.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

3 Ekim 2009 Cumartesi

TSL 8. Hafta Beşiktaş - Denizlispor

47 Yorum:

Pamukk dedi ki...

yeniliriz

ankara'dan gelecek olan var mı maca??

open your mind dedi ki...

4 ya da 5 atmamızı bekliyorum

okka dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
okka dedi ki...

galibiyet mi yoksa mağlubiyet mi daha hayırlı olur karar veremiyorum.

Pamukk dedi ki...

2ay holosko'suzluk nası olcak bakalım. 1 yabancı daha eksildik ama gene Fink oynatmaz

bahtsız çocuk CL uçtu gitti onun için,zaten bidaha CL nerde bulcak

Sahaya binlerce ayakkabi yagacak...

aga dedi ki...

Eğer ki mevcut yönetimin gitmesine katkıda bulunacaksa (hem teknik hem idari) ben yenilelim istiyorum... Tüm duygularımı askıya alarak... Bence mantık bunu gerektiriyor çünkü...

Pamukk dedi ki...

ayakkabı mı yağacak
öffff kötü sahneler bunlar üzülüyo insan yazık bu takıma

Deniz dedi ki...

Daha fenerbahçe de galatasaray da çok puan kaybedecek. ben kadromuzun iyi olduğunu düşünüyorum. Bu kadroyu işletecek bir teknik direktörün gelmesi lazım sadece, bunun için de denizlinin gitmesi lazım. yine de eğer işin ucunda gidecek olan sadece teknik ekip ise, içimden çok yenilmeyi istemek gelemiyor. Yönetimin gitmesi lazım, adamlar fazlasıyla çingene, sallamazlar bile.

Ne garip zamanlar bunlar.

Iyide abim bizede yazik degilmi? Varsin sahaya ayakkabilarda yagsin, varsin yuzlercesi sahaya dalip oturma eylemi yapsin... Bu yonetim gitmedikce her turlu eylem mubahtir...

Ozgur dedi ki...

adam gibi bir 4-4-2 çıkalım şu maça. herkes yerinde oynasın, tavşancılık oynamayalım kesin kazanırız.
ben bu takıma güveniyorum. basın şişirmeli gs ve fb kadar iyiyiz. demirörene rağmen gene toparlayabiliriz herşeyi.

Pamukk dedi ki...

yönetimi protesto edelim diye sahadaki adamları harcamaya, maçın içine etmeye gönlüm razı olmuyo benim.

aga dedi ki...

Ruhum daralıyor yaaa.. Gene rüştüyü oynatacak, gene ibrahim kaşı oynatacak diyorlar...İnadım inat dedikçe gözümde Terimleşiyor Sn. Denizli... Sevinmek için sevmedik tamam da hiç mi sevinmeye hakkımız yok... Kaç maç oldu hala ne oynuyoruz anlamıyorum...

Pamukk dedi ki...

rüştü kendisi oynamaz merak etme huyu değil mi böyle maçlardan sonra kaçmak

zubi dedi ki...

Biletlerin bugün satışa çıkmasından sonra numaralı bileti de satışa çıkmamış. Noldu canım korktunuz mu ?

d.amokachi dedi ki...

Zaten bu kadar yenildikten ve bütün hedeflerden koptuktan sonra bir mağlubiyetin daha hiçbir zararı olmaz. Tek bir şartla Denizli maçından sonra Sayın Denizli ve YD giderse!!! Sonuçta bir musibet bin nasihatten iyidir ki bunların musibetini say say bitiremedik!!! Oyuncularıda çok suçsuz bulmuyorum. Tello, Bobo, Rüştü vb gibi bazı oyuncularımız maalesef çok ruhsuz oynuyor. Sebebinin para olması dahada üzücü herkesin sözleşmesi birgün bitecek ve yeni sözleşme yaparken onlarda Nobre gibi Delgado gibi yüksek ücret talep edebilirler. Ama sözleşmeleri devam ederken. Belli bir ücret için akit yapmışken üstüne zam istemek ve sonucunda isteksiz oynamak pek yakışmıyor...

AQ-47 dedi ki...

Top oynayamadıktan sonra ite kaka gol atarak yensek ne olur? Sırf protestoları görebilmek umuduyla maçı izleyeceğim.

takımın rehavete kapılmasından korkuyorum:(

Adsız dedi ki...

eski açıktayım. tek başıma geleceğim, orda olacak arkadaşlarla beraber izlemekten keyif duyarım.

ibrenin bize döneceği maç bu olacak inşallah. holosko yok ama dert değil, hem belki bu denizli'nin daha basit düşünmesine yol açabilir. bu maçı da kaybetmesi için çok çok saçmalaması lazım artık, hakan'ı ön libero oynatmalı falan. yeneriz, golü erken atarsak farka gideriz.

haydi kalk ayağa...horoz, güneş vs...

kazanalım.
kazanalım derken,
yönetim artık yüzsüzlüğü bıraksın, zikindirik yönetimlerinin özrünü borçlarını almayarak dilesinler.
futbolcuları zor durumda bırakacak tepkiler vermeyerek, takımın taşlardan müteşekkil yoluna bir taş da biz koymayarak, bize yakışır biçimde ince ve sert biçimde koyalım tepkimizi.
gol atalım, güzle futbol oynayalım. beşiktaş maçında ne gol olur ne futbol diyen taraftarı stada geri kazanalım.
kazanalım lan işte, yeter!

