.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

24 Ekim 2009 Cumartesi

Yeeteer Mustafa Denizli Yeeteer

76 Yorum:

ben maçın 3 adamını yazayım
1)denizli
2)bobo
3)tello

biri bana bu üç adamın ne yaptığını anlatsın. tello yerine tabata'yı çıkaran denizli!!! neden?

doğum yapacağı günü hasretle beklediğim bobo. neden?

niye bok gibi oynadığını anlamadığım tello!! neden??

Adsız dedi ki...

nobrenin bu sene altıpas üzerinden kaçırdığı (yanılmıyorsam) 5. pozisyon.. çıldırmak üzereyim...

aynı şekilde tellonun kendini maradona sandığından şüpheliyim... ama sen sol bek adamı ortasahanın ortasında oynatırsan normal..

mustafa denızlı'nın takımın basında 50. maçıymış. bana bir maç soyleyın kı bugun oynattıgından bır sevıye yukarıda olan.. her mac mahalle takımı gıbı ne oynadıgımız bellı degıl..

oh galıbıyette geldı sampıyonluk sarkıları soylenır. boyle sampıyonluga sokuyum..

yok ya nobre büyük golcü. ama bobo ondan daha büyük golcü.

muhteşem forvetimiz var. bak nihat da 50 metre top sürüp auta atıyor

Adsız dedi ki...

nobre-bobo-holosko-tello-nihat

bu adamların yokluğunu gram hissedersek adam değilim.. ama oynamamaları için hepsinin sakatlanması lazım

Unknown dedi ki...

fb-gs sanki her maç iyi oynuyor..hele Fb alex bir gol atıyor.1-0 kazanıyor...bu maç ta bizim lüksümüz olsun.Demirören giderken Nobre'yi de yanında götürsün.

Jokond dedi ki...

kazanması gereken bir takımın hocası, maçın ikinci yarısında erhan-tabata değişikliğini niye yapar? mantıklı bir açıklama yapsın ben kafamı keserim...

barfilozofu dedi ki...

şimdi biraz hıncal abimizin yorumları gibi olacak ama, bence mustafa denizlinin yaptığı bir hareket maçın bünyesini değiştirdi. Erhan Güven değişikliği, ve ekremin ortaya geçişidir.. Bu bir hoca insiyatifidir.

kujoon dedi ki...

denizli tam bir futbol dinazor.aragones i itin götüne sokanlar denizli ye tek kelime laf etmiyo.aragones çok daha çağdaş bi futbol oynatıyo denizli den.spaletti gibi bi hoca lazım bize

sozcelyk dedi ki...

kazanmak istemediği için..

takımda en sağlam oynayan adamı çıkarttı aylardır dorma vermediği adamı sahaya sürdü , maçta tello bobo nihat fink vs varken tabatayı oyundan aldı...

bu kadar kesat geçen bi maçı ancak böyle extreme bi golle kazanabilirdik.

Adsız dedi ki...

aradığı 10.5 u buldu... ekrem :)

CDiS dedi ki...

kendimizi barcelona mı yoksa galatasaray mı zannediyoruz? Beyler bu kadar acımasız olmayın, Beşiktaş son 15 yılda kaç defa şampiyon oldu da şampiyonluk beğenmiyorsunuz, şampiyon yapan hocayı 10 haftada asıyorsunuz. Zarar bu düşünceler zarar.Sorarım sizlere peki, cevap lütfen, kim gelsin Denizli gitsin de? Mantıklı bir tek isim söyleyin, helal olsun diyeceğim..

sozcelyk dedi ki...

spalletti...

tanju dedi ki...

mustafa denizli yeter de sergen olacak diye korkuyorum.

geloraptor dedi ki...

Ya Erhan'ın girmesi saçma tamam da Tabata ilk yarıda berbattı. Ne tek düzgün bir pas atabildi ne top kontrol edebildi. Hele Rüştü'nün eliyle attığı bir top vardı ki ayağının altından kaçırması vardı ki deli etti beni. Tello da kötüydü ama son 20 dakika onun hareketlenmesi takım bir şeyler yapabilir hale geldi.

Unutmadan Nobre öküzünü de tebrik edeyim. Her maçta kendini aşıyor.

tanju dedi ki...

nobre en azından pozisyona giriyor. bobo da o da yok. ben bu kadar gamsız bir futbolcu görmedim. devre arasında kesinlikle üst düzey iki tane santrfor alınmalı bu takıma. nobre'yle, bobo'yla, nihat'la olacak iş değil bunlar.

?-ferrari-toraman-köybaşı

ernst-sivok

holosko-?-?

?-?

ikinci yarı takıma baktım (kaş, üzülmez, erhan, ekrem, nobre, uğur..) resmen anadolu takımı gibiyiz. en az 5 tane kilit oyuncuya ihtiyacımız var.

asd dedi ki...

Yaa erhan'ı neden aldığını gerçekten düşündünüz mü de yorum yapıyorsunuz.ilk yarı burak bizim sol tarafı dağıttı mustafa denizli de sola ekrem'i çekip onu durdurdu eh biraz fedakarlık edip tabata'yı oyundan alması gerekti.böylece ikinci yarı daha derli toplu bir savunmamız vardı.

o değil de eskişehirin kıvırcık saçlı piç topçusu (kocabey galiba) maç sonunda aldığı beşiktaş formasını yerlere falan çalacak kadar kendinden geçebiliyor.

işte böyle şeyleri görüp dalacak bir tane oyuncumuz yok.

bir takım götünü siktiğimin adamıyla o formayı değişmeyeceksin arkadaş. tribüne at formayı ama değiştirme maç boyu her türlü çakallığı yapan adamla

tanju dedi ki...

