.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Kasım 2009 Perşembe

Afiyet olsun

Mükemmel takım savunması, harika konsantrasyon, Tello'nun ayağı, Rüştü'nün eldivenleri. Maçın özeti budur. Yüz kere bin kere helal olsun... Ellerini ovuşturup üç günden beri hezimetimizi bekleyen gönül dostlarına, kebapçılar diyerek dalga geçtiğini sanan ingiliz yeni yetmelere, bu takımı hiçbir yerde ilk ikiye koymayanlara kapak olsun. Mücadele, azim, istek, heyecan bu kapağın altındadır. Hepinize afiyet olsun...

15 Yorum:

sozcelyk dedi ki...

birileri uefa avrupa ligi için olasılıkları yazsa

sabri urgan sıkıyo gibi geldi

sy dedi ki...

Ziyade olsun. Elinize saglik...

okka dedi ki...

yok yok bu formadan gidip alacam.uğuru var arakdaş bu formanın hiç çıkarmasınlar bu damalı formayı.
kim bilir Baba Hakkı'nın hem kazağı hem de ruhu bizlerle oluyordur bu forma ile.

delgado dedi ki...

bi kere wolfsburg yenilirse ne yaparsak yapalım olmayacak.

wolfsurg puan alırsa, biz de 1-0 yenersek çıkıyoruz. 2-1 veya daha gollü 1 farklı galibiyetler olursa çıkamıyoruz. 2 farklı her galibiyette gene çıkıyoruz.

Unknown dedi ki...

kapakta ne yaziyor? ezik .....

jtr dedi ki...

"ezik şerbeti" diye okuyorum ben

sıfır çekecek beşiktaş yæ, bir puan rekordur beşiktaş'a yæ, man u taşşak geçiyoer yedeklerle yenecek yæ (bu ntv spor radyoda bu akşam 18 civarında konuşan ve birini valoy bilmem ne olduğunu sandığım kadroya)

diyenlere gelsin. askdjakjsd

QuaresmA dedi ki...

mükemmel takım savunması ? rakip toplam 20 şut çekmişken mi ?

mükemmel defansif müdahaleler, mükemmel kaleci dense anlarım da mükemmel takım savunmasına katılmıyorum. biz alan falan mı daralttık, topsuz oyunda pozisyon alıp adamlara pas mı yaptırmadık ?

şunları karıştırmamak lazım, biz bugün 3 puanı bi milan gibi veya ne bileyim bi liverpool gibi almadık, bi burnley gibi, bi hull gibi aldık. everton gibi bile diyemem.

alper dedi ki...

bu forma uğurlu geldi.uzaya ilk çıkacak türk astronota bile bu formayı giydirsinler.

Jokond dedi ki...

takım savunması dediğimiz şey kaleye şut çektirmemek değil ki? tam tersi rakibe boş alan, ara pas, sıfıra inme imkanlarını vermediğin zaman doğal olarak ceza sahası dışından şut atmaya zorluyorsun. atılan şutların birçoğunda da ikili setler kuruldu. dün akşam beşiktaş dört dörtlük savunma yapmıştır. ve bir onun kadar daha önemli olanı ise ayağa pas yapmış, maçın belli bölümlerinde inisiyatif kullanabilmiştir.

@QuaresmA

Rakip toplam 20 sut cekecek tabii ki. Adamlar gol atmak istiyor, birebir oyunlarla ceza sahasina giremiyor, karalar baglayip ceza sahasi onunde oturacak degiller ya?

O cekilen sutlarin 7'si bloke edildi. Kaleyi bulan 8 sut var, onlarin da ciddiyeti malum. Kaleyi bulmayan da bulmamistir zaten.

En uc elemanindan en gerideki elemana herkes pres yapmissa, alan daraltmissa, ikili setler kurulmussa; o savunma takim savunmasidir.

Pamukk dedi ki...

e caaarrrrtttttt

ian dedi ki...

ya şimdi, yenilelim veya yenelim, başka takım taraftarlarının ne dediği benim umrumda olmaz.. ama şöyle bir insan türü oluştu son zamanlarda. diyor ki zât: "yaea manu'yu yenmişsiniz halâ diğer takımlarla uğraşıyosunuz" falan filan.. şimdi merak ediyorum.. bunu diyen güruh, kendi takımının el bilmemnesiyle gerdeğe girmeye meraklı taraftarına bir çift laf ediyor mu acaba "sanane abi onlardan" diye..

benim kişisel fikrim; beşiktaş taraftarının büyük bir kısmı dün akşamki zaferden sonra, diğer takım taraftarlarını düşünmemiştir bile.. beşiktaş taraftarlığının özünü anlayan adam yapmaz zaten böyle bişey.. AMAAA, diğer takım taraftarları arasında seviyesini düşüren bir güruh olacaksa şayet, tepki olarak bizden de ortaya bir şeyler koyan taraftar olacaktır.. hiç öyle çıkıp "manu'yu yendin halâ diğer takımlara laf atıyorsun" edebiyatı yapılmasın.. etki tepki meselesidir.. el bilmemnesiyle gerdeğe girenlere oluşan haklı tepki meselesidir.. herkes kendi bahçesini temizlesin, kendi yetiştirdiği meyve ile övünsün arkadaş.

Unknown dedi ki...

bir kazım kazım vardı ne oldu ona

togy dedi ki...

rakibi tehlikeli bölgeye sokmuyorsan iyi takım savunması yapıyorsundur. rakip de şut çekmek zorunda kalır ki şutların çoğu da cılızdı zaten.

Yorum Gönder

Ara