.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

22 Kasım 2009 Pazar

Bitti mi peki kara günler?

Eski gözağrımız fener'e özlediği ilgi ve alakayı gösterdik. Bu sezon belki de ilk defa pasların bilinçli atıldığı, koşuların bilinçli yapıldığı ve her oyuncunun kişisel yeteneklerine uygun yerde oynadığı bir maç da izledik. Tribünler de (tv'den duyduğum/gördüğüm kadarıyla) hem doluydu hem de hiç kopmadı maçtan. Maç boyunca Yıldırım'ın o gül cemalini! de görmedik şansımıza. Bu sezonun en büyük kırılma noktasıdır bu maç, hatta belki de bizim sezonumuz aslında bugün başladı.
Bu gece keyifler lokum, fener'i yenmenin keyfi de hiç bir şeye değişilmez, herkes sevinirken mal gibi pesimiste bağlamak da istemiyorum ama; bitti mi sizce şu kabız dönemler?
Ya da şöyle sorayım. Bu performans derbi maçı gazı + şu vaad edilen deli primin olayı mıdır yoksa gerçekten ilerledi mi bu takım? Haftaya gene saçma sapan bir takım çıkmadığı sürece (bir daha bobo'yu sol kanada gönderirsen denizli, dişlerin dökülsün inşallah) bundan sonra "yürür mü" bu takım? bu kadro "şampiyonluğa koşar" mı sezon başından beri bizi hasta eden koltuk değneklerini bir kenara atıp?
İnanmaya başlayanlarla, hala "bu takımla bu iş olmaz" modunda olanları bir görelim. Sonra bu postu saklayalım, sezon sonunda tekrar bakarız.

15 Yorum:

yuki the zorba dedi ki...

Kadroda Türkiye için problem yok. Problem anlayış ve yönetim... Tabii bir de Denizli...

Kör topal günlerden sonra maç öncesi konuştuğumuz Noat Samisa'nın yorumuyla "Az tavşanlı" maç böyle oluyor işte... Futbol oynarsan kazanabilirsin... İzmir'de de tavşansız kadronun neler yaptığını gördük...

Avrupa için Jessie'nin hep dediği gibi, bize forvette de bir Sivok, bir Ferrari, bir Ernst lazım... Onu bulursak bu iş Avrupa'da da olur...

Bu işin futbol tarafı! Karanlık günler ise şimdilik devam ediyor...

Pamukk dedi ki...

kara günler bitmez

Pamukk dedi ki...

taraftar aklını başına alsın. şeref yalçın
:)

sy dedi ki...

Bunu cevaplamak icin "Kara gun ligde alt siralarda oldugun gun mudur?" sorusunu cevaplamak lazim. Yine sampiyon da olsak benim icin kara gun Demiroren'in gittigi, adamakilli bir yonetimin geldigi gun bitecektir.

Ama bugun, bu hafta sevinelim. Guzel top oynadik, Fener'i yendik. Daha da guzeli 3-0'ken "Yeter Demiroren" diye bagirdik. Kara gunleri bitirecek isik budur.

cesc dedi ki...

Mabedin tam orta yerinde, şeref tribününde, gitmesi gereken birisi var.

Tamam benim de miğdem bulanıyo bu adamı konuşmaktan, tamam feneri yendik lan bugün, tamam.

Şampiyon...? Bilmem.

kimse bu takımla türkiyede iş olmaz diyemez. ama önemli nokta şu ki bu takım şampiyon olsa bile "o", o koltuktan kalkmalı. ya da koltuğuyla beraber gitsin de yeni gelen o pis koltuğa oturmasın.
işbu yorum geçen sene stadtaki şampiyonluk kutlamasında da "başkan" denilen o adamı protesto eden birisi tarafından yazılmıştır. kupa falan umrumda değildir.

marco dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
marco dedi ki...

bitmedi ama.. özlemişiz be müdür!

55.dakikada nası kodu michael fink!
uysa da uymasa da:)

Alper dedi ki...

Yalnız, ben bile (bir Galatasaraylı olarak) 7 maçlık namağluplük sürecinizi takdir ederken sizin hala "Yeter Demirören Yeter"de kalmış olmanız, işin aslı garibime gidiyor...

marpione dedi ki...

@brokoli

paşam siz de darth sidius özhan amca gitsin diye az kıvranmadınız zamanında. üstelik özhan canaydın bizimki gibi her girdiği ortamda sizi rezil eden bir adam da değildi. hatta tam tersine acaip karizma bir adamdı ve karşısındakilere resmen mind trick yapıp herkesi muma çeviriyordu.

beşiktaş taraftarı demirören'in ipini çoktan çekti. adam yüzsüz olduğu için sırtını kongreye dayayıp tutunmaya çalışıyor. bir maç kazandık diye bunların hepsini unutacak, kendi taraftarının üzerine çapulcu çeteleri salan ve onlara cephe alan başkana "canım cicim" çekecek de değiliz elbet.

bizim şansımıza bir çürük yumurta düştü. şu takımların 100 yıllık tarihlerinde başlarına gelen olaylar her birbirine benzeşmiştir. yarın öbür gün size de olursa siz de anlarsınız "ezeli rakibi 3-0 yendikten sonra bile" yeter x yeter demenin ne olduğunu :)

Adsız dedi ki...

bobo forvette oynadığı sürece kara günler geri gelemez ama tabi kara gün bu sezon zaten iç saha içinde olmadı onuda unutmamak gerekir.

biz zaten hala karagünün içindeyiz taraftarın tepkisi hala sürüyor 3 değil 5 10 tane bile atsak ben beşiktaşlı olarak yıldırım demiröreni başkan olarak görmek istemiyorum. tabi bu benim egolarımdan değil. yönetim anlayışından, transfer politikalarından.

yani karagün saha içinde değildi ve saha içindeki performansla da gidemez.

cesc dedi ki...

@ brokoli

Sadece başarı değil, şeref, onur, saygınlık da ,istediğimizdendir belki. Hatta başarı olmasa da olur bunları istediğimizdendir... Ne dersin?

aamet jr. dedi ki...

Demirören'i hala ilk haftalardaki kötü futbol performansından dolayı istemediğimizi düşünüyorlar ya ben ona yanıyorum.

Pamukk dedi ki...

aslında demiröreni kötü futbol performansından dolayı istemediğimizi düşünmüyorlar, öyle söylemek istiyorlar. söyletiliyolar ya da.

d.ören gitmediği sürece çok da önemli değil aslında yeter ki gitsin gerisini sonra düşünürüz

takımı bilemiyorum 50bintl prime mi oynadılar, twitter kazıma mı oynadılar, kim olduklarının farkına mı vardılar bilemiyorum emin değilim bekleyip görmek lazım.

Yorum Gönder

Ara