@tribal enfexion

ben de gördüm o sahneyi. aslında işin ilginç yanı o herifin beşiktaş altyapısından yetişmiş olması. hem sinirlendim, hem üzüldüm.

erken ayrılması iyi olmuş

gökhan dedi ki...

denizli yıldırım demirörene şükretsin. yoksa çoktan büyük tepkiler ile karşılaşmıştı. hepimiz yıldırım demirörene karşı cephe almış vaziyetteyiz. bu konuda haklıyız ama bugün, saha içinde yaşananların sorumlusuda denizlidir. ben bu sezondan zaten umutlu değilim. inşallah doğru düzgün bir başkan, yönetim ve teknik direktör ile önümüzdeki sezona sağlam gireriz.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

oynamakta olduğumuz futbol düzeyinden utanıyorum. utançtan başka bir kelime açıklamaz oynanan oyunu. 3123 milyon avro harcayıp tabata-ferrari-sivok-ernst'i alırsınız. bunun için futboldan anlamanız, yönetim becerilerinde başarılarınız olması gerekmez. bunları alırsanız zaten minimum bu futbolu oynarsınız. evet beşiktaş oynanabilecek en kötü futbolu oynamayı başarıyor. bu çocuklar maçtan maça görüşseler ancak böyle oynarlar. tello arkasında gelen toptan kaçarcasına depar atmış gidiyor, oyuncular saha içinde çarpışıyor. taraftarın hala bir çoğu hücum oyuncularımızın aslında çok iyi oyuncular olduğunu sanıyor.

hatayı tesbit edemezseniz doğru teşhisi koyamazsınız. beşiktaş'ın temel taş bellediği hücum oyuncuları yeterli değiller. 1-0 olduktan sonra elbet pozisyon bulur oyunu istediğiniz gibi yönlendirirsiniz. eskişehirli oyuncularla beşiktaşlı futbolcular arasındaki kalite farkı skor 0-0'ken belli olabilir. öyle bir fark olmadığı da oynanan oyunda ortada.

tabata-tello-bobo-holosko-erhan-üzülmez-rüştü beşiktaş'ın oyuncuları olamazlar. daha önemlisi; olmamalılar.

ben bunu 3 senedir söylüyorum, 30 sene daha söylemek istemiyorum. bobo-tello isterlerse dünyanın en yetenekli oyuncuları olsunlar - ki öyle de değiller - bu istikrarsızlıkla, bu ciddiyetsizlikle üst düzey bir takımın işleyen parçaları o-la-maz-lar. bobo ile holosko'nun form tutması için nisan ayının gelmesi gerekecekse; iyi uykular beşiktaş. holosko oynamazken nasıl laf ediyorsun demeyin; oynadıkları halleri de gördük.

ferrari-ernst-fink-sivok-toraman-kaş-ekrem-nobre-inceman-köybaşı bu takımın demirbaşlarıdır.

toraman-sivok-ferrari-köybaşı

X-fink-ernst-ekrem

nihat-nobre

(nihat şu haliyle futbolcu değil ama başka adam yok)

şu kadroyu bilir şu kadroyu söylerim. 8'de yeseler alnım açık dolanırım.

utandırmazlar beni en azından.

Bu sezonki en golcu oyuncumuz Ekrem. 2 golle. Mukemmel.

Biz bu Tabata'yi, Tello 10 numara gorevini ifa edemiyor diye almamis miydik? Neden hala Tello orada?

Bence Mustafa Denizli'ye hediye olarak FM 2010 alalim. Orada istedigi deneyleri yapsin, takilsin; sonra gelsin sahaya "istikrar" gostersin. Yetti yahu.

tanju dedi ki...

sivok öne atılsa, toraman da -artık iyileştiğine göre- stopere geçse ve sağ beke de kaliteli bir adam alınsa daha iyi olur bence.

toraman-ferrari
sivok-ernst

bu dörtlü, majör ligin kalburüstü takımlarının çoğunda yok.

jessie, sen de çıkıp, hala nobre deme lütfen. gol gelmeyen iç saha maçlarının son 15 dakika futbolcusudur nobre. 500 bin euroya oynar ve bu rolü kabul ederse kalır; yoksa direkt kapı önü. hele ki bu yıllık ücretiyle. iki tane üst düzey santrfor al ma lı yız.

Unknown dedi ki...

Nobre Beşiktaş'ta oynayacak futbolcu!!gerçekten ilginç..bu sezon boş kaleye kaçırdığı kaçıncı gol..Defolsun gitsin bu takımdan..

Gürcan Ulusoy dedi ki...

nistelrooy'u alırsınız bobo'nun yerine nobre de son 15 dakika girer. nistelrooy'un yorgun olduğu bazı hafif maçlarda 11'de oynar (bkz nonda-baros) zaten dediğim bu. ben hayatımda bobo kadar, tello kadar, holosko kadar overrated oyuncuları bir arada oynarken görmedim. biz hala teknik-taktik diyorum. beşiktaş 1-9-1 oynasa ve forvetinde de ibrahim kaş oynasa daha çok gol atar.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ben fikrimi söylüyorum katılmayan katılmaz. benim inandığım bir futbol felesefesi var. bunu da sağda solda kendimce ifade ediyorum. 20 gol atan bobo mu 10 gol atan nobre mi deseniz. hiç düşünmeden nobre derim. 2500 sayfa laf ederiz, ne siz kabul edersiniz ne ben ederim. herkesin görüşü kendine.

---

bobo'nun form durumu nasıl? yükseliyor. evet fiziksel olarak yükselişte olduğu açık. hem de ilk yarıda sol önde oynamasına rağmen. demek ki neymiş? bobo'nun oynayamıyor olmasının sol açıkta oynamasıyla bir ilgisi yokmuş? varmıymış biri varmış desin tekrar tartışalım.

bobo bugün kötü değildi ki. özellikle ilk yarı. fiziken toparlanmıştı. sonradan doğal olarak yoruldu. ama benim olayım o değil. bu bobo denen -ağır kelimeler kullanacağım kullanmıyorum- hepinizi aldatıyor. kapasitesi var oynamıyor, çalışmıyor, kendine bakmıyor. BEŞİKTAŞ'A İHANET EDİYOR!!!!

anlayın artık bunu. nisanda iki menajer lafıyla pır pır koşmaya başlıyor. benim bu karakterdeki adamlarla işim yok.

tanju dedi ki...

yahu jessie iyisin, hoşsun ama bazen fazla taraftar oluyorsun. şu maçında ardından bile hala nobre bu takımın oyuncusudur diyebiliyorsun. tamam bobo'yu sevmiyorsun, ben de sevmiyorum ama bu, bobo üzerinden nobre kritiği yapmanı gerektirmez ki senin ekseriyetle yaptığın bu.

nobre, süper lig için yer yer biçilmiş bir forvet olsa da kabul etmeliyiz ki artık dünya futbolunda kabul görmeyen bir isim.

bobo da ha keza. onun da belirli özellikleri olsa da bir türlü kendisinden beklenen patlamayı yapamamış, istikrarsızlığıyla bezdiren, ruhsuz bir futbolcu.

bu bağlamda bobo üzerinden bir nobre kritiği yaparsak bence de nobre oynamalıdır ama açık olan bir şey varsa ki o da bu iki ismin ziyadesiyle yetersiz olduğudur.

ihtiraslarımızdan kurtulalım artık.

