.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

18 Kasım 2009 Çarşamba

Skandal

Cemal Nalga sezon başında bir maçta rakibine yumruk atıyor. Dolayısıyla "5" maç ceza alıyor. Buraya kadar tamam. Sonra ne oluyor biliyor musunuz? 7 Numaralı sakat oyuncu Tufan Ersöz'ün formasını veriyorlar Cemal'e. Çıkıyor oynuyor o da Tufan gibi... Sonra da Federasyona başvurup Cemal Nalga şu şu maçlarda oynamayarak cezasını çekmiştir diye ifade veriyorlar. Bomba bugün patlıyor. Video, fotoğraflarla kabak gibi çıkıyor meydana. Maç istatistikleri bile ortaya koyuyor; Tufan hiç üçlük atmamış, dört ribaund çekmiş güya... Tarihi skandal, Galatasaray için tarihi utanç.

52 Yorum:

Pamukk dedi ki...

höh bu gerizekalılığın ötesidir

Arkhe dedi ki...

Normaldir. Ayşe Abla Gençlik Kulübü diye bir kulüp yaratıp onun üzerinde transfer yapan takım bunu da yapar.

yuki the zorba dedi ki...

Ben bunun Arçil - Şota zamanı Trabzonspor tarafından yapılmasını bekliyordum ama denk gelmedi; adamlar uysal çıktılar :)

Bakalım neler olacak...

Jokond dedi ki...

çok net aslında. beşiktaş yapsa dahi aynı şey. bu takım küme düşürülmeli...

gnyz dedi ki...

gsye yakışan bir sahtekarlık olmuş.

Bu arada hazırlık maçlarında alınan cezalar yine hazırlık maçlarında çekilebiliyor mu?

turk spor tarıhındekı en buyuk pıslıklerde galatasaray adı vardır..
bu da onlardan bır tanesıdır sadece..

ne zaman namuslu yonetıcıler turk sporunun basına gelır, boyle buyuk skandallarda gereken agır cezaları verırler ıste o zaman turk sporu ıstenılen sevıyeye gelır.

her turlu hukuksuzlugu yapanın yanına kar kaldıkca bızım memlekette anca bu kadar olur spor..

threepoint dedi ki...

cezalı adam oynatmak hükmen mağlubiyettir. ee burda bir de hile var, adam tufan ersözün formasıyla çıkmış, ufak bir benzerlikleri olsa da gam yemeyeceğim de, anlamadığım bu oynanan maçların hakemleri, masa hakemleri, gözlemcileri, rakip, rakip bench'i kimse mi farketmedi bu durumu? sonuçta tufan 10 yıldır TBL'de büyük takımlarda oynayan bir topçu.

sozcelyk dedi ki...

küme düşer galatasaray bu sebeple. şampiyonluk yolunda bi fener bi efes kaldı bizle beraber

fd dedi ki...

yavas yavasssss

bjk'nin adini kullanarak mafya babalarini yurtdisina cikaran kim!

once kendi kapinizin onunu temizleyin!

threepoint dedi ki...

@threepoint :)
o maçlar murat didin ve tolga öngören'in takımları. iş daha da tatlandı, adamlar neler çevirmişler ya...

Unknown dedi ki...

fd sen önce kendi çöplüğünü temizle aslanım!!madem biz temizlemiyoruz sen örnek oluver..Her şeyi yapın yine üste çıkın..Bi kere de suçluyuz deyin be..

Thulandra dedi ki...

Galatasaray'ın bu sürekli kendilerini geliştirmeye olan adanmışlıkları göz yaşartıyor. Gün geçmiyor ki bir öncekinde daha yaratıcı bir alavere dalavere ile çıkmasınlar.

Herşey bir yana bu kadar sahtecilik yapıp uğruna risk aldıkları oyuncu da vasatın altından üstüne hiç çıkamamış. Demek ki kleptomani gibi bir hastalık bu sahtecilik sevgili GS yönetimlerinde, yoksa değmez yaptıklarına.

cesc dedi ki...

olur öyle

Kapatsınlar şubeyi aga...5 sene dinlenip en alt ligden başlasın...Bu ne lan?

Yeeeeteeer...Ahmet Dedehayır yeeeeteeer....

gnyz dedi ki...

