.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Kasım 2009 Perşembe

Manchester Maçı Ciddiye Almadı Ya!

Bu da yeni çıktı. Eh o zaman şu mavi formalıyı da açıklayın bir zahmet:

23 Yorum:

cesc dedi ki...

foster Çarşı'ya olan hayranlığından onları daha yakından duyabilmek için oralarda olabilir. o kale arkasında mıydı sahi bizimkiler: )

esgo dedi ki...

Hani şu maçlarda kim kaç km koştu muhabbeti var ya, işte muhtemelen Foster da kendi istatistiklerini arttırmanın hesaplarını yapıyor. Yoksa deli mi lan bu Rüştü'nün gol yemeyeceğini bile bile o kadar yol yapsın. Hem de tek başına auhauhasuh

occasion dedi ki...

koca man u takımı kaleci dahil yığılmış cezasahasına ki bir gol atabilsin. türkiye gibi avrupada ismi okunmayan bir ülkenin şampiyonuna yenilerek 23 maçlık serilerine zeval gelmesin.


ama kaleye foster girer top girmez..

zengin dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

işte budur abi! sizden beklediğim post bu! işte böyle sevinilir! sana laf atanlara cevap verilecekse de böyle verilir. helal olsun.

One Shot dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
One Shot dedi ki...

obertan kimdir bilmeyenlere ben foster kimdir bilmeyenlere ne desem az. ama adet üzere "el siki ile gerdeğe girene güvey değil gelin derler" diyor tüm manu ve m"antu" taraftarlarına son gunlerın en populer parcası "koyduk mu" ile güzel vakitler diliyorum.

eymaltepe dedi ki...

gecenin en güzel anlarından biri :)

Unknown dedi ki...

gurur duydum. emeği geçen herkesi tebrik ederim. beşiktaş taraftarlarını ve bu galibiyeti ciddiye alan herkesi kutlarım..

74.242 seyirci (kaynak: guardian.co.uk). manchester united taraftarları maçı ciddiye almış. sahada 95+ dk., kaleci dahil gol arayan manchester unitedlı futbolcular maçı ciddiye almış. şuraya bir de ferguson'un o son dakikalardaki halinin capture'ını koyun da, kim neyi ne kadar ciddiye almış görsünler...

Adem dedi ki...

İnsan hangi millete tabii olmalı ki böyle bir şey söylesin? Gerçekten yazık, ki şöyle bir post atmak zorunda bırakılmış birileri. Tebrikler Beşiktaş... İki kere tebrikler. Sayende bu akşam bi kartdor keyfi yaptım ki aman aman :)

Adem

alper dedi ki...

içerde feneri yen.dışarda manuyu yen.yine gol yeme.yine kazan.yeter ulan yıldırım demiröeren yeter be amına koyum.::))))

yilmaz dedi ki...

tamam anladık manchester yedeklerle çıktı sahaya da maçı sallamadı demek ne demek yaa. Manyakmısınız siz adamlar wolfsburgu güç bela yendiler CSKA'a az daha yeniliyolardı son anda beraberliği kurtardılar. Old Trafford'da bu kadar rezillik yeter diye bile maça asılmış olmaları gerekmez mi? 75.000 kişiyi Beiktaş'ın galibiyetini izletmeye mi getirdiler oraya? Hasta mısınız siz? Yedek takımla yenebileceklerini düşündüler yenemediler bu kadar basit. Sallamamak ne demek yaa?

Pamukk dedi ki...

foster gezmeye gelmiş.

Pamukk dedi ki...

sanki eleme maçı 1 gol atmazlarsa elenceklerdi

tearkan dedi ki...

ulan kendileri nasıl yenmişti acaba çok merak ediyorum.. o maçı sallamamak adına sahaya sürdüğü oyuncuları manu salsa havada kaparsınız da neyse.. üç beş çapulcuyla muhattap olup da sinirimi bozmak yerine cumartesiden çarşambaya beni sevinçlerden sevinçlere sürükleyen beşiktaşımı düşünmeyi tercih ediyorum:))

ozhi dedi ki...

bahaneeee bahaneee feneri göt etmesi sahane

aamet jr. dedi ki...

İngiltere maceralarımız şöyle;

Leeds'den 6 yedik.
Chelsea'ye çaktık.
Liverpool'dan 8 yedik.
Manchester'a çaktık.

Bu işler sırayla gidiyorsa Allah bizi bir sonraki kurada Arsenal'dan korusun.

Tabi şampiyolar ligine 5 kez katılıp 4'ünde ingiliz çekmek de ayrı bi meziyet.

güven bilge dedi ki...

şampiyonlar ligi şampiyonu beşiktaş!!!!!! buyrun izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=DGqpioFyj9A

ian dedi ki...

ya şimdi, yenilelim veya yenelim, başka takım taraftarlarının ne dediği benim umrumda olmaz.. ama şöyle bir insan türü oluştu son zamanlarda. diyor ki zât: "yaea manu'yu yenmişsiniz halâ diğer takımlarla uğraşıyosunuz" falan filan.. şimdi merak ediyorum.. bunu diyen güruh, kendi takımının el bilmemnesiyle gerdeğe girmeye meraklı taraftarına bir çift laf ediyor mu acaba "sanane abi onlardan" diye..

benim kişisel fikrim; beşiktaş taraftarının büyük bir kısmı dün akşamki zaferden sonra, diğer takım taraftarlarını düşünmemiştir bile.. beşiktaş taraftarlığının özünü anlayan adam yapmaz zaten böyle bişey.. AMAAA, diğer takım taraftarları arasında seviyesini düşüren bir güruh olacaksa şayet, tepki olarak bizden de ortaya bir şeyler koyan taraftar olacaktır.. hiç öyle çıkıp "manu'yu yendin halâ diğer takımlara laf atıyorsun" edebiyatı yapılmasın.. etki tepki meselesidir.. el bilmemnesiyle gerdeğe girenlere oluşan haklı tepki meselesidir.. herkes kendi bahçesini temizlesin, kendi yetiştirdiği meyve ile övünsün arkadaş.

Unknown dedi ki...

macta bolca fenerli cimbomlunun yanisira,trabzonsporlu,goztepeli ve dahi adanademirspor formali arkadaslar vardi,birbirimizi kirmayalim,ortam guzeldi,united demekten baska birsey bilmeyen taraf got oldu :)

Unknown dedi ki...

MANCHESTER UN1TED :)

sy dedi ki...

@aamet jr.

Bir de UEFA'ya katilip 5. torbadan yine bir Ingiliz (Tottenham) cekmek var tabii.

jeankier dedi ki...

ingiltere' de maçı Yuki the Zorba ile birlikte izleyen yazarımızın post' udur :)
http://seviyoruzbuoyunu.blogspot.com/2009/11/champion-was-on-pitch-at-old-trafford.html

Yorum Gönder

Ara