Adsız dedi ki...

iyi her şey güzel de beşiktaş 7 günde . maçnı yapıyor es es ankarasporu bay geçmiş dinç ve bu bizim tüm rakiplerimizde böyle olacak üstelik takımın bel kemiği (ferrari sivok ernst) yokken 3 puan iyidir. beşiktaşın alt yapısından yetişmiş nihatı beşiktaşa para ile gelmiş tüm futbolculara tercih ederim gol kaçacaksa nihat kaçırsın hem futbol bir eğlence zaten.

Unknown dedi ki...

Nobre'ninde aldığı para "overrated" oluyor o zaman..Fatih Tekke'nin sözleşmesi sona eriyor,gidip onu alırsın..Bi de çok iyi bir yabancı golcü yeterli olur..Ya da Batuhan'ı kullanırsın ısrar edersin sorun kalmaz..Batuhan oynasın bu iki adamın attığından veya atacağından çok daha fazla atar..Bu arada Tello kaliteli oyuncu ancak bu kadar da umursamaz olması insanı çıldırtıyor..Oynasa zaten ne tabata ne delgado ihtiyacı kalmayacak..

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ligin ortası geldi. bobo doğurdu doğuracak. siz doğurmasını bekleyin. geçen hafta yuki ile maç izliyoruz; "bobo kilo vermiş" dedi. allahım yarabbim ne günlere kaldık. sporcu ulan bu adam! bu adam binlerce beşiktaş'lının gözünün içine baktığı adam!!! sen nasıl yazın kendine bakmazsın? nasıl kilo fazlan olur, nasıl fizik problemi yaşarsın ulan!?

ne yaptın da fizik problemi yaşadın? sezonu sakat mı bitirdin? 4 ay futbol mu oynamadın? toraman'dan utan adam geldi canı dişinde oynuyor. siz işte bobooo bobooo diyip toraman'ın yaptığını hiçe sayarsınız. çünkü bu "değerler" sizin için önemli olsa bobo'yu eleştirirsiniz.

"yetenek fetişizmi" denen şeyi türk futboluna musallat edenlerin ben... "beşiktaş mücadelediğ" dendiğinde hepimiz gülümsüyoruz oysa ki. ne mücadelesi be ernst, sen ne sayıklıyorsun.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

nobre'ye söyleyebileceğim şey; kötü futbolcusun git! olur. bobo'ya söyleyebileceğim bir ton şey var. bunun çok net bir ayrımı var arkadaşlar.çok net bir ayrımı... ikisi de yetetsizler. biri elinden geleni yapıyor, diğeri yapmıyor. bu çok net bir farktır arkadaşlar.

bir kez de nobre kampta 5 kilo fazlasıyla gelsin ona söyleyeceğimi de bilirim. gol kaçar... önemli değil. gol isteyen başka takım tutsun. ama "değerler". taraftara saygı...

şimdi haftaya gol atsın "boboooo, boboooo"

bakın kötü oynadı demiyorum. ilk yarı belki de en iyi oyununu oynadı. ama be adam ligin ortası geldi, sen neredeydin. bunun açıklaması bunun özrü olur mu?

super kupası finalinde 25. dakikada eli belinde, nabzı çıkmış bilmem kaça ve bu adama hala bobooo bobooo.... bir golle değişiyorsa her şey işte ben bundan nefret ediyorum

Unknown dedi ki...

bobo nun formu yükseliyor fakat resmen adamı el bebek gül bebek bekliyoruz,nazını çekiyoruz. bi golcü bu kadar formsuz olamaz. keza nobre'de öyle. hatta nobre daha da kötü durumda.bobo en azından sırtı dönük pas dağıtımı yapabildiğini wolf' maçında gösterdi.bursa nobreyi alsa biz sercanı alsak devre arası ne güzel olur(:

tanju dedi ki...

bobo umarsız, iş ahlakı olmadığı için nobre iyi değildir.

bobo kötüdür. nobre hem yetersiz, hem kötüdür.

fark burada. ha bobo kötüyken hiç çekilmez. nobre, en azından mücadele eder.

farkın tümü bu.

dediğim gibi, oyununu sıkıştığı maçlarda surat yapmadan oyuna girmeyi, yıllık 500 bin euroyu kabul ederse kalsın.

geri kalan her şey için cruzeiro.

Adsız dedi ki...

bobo nun nba de kontrat senesinde sağlam bi kontrat kapmak için fazla kasan nba oyuncularına benzetiyorum.. sezon başı yok, mart gibi açılırsın, belli bi kapasiten de var gol de atarsın mücadele de edersin, baştacı olursun :)

Gürcan Ulusoy dedi ki...

sezon planlamanızı nobre üzerine yapmazsınız. nobre tamamlayıcı olur. ama bobo'dan tamamlayıcı etki yaratmasını bekleyemezsiniz. karakteri müsait değil. sezon planlamasının üzerine kurulduğu oyuncu olunca da geçen sene ertuğrul'u sattıkları gibi bu sene de denizli'yi satıyorlar. ne kadar unutkan milletiz, kafayı yiyeceğim.

soruyorum size, sahi ertuğrul neden gitti? hangi futbolcular sattı ertuğrul'u?

aynı hatayı durmadan yapan adama ne denir yorumu size bırakıyorum

Sertug Ozgur dedi ki...

Erhan-Tabata değişikliği maçın hamlesiydi. Burada belki tabata yerine tello alınabilirdi ama onu da duran top tercihi yüzünden oyunda tuttu sanırsam.

Ekrem'in bek veya orta saha değil kanat oyuncusu olduğunu bellemiştir umarım Mustafa hocam.

Erhan Güven'e de sağ bekte daha fazla forma vermesi dileğiyle. Keza ne Kaş, ne Ekrem onun kadar bindirme yapmıyor sağ bekten. Ki sezon başında en beğendiğim oyunculardandı Gençlerbirliği maçına kadar.