Yok yani lig maçı olsa, şampiyonluk maçı olsa tipik gasaray işte kazanmak için her yolu mübah görürler derimde ulan hazırlık maçında Cemal Nalga'yı oynatsan ne olur oynatmasan ne olur, sahtekarlık bu kadarmı kanınıza işledi arkadaş.

Tabi gassaraylılar yıllardır her türlü şikeye şaibeye alışık olduklarındanmıdır nedir böyle bir olay karşısında utanıp sıkılacaklarına utanmadan birde zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışabiliyorlar

ilkay dedi ki...

tamam skandaldır rezalettir de... mağribi olmayın, komik oluyor.

Biz blog'a koyunca magribi olduk, dogru. Galatasaray cephesinden bir ozelestiri beklemeliyiz, sadece Galatasaraylilar elestirmeli, haklisin zombie.

Kendi adima bu olay hakkinda bir post atildigi icin tum Galatasaraylilardan ozur diliyorum.

esgo dedi ki...

İnsan bi sakal traşı olur da öyle çıkar.
Kirli sakallı Tufan mı olurmuş!

O değil de Allah'tan Sinan ve Muratcan kardeşlerin yolu g.saray'da kesişmemiş. Aksi taktirde 5 faul alan Sinan'ı, bir mola sonrasında Muratcan forması ile Chatman'ı kitlemeye çalışırken falan izleyebilirdik.

ilkay dedi ki...

engineer ve ramon sanchez familyasınaydı benim lafım.

hazırlık maçında yapılmış. haberi okuyunca güldüm baya. klasik dedehayır şaklabanlığı. ne gerek vardı onu anlamadım. ama bence tarihi skandal falan da değil. biraz abartılıyor. küme düşürülme cezası çok fantastik.

esgo dedi ki...

Hazırlık maçında yapılmış ama lige yansıtılmış. Ligde oynatmak adına hazırlık maçında ''oynamadı'' şeklinde gösterilmiş. Bir başka deyişle, hazırlık maçında oynamayarak cezasını tamamladı denilmiş ve bu vesiyleyle ilk resmi maçta oynatma hakkını kendilerince yaratmanın planını yapmışlar. Daha ne olsun yahu !

DeX dedi ki...

bence galatasaray'dan önce böyle ahmakça bir fikri kabullenip hayata geçiren cemal nalga ve antrenörün kariyerlerini bitirmek gerekir.

ayrıca cezalı oyuncuyu oynatmak hükmen maglubiyet olabilir ama cezalı oyuncuyu hileyle oynatmak ve oynamamış gösterip avantaj sağlamak çok daha büyük bir cezayı hakediyor. aslında federasyon cesaret edemez derdim ama turgay demirel aziz abisini kırmaz ağırlığını koyar..

Gürcan Ulusoy dedi ki...

Galatasaray ceza alir veya almaz orasi hic onemli degil. Burada onemli olan galatasaray'in dustugu durumdur. Yarin besiktaslilar 'aglayinca' neden agliyorsunuz diyemeyecek olmanin sikintisidir. Toplumdaki galatasaray algisinin neden bu sekilde olustugunu bir ornegi daha olacaktir. Bu saatten sonra ceza verilse ne olur verilmese ne olur. Elde edilen kR ufaktir veya buyuktur ama yapilan eylem sahtekarliktir. Bu damga en buyuk cezadir

schmerzlos dedi ki...

Ben şunu anlamıyorum; diğer takımların da kendi blogları, düşüncelerini ifade edebilecekleri mecralar varken neden buraya yorum yaparlar? Neden böyle bir postun altına siz kendinize bakın derler? Yaşanan bir olay yazılmış, herkesin bildiği, gördüğü, kanıtlanmış bir olay. Sevgili blog yöneticileri, lütfen bu yorumlara izin vermeyin. ben Ekşi Beşiktaş'ı okuyorum, çünkü Beşiktaşlıları okumak istiyorum. Diğer takım taraftarlarının takımım hakkındaki yorumlarını okuyup akşam akşam sinirlenmek istemiyorum.

esgo dedi ki...

22. Sahte Lisans Kullanımı

Kullanmaya hakkı olmadığı lisansı kullanarak yarışmalara katılan veya katılmayı temin edenler alt aydan üç yıla kadar yarışmalardan men veya o kadar süre ile hak mahrumiyeti cezası ve 10.000.-YTL’ sına kadar para cezası verilir.

