.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

2 Kasım 2009 Pazartesi

7 Puan Yeter Mi?

Armin Veh'in bugünkü basın toplantısında iki önemli açıklaması var. Birincisi "Kazanmak zorunda olan takım Beşiktaş". Diğeri ise "Mustafa Denizli'ye katılmıyorum, 7 puan üst tur için yetmez". Armin Veh 8 puan üzerine temellendirmiş stratejisini. Şu an 3 puanları var. Kalan 3 maçlarından 5 puan alma stratejisi bize "1 Galibiyet - 2 Beraberlik" stratejisi olarak gözüküyor. Mustafa Denizli ise " 2 Galibiyet - 1 Mağlubiyet - Wolfsburg/Manu Maçının Sonucu" stratejisi izliyor. Hemen dönüp ilk açıklamaya baktığımızda görüyoruz ki Armin Veh bu maçı "2 Beraberlik" yazdığı maçlardan biri olarak görüyor. Rusya ve Türkiye'de yenilmeyeyim, son maçta evimde "rahat" Manchester United'ı yenerim. İşin dönüp dolaşıp geleceği yerin Wolfsburg - Manchester United maçı olacak olması çok can sıkıcı. İnsan Grafite'nin kırmızı kartından sonra kaçan galibiyete daha çok yanıyor. Siz ne dersiniz? 7 puan yeter mi? Beşiktaş'ın 7 puana ulaştığı gün, Manchester United Almanya'dan puanla döner mi?

11 Yorum:

esgo dedi ki...

CSKA kendi evinde Wolfsburg'u yenerse, son maçta Wolfsburg isterse Man Utd'a 5 tane atsın biz üst tura kanatlanırız. Tabi kendi evimizdeki 2 maçımızı aldığımızı varsayıyorum.

Yukarıdaki senaryo gerçekleşirse 7 puan bal gibi de bize yeter; ama olur da , Wolfsburg son 2 maçını(Cska-Man.Utd) kazanırsa, bizi Old Traffor'dan alınacak 1 puan bile kurtaramaz!

Sertug Ozgur dedi ki...

Wolsburg'un Manchester'ı yenebileceğini düşünmüyorum. Evimizdeki maçları kazandığımız takdirde Cska-Wolfsburg maçının berabere bitme olasılığı bir hayli yüksek gözüküyor. Ben 7 puan yeter diyorum.

İyimser olmak istiyorum ama olmuyor.

Bence sadece ikinci ve üçüncünün Wolfsburg mu yoksa CSKA mı olacağını belirleyen takım olacağız. Yanılmak tek dileğim tabii ki.

En az ucuncu oluruz grupta bence CSKA'yi yenerek, ki en basa donup bakarsan daha ne isterdik ki?

Noat Samisa dedi ki...

Bence yetecektir. Yetmese bile takımın son CL serüvenindeki 6 puanının 1 deplasman beraberliğiyle üzerine çıkılması, 7 puan bizi Europa League'e götürse de başarıdır.

Factotum dedi ki...

bence ilk hedef Avrupa Ligi olmali. Daha sonra gruptan cıkmayı hedeflemeliyiz. Bu durumda da 7 puanın yeteceğini düşünüyorum.

Gökhan dedi ki...

normalde Beşiktaş'ın geçmişteki tecrübelerine bakınca 7 puan yetmez gibi ama sanki bu sefer wolfsburg manu yu yenemeyecek gibi geliyor bana.
yalnız wolfsburg un şu anki puanı 3 değil 4.

mufittezel dedi ki...

Biz içerideki 2 maçı kazanalım, CSKA'da Wolfsburgu yensin (gidip Manu'dan puan almasın ama :)), Wolfsburg son maçta MANU'yu yense bile biz 7 Wolfsburg 7 CSKA 6 puan olur, 2'li averajdan yırtar CL'de devam ederiz. Hala herşeyin olabileceği bir grup, biz yarın kazanırsak son maçlara kadar belli olmaz hiç bir şey.

kujoon dedi ki...

yarın yenilirsek 8 puan da kurtarmaz bizi ne yazık ki..önce yarın galip gelicez gerisi kolay.manu ya yenilsek bile evimizde sorun yumağı haline gelmiş cska yı hacamat ederiz.

@lperen dedi ki...

hiç hesaba gerek yok , mustafa hoca yetiyor derse yetiyordur:D

QuaresmA dedi ki...

biz hele bi 7 puan alalım da..
yetiyor mu yetmiyor mu görürüz.

olur da 7 puan alıp gruptan çıkamasak bile ben bu performansı başarılı kabul ederim.

Yorum Gönder

Ara