Gelelim bobo mevzusuna. Güney Amerikalı oyuncular böyle, bobo-tello'ya güvenip yola çıkılmaz. Sezon başı Fink'in transferine uzun maratonda kritik bir bölgede sırf istikrarı olur diye sıcak bakmıştım fakat onun da oyunculuk özellikleri beklediğimin altında. Nobre'yi de bobo-tello'dan ayrı koymuyorum. Onun da işi birkaç yalancı koşuyla taraftarın gözünü okşamak. Tabatayı daha tanıyamadık ama antep macerasında sanki iş ahlakı düzgün, her maça önem veren bir profil çizmişti.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

nobre kalsın demiyorum. nobre umurumda değil. ama bobo umurumda. bobo bu takımdan gitmedikçe ve yerine iyi bir oyuncu gelmedikçe bu hücum hattından bu kadar. gider nistelrooy'u alırsınız, nobre de 75'te girer. ama nistelrooy'u aldığınızda 75'te girecek adam bobo olmaz. temel rotasyon meselesi budur. nobre de 75 girmek için pahalı bir adamdır. ama satamazsınız lokal oyuncudur, alıcısı yoktur. hepsini buldunuz diyelim o maaşı alamayacağı için nobre gitmez.

sezon başında her şey çok açık ve netken bobo'nun yerine golcü alamayan insanlar topluluğuna yönetici denir mi?

tanju dedi ki...

''sezon planlamanızı nobre üzerine yapmazsınız. nobre tamamlayıcı olur'' dediğin adam yedek kalınca surat yapan, oyuna sonradan girdiği çoğu maçta hiçbir şey vermeyen, yan rollere gelemeyen bir adam.

elalem nonda'ya, smeih'e bu rolü benimsettirmiş, biz nobre efendiye beğendiremiyoz. ve hemen hemen iki katı para vererek yaptıramıyoruz.

ikisi de masum değiller. kendimiz kandırmayalım.

Unknown dedi ki...

Bi de şu hesaba katılmalı bence..Bobonun umursamazlığına katılıyorum..Klasik Brezilyalı..Adamın karakterini röportaj yapılırken ki tavırlarından bile anlayabilirsiniz..Ancak bu adam sol açıktada çok harcandı bugüne kadar..Şurada santrafor oynadığı 3.maç bu sezon ve yine de sol açık maçlarına göre daha etkiliydi..Ertuğrul'u kim sattı satmadı bilemem ama Denizli bence takımdaki latin amerikalıları, zaten iş ahlakı zayıf adamlar,fazla şımartıyor..

Gürcan Ulusoy dedi ki...

çünkü orası galatasaray fenerbahçe. dünya genelinde kulüp algılanışları bizden farklı. orada kezman "ben kalıp kendimi ispat edeceğim" diyor. fenerbahçe ismini kendi adına eş görüyor. bizde adam st etienne'e gitmek için can atıyor. dönüyor,kim bunlarbenim formam oynar bu takımda anlayışı var. işin orasına girersek çıkamayız. nobre'de ben öyle bir burnu büyüklük görmüyorum. bir futbol takımının bobo'dan bekleyeceği şey nobre'den bekleyeceği şeyden çok daha fazlasıdır. ha diyeceksin ki maaş dengesi onu söylemiyor, orası da skandal zaten. ama bu takımda iyi maaş alacak adam tello da değil. sivok-ernst-ferrari'ye eşit maaş verip 2014'e kadar sözleşme yenileyeceksin.

utanıyorum artık bu organizasyondan yaaa

tanju dedi ki...

jessie yapma allah aşkına, ertuğrul döneminde oyuna girmedi bu adam.

bobo'nun gene arada sırada trip yapması normal. adam defa kere milli olmuş çeşitli yaş kategorilerinde.

ama nobre gibi, japonya liginden hasbelkader bir şekilde buraya gelmiş. karşı tarafta ne kadar gol atsa da yetersiz görülmüş ve soluğı fahiş bir ücret karşılığında beşiktaş'ta almış ve geldiğinden beri bana göre hiçbir şey vermemiş bir adamın bunu yapması..

bilemiyorum bobo'nunkinden fersah fersah çekilmez geliyor bana.

Adsız dedi ki...

ertuğrul'u satan adamlar, sol bek oynamaya başladığı için ileri çok çıkıp artislik yapamayacak olan tello ve sezon başında uzun süre kontrat teklif edilmeyen, ama sivok sakatlandığı için oynadığı metallist maçında yenilen her golde kasti hatalar yapan gökhan zan... bobonun satıp satmadığı konusunda şüpheliyim :)

bir de takımda adam eksiltebilen 1 tane bile adam olmaması oyunumuzu gerçekten çok kabız hale getiriyo..

kma dedi ki...

@jessie

yaptığın kadro süper bir kontrol takımı olur. ama gol organizasyonu olmaz. fink yerine xavi, sağdaki x yerine ronaldo olsa belki işler..
nihat yerine de kesinlikle holosko 2. forvet olacak.. nihatı holoskoya tercihine anlam veremiyorum.. :)

kma dedi ki...

işin trajik tarafı delgadonun yerinin dolmaması.

ocakda neler olacak çok merak ediyorum. klübün geleceği ocakta ortaya çıkacak. yönetim, denizli ve bir çok futbolcunun olmayacağı yeni bir takım düşlüyorum ama hayat o kadar güzel değil...

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ben size söyleyeyim satış kadrosunu; rodrigo tello - da silva bobo - filip holosko.

ne deniyordu sezon başında holosko için? geç form tutuyor. hah, bu da yeni çıktı. bobo ne peki? o da geç form tutuyor. vay anasını arkadaşlar. demek bu adamlar beşiktaş hasbel kadar nisan'a kalırlarsa faydalı olabilecekler. bu futbolcu türünü de hayatımda ilk defa görüyorum.

sezon başından beri bas bas bağırıyorum bu hücum hattıyla olmaz diye. bana aylarca laf edenler, tello müthiş futbolcu diyenler, "hohooo jessie tello'yu gördün mü?" diyenler neredeler acaba.

rıdvan dilmen bile klasik dönüşlerinden birini yaptı bugün. tello, bobo falan bunlar yeterli oyuncular değiller dedi. yok yaaa rıdvan bey, geçen sene müthiş futbolcu diyordunuz? neymiş tello'nun potansiyeli varmış ta bir nedenden veremiyormuş. şu ülkede tello-bobo manyaklığını yaratan kişi de kendisidir zaten.

şimdi de taktı ekrem'e. 10 üzerinden 6'ymış.

fink'ten de 2. ligde çok adam varmış. gözlerinden öperim rıdvan bey, fenerli cristian'la fink arasında ciddi kalite farkı var mı yok sen onu bir öğrenebilsek sevineceğim.

ama cristian topla yumuşak, yetenekli diyorsunuz? fink'in de savunması kuvvetli denince, o kadar da olsun artık diyorsunuz. bu nasıl bir yorumculuktur arkadaş.

söylese ye cristian'dan 2. ligde onlarca var diye. niye diyemediğini ben de çok merak ediyorum.