23. Sahtecilik ve Federasyonu Kandırmak

23.1. Lisans veya herhangi bir belge üzerinde değişiklik veya sahtecilik yapan veya
gerçek olmayan evrak düzenleyen ve bunları bilerek kullanan veya kullandıranlar
bir yıldan üç yıla kadar yarışmalardan men veya o kadar süre ile hak mahrumiyeti
cezası ve 10.000.-YTL’ sına kadar para cezası verilir.

23.2. Olayın tekrarı halinde sürekli hak mahrumiyeti cezası verilir. Ayrıca bu davranış
içerisinde bulunanlar için Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulur.

23.3. Kuruluşun sahtecilik ve kandırma suçlarına katılması halinde, olayın durumuna
göre ligden ihraç edilme ve 10.000.YTL’ sına kadar para cezası verilir.

24. Ceza Süresini Beklememek

Yarışmadan men cezasına rağmen oynayan, beklemesi gereken cezalı süreyi doldurmadan veya idari tedbirin tebliğine rağmen bu tedbir kaldırılmadan yarışmalara katılanlar ile buna sebep olanlar, hak mahrumiyeti cezası bulunduğu halde veya idari tedbir ile yarışmaya katılmaktan veya yönetmekten men edilmiş olmasına rağmen yarışmaya katılanlar veya yöneticilik yapanlar üç aydan iki yıla kadar yarışmalardan men veya hak mahrumiyeti cezası ve 10.000.-YTL’sına kadar para cezası verilir.

25. Disiplin Kurulu Kararlarının Yerine Getirilmemesi

Disiplin Kurulu kararlarını yerine getirmeyenler bu fiil nedeniyle Disiplin Kurulu’na sevk edilerek cezaları bir misli ile arttırılır. Bu konuda verilen Disiplin Kurulu kararının da yerine getirilmemesi halinde ilgililerin lisansları askıya alınarak müsabakalara katılmaları önlenir ayrıca ligden ihraç cezası uygulanabilir.

Bu yorum yazar tarafından silindi.

hala cıkıp "sız de boyle yaptıydınız amaaaa" dıyenler oldukca turk sporuda aha boyle olur. bu işin galatasaray'ı,besıktas'ı, fenerı kalmadı artık. turkıye'de yapılan sey spor olmaktan cıktı artık. hem oynayanı ıle, hem yonetenı ıle kor dovusudur gıdıyor.

en buyuk ve tek sorun turk sporu yonetılemıyor!

amına koyum alınacak kupaların. ulan salonlarda ınsanlar mı olecek ılla bır seylerın degısmesı ıcın. futbol sahaları desen 3.lig macına polısler goz yasartıcı bombalar ıle gelıyor.

butun bu olayların buraya gelmesının tek nedenı yonetıcılerın "bu cezayı verırsek ne derız" " bu cezanın altından kalkamayız" dusuncesı.

bu yasanan olay bır mılat olmalı. yaptırım gucunu gostermelı yonetıcıler. sporu seven bızler gozumuz kapalı yok galatasaraydı,yok besıktasdı,yok kıldı kurektı dersek her gecen yıl spor alanlarını pıslık ınsanlara bırakmıs oluruz.

threepoint dedi ki...

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/5367.php

böyle bir durum olmuş, çok net bir tavır...

Olayda kimin ne derece sorumlu oldugunu, kimin haberi olup olmadigini bilmiyorum. Fakat yukaridaki aciklama takdir edilesidir. Son gunlerde bircok kulupte siklikla sahit oldugumuz "kivirma payi"ndan uzak bu beyanat benim hosuma gitti.

yuki the zorba dedi ki...

Galatasaraylılar Ahmet Dedehayır'ın da istifasını bekliyor... Bakalım, görelim...

onur dedi ki...

Bir GS taraftarı olarak diyorum ki:

Bu gerizekalılar ve onları bu görevlere getirenler 1940'lar Avrupa'sında olsalar idi Goebbels ve yandaşları tarafından kazanlara gönderilmişlerdi...Bence çok haklı olarak...Bu kadar aptalın GS spor kulübünden para aldıklarına mı yanayım yoksa hala yakılmadıklarına mı bilemiyorum?! Kendimi rakıya vereyim en iyisi; başka kurtuluş yok zira!

aamet jr. dedi ki...

Burada mevzu adamın başka formayla filan oynamasında değil, sonrasında kulübe sorulmasına rağmen hayır canım oynamadı belgesi de aha burda diye sahtekarlık yapmaktadır. Hala abartılacak bir şey yok diyenler var. Adnan Polat bile, ki mevzu sahtekarlıksa çok derin bir görecedir, kabul edip tüm şubeyi silmiş atmış daha ne olsun.

