.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

3 Kasım 2009 Salı

Bir Tek Dileğim Var

Geliyoruz dedim, tüm aşkımla stada yürüdüm. Beşiktaş'a gitmezden önce "Ne olur Mutlu Ol Yeter'i söylerken bir tek dileğim var kısmına geldiğinde artist biçimde tize çıkmaya çalışıp bok gibi kalan eleman gibi bırakma bizi." demiştim Beşiktaşımıza. Ama dünyanın en siktiriboktan yönetimi, Sermet Erkin'den bile daha başarısız tavşan çıkaran Denizli'si ve CL'de oynamak için üstüne para vermesi gereken futbolcularıyla beni SİK gibi bıraktın BEŞİKTAŞ. Bu şarkı da benden sana gelsin ulan. Her şeye rağmen seviyorum. Ama söylemekten de çekinmiyorum. YETER ULAN DEMİRÖREN YETER!!! (BU ARADA SANIRIM SİTEYİ BOZDUM LAN)

30 Yorum:

Site calisiyor :)

Ulan sinirim cok pis bozuldu ota boka guluyorum lan. Delirdik galiba bu sefer..

ben delirdim yæ

ama eleman iyi göt oluyor. aynı bizim gibi.

söyleriz herhalde lan diye başlıyoruz sonra göt gibi dileğim var kısmında çakılıyoruz
helal olsun bize bu gazı verenlere

asist time dedi ki...

harbi ya bari devamı da gelsin

tello @ o eski halinden eser yok simdi ....

denizli, demirören, tello bu üçü gitmezse benim içim rahat etmeyecek. bu üçü kesin gitsin bunların yanında bobo nobre giderse de hiç üzülmem. hatta sadece kalmalarına sevineceklerimi saysam daha kolay olur heralde, ferrari sivok toraman ernst fink ismail ve azıcık tabata.

theotheo dedi ki...

soru:

uğur inceman adlı ................. kimdir?

bw1903 dedi ki...

bir tek dileğim var mutlu ol yeter ama önce sg yıldırım d

tehjöahskjad
lan yoktun kaç haftadır. anladım ki sen beşiktaş mağlupken ortaya çıkan orospu çocuğu rakip takım taraftarlarından daha betermişsin ya.

beşiktaş yenerken ses yok, yenhilince ortaya çıkıyorsun.
Çok enterhasan bir adamsın

theotheo dedi ki...

@tribal

kötü günlerde yanındayız takımın. iyi günde herkes yanında. zuhaaeah.

Ze1903 dedi ki...

Benimde tek dileğim var allah aşkına siksok futbolcuları ilah konumuna getirip şampiyonlar liginde ne yapcaklar diye beklerken göt olmayalım.Hala bobo pas alamadı falan diyen varsa,tello eskiden neydi be diyen varsa,hakan büyük kaleci olacak diyen varsa allaha havale ediyorum.Yerli messi,yerli pirlo yok efenim yerli pele yeter ulan yeter kapasitesi bu işte bu takımın 3 pası üst üste yaparken götünden ter geliyor adamalrın çıkıyor.

Yarın işe kim gidicek a.k..sıçtınız yine ağzıma

Söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil

ajdgasdasd özlemişiz olm seni.

valla dedim ben theo başkan ortada yoksa acaba vardır diye.

hatta şu biletlerden birini sana ayarlamak için lobi yaptım başkana yakın ol diye ama sen yoktun.
iletişim bilgilerini bırak bi bilet çıkarsa yemin ediyorum sana ayarlayacam ben.
adamımsın

theotheo dedi ki...

valla beyler sezon başında yorumlara bakın. mustafa denizli gitmelidir yazdım. çeşmede göt büyütmekle bu işler olmuyo yazdım.

şampiyon olduktan sonra hatta.

ama o adamı çeşme'den getiren adama bir kelime etmedin???

beyler ben staddaydım da "şerefsiz demirören" den sonra stadı terk etti mi "bu"?

Unknown dedi ki...

yeter demirören yeter
bu kadar saçma bir transfer politikasına yeter.bu takımı gerek açıklamalarınızla gerek saçma sapan hatalarınızla küçük düşürmenize yeter.saçma sapan adamlara verilen milyor dolarlara yeter.

yeter denizli yeter
4-3-3 taktiğine yeter.saçma sapan oyuncu dizilişlerine yeter.elindeki adamları mevkisinde oynatmamana yeter.sezon başında devam etmek istememiştin de bi insan bu kadar mı ruhsuz bu kadar mı neyse ya...

yeter i.üzülmez yeter
30 metre top sürüp geri pas vermene yeter.3 savunma oyuncusu içinde ki adama pas vermene yeter.yalandan yaptığın driplinglere yeter.7 senedir mi 8 senedirmi açamadığın ortalara yeter.hücüm oyuncularının yanında koşup yalandan yaptığın adam markajlarına yeter.ya belki de 5 senedir şu salağın ayağı kırılsın 4 yerinden kırılsın diye 400 defa dua ettim kırılmadı ya bi iyilik yap bırak futbolu artık lütfen.ortan yalan adam markajın yalan kendin yalansın ulan

yeter artık ya neden bu çileleri hep biz beşiktaş taraftarı çekiyo.yazık walla yazık.

theotheo dedi ki...

beyler şampiyon bi hocayı kovan adamın amınakoyardınız burası gerçek.

ben gitmeli dedim, hoca dinamik değil, manisadayken de dinamik değildi.

