.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

2 Kasım 2009 Pazartesi

21 Kasım 2009 Uygundur Efendim

Bilica’ya verilen 3 maçlık cezanın onanması ile birlikte Uruguay Milli Takımın oynayacağı play off maçları ve Lugano’nun 15 saatlik uçak yolculuğu, şüphesiz Beşiktaş-F.bahçe derbisi öncesinde ‘’tarih tartışmaları’’ ile gündemi fazlasıyla meşgul edecektir. O yüzden fikstüre şimdiden bir göz atalım; 1 Kasım: Kayserispor – F.bahçe 7 Kasım: Trabzonspor – Beşiktaş 7 Kasım: Fenerbahçe – Ankaraspor BAY 14-15 Kasım: Olası play off maçlarından ötürü Milli maç arası 18’i 19 Kasım’a bağlayan gece: Kosta Rika – Uruguay 21-22 Kasım: Beşiktaş – F.bahçe 25 Kasım: Manchester – Beşiktaş Takvime baktığımız vakit F.bahçe, derbi öncesi son resmi maçını 3 hafta önce oynamış olacak, dolayısıyla Beşiktaş maçının 21 Kasım Cumartesi oynanmasına karşı çıkmalarını gerektirecek hiçbir ‘’geçerli’’ mazeretleri görülmemekte; ama Bilica’nın 3 maçlık cezası, Lugano’yu derbiye yetiştirme çabalarını ve bu bağlamda derbi tarihini 1 gün ileri alma girişimlerini de beraberinde getirecektir. Cumartesi(A.gücü) – Salı(Wolfsburg) maçları emsal gösterilerek, Lugano’nun hatırına bir de Pazar – Çarşamba oynatırlar mı bilinmez; ama olur da oynatılırsa, 17. hafta sonunda verilecek kupaya da kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum …

11 Yorum:

Cherubim dedi ki...

Lugano daha da bir dinlenip kendini toparlasın diye maçı pazartesi atarlarsa da şaşırmam artık. Bir de Kazım'ın yaptığı hareket var Noumavari. Kaç ay! ceza alacak acaba?

asist time dedi ki...

Galatasaray macını da ctesi saat 21.00 de oynamıştık daha sonra salı gunu de Man Utd ile oynadık.

Hatırladıgım kadarı ile genellikle Sampiyonlar Ligi Macı oynayacak takım; Salı gunu oynuyorsa lig macını Ctesi, Çarsamba gunu oynuyorsa da lig macını pazar gunu oynuyordu.

Ben şahsen Mustafa Denizli'nin federasyona bu denli tepkisinin olası başarısızlıkda taraftarların bu seferde başarısızlıgın nedeninin federasyon oldugunu dusunmelerine itecektir.

Hatta bu blogda bile bu tur bir post gordukten sonra federasyona topu atacak soylemlerde bulunmanın ne kadar başarılı oldugu gozukmekte.

Lugano 1 gun once de gelse 1 gun sonra da gelse Lugano'nun her zaman cizgisi belli olan bir oyuncu. 3 ay tatil yapıp sozlesmeyi imzaladıgı gunun ardından lig macına cıkan adamdan bahsediyoruz.

esgo dedi ki...

Mustafa Denizli, federasyonu eleştirmeden önce de A.gücü maçının Cuma oynanması gerektiği herkes tarafından dile getiriliyordu; Salı günü şampiyonlar ligi maçı olan takım, o hafta derbi oynamıyorsa ve milli maç arasından dönülmemişse lig maçını Cuma oynar.

G.saray, Panathinaikos deplasmanından sonra (Cuma-C.tesi yetersiz bir de Pazar dinlenin denilip) Kasımpaşa maçını P.tesi oynayabiliyorsa; Denizli'nin açıklamalarını, olası başarısızlığa kılıf arama şeklinde değerlendirmek de pek kabul edilir değil.

Diğer yandan Cuma'yı, C.tesi'ye bağlayan gece İstanbul'a gelecek oyuncunu da C.tesi maçı için kampa katılması ve taktik idmanlarda yer alması gibi bir durum söz konusu olmayacağından C.tesi günü Lugano'nun oynama şansı bir hayli düşük; yoksa oynaması halinde sergileyeceği performans elbette Bekir'in maximum performansından daha verimli olacaktır, ama işte maç hangi gün olursa olsun Lugano sahadaki yerini alır gibi bir durum söz konusu olmadığı için bu tartışmayı ve fener'in olası talebini gündeme aldık.

Zaten asıl mesele de Luganosuz fenerle karşılaşma hevesi falan değil; şurada İngiltere deplasmanı öncesi (böyle bir imkan varken) fazladan 1 gün dinlensek fena mı olur yani.

Pamukk dedi ki...

luganosuz da farketmiyo ki aq.
maçı pazara verirler bu arada.

cantona dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
esgo dedi ki...

21 Kasım Cumartesi

Saat: 20:00

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=201&ftxtID=8398

addN0NE dedi ki...

Tarihi Federayon tarafından 21 Kasım olarak açıklanmıştır.

Pamukk dedi ki...

cumartesi fb maçında yeniliyoruz
öyle hatırladım. alayımız totem

esgo dedi ki...

Bir de Gökhan Zan'sız C.tesi tecrübesi yaşayalım.

Pamukk dedi ki...

gökhan zan sız Pazar yenildiydik hm.

ctesi pazar farkmaz ben gelmiyorum maça. kombinem o maça boşta,almak isteyene.

Pamukk dedi ki...

kış geldi maçlar hala 20,00 aq

Yorum Gönder

Ara