Ha bi de Galatasaray Türkiye'dir. Evet bugün inanasım geldi.

Gökhan dedi ki...

olay büyük bir skandal da benim şaşırdığım şey cemal nalga gibi odun diyebileceğimiz bir basketçi için böyle bir oyuna ne gerek var ki?gören de dwight howard falan zannedecek adamı oynatmak için bu kadar sahtekarlık yapmaya kalktıkları için.

sy dedi ki...

Ya evet, sahtecilik filan var ama bence sahteciligin uzerine giderek olayin "mallik" kismini kaciriyoruz.

Ya hadi bu adam cezasini tamamlasin diye hazirlik maci ayarladin, adami niye oynatiyorsun. Allah'im aklim almiyor? Hem de Cemal Nalga...

GS yonetim kurulu'nun tavri guzel. Ama bence yine de ciddi bir ceza tehlikesi ile karsi karsiyalar.

Atakum RAC dedi ki...

Doğan görünümlü Şahin'den sonraki yeni trend: Tufan görünümlü Cemal!

boşver Cemal, Nalga'na bak; çak o zaman, çaak çaak çaaak!!!

Atakum RAC dedi ki...

acaba Abdurrahim Albayrak'ı da Adnan Polat diye mi yediriyolar bize 4 senedir? :]]

olur mu olur valla :)

aydın dedi ki...

Bu olay Ekim'de patlak verdiği için şu anki açıklama ve kulübün tavrı bir anlam ifade etmiyor.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25013477

@shelbyl
Kıvıran kulüpler kimlerdir ve Beşiktaşlılar başka kulüplere önyargılıyken Galatasaraylılar'ın tavırları Beşiktaşlılar tarafından neden sürekli takdire şayan bulunur?

@aydin

Kiviran mesela en sonki tribun siddeti olaylarinda Fenerbahce ve Galatasaray kulupleridir. Bu kulupler her derbi maci sonrasi kivirirlar zaten. Sonra Besiktas baskani kivirmistir bol miktarda. Sonra Denizlispor Kulubu baskani teknik direktorlerini kivirtir. Sonra bir Ankaraspor Baskani var ki, rumba cha cha samba hepsini yapar.

Ne ima ettigini anlamadim, ama bir sey ima ettigini anladim. Cevabim ise sudur:

Bir seyi de onyargili okumayin be arkadas, bir kere de aka ak, boka bok deyin, kaliplara sokmayin, bulundugunuz renkli kabin seklini almayin. Oeh be.

Galatasaray Kulubu hatasini kabul etmis, sorumlulugu almistir. Cezasini da cekecektir. Ama en azindan sessiz kalmak, emsal bulmak falan gibi geyiklere dalmamis, gununde tepki vermistir. Bu da guzeldir.

Galatasaray hic aciklama yapmasa da kulp takacagiz, aciklama yapip kabul etmese de, aciklama yapip ozur dilese de... Madem ki her kosulda kulp takacagiz, kutuplasacagiz; niye konusuyoruz ki?

@shelybl

Galatasaray'ın olay medyaya yansıdıktan sonra sorumluları kovması aydın'ın söylediği gibi hiçbir şey ifade etmiyor.Gs forumlarında,olayın patlak vermesi ve Adnan Polat'ın basketbol şubesini lağvetmesi arasındaki sürede istifa topikleri açılmıştı.Zaten gs büyük bir olasılıkla küme düşürülecek.Gs bu lekeyi biraz olsun temizlemek için bunu yapmak zorundaydı.Ayrıca bahardaki kongre öncesi yönetim bu temizlemeyi yapmasa muhalefetin eline büyük bir koz geçmiş olurdu.
Sahtecilk mi mallık mı bilmiyorum ama gs bu durumu daha önceden biliyordu.
Bu gs'ın ne ilk şikesi ne son şikesi olacak.87'deki malatya maçı ve teşvik primi,8-0 ve Zalad olayları.Bu olaylarda başrolde hep Adnan Polat vardı.Biz Adnan Polat'ın ne olduğunu,Türk futbolunun nasıl içine ettiğini çok iyi biliyoruz.Bu avhal ve şerait altında Adnan Polat'ın samimiyetine hiç inanamıycam.