çok şey var bu takım hakkında konuşulacak.

takımın seviyesi 3 kademe aşağıya düştü. adem koçaklar, koray, baki, diatta, seriç, gordon, vs... devam eder. iki senede o kadar transfer yaptık, ancak bi seviye daha yükselebilmişiz.

evet; ernst, sivok, ferrari dışındaki hiçbir yabancı beşiktaş'ın topçusu değil.
bobo, tello'nun oynamaları için canının istemesini bekliyoruz. bobo'nun keyfini bekleye bekleye ömrümüz tükendi. nobre'nin aldığı ücret, tabata'ya verilen para kesinlikle ederlerinin 4-5 kat fazlası. hele nobre, istediği ve aldığı ücretle sömürdü resmen. bişeyler yapsa bi de. fink ilk 18'e girmek için çabalaması gereken kapasitede ancak. onun bulduğu şansı necip'e vermek kat kat daha mantıklı. holosko konusunda ise kararsızım. 6+2'de +2'ler o 6 yabancıdan daha alt kalitede olmalı, kaliteli yabancıyı yedekte bekletemezsin. holosko ve tello +2'nin adamlarıdır.

nihat'ın da keyfini bekliyoruz. 3'e tek giderken pas atmayan adamı ne yapalım, "gol atsa kendine gelecek" muhabbetini mi bekleyelim. rıdvan dilmen ekrem dağ için, "iki ayağını da kullanıyor, ama ikisini de vasat kullanıyor. joker gibi, 5 mevkide oynuyor, ama her mevkide 10 üzerinden 6 oynuyor" diyor sürekli. çok doğru, o boş kaleye giderken bile, ya atamazsa tedirginliği yaşıyoruz. 18 kişilik kadronun en sonuna yazılabilecek bi adam. ibrahim kaş da ekremden bi sıra önce gelir ancak. normalde 4. stoper, 3. bek olarak kadroda yer alabilir ancak.

hakan arıkan, rüştü'den kat be kat iyidir. rüştü 3 sene daha oynarım diyordu. devler liginde devam etse bari.

çok eksik var. ne yerlilerimiz kaliteli, ne yabancılarımız.

tanju dedi ki...

rıdvan'da bir de galatasaray'da oynasa çok daha faydalı olur eşiği var.

şimdi durum şu, kezman gelir, beğenilir. faydalı futbolcu denir. bir zaman sonra kezman formdan düşer yetenekli futbolcu ama sisteme uymuyor safhasına gelinir ve en son pes etme aşamasında şu söler çıkar:

''bugün koy kezman'ı galatasaray'a çok daha faydalı olur''

bugün de tello da aynı noktaya geldi.

galatasaray'da oynasa böyle olmazmış. ulan bu adam geçen sene hemen hemen aynı futbolcu kadrosuyla oynuyordu ve sende yere göğe sığdıramıyordun işte.

sana çoğu hususta katılmasam da bu hususta katılıyorum jessie.

yabancılarımız yetersiz. hatta bana göre çoğu, kadro kalitesini aşağıya çekiyor.

Sertug Ozgur dedi ki...

Evet bobo-holosko-tello düşlediğimiz makina halinde çalışan takımın parçaları olmayabilirler ama o kadar da kötülemeye gerek yok.

Sezon başında bobo-tello-nobre'nin gönderilmesi taraftarıydım. Holosko'ya ise kendi çapımda verdiğim bir kredi,inanç var.

Bobo-Tello-Holosko'nun ilerleyen haftalarda süper ligde takıma önemli katkılar yapacağına inanıyorum. Buna ister menajer oyunu diyin, ister form yükselmesi ama bu böyle olacak. O momentum bir şekilde tekrar yakalanacak.

Olur da yine şampiyon olursak yine bu oyuncuların satılması taraftarıyım, çünkü bir değişimin olması, daha çağdaş oyuncuların takıma kazandırılması şart edirne'nin ötesinde önemli hamleler yapabilmek için.

Adsız dedi ki...

tello-bobo-holosko üçlüsünün ayrılacağı gün küçükbaş kurban kesecem adak adıyorum :) yanına nobre de birine kakalansa büyükbaşa bile dönebilirim o derece..

boşalan 2 yabancı kontenjanına da 1 kanat 1 santrafor alabilse şu kabız başkan(julio cesar ı almasın da)

tanju dedi ki...

yahu tello tello diyoruz da adam şili milli takımında yedeğin yedeği.

geldiği takımda sol bek oynarken biz de serbest adam olarak oynuyor.

eskiden de temposu, istikrarı ypktu ama mustafa denizli ile beraber tamamiyle tek yönlü, pervasız bir adam haline geldi.

ara transferşn açıldığı ilk gün gönderilmesi gerektiği kanısındayım.

geloraptor dedi ki...

Tello hücum hattında eleştirilecek yabancılardan en sonuncusu. Aralarından da en iyisi. Gitmesi gerekenlerin başında Tabata, Holosko ve ardından Bobo geliyor. Tello istikrarsız da olsa çabalayan bir oyuncu. İyi olduğunda da takımı taşıyabiliyor. Takımı sırtlayacak bir numaralı isim yapılmaması lazım. asıl hata orada.

kma dedi ki...

bence takımı iyi yapan yerli oyuncular. şimdi bu sene için gesenin övüp övüp bitirilemeyen kadronun yabancılarına bakalım:

leo franco
kewell
nonda
linderoth
baroş
elano
keita


bunlardan kaçı ilk 11 oynamış? kewell iyi bir yedek olarak düşünülüyor. linderoth müzmin sakat verim alınamadı. nonda yedek. kaleci üst düzey bi kaleci değil. geriye elano baroş ve keita kalıyor. elano da şu an iyi değil, katkı sağladığı bi maç yok. keita baya iyi ve skorerer baroş var.. peki bu 2 oyuncu mudur gese'yi favori yapan, iyi yapan? tabiki hayır: yerli oyuncular.. arda, servet, hakan balta, beğenilmeyen sabri, ayhanı barışı ve mehmet topalı var onların.. ve yedek yerlileri de baya iyi.
2 sene evvel şampiyon olurken yabancılarını kullanamadan olmuşlardı.

bizim en iyi yerli oyuncularımız kim? toraman. başka kim var? ekrem mi? daha olmamış ismail mi? nihat mı?

bi de feneri düşünün.. gökhan gönül, emre belezoğlu. yedek semih. kaleci volkan. kazım. özeri ve alamadığımız topuzu saymayalım hadi..

yerlileri düşünün yabancıları değil..

