.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

29 Ekim 2009 Perşembe

Ve Borges Döndü!

Link

10 Yorum:

Borges dedi ki...

Acikcasi bu karsilama süpriz oldu ama cok da mutlu oldum.. Sagolun.. Cok güzel isler cikartiyorsunuz öyle güzel ki biz de esinlendik, eksigalatasarayi kurmaya karar verdik.. Lakin önemle üzerinde duruyoruz ki bu kücük proje birilerinin cok güzel fikri hayata gecirmesi nedeniyle bizi özendirmesi sonucu gerceklesecektir..

Bir daha hem tebrikler hem tesekkürler..

Jokond dedi ki...

sevgili borges,
ekşigalatasaray olmaz olamaz:)
sizin tadınız yok çünkü:)

eksibesiktas dedi ki...

beşiktaş gibi "ekşi" olamaz dimi :)

Borges dedi ki...

Jokond: Samimiyim, su ortami gercek anlamda saglamak cok zor.. Kadro mükemmel bana göre ama iste bu güzel insanlarin toplamindan ne cikar onu bilmiyoruz.. Böyle zit fikirlerin uyusturabilecegi güzel bir ortam olur mu bakacagiz artik.. Ki taraftar bloglari-forumlarinda toplamda rakip takimlardan cok kendi takimina üstelik bu sekilde egilmek cok ciddi bir basaridir.. Ben size helal olsun diyorum ki ilk basta da görmüstük zaten güzelligi.. Bu arada eksigalatasaray isminden vazgeciyoruz cunku kadroyu eksi ile sinirlandirmayacagiz lakin ismi ne olursa olsun cikis noktasinin burasi oldugunu ben, biz biliyoruz en azindan..

Eksibesiktas: Korkutucu bir nickin var abi.. Sanki 25 kisi toplanmis kötü kötü bana bakiyor gibi hissediyorum ;)

Saygilar abi.. aman..

madem borges döndü, hoşdöndü, hemen devre arasında almanya'dan bir kaç transfer söylentisi çıksın da, borges'den alalım haberi:)

Jokond dedi ki...

benim mesajın şaka temelli olduğunu tekrar yazmam gerekir mi bilemedim. her türlü taraftar oluşumu güzeldir nazarımda. kolay gelsin şimdiden...

Jokond dedi ki...

şu wolfsburg'un bizim maçta sonradan oyuna giren iranlı bir oyuncusu var ismini unuttum. tez zamanda borges bizi bilgilendirirse süper olur...

Borges dedi ki...

Beautiful Freak: Abi mümkünse tepeye oynayan takimlardan oyuncular olsun söylentinin icerisinde.. Yoksa cok zorlaniyoruz, haberleri veremiyoruz gerektigi gibi;)

Borges dedi ki...

Jokond: Yok yahu.. alinmis gibi bir görüntü cizdim mi ki ? sagolasin.. Dejagah'i diyorsun.. elbet bir gün gecilir üzerinden efendim;)

Borges dedi ki...

Tepeye oynayan takimlar derken besiktas'a bir elestiri daha da kötüsü asagilama filan yoktur.. Sevgili Jokond bak seni simdi daha iyi anliyorum yanlis anlasilma konusundaki tutumunu;)

Tekrardan tesekkürler Jessie ve Eksibesiktas, ho$ kalin.. Wolfsburg karsisinda basarilar..

Yorum Gönder

Ara