.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

22 Kasım 2009 Pazar

Çocuklar inanın...

14. Hafta Sivasspor-Beşiktaş Bursaspor-Galatasaray Fenerbahçe-Kasımpaşa 15. Hafta Beşiktaş-Diyarbakırspor Eskişehirspor-Fenerbahçe Galatasaray-İstanbul BŞB 16. Hafta Manisaspor-Beşiktaş Fenerbahçe-Ankaragücü Antalyaspor-Galatasaray 17. Hafta Beşiktaş-Bursaspor Galatasaray-Gençlerbirliği Trabzonspor-Fenerbahçe

18 Yorum:

dun aksamkı macın zafer sarhoslugu ıle 12 puan alırız demek ıstemıyorum.

iki deplasman macıda su an gıdılebılecek en rahat ıkı deplasman, diyarbakır'ı zaten gecerız de ama bursa macı her sonuca acık gozukuyor.

12 puan bızı lıder yapabılır.

ama bu takım besıktas.

cha dedi ki...

fenerbahçe'de bu maçların 3'ünde colin kazım(küfürden en az 3 maç ceza alması gerek) ve emre(3 hafta sahalardan uzak kalacak denildi)forma giyemeyecek. takımda alex ve emre'nin üzerine kurulduğu için ve de derbinin moral bozukluğuyla fenerbahçe'nin olası puan kayıplarının galatasaray ve beşiktaş'a göre daha fazla olacağını düşünüyorum. eskişehir, ve tabzon deplasmanları var, kendi sahalarındaki maçlar seyircisiz.

derbiyle birlikte beşiktaş'ta gol atamama özgüvensizliği gitti. bir anadolu takmından 1'den fazla gol yiyeceğini hiç düşünmüyorum ki zaten bu sezon hiç yemedik. bu yüzden fenerbahçe'ye göre daha avantajlı olduğumuzu düşünüyorum.

galatasaray'a gelirsek hepsini 4'leyip de gönderebilirler, haddinden fazla puan da kaybedebilirler.

sonuç olarak ilk yarının sonunda zirvede beşiktaş'ın ya da galatasaray'ın olacağını düşünüyorum.

Gökhan dedi ki...

d.bakır maçı haricindeki 3 maçın birinde beraberlik alırız herale bir tane diğer maçları da kazanıp 10 puan daha alarak devreyi bitiririz bence.
gs de 1-2 puan farkla fb yi geçer devre sonuna kadar.

fidddas dedi ki...

Aralık ayı sonunda ligde ilk iki içerisinde olacağımız kesin gibi, liderlik çok önemli değil bu kadar kötü başlanan bir sezonda... Kadro istikrarı sağlandığında ve uyugun bir rotasyon, Nihat- batu-holosko-tabata, ikinci yarıya çok iddialı girmemiz normal sonuc olur... Avrupa'da bir muciE olursa ve yd den de kurtulursak 2010 Beşiktaş için mükemmel baslar diyorum...

quanch dedi ki...

jokond hoca ile görüşlerin değişmiştir umarım:))
fener galibiyetionun eseridir:)
ayrıca allah yolumuzu açık etsin

yilmaz dedi ki...

ben bursaspor'un galatasaraya ve beşiktaşa çok fazla problem çıkaracağını sanmıyorum. Bence bizim en kritik maçımız manisa deplasmanı. ben bu 4 maçta 10 puan alırız diye tahmin ediyorum. gs'de 10-12 alır. gs'nin gençler maçı ilginç olabilir. fb trabzonda kaybedebilir. 8-9 puan da onlar alır diyelim.
17. Hafta tahminim
1. gs 41(43)
2. fb 40(38)
4. bjk 37(39)
(Bu yorum gs-manisa maçı başlamadan, gs'nin kazanacağı düşünülerek yapıldı :))

Deniz dedi ki...

sivas deplasmanından 3,
içerdeki diyarbakır maçından 3,
manisa deplasmanından 3 alırız.

bursaspor maçı üç ihtimalli.

bu 4 maçtan alınacak 10 ve üzeri puan ile uefa'ya kalışımız çok iyi olur.