Gürcan Ulusoy dedi ki...

yerli kadrosu zayıf diyorum ben onu da anlatamıyorum. bakın milli takıma üç milli var; rüştü-nihat-yusuf. bu skandal değil mi diyorum. sen sanki milli takım seçimlerinin doğru olduğunu mu sanıyorsun diyorlar.

elinde milli takım potansiyeli olduğu söylenen rıdvan-ismail var.rıdvan'ın olduğu yerde erhan'a ne gerek var? yada rıdvan rotasyonda erhan'ın da gerisindeyse ne zaman oynayacak allah aşkına? bizim geçen seneki tuna bu sene bursa'da yedek. bursa'da 11 olamayan adamı transfer etmişiz. erhan'ı ver bir süper lig takımına. kaçı alır? ilk 10 almaz. biz almışız, rotasyona dahil etmişiz.

tanju dedi ki...

bir de şöyle bak kma;

onların ilk 11'de düşünmedikleri, kulübeden getirdikleri kewell, elano, nonda gibi adamlar senin ilk 11'inde elini kolunu sallaya sallaya oynar.

tello-kewell?
nonda-bobo?
tabata-elano?

tamam toraman ve ismail dışında top seviyede yerli oyuncumuz yok, olanların çoğu standart isimler ama yabancılarımız da çok yetersiz.

kma dedi ki...

iyi yerli oyuncu alamıyoruz işte. hani yönetim yetersizliği var kesin. ama yerli şansı da yok bizde. fener alıyor 2. ligden gökhan gönülü, avrupanın sayılı sağbeklerinden biri oluyor. bize okan koç geliyor.. şu an 2. ligde sanırım ama iyi gidiyormuş baya :)

Gürcan Ulusoy dedi ki...

sistem istikrarınız olur, kadro istikrarınız olur bazı açıklarınızı kapatırsınız. örneğin bir oyuncu vardır, takımın motivasyonunu yükseltiyordur, pozitif enerji yayıyordur, tüm takımın sevdiği bir futbolcudur o oyuncuyu kadronuzda bulundurursunuz.

mesela ekrem dağ. belli ki arkadaşları tarafından sevilen bir profil. belki sabri-gökhan gönül seviyesinde olmayabilir. ama sorsan ben ekrem derim. neden? çünkü belli bir seviyede verim alabileceğiniz, oyun planı ve stratejinize diğer oyunculardan da daha fazla verim alabileceğiniz bir oyuncudur. o oyuncu öyle bir hale gelmiştir ki, sınırları bellidir ve onu uygular. siz de o oyuncuyu o bireysel taktikle görevlendirir, beklentilerinizin sınırlarını çizersiniz faydalı faydalı oynar.

bu yüzden oyuncuları birebir değerlendirmek yanlış olabilir. ama katılıyorum. genele bakınca ciddi bir kalite farkı var. 1 oyuncuyu kapatabiliyorsunuz ama kadronuzun genel kalitesi düşükse uzun maratonlarda geride kalmanız kaçınılmaz oluyor.

şampiyonluk bizi havaya sokup yanıltmadı ama birilerini yanıltmış. tello'dan ondan bundan yüksek verim alınacağını inananlar yanılmış.

şu beşiktaş'ın futbolunu umutlu kelimelerle açıklamak gerçekten imkansız. ne oyuncu kadrosu, ne teknik heyet, ne yönetim...

kma dedi ki...

@tanju

ya ona bakarsan bizim 3 adam sivok ferrari ve ersnt de gese de banko oynar.? yabancıları karşılaştırırsak öle üstün olmuyor gese.

Sertug Ozgur dedi ki...

Yerli oyuncularda kalitenin anında yükselmesi hemen olacak iş değil. Hakan Balta, Topal, Arda, Uğur, Sabri üzerinde sabredildi ve en önemlisi sağlam iskelet kadro içinde eritilerek kendilerini belli bir kredi, elverişli bir ortam sağlandı. Fenerbahçe ise yüksek meblağlar ödeyerek nispeten hazır yerlilerini zenginleştirdi. Gökhan Gönül ise hiç alt kademe milli olmadan bir anda ülkenin önemli futbolcusu olması açısından Türk futbolunun durumunu ortaya çıkaran istisna bir örnek.

Çözüm iskelet kadronun kaliteli yabancılardan oluşturulması ve aralarına yerli oyuncuların serpiştirilmesidir. Nobre,Uğur gibi adamlar bir çok oyuncunun önünü kesiyor. Aslında sorun yine yabancılardan kaynaklanıyor. Bugün Nobre hala takımdaysa asli forvet Bobo'ya güvenilmediği için, bu yüzden de Batuhan forma şansı bulamayacak. Keza Necip de Fink'e güvenilmediği için Uğur'un arkasında kalıyor. Rıdvan için de benzer şey söz konusu.

Kısaca tüm iş iskelet kadroyu oluşturmaktan geçiyor. Türkiyede de yerli eksikliği gözlendiğinde doğru çözüm iskeleti kaliteli yabancılardan oluşturmaktır.

tanju dedi ki...

ama o saydığın adamlar bizim en anahtar adamlarımız. ben onların yedek yabancıularıyla bizim as yabancıları kıyasladım. yoksa keita'yı, baros'u da emsal gösterebilirdim.

kma dedi ki...

bence yerlileriniz gese ve febe seviyesinde olsa, bu yabancılar iyi kötü idare eder. bu kadar göze batmazdı.
yahu telloyu eleştiriyoruz. kabul ediyorum, yetersiz ama ne için? adamı kullanmadık yer kalmadı yahu.. sol bek oldu. sol açık oldu. forvet arkası oldu. bu adamın gerçek yeri solbek. ama ayaklarına biraz hakim diye ilerde oynatıyoruz. aynı fenerdeki dos santos gibi. bi de 800 bin avro ile oynuyor. bobo çoğu maç sol açık oynuyor. holosko sağ açık.. bu adamlar da nobrenin 3 de 1'ne oynuyor.

bence tabata kötü transfer. delgadodan iyi değil. fink yerine deco gelseydi tabata gereksiz olacaktı. 7 yabancıyla idare ederdik iyileşene kadar.

delgadonun da yeterli olduğunu düşünmüyorum ama şu şartlarda yeri dolmuyor ne yazıkki..

tanju dedi ki...

ekrem
rıdvan
toraman
kaş
erhan

şu sağ bek pozisyonundaki yığılma bile gösteriyor plansızlığı.

rıdvan'ı bekliyoruz, erhan alınıyor. erhan'a karar verecekken kaş geliyor. sonra hepsinden vazgeçilip ekrem'e dönülüyor. muhtemelen ilk derbide de toraman'a dönülecek.

kadrodaki papaz isimlerin gençlerin önünü kesmesi o kadar canımı sıkıyor ki..

yuki the zorba dedi ki...