Unknown dedi ki...

şapkadan tavşan mı maymun mu çıkmasın artık hiçbişey. bu kadar kadroyla oynanmaz ya. herkesi küstüren 'rotasyon' bu bildiğin.

Unknown dedi ki...

Futbol olarak çok bişey beklemesem de kazanacağımızı düşünüyorum.

Noah dedi ki...

HAKAN
EKREM SİVOK FERRARİ İSMAİL
ERNST FİNK
NİHAT TABATA SERDAR
BOBO

golu erken bulursak senenin en rahat macini oynariz ama ikinci yariya golsuz beraberlikle baslarsak yine baski yine stres kanserlik bi mac olur.

barış dedi ki...

@Deniz

Daha galatasaray da fener de puan kaybedecek dediğiniz kaçıncı maç bu acaba, helal olsun iyimserliğinize hayranım. Puan kaybederler, yakalarsınız belki de onları ama 10 maçtır aynı şeyleri söylüyorsunuz be kardeşim ve de dip bir noktadayken.

matias'ın kadrosu şu an için ideal gibi gözükmekte.

Adsız dedi ki...

Beşiktaş için Lig kötü başladı,aslına bakarsanız lig başlamadan öncede transfer piyasasında iyi işler yaptı diyemeyiz Beşiktaş yönetimi için,M.Topuz meselesi,10 numara sorunu ,Delgadonun sözleşmesi,M.Denizlinin kalıp kalmayacağı v.b gibi bir futbol takımının 1 sezon içinde başına gelebileceği bütün sorunları 2.5 ayda yaşadı Beşiktaş 6 yıl sonra şampiyon olmuşken hemde Çifte kupayla!

Beşiktaş lig başladığında bu yana bir çok Final maçı oynadı(!) 5.Haftada G.Saray maçıyla başladı final maçları herkesin ortak görüşü Beşiktaş samiyende G.Saraya kaybederse puan farkı 6 Ya Çıkar ve Beşiktaş Ligden kopar,Beşiktaş ilk finali(!)kaybetti ardından kötü gidiş devam etti ancak Beşiktaş'ın umudu bitmedi henüz sırada M.United maçı vardı! Beşiktaş o finalide kaybetti ancak yine otoritelere göre sırada başka bir final maçı daha vardı bu maçta Kayserispor maçıydı! Beşiktaş bu maçı alıp bembeyaz bir sayfa açabilirdi henüz herşey bitmemişti yani!ve bütün bunlara rağmen Beşiktaş bir final(!) maçı daha kaybetti...Sırada kaybedilecek başka bir final vardı CSKA Maçı!maç öncesi basındaki yorumlar çok netti Beşiktaş CSKA'dan puan alırsa şampiyonlar liginde yoluna devam eder en kötü ihtimalle Avrupa ligine kalır.İstenilen sonuç yine alınamadı yine kaybedilen bir maç ,daha önemlisi kaybedilen kaçıncı final maçıydı.

Veeee Bugün! 3 Ekim Cumartesi!bir final maçı daha var Beşiktaş'ın yine galibiyet beklentisi Kara Kartallardan yine geldi çattı bir başka kurtuluş maçı! Bu maçı alırsa Beşiktaş Kötü gidişe dur diyecek ve "BEMBEYAZ"Bir sayfa açacak aksi taktirde Bir başka final maçına kalacak umutlar!
ARDINDAN LİGİN ORTALARINDAN SONRADA ŞU CÜMLELER SARF EDİLECEK T.DİREKTÖR,YÖNETİCİLER VE FUTBOLCUALR TARAFINDAN;

HER MAÇIMIZ FİNAL!

Yinede herşeye rağmen!BÜYÜK BEŞİKTAŞ!

miracsaral dedi ki...

Sorun 'abartılmış' Fenerbahçe ile Galatasaray'ın olası puan kayıpları değil ki, Beşiktaş'ın puan alamaması. Öncelikle çözülmesi gereken sorun bu. Ötesi zaten onu takip eder.

Olayın bir diğer noktası da Beşiktaş'ın kadrosuna iyi deniliyor da hani ben bu iyiliğin neye göre iyi olduğunu merak ediyorum. İyi kadroların kompakt olmaları, her oyuncusunun birbirlerine yakın seviyelerde olması lazım. Eğer ortada Ernst gibi ortalamanın biraz üstünde bir defansif ortasaha oyuncusunu bile yıldızlaştıran, Batuhan'ı kurtarıcı hale getiren bir kadro varsa o kadro iyi falan değildir. "Eh işte"dir.