QuaresmA dedi ki...

bu maçlar sorun değil de, şampiyonlar ligi'nden demoralize olmadan, efendi gibi elensek iyi olur. kalan 2 maçta yaşanacak bi yıkım bu maçların skorlarını da fazlasıyla etkiler.

Sertug Ozgur dedi ki...

Galatasaray'ın Manisa maçındaki berbat futbolu ve 2 puan kaybından sonra şöyle zevkli ve objektife yakın bir tahmin yapalım.

Sivası normal şartlarda yeneceğimizi düşünüyorum ama Manchester deplasmanından sonra nasıl bir oyun oynarız,eskişehir deplasmanı gibi şans galibiyeti mi olur bilmiyorum. Bana kalırsa da en ciddi maç manisa deplasmanı gözüküyor. 4 maçtan 10 puan çıkarıcağımızı düşünüyorum. 12 puan yapmak çok zor değil şu fikstüre göre.

Fenere gelirsek 8-10 puan toplayabilir gibi görüyorum her ne kadar bu aralar eleştirilecek olsa da. Trabzonun çelme takması önemli.

Galatasaray'ın 8 puan çıkaracağını düşünüyorum.

Kısaca devre sonunda puan tahminim şöyle.

Fb 41(39)
Gs 37(37)
Bjk 37(39)

Parantez içi iyimser tablo. Zaten haftalar önce hedefimizin liderle 5 farkı geçmeyecek şekilde planlanmasını belirtmiştik. Devre sonuna kadar aradaki farkı açmayalım yeter.

serkan dedi ki...

@ quaresma

aklımı okumuşsun, aynı şeyi düşünüyorum..ne kadar apayrı mecralar olsada, akdeniz insanıyız işte, olası sakat sonuçlar sonunda duygusala bağlayıp sezonu da piç edebiliriz maalesef..

Jokond dedi ki...

@quanch

hocaya bu blogda belki de en fazla destek verenlerden birisiyim. sezon başından beri takım ne durumda olursa olsun denizli ile devam edilmesi gerektiğini belirten yazılar yazdım. hala da aynı düşünüyorum. fakat hocanın sezon başından beri inanılmaz hataları var. bunları görmezden gelmemek lazım...

tearkan dedi ki...

kalan maçların hepsini kazanırız diyemiyorum; ama güzel, umut verici bi fikstür olduğu kesin.. medyanın pohpohladığı gs balonu söndü.. öyle üçüncü sınıf savunma yapmayan takımlara 5 atmayla avrupa şampiyonu olunmayacağını gaza gelmeyen herkes biliyodu ztn.. fenerin de g.te bala aldığı maçlar bi yerde patlicak diyodum -öyle 8de 8 yok 9da 9 fln höyt haddini bil derler adama:)- ki daha iyisi bile oldu.. bkz 13. hafta.. eh bzmkiler de bi yerde öğrenecekti kazanmayı.; ama bütün bunlar tabata.ya 8m euro verdiğimiz, şampiyon kadroyu ileriye deil de geriye götürdüğümüz gerçeğini deiştirir mi, bu zmna kdr yaşananları unutturur mu?? hiç sanmıyorum..

yuki the zorba dedi ki...

Fenerbahçe 38
Galatasaray 38
Beşiktaş 37

İlk yarı böyle biter diyorum, nacizane...

tearkan dedi ki...

@ yuki the zorba

ben de ilk yarı böyle biterse yenilsen de yensen de programında yapılacak ilk yarı değerlendirmesi boyunca stüdyonun önünde senin için tezahürat yapıcam diyorum:))

syerat rdgms dedi ki...

fotoğraftaki
serdar kurtuluş ve zapo'yu farkettim de duygulandım...

tamam ferrari zapoyu döver ama ne bilim?!

serdar da iyi çocuktu şimdi. başka serdarları da biliyoz hala takımda olan.

kırlangıç dedi ki...

şampiyon olacağız beşiktaşım bu sene
koyduk işte twitter fenere

Pamukk dedi ki...

16. 17.hafta bayaa zormuş maçımız.

Ali Gül dedi ki...

imkansızlıklar düşenmekle imkansızlıklar kazanarak gelir

Yorum Gönder

Ara