alper dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
barış dedi ki...

galatasaray kulübü birçok olayda çirkeflik yapmıştır, yöneticiler birçok olayda suçludur lakin şu olayı galatasaray kültürüyle ilişkilendirmek saçmalıktır. galatasaraylı olmanın kuralı şaibe falan yapmak değil sonuçta, bu olayda takımdan sorumlu bazı aklı yetersiz insanlar rezil bir durum yaşatmışlardır, o kadar, gerekiyorsa küme düşürülür.

gs yönetim kurulunun ne kadar olayda suçu varsa bunda da o kadar yoktur. cezası neyse kulüp çekecektir, ha cezası verilmezse o zaman konuşursunuz.

Bir takım galatasaraylı arkadasların yazmıs oldugu yorumlara bakıyorum da...siz kendi kapınızın önünü temizleyin cinsinden...Allahtan çoğunluk bu biçimde değil...Umarım...

gerçekten böylemi düşünüyorlar, yoksa savunma psikolojisiylemi hareket ediyorlar anlayamadım.

çok korkulası bir zihniyet bu..bu mantıkla olayları değerlendirirsek, şimdi bizimde çok daha ağır bir şike yapıp-sonrasında galatasarayın bu şikesini örnek göstererek kendi yaptığımız şikeyi meşru sayma hakkımız var.ben bunu çıkardım açıkçası.

Bence oyuncuya ve sorumlu yöneticiye sosyal sorumluluk cezası verilsin. 1 ay boyunca galatasaray lisesi önünde suçlarının açık biçimde yazılı olduğu tişörtlerle çöp toplatılsın. Yada başka bişey...Kaynağada mesaj net biçimde iletilmiş olur :)

Gürcan Ulusoy dedi ki...

niye lise önünde yapcak lan? gelsin inönüde temizlik yapsınlar...

Pamukk dedi ki...

komedi filmi gibi bu ne ulan hahah

inönü pırıl pırıl:)

Bu olay biraz deselense cok seyler cikar.

Olay Eylul'de oluyor, Oyak Renault bundan 1.5 - 2 ay once konu hakkinda federasyona sikayete bulunuyor. Federasyon yapilan sikayet hakkinda birkac gun onceye kadar ne kamuoyuna ne de Oyak Renault kulubune bir cevap/aciklama yapmiyor.

GS'nin sahte mac belgeleri ile yaptigi basvuruya inanmis olabilirler bunda sorun yok, ama Oyak Renault'dan boyle bir sikayet geldikten sonra bunu arastirmak cok kolay. Ustelik iddia konusu olan Almanya'da oynanan iki macta da rakipte Turk antrenorler var. Cemal'in o maclarda oynayip oynamadigini bu kadar zamanda federasyonun ogrenemeyecegini dusunmek buyuk saflik olur.

O zaman federasyonun amaci demek ki once 1.5 ay kadar cevap vermeden konunun bekletilip sogutulmasi, sonra da is isten gectikten sonra halinin altina atilip kapatilmasi.

Ama ne zamanki federasyon resmi sitesinde Sali gunu Cemal'in 5 macta cezasini cektigini ve Oyak Renault'un iddiasini reddetigini acikladi, arkasindan macin goruntuleri ortaya cikti. Burada muhtemelen Fener'in Gs macini kaybetmis olmasi ve Fener'in de bu isin ustune gitmeye baslamasi etkili oldu.

Dolayisi ile tam konuyu hali altina attik derken, goruntulerin ortaya cikmasi ile skandal artik yalanlanamayacak boyuta geldi.

Simdi Cemal'e 1-3 yil arasinda ceza gelecek. Bu oyuncuyu tanimam ama bence en az sucu olan da kendisi olacaktir. Tabii ki bu cocuk degil, ama yonetimden (dikkat edin yonetimden diyorum, cunku bunun yonetimden birinin haberi olmadan gerceklestirilmesi mumkun degil) cikip oynayacaksin diye bir talimat geldiginde reddetmesi pek mumkun degildi. Oyuncu fedarasyon yonetmeliklerini, talimatlarini avukat gibi bilemez, evet Tufan formasini giyince katakullimsi birsey oldugunu farketmis olabilir ama sonucta hukuksal islemlerde yonetimin bir bildigi olduguna inanmis olmasi akla yatkin.

