.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Kasım 2009 Perşembe

Bundan Sonra Ne Olacak?

İstek gelmiş, kısaca açıklayalım:
Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkma şansımız yok, sadece 3.lük şansımız var; o da tamamen bizim elimizde değil zaten.
Wolfsburg - Manchester Utd maçını Manchester Utd'ın kazanmaması, bizim de CSKA Moskova'yı yenmemiz gerekiyor. Ama öyle bir durumda puan eşitliği olacağı ve o yüzden averaja bakılacağı için, bizim galibiyetimizin de, tıpkı elemeli turlarda olduğu gibi, 2-1'in rövanşı tadında olması gerekecek. (ekleme: Burası tam açık olmamış, yani eğer 3-2 kazanırsak turu geçememiş oluruz, deplasman golü kuralı var gene. Hem o kural olmasa dahi, genel averajımız daha kötü zaten.) Ama gruptaki genel averajımız kötü olduğundan, 2-1 de bize yetmeyecek.
Ekrem'in son dakikada attığı o gol belki de çok şeyi değiştirecek.

14 Yorum:

SirEvo dedi ki...

2-1 dışında her türlü galibiyet oluyor, tabii Mançester kazanmazsa.

Manchester'ın orda kazanma olasılığı çok fazla bence ve biz ne zaman böyle ince hesaplara kalkışsak sonuc alehimize oluyor

esgo dedi ki...

Ömer Çelakıl'ı gölgede bırakacak rakam oyunlarını boşuna açıklamadık Shelbyl! Bu takım Avrupa'da yoluna devam edecek.

Cska, bizden 1 puan alsa Wolfsburg ilk 2'nin dışında kalıyor, o yüzden Wolfs ne yapar eder garantilemiş Man U'dan en az 1 puanı kapar işini şansa bırakmaz. Eh biz de bi zahmet buraya kadar getirmişken Cska'ya takılmayalım.

Tv'de de söylediler 2-1 dışındaki her galibiyet bize yetiyor diye ama yanıldıklarını düşünüyorum. 1-0 dışındaki tek farklı galibiyetlerde deplasmanda atılan fazla golün avantajı ile Cska bizi altına alacaktır. O yüzden 1-0 dışındaki galibiyetlerimiz 2 farklı olmalı.

delgado dedi ki...

üçlü averaj

ynwa dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
esgo dedi ki...

ynwa,

yanılgı yok.

3 takım 7 olursa, Man U'dan alınan puanların dışında bir tablo oluşturulacak. Cska-Wolfs-Bjk arasında oynanan maçlardan puan hesabı yapılacak.

Hal böyleyken biz bu 2liden toplamda 4 , onlar ise 6 puan almış oluyor. Dolayısıyla 7 puanla son sırada oluyoruz isterse Cska'ya 9 tane atalım yine sonuncuyuz.

Ertuğrul dönemi 3lü averaj ile Uefa'ya gitmiş, Sivas devre dışı kalmıştı.

theotheo dedi ki...

yıllar sonra lucescu zamanındaki takımla eşit seviyelere gelebildiğimiz bir maç oldu. herkese tebrikler.

bu takım ilk devreyi lider kapar. herkese de kapak olur.

böyle bir kadro kimsede yok. demirören helal sana.

ynwa dedi ki...

evet eser yanılmışım.

esasında cska'yı 2 farklı yenince cska, hem bize karşı hem de wolfsburg'a karşı head-to-head'de geçiliyor. bu durumda mantık olarak cska'nın en altta kalması lazım ama 3lü mini-lig uygulaması burda da varmış.

ozhi dedi ki...

Helal olsun sana rüstü

mufittezel dedi ki...

theo bu saatte gene güldürdün beni, özlemişim yorumlarını :)
Fener maçı İbrahim'in, bu maç da Rüştü'nün kariyerlerini zirvede noktalamaları için süper fırsat, bence kaçırmasınlar :)

QuaresmA dedi ki...

hadi bakalım, şansımızı korumayı başardık yine son maça kadar. bu kez olacak mı ?

mustafa denizli'nin iç saha performansını beğenmiyorum. daha doğrusu kontra atak takımı olduğumuz için iç sahada zaten müthiş bi verim almamız, rakipleri boğmamız zor. top hala rakipte olacak, yine rakibin çook tehlikeli geldiği anlar olacak. biz ise habire dikine oynayıp tek toplarla falan defansın arkasına sarkarak birşeyler yaratmaya çalışacağız. açıkçası çok umutlu değilim ama takım rayına oturuyor, ne olacağı belli olmaz.

öte yandan ortamın kafa sken demirören karşıtı gibi görünmek istemem ama bu aralar aldığımız her başarılı sonuç demirören'in elini çok güçlendiriyor. dibine kadar sevinemiyorum bile anasını satayım.

Pamukk dedi ki...

cskayı yenersek 3lü averaja kalır ve babayı alırıs.
ruslara da almanlara da ...........

erol1903 dedi ki...

almanlar yenilince biz de yenilmiş sayılacağız o zaman? yine 2004teki gibi sağ alt köşede son dakika golü yemesinler de..

ian dedi ki...

"rakiplerimizi tanıyalım" dan sonra bir başka klasiktir bu da.. "bundan sonra ne olacak".. bence, wolfsburg manu berabere biter, biz de cska'yı yenelim bi zahmet inönü'de.. lucescu chelsea galibiyetinden sonra "bu beşiktaş'ın avrupa serüvenini değiştirecek bir galibiyettir" demişti.. o sıralar değiştiremedik bazı şeyleri ama dünkü zaferden sonra umarım daha güzel şeyler yazabiliriz bundan sonra avrupa defterimize..

Yorum Gönder

Ara