.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Kasım 2009 Perşembe

Bugün Olanlar

Bugünkü başka bir şeydi. İbrahim Toraman'ın burnunun kırıldığı andı. Sedyeyle dışarı alındı, Erhan kenara geldi, oyuna girmek için. Sonra 3 dakika boyunca oyun durmadı. 1-0'lık üstünlüğü koruyan Beşiktaş 10 kişi oynarken, oyuna 11'inci oyuncusu girsin diye topu taca atmayı düşünmedi bile. İşte beni duygulandıran ne gol, ne Rüştü, ne bitiş düdüğüdür. Beni duygulandıran budur. Helal olsun Beşiktaş, kazandığın için değil, futbol oynadığın için helal olsun. Bir haftadır Emre sakatlanmıştı, sekerek oynarken gol yedik diye ağlaşan ezeli rakibimiz taraftarlarına da kapak olsun.

15 Yorum:

Fatih dedi ki...

Bu mudur? Budur!

Bellamy. dedi ki...

hepsine helal olsun kartalların! 1 haftadır rahat uyuyorum, kafayı yastığa koyduğumda gülümsüyorum, bu nasıl sevgi anlamıyorum!

mitya dedi ki...

Tam o sıra bir şekilde gol yeseydi Beşiktaş, ne diye topu dışarı atmadınız denirdi ama.

tanju dedi ki...

sakatlık demişken, bu burun kırıklığı ne kadar uzak tutar formadan arkadaşlar, var mıdır bilen?

PascalNouma21 dedi ki...

harbiden sana katılıyorumm bu yüzden beşiktaşlıyız biz iştee....

Pamukk dedi ki...

cska ya mı söveyim wolfsburga mı?

vts dedi ki...

''Emre sakatlandı, değiştirilmesini istedi. Hazırda futbolcumuz olmadığı için Vederson’dan hazırlanmasını istedik. Sonra da bazı şeyleri hakeme söylemek gerekiyordu. Bu sırada da gol geldi. Aslında Emre’nin orada yere yatması gerekiyordu. Yere yatsa değişikliği yapsak daha doğru olurdu.''
Christoph Daum, 21.10.2009 Bjk-Fb maçı sonrası

Arkhe dedi ki...

Bırakın Fenerbahçe'yi yaw.. Old Trafford'da Manchester United'ı yenmişsiniz, ne Fenerbahçesi hala..

Pamukk dedi ki...

ve de ısınmadan girdi Erhan oyuna.

baho dedi ki...

işiniz gücünüz fenerbahçe olmuş yahu

ben 3-0dan sonra bile bu bloga gelip ne yazmışlar acaba diye merak eden bir fenerbahçeli olarak

şu satırları görünce pişman oldum dün beşiktaşı desteklediğime,

he illa ağlaşmak üzerine konuşucaksak,higuen'in sayılmayan golüneden sonra yaptıklarınızı hatırlatırlar adama

o değil, fink atsaydı 8-0'ın intikamını alabilirdik aşskdladsşsadldk

aamet jr. dedi ki...

Yurtta Fener, Cihanda Manchester

ian dedi ki...

ya şimdi, yenilelim veya yenelim, başka takım taraftarlarının ne dediği benim umrumda olmaz.. ama şöyle bir insan türü oluştu son zamanlarda. diyor ki zât: "yaea manu'yu yenmişsiniz halâ diğer takımlarla uğraşıyosunuz" falan filan.. şimdi merak ediyorum.. bunu diyen güruh, kendi takımının el bilmemnesiyle gerdeğe girmeye meraklı taraftarına bir çift laf ediyor mu acaba "sanane abi onlardan" diye..

benim kişisel fikrim; beşiktaş taraftarının büyük bir kısmı dün akşamki zaferden sonra, diğer takım taraftarlarını düşünmemiştir bile.. beşiktaş taraftarlığının özünü anlayan adam yapmaz zaten böyle bişey.. AMAAA, diğer takım taraftarları arasında seviyesini düşüren bir güruh olacaksa şayet, tepki olarak bizden de ortaya bir şeyler koyan taraftar olacaktır.. hiç öyle çıkıp "manu'yu yendin halâ diğer takımlara laf atıyorsun" edebiyatı yapılmasın.. etki tepki meselesidir.. el bilmemnesiyle gerdeğe girenlere oluşan haklı tepki meselesidir.. herkes kendi bahçesini temizlesin, kendi yetiştirdiği meyve ile övünsün arkadaş.

Arkhe dedi ki...

Ben iplemiyorum, size de tavsiye ederim.

peralta dedi ki...

old trafford'da kazanmışsın, evra kendini yere atmış, kenarda sir çıldırmış. maç bitiyor sen hala galatasaray'dasın, fener'desin, emre'desin, yedektesin..

o iki post aşağıdaki kapağın altındaki içecekten biraz için de, rahatlayın, kasmayın.

ayrıca, inter'in yedeklerini yenen takım o sene çeyrek final oynadı. grup sonunculuğundan kurtulmak için wofsburg'a bel bağlıyorsun hala, tebrik ettirmiyorsun kendini. asıl sana helal olsun...

Yorum Gönder

Ara