şu durumda gitmeside doğru olmaz.

o değil de ben bu videoya baktıkça halimizi görüyorum lan direkt.
moderatörlerden ricam bu video'nun açılış sayfamız olması

bence bunu her gün izleyelim, izletelim ki boyumuzdan büyük işlere gazla kalkarken en az 10 kere düşünelim.
bir tek dileğiim vaaaaar /bundan sonrası götten söylenecek/ mutlu ol yeteer

ya bırak theo ya. lucescu'yu kovdu bu adamlar ya, del bosque'yi kovdu.
denizli'yi kovsa kim ne derdi

kaldı ki kovmayacaktı, sadece sözleşmeyi yenilemeyecekti.

sen hep denizliye laf söyledin, başkana sesin çıkmadı

theotheo dedi ki...

beyler o kovmaların hepsinde taraftar desteği vardı yapmayın, objektif bakalım.

del bosque'nin maçın başından sonuna kadar götünü siken adamlar vardı. luceye demediklerini bırakmadılar.

theotheo dedi ki...

denizli transfer işleriyle ilgilenmedi, şampiyonluktan sonra ipleri eline almadı. olay bundan ibaret.

ki kötü olan bişi yok şu anda, bu amınısiktiimin grubunu çekmek şanssızlık.

hamsileri yenersek işler değişebilir.

geloraptor dedi ki...

Şu maçta Tello'ya küfredilip Tabata için neyse falan deniliyorsa yuh. Ferrari, Sivok'tan sonra şu maçtaki İsmail ile beraber bir şeyler yapan adamlardan biri Tello.

TA dedi ki...

mustafa denizli klasiği.luce mi denizlimi sorsalar medyaya hepsi denizli der. çünkü medya ilişkileri sağlam denizlinin.mustafa hoca büyük hoca falan değil.edirne sınırları içinde kalmış medyanın şişirdiği bir hoca.

TA dedi ki...

bu ülkede avrupada en çok puanı toplayan luce apar topar yollanıldı.kaldığı 4 yıl boyunca avrupada türkiyeye en çok puan kazandıran hoca.vede çalıştırdığı takımlara yüksek fiyatlı futbolcu transferi yapmadan.lucenin eline denizliye verilen tranfer bütçesi verilse bu takımı uçururdu.

hayyam dedi ki...

Ordu goreve Besiktas yonetimine el koymaya diyorum. Baskada bir sozum yok bugun. Cunku balik bastan kokar....Baska bir gucun bu adamlari gonderecek durumu yok ve bu adam kufurdende anlamiyor....

theotheo soruma cevap istiyorum. onlibero.com'daki cescder sen miydin? Uslubunla ilgili o kadar cok soruya cevap vermis olacaksin ki, seni bir daha hic kimse ciddiye almayacak, o derece bak..

şu maçta hala tello diyebiliyor olmak cinayettir. bu açık ve net.

tello girdikten sonra olumlu 1 tane hareket yaptı diyenler parak kaldırsın.

tabata yine bi halt beceremese de dalıyor çıkıyor, tello ayağını bir metreden geçen topa uzatmaktan imtina ediyor

tabata'ya fiyatı yüzünden yüklenmeyin. adam çıkana kadar her atakta adı vardı. telloysa artık ihanet etme sınırında top oynuyor. bi bok yaptığı yok sağdan alıp sola top atıyor, çektiği şutlar dağa taşa gidiyor. denizli'nin transfer politikası da yanlış taktiği de yanlış herşeyi yanlış. ama ben hala o bağırsak enfeksiyonundayım, böyle aptallık olur mu kim nasıl izin verdi

Parak kaldirsin guzel typo olmus, sevdim.

Bakiniz ben bir sey diyeyim.

Hepimiz onyargili, rasyonaliteden ozellikle boyle maclar sonrasinda kopabilen insanlariz. Taraftarligin dogasinda biraz da bu var. Genelde de bir nostaljiklik havasi hakim oluyor, normaldir. Ama bazi isimlere gecmis yuzunden haddinden fazla yukleniliyor.

Birisi Fink. Adam yaninda Ernst yerine Ugur Inceman ile oynadi. Hem defansif olarak ortasahayi ayakta tutmaya calisti, hem de hucum inisiyatifi aldi. Daha ne yapsin herif?

Ikincisi Tabata. Bu adam, bu aksam, bu yamuk dizilis ve pozisyonda kendisinden bekleneni vermeye calismistir. Dribling yapmis, sut cekmis, hucumda inisiyatif almaya calismistir.

Ucuncusu Serdar Ozkan. Kendisi Mustafa Denizli'nin atanmis gunah kecisi. Serdar bu 45 dakikada, Holosko ve Nihat'in orada butun sene yaptigi isten daha fazlasini yapti. Cizgiye indi, orta yapmaya calisti, bindirdi, gereksiz top kaybi ve egotistlik yapmadi.

Simdi de gelelim sonsuz kredi sahibi Tello'ya. Pasamiz oyuna girdikten sonra iki topuk pasi verdi. Sonra? Sonrasinda daga tasa yaptigi ortalar, cektigi sutlar, pas hatalari ve kontrol edemedigi toplar haricinde bir sey var mi?

Bobo ile Nobre bile bu aksam Tello'dan daha fazla katki vermistir, o kadar da iddialiyim.

helldoradotcom dedi ki...

Bu sezonun tek ve nihai amaci YD'den kurtulmaktir! Bu ugurda Diyarbakir'dan 5, manisa'dan 6 yemek gerekiyorsa afiyetle yenecektir. Baskan'a kufur olayini kinayanlari da kiniyorum! Arkadas senelerdir elestriliyorsun efendi gibi girme artik bir onceki secime! Arabana saldiriyorlar, esin bile butun stadin onunde seninle dalga geciyor, e artik birak bu baskanlik isini! Kusura bakmayin sevinmek icin sevmedik evet ama birileri tarafindan sikilmek icin de sevmedik bu takimi!

Yorum Gönder

Ara