Bu yuzden Cemal ceza almali ama bu ceza bu isi organize edenlerden cok daha az olmali. Gunah kecisi yapilmamali.

Koclarin, menajerin kovulmasi iyi bir baslangic ama tek basina kalirsa yine sorumlulugu sadece onlarin ustune atmak icin yapilmis bir hareketten oteye gitmeyecektir. Evet bu isin icinde olan herkes gibi onlar da ceza almali ama eminim ki bu isin karari daha yukardaki birinden (sube yoneticisi vs.) geliyor.

Ote yandan konuyla tam bagimli olmasa da bir baska rezalet daha var. O da su: Bir oyuncu rakibe yumruk atmaktan 5 mac ceza aliyor ve federasyon kurallarina gore bu cezasini hazirlik maclarinda cekebiliyor. Yani Cemal o maclarda gercekten oynamasaydi cezasini cekmis olacakti.

Bu durumda ben de soyle birsey teklif ediyorum. Bundan sonra Akatlar'da oynananacak ilk derbi macinda oyuncularimiz rakibe tekme tokat girissinler. Diyelim 3 tanesi 5'er mac ceza aldilar.

Sorun degil, hafta arasinda Akatlar'da bir turnuva duzenleyelim, Dudullu, Yenisahra. vs gibi takimlarla sabah ve ogleden sonra olmak uzere ozel maclar yaptiralim bu maclarda oynamayan cezali oyuncular da cezalarini cekmis olsun. Rakipte dayak yiyenler de yedikleri dayakla kalmis olurlar.

Pamukk dedi ki...

bu pislik rezalet vs olaydan utanıp yüzleri kızaracağına;

aaa bjk çok temizdi
aaa fb çok temizdi
diyip suç bastırmaya çalışanlar bu olaydan daha komikmiş.

Pamukk dedi ki...

acaba YD yaparmıydı bu skandalı, yani şapşallık olarak görürsek eğer.. merak ettim

asist time dedi ki...

@Starks

cezayı hazırlık macında aldıgı için hazırlık maclarında cezasını cekebilir.


Federasyonun nasıl ceza vereceği de merak konusu ve şimdiden kestirmek cok zor. Ama ben ihrac bekliyorum. Cunku hem sahte belgeleme hem de federasyonu kandırma var.

Yanlız fener macında ki olaylar da arada kaynadı. O maçta da ciddi cezalar gelecektir.

enzo scifo dedi ki...

Neresinden bakılırsa bakılsın gerçekten çok enteresan bir olay. İlk okuduğumda olayı bile anlamakta güçlük çektim. Çünkü mantık 'yok canım bu kadarını da yapmazlar deyip' hata veriyor. 5 maç ceza alan Cemal Nalgar'ın, cezasını hazırlık maçlarında çektiğini mi yoksa cezasını çektiği bu 5 maçtan 2'sinde oynadığını mı ya da oynadığı bu maçlarda takım arkadaşı Tufan Ersöz'ün formasıyla mı oynadığını mantık süzgeçinden geçirip anlayabilmek gerçekten çok zor. Bu nedenle benim esas merak ettiğim bu olaya ilk olarak karar veren kişinin ve onu destekleyenlerin niye böyle bir şey yaptıklarıdır. Gerçekten mantığımın bu olaya karar veren ve onu destekleyen kişilerin detaylı bir açıklamasına ihtiyacı var...

Arkhe dedi ki...

@asist time

Olayın hazırlık maçında olması bir şeyi değiştirmiyor. Saçma talimata göre resmi maçta ceza alsa da hazırlık maçında çekebiliyor.

yilmaz dedi ki...

bu çok vahim bir durumdur. bence gs'lıların bunu hiçbir şekilde savunmaması lazım. zaten bence bu konuda gs camiasını da külliyen yargılamamak lazım. basiretsiz, beceriksiz yöneticiler heryerde olabilir. bu olay yönetime mal edilmeli ama kesinlikle camiaya yüklenilmemeli. empati kurmak lazım bu bizim de başımıza gelebilirdi. 104 yıllık bir kulüp var ortada. her ne kadar bizim çok canımızı acıtan bazı olayları olmuşta olsa (ankaragücü 8-0) düşene vurmamak lazım.

Pamukk dedi ki...

bizim içimizdeki virüs demirören,
bunlarda lise

evet bende başka türlüsünü mantığım almadığından bu skandalı liselilerin planladığını düşünüyorum.

Yorum Gönder

Ara