi de arkasını kollarsa bu iş olur. o değil de bir puanı nasıl alacaz diye dusunurken 3 puan çıktı bir de. hay amk ya.

One Shot dedi ki...

wolfsburg serefisiz de resmen hediye etti macı cskaya a.q.

şampiyonlar ligi bizim için bitti. keşke bu maça korcan, toraman, rıdvan, ismail, necip, onur, batuhan falan çıksaydık

occasion dedi ki...

evet bitti rüya. wolfsburg iki top yapıp organize olamadı ve kaybetti.

neyse ona buna laf söylemeye hakkımız yok. neticede bu akşamki CSKA'nın bizden daha derli bir takım olduğu kesin. Evinde Wolfsburgu yeniyorsa ve sen de evinde aynı takıma 3-0 yeniliyorsan söz hakkın sıfırlanır.

barfilozofu dedi ki...

3 takım da 7 puan olacak...

geloraptor dedi ki...

Dzeko seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım. 2-0 olacakken Martins'in topuna dokunmasan o maç geri dönmez, şu maçı daha bir ateşli izlerdik.

enzo scifo dedi ki...

3 takımın da 7 puan olmaı halinde 3'lü averaj kuralı mı olacak? Eğer bu uygulanacaksa grup sonuncusu oluruz. Çünkü Wolfsburg'un 7, CSKA'nın 6, bizim de 4 puanımız olmuş olacak. Her neyse bu gruptan bir şekilde 3. olabilirsek sanırım Avrupa Ligi'nde final oynarız :) Çünkü bu gruptan şu an itibariyle çıkmak için olağanüstü koşullar gerekiyor: bizim Manchester'ı yenmemiz, bizim CSKA'yı yenmemiz ve Wolfsburg'un Manchester'dan puan alması. Acaba olur mu?

sozcelyk dedi ki...

hem manc hem de cskayı yenersek uefadayız

ynwa dedi ki...

biz de bu şans olduktan sonra; kalan 2 maçı alsak bile, wolfburg manu'dan puan alamaz. 7 puanla sonuncu olarak tarih yazarız.

Sertug Ozgur dedi ki...

uefa için de hem cska hem manuyu yenmek için kasılır mı ya:) neyse geçmiş olsun. cskaya yatalım son maçta wolfsburg ipneleri görsün

Ze1903 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Özlemden dedi ki...

ulen gpl çok erken geldi ..napcaz şimdi daha çok var

Özlemden dedi ki...

ya başka takım olsa hangi dandirik maçı olursa olsun her kanal maçın skorunu verir ekranın üstünde bir yerlerde.ama manu maçının skoru hiç bir kanalda verilmiyor.belki totem yaptım maçı izlemeden bitsin istiyorum.tekrarını izlicem

Ze1903 dedi ki...

şu takım ne zaman pas yapabilecek.Golü attık kaptığımız topları 5 sn içinde adamlara iade ediyoruz.Biraz pas yapabilsek adamları oyundna düşürecez..


Ah be FİNK..

Unknown dedi ki...

ah be fink fenere 500 metreden çaktın şunlara atamadın yaaa

Sertug Ozgur dedi ki...

Obertan çok sarkıyo sağdan ya. Ne yapılmalı bilmiyorum.

Heyecanlı değilim, aslında heyecanlanmak istemiyorum, sonra kursağımızda kalma durumu var.

ynwa dedi ki...

üzülmez çok aksıyo, oraya önlem şart. ekrem geçmeli bana kalırsa. üzülmez bitik.

delgado dedi ki...

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

obertan futboldan soğudu şrerfresizim

@lperen dedi ki...

geçirzinhoooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bu posta ne aynen şöyle yazmışım:

natura horror vacui dedi ki...
o değil de, içimde kazanacakmışız gibi bir his var diyeceğim, herkes bana kıçıyla gülecek. ama vallahi var lan :D

23 Kasım 2009 Pazartesi 00:25

hayatımda haklı çıktığıma en çok sevindiğim zamanlardan biri :D

berthelemy dedi ki...

yendik ulaaaaannnnnnn!!!

zubi dedi ki...

banka hesap no verin paraları yatıralım. her maça gidiyosunuz bundan sonra hastalık, iş, güç.. mazeret yok!

Sertug Ozgur dedi ki...

İşte bu kadar beaaaa. Ne bitmez maçmış arkadaş!!

Pierce-34 dedi ki...

Rüştü insan üstü iki kurtarış yaptı :D biz bu gazla Cska'ya çakarız :D

delgado dedi ki...

o değil de jessie gözüktü maçın sonlarında sanki.. farkeden oldu mu

erol1903 dedi ki...

HER TARAFINDAN ÖPÜYORUM RÜŞTÜ! :)

@delgado

evet abi, bariz jessie'ydi kafasında beresiyle...

Ekrem35 dedi ki...

dk.72 gol ernst 1-0 yazmıştım.
skoru bilmenin haklı gururu ancak golün dakikası ve sahibi konusundaki yanılmam sebebiylede buruk hüzün yaşıyorum şu an. :D

arkadaslar su son haftada en az 10000 cocuk besiktasli olmustur.. iste bu kadar... su cska ya da koyarsak ercan saatci gazetesine ne manset atacak onun takibindeyim

barfilozofu dedi ki...

Yine totem kazandı... 3 takım da 7 puan olacak... totem buydu...

sertano dedi ki...

BEN DEMİŞTİM!!
:)

Kasım 2009 Çarşamba 15:28

sertano dedi ki...
fb maçına yaptığım yorum:

sertano dedi ki...
3-0, goller Ekrem (2) ve Tabata'dan..
(maç yaklaştıkça havaya girdim, geçen gün bir yorumumda "Y.D.nin gitmesi için farklı yenilelim" filan diye saçmalamıştım, olur mu öyle şey, Fener maçı lan bu!!)

16 Kasım 2009 Pazartesi 23:08

inanmayan baksın.. sadece golleri kimin atacağını tutturamamışım :)
gelelim bu maça: 0-1.. gol yine tabata'dan..!

25 Kasım 2009 Çarşamba 16:37

gelelim cska maçına:
2-0 alırız, goller tabata'dan ;)

delgado dedi ki...

7-7-7 bizi bitiriyomuş. üçlü averaj.

Unknown dedi ki...

Ibrahim toramanin burnu kirilmis:(

geloraptor dedi ki...

Biz tek bir Sir tanırız; "Sir Gordon Milne" =))

sertano dedi ki...

wolfsburg en az 1 puan alır (umarım) manu'dan.. 8-7-7'de biz devam ederiz..

Cipher dedi ki...

Sesim kısıldı, Denizli'nin dediği gibi portföyümüzde böyle bir galibiyet olmalıydı, helal olsun tüm oyuncularımıza özellikle de Rüştü'ye hevesimizi kursağımızda bırakmadığı için.

Bu maçta İbrahim Kaş'ın da hakkını vermek gerek, hem hem bek olarak hem de stoperde çok iyi oynadı.

Pamukk dedi ki...

ggggggggggggoooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllll
sıyırdım:)

Pamukk dedi ki...

İbrahim Kaş, Uğur fln inönüde küfür yedikçe sapıtıyolar çünkü

Pamukk dedi ki...

maç bitti
yendik
sabah oldu
yenmişiz lan
ama hala " ah fink o nası kaçar" diyorum.:D

Yorum Gönder

Ara