Hadi Beşiktaş'ın yabancı oyuncularını sayalım;

Ferrari, Sivok, Zapotocny, Fink, Ernst, Delgado, Tabata, Bobo, Holosko, Tello.

Bi de ne olduğunu anlamadığımız Gordon ve Higuain var...

Uzun uzun yazacaktım da, yazasım kalmadı daha fazla bak yemin ediyorum...

kma dedi ki...

o kadar çok yabancımız var ki.
ya zapoyu gönderdik yetmedi, sonra delgoda ikna edildi tabatayı almak için. 6 + 2 kuralı var farkındayız değil mi? hepsini oynatamayacağız yani. oynatmak istesek aynı anda 2 oyuncu değiştirip sahada 3-4 yer değişikliği yapmak gerekiyor. yani o kadar saçma bişi geliyor ki bana. herşeyi kompleks hale getiriyor.
sivok ernst ferrari omurga diyelim. sahadaki diğer 3 oyuncu kim olacak? 8 milyonluk tabatayı koyalım fiyatından.. bobo tello holosko ve fink için 2 tane yer kaldı. hangi ikisi oynayacak?

bu bile yerli oyuncuların önemini göstermiyor mu?

ya gesenin sahadaki yabancı oyuncu sayısı yüzünden sokamadığı yedek bıraktığı yabancısı olduğunu hatırlamıyorum.

gökhan dedi ki...

ben buradaki tartışmayı yine teknik direktöre bağlarım. tamam oyuncuların düzeyi üst düzey değil ama verimde alamıyorsunki. biri ikisi değil hepsi verimsiz ise ben teknik direktöre takarım.

kaan dobra, tayfur, yasin, ahmet yıldırım, ali eren... bunlar çok mu şahane futbolculardı sanki. ama luce verim almasını biliyordu. ha luce perezlerle falan şampiyonlar liginde de coşuyordu ama adam yapıyor işte. şimdi shaktardaki adamı alıp bize getirsen bobonun gördüğü muameleyi görecektir.

yada tigana. ibrahim üzülmez, toraman, zan, serdar kurtuluş, bobo... hepsi hayatlarının performansını yaşadı. şimdi hepsi de o günden çok gerideler.

bunların tesadüf olması zor. carrick ile fletcher bize gelse kim lan bu kazmalar, düz bunlar, sadece defansları var, bank asyada dolu bunlardan denilecek ama adam bunlarla şampiyonlar ligini alıyor.

herşeyin sorumlusu denizlidir arkadaş. sen yapboz gibi oyna takımla, sistemden mimstemden olabildiğince uzak dur sonra suç boboya holoskoya kalsın. yok öyle...

Unknown dedi ki...

Sonuç olarak belirli bir yapılanmaya gidilip gidilmeyeceğinin kaderi de biraz ocaktaki kongreye bakıyor..Yeni yönetim,yen, teknik adam gibi gelişmeler olursa doğal olarak yeni bir yapılanma da doğar..Rıdvan-İsmail-Necip-Batuhan gibi farklı mevkilerde oynayan ve takım iskeletinde zamanla yer bulabilecek 4 genç ve iyi oyuncumuz var..Bi de anlamadığım nokta Türk oyuncu konusunda eksik durumdayız ancak çok kaliteli Türk futbolcular bulunmayan bir ligdeyiz,çok da abartmayalım..Gsnin Türk oyuncularından kimi istersiniz ki..Arda..Başka kim bence yok..Fbden Özer,Gökhan,karakterleri düzgün olsa belki emre ve volkan..Selçuk-M.Topal-sarp çok mu iyi oyuncular..Bekir-zan-önder hatta Servet,Toraman ya da Kaş'dan daha mı iyi oyuncular..Hakan balta İsmail kimi tercih edersiniz bence İsmail..Belki biraz romantik düşünüyorum ancak durum bu bence..Gönül ister tabi Sivok-Ferrari-Ernst-Holosko hariç hepsi gitsin çok iyileri gelsin..Ancak daha 1.5 ay önce 8 milyon avro verdiğiniz Tabata'yı mı göndereceksiniz..Asıl yönetimsel hatalarla günü kurtarma transferleri yapılmazsa o zaman iyi işler olabilir..

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

bakalım bu gece el sikko'da nasıl bi futbol oynanacak.son asy'deki müthişti yumruklar kafalar falan,süper hareketler.bbc altyazı geçti hatta dünya derbisinde olay diye.he hatta müthiş tezgah!!!1 diye başlık attılardı.

o değil de, bir delgado vardı? ne oldu ona?
blog yönetiminden bir yazı beklemiyor değiliz:)

Ryu dedi ki...

Dünkü maçla ilgili söylenecek o kadar çok şey var ki söylesem tesiri yok sussam gönlüm razı değil:)
Dünün tek olumlu hamlesi/hareketi Necip'ti. Çok uzun süre sonra altyapıdan birini 1 dakika da olsa sahada görmek güzeldi. Necip'e şans verilse eminim Uğur'dan eksik oynamayacaktır. Hata yapsa bile kimsenin Necip'e kızacağını sanmıyorum çünkü herkesin beklentisi artık altyapıdan birilerinin çıkması ve kadroya gençlerin monte edilmesi. Bu konuda çok uzağa gitmeden Gs model alınmalı. Aydın, Uğur, Sabri, Arda, Serdar v.s v.s elalem oynatıyor sen de oynat gençlere önem verdin diye ne kadar tepki alabilirsin? Ya da alacağın tepki şu yaptığın saçma dizilişlerden, abuk sabuk değişikliklerden daha büyük olabilir mi? -Sanmıyorum.
Ben artık 2.sınıf anadolu topçularını takımımda görmek istemiyorum. Rıdvan, İsmail, Necip, Batuhan gibi potansiyeli yüksek oyuncular bir an önce kadroya monte edilmeli. Uğur'dan Kaş'tan, Üzülmez'den Erhan'dan kötü oynamazlar.
Bu arada hiç sevmediğim Delgado'yu arayacağım aklıma gelmezdi. Dün akşam aradım konuştuk iyi durumdaymış 3 hafta sonra ordayım abi dedi. Bakalım kimin yerine gelecek.

barfilozofu dedi ki...

Eskiden en azından maç izlerken bazı adamlar vardı, izlemek için televizyonun karşına ya da tribüne gitmemezi gerekktiren adamlar. Şu takımda hangi adamı izlersin. Özellikle üstünde duracağın bir adam söylermisiniz? Takımda göze hoş gelen işler yapan bir adam var oda sakatlıktan burtulmuyor, kurtulsada beğenilmiyor. şimde ben kıçı kırık tello'yu mu? izleyeceğim. adamı verem eden uğur incemanı, gol kaçırdığında kendi evladımız diye küfür bile edemediğim nihat'ı mı? Top kaybetme rekorları kıran bobo'yu mu? 5 metreden gol kaçıran nobre'yi mi? Takımda bir tane izlenecek adam yok? Giderim roberto carlosu perişan etme ihtimali olan keita'yı izlerim...

AQ-47 dedi ki...

@barfilozofu

çok haklısın, İlhan Mansız, Nouma, Sergen izlerken son 3 yıldır Gökhan Zan, Veysel, Baki vb. izledik...İzlenecek adam olmadığı gibi maçı kurtaracak adam da yok.
Tello, Holosko, Bobo iyi güzel, hatta geçen yılki üstün formlarından dolayı aramızda sevgi bağı da kurduğumuz oyuncular, ancak Ernst ve Ferrari gibi üst düzey savunma adamlarının yanına konulacak adam değiller, geç de olsa gördük, toz pembe gelmiş gözümüze her şey. Ben demiyorum ki milyon dolarları saçın, ama en azından Ferrarinin yanında sırıtmayan Sivok varsa herhalde onun geldiği yerde Ernst'in önünde oynayacak maç koparacak iddialı adamlar da vardır.

beşiktaş takımı ile aynı otelde kalsam veya salllıyorum tüm kafile ile bir şekilde denk gelsem bir yerde herhalde tek imza almak isteyeceğim topçu toraman'dır.
ilhan mansız,sergen yalçın,pascal nouma metin-ali-feyyaz ı saymıyorum bile.
ne günlerden ne günlere düştük..

ütopik dursa da demirören gitse yeni gelen başkan iyi bir hoca getirse.başta bobo olmak üzere,rüştü,tabata,tello,nobre gibi vasıfsız yabancılar gitse.zaten bu sene allem edip kullem edip beşiktaş'ı şampiyon yapmayacaklar.alt yapıdan yetişen oyunculara ağırlık verilse.zor ama neden olmasın?

lamhaltas dedi ki...

kadro yapisinin bozuk ve plansiz oldugu cok belli. Bir kadro veya ideal 11 kurarken Turkiyede yapilacak ilk is yokluktan oturu sahaya 5 adet en iyi turk u koymaktir. Bizdeki en iyi 5 turk u biri sayabilir mi?

Devam ediyorum bunlardan biri kimsenin itiraz etmeyecegini dusunuyorum ibrahim toramandir. Bu adamin asil mevkisi stoper ama gelin gorun ki kulup bu oyuncunun yerine 2 yil once tanesi 4.5m eurodan 2 adet stoper almis, bunlardan birini bu sene basi bursaya kiralayip yerine bir 4.5 m euro daha vererek ferrariyi almis. Sonucta toramana yer kalmamis.

Bunun disinda elinde batuhan varken nobre dedigin vasat ileri uc adamina(golcu demeye dilim varmiyor artik) yillik 2.4 m euroya kontrat imzalamis. Tabata gibi hic bir kariyeri olmayan adama 8 m euro bonservis vermis.
Bunlari 6 senedir yasiyoruz. Brezilya milli takiminin sol acigini(Ricardinho?) aldik biz zamaninda sirf delgadosuz bir macta puan kaybettik diye.

Peki yeni yonetim gelince hersey toz pembe mi olacak? Elde var oynatabildigin 8.delgado,zapo,gordon,higuain(durumundan emin degilim)ettimi 11-12 yabanci. Nobreyi bu kontrata ragmen gonderemezsin. Tabataya verilmis 8 m euro satmak istesen kaca gider? En kral polyanna olursan 3m. Bobonun piyasasi dusmus formsuz oyuncu. Yani bu yonetim degismeli. ama gelenin de ne kadar planli olacagini bilmiyoruz. Ayni zamanda onunda elinde siskin ve gereksiz bir kalabalik kadro olacagi kesin. Allah hepimize buyuk sabir versin...

Sertug Ozgur dedi ki...

Abi hücumdaki yabancılarımız kötü de, bu blogda da daha önceleri sık sık adı geçen, karşılaştırılan elano sezon başından beri ne oynamış bana biri anlatsın. Veyahut dos santos ilk 3 hafta sonrası ne yapmış.

Biz beşiktaşın oyuncularını sorguluyoruz diyenlere lafım yok, ama blog yazarları tarafından sen bunu alıyoken elalem dos santos, elano alıyo laflarını çok okudum ve hatırlıyorum, sorum onlara. Kolpa basın diyip, onların gazlarına geliyoruz zaman zaman.

Evet görünen köy var hücum oyuncularımız kaliteli değil. Ama bu kolpa ligde iş yapmaya başlayacaklardır daha önceki senelerde yaptıkları gibi. Önemli olan o ahengi tutturmak. Kaybolan takım olma ahengini yakalamak. Denizli geçen sezon gibi yine ayarını bozdu takımın ama yavaş da olsa kendine geldiğini düşünüyorum.

Sezon sonu ne olursa olsun hücumdaki yabancıların gönderilmesini istiyorum, ama ben devre arası saçma günü kurtaracak transferler istemiyorum bu yüzden sene sonuna kadar sabredelim. Ki denizli şampiyon da yapsa seneye çalışmayacaktır, ve o zaman geleceğe yönelik daha sağlıklı planlar atma şansına sahip olacağız.

barfilozofu dedi ki...

Bir takım da en azından bir tane göze hoş gelen adam olur. En dandik takımlarda bile kendini güzel hareket yapmak için kasan futbolcular var. Bizimkileriş izliyorum. yana ver sağa ver sola ver. bir kerede iki adam geçip ara pası at. Takımın şu an ki en iyisi fabian. Takımı izlemeye gidilecek adam ferrari. Nihatın önüne ara pası atıp çatala attığı gol zevk vermez bana, o ara pası zevk verir.Maçın iyisi bir hafta ekrem olur, bir hafta ferrari, bir hafta rüştü. Ama Fenerbahçe'nin iyisi hep Alex...

Yorum Gönder

Ara