Futbolda, özellikle Türkiye liginde üstüste şampiyon olmak istiyorsanız sahip olmanız gereken bazı oyuncu tipleri vardır:

1)Kafacı, kemikkıran stoper: Zago,Servet,Lugano vs.

2)İleri doğru oynayabilen ortasaha:Guinti,Emre,Ayhan vs.

3)İşler sıkıştığında şapkadan tavşan çıkaran oyuncu: Sergen,Alex,Arda vs.

4)Kafacı,fizikli,top saklayabilen forvet:Mehmet Yıldız,Semih,Nobre vs.

5)Yenecek golü yiyen, yemeyecek golü yemeyen normal kaleci: Mondragon, Cordoba, Serdar vs.

Beşiktaş'ın kadrosuna iyi diyenleri ben biraz "Türkiye bor rezervlerini kullanabilirse dünyanın en güçlü ülkesi olur ama kullandırmıyorlar" diyenlere benzetiyorum.

Ortada bor madeni falan yok,sadece altın suyu var.

Ama feci halde altın gibi görünür.

hiç kimse akıllı ol!!!

altın suyuymuş,peh. artiz:))

Factotum dedi ki...

İlk 11 ( LigTv'ye gore)

Rüştü
Ekrem Sivok Ferrari İ.Üzülmez
Fink Ernst
Serdar Tabata Yusuf
Nobre

Rüştü ile maça en az 1-0 başlamamamız dilegi ile başarılar kartal !

Cenk dedi ki...

aha kazak forma, üç gollü galibiyet geliyor.

Jokond dedi ki...

ikinci yarıda iki değişiklik. yusuf serdar çıktı, nihat bobo girdi. nasıl yani? kim hangi mevkide oynuyor?

delgado dedi ki...

bobo sol nihat sağ sanırım.

Deniz dedi ki...

Bol pozisyona girdik ama rakibin de oldukça güçsüz olduğunu akıldan çıkarmamak lazım.

Rattlehead dedi ki...

maçı izleyemedim ama 2 arkadaşım maçın en iyisi fink'ti hatta haftanın 11'ine kesin girer falan dedi.doğru mudur?

Deniz dedi ki...

Ben Fink'i severim, o kadar iyi oynadı diyemem, Ernst bence daha iyiydi. Ama Ernst-Fink ve Sivok-Ferrari'nin asla ve kat'a değişmemesi gerektiğini gördük bence.

Unknown dedi ki...

şu uğursuz formayı giymeyelim yeter arkadaşım, cska maçı sırf bu formadan gitti :) şu maçta giydiğimiz forma ile çubukluyu giyelim birkaç maç...

AQ-47 dedi ki...

Takımın ilk yarıdaki aklı başında futbolu, ikinci yarıdaki değişikliklerle her zamanki panik futboluna döndü...Bunun tek açıklaması var sağ ve sola konan forvet ya da kanat oyuncularının top tuatbilen tipler olması gerekiyor. Serdar olmasa da (olmamalı) o tip oyuncular olmalı, takımın ilerde yığılmasını sağlayan ters kanada top aktarabilen adamlar gerekli maalesef elimizde onlardan yok. Nihat ve Bobo girince yine saçma sapan bir oyun ortaya çıktı. Atılan gol kesinlikle değişikliklerin eseri değil, sanırım herkes bunda hemfikirdir. İlk 5 dakikada 2 tane karşı karşıya pozisyon ve iki dangalakça vuruş...Bu tip golleri atsak GS gibi maçı baştan koparırız ama eldeki golcüler (evet Jessie Bobo dahil) yeterli değil. Ama artık bugünkü maçtan sonra lütfen Nobre demeyin...Takım defansif/kontraatak oynarken savaşıyor falan ilerde yalnız kalıyor diyebiliriz, ama ilk yarıdaki gibi sürekli yüklenirken sağdan soldan orta gelirken de o topu içeri atacak pozisyona gireceksin güzel kardeşim. Adam hala orta sahaya falan geliyor, gelme ne gerek var...Zaten çift ön libero artı Tabat da pres yapıyor, artı Ekrem Üzülmez sürekli orta sahada...Sen gelme eksik kal. Sanırım Nobre blogları falan takip edip "Ulan koştuğum için hoşgörüyorlar beni o zaman devam" diyor kendi kendine...Ne acı ki aranan özellikteki golcü Batuhan gibi bir karakter, daha da kötüsü hala sakat...Bence bugünkü kadroda Üzülmez yerine İsmail, Nobre yerine Batuhan, Yusuf yerine Tello olursa ideal olur, her maça da iddialı çıkarız. İkinci yarı da Yusuf girebilir ya da iyileşince Delgado girer, toplam 6 yabancıyı da geçmez. Kaleden hiç bahsetmeyelim artık Rüştü Beşiktaşlı için bitmiştir. Holosko da sakat olduğuna göre Delgado gelince muhtemelen dondurulur, bu performansla oynayan Fink'i gönderip yerine İnceman ya da Ekrem'i düşünmek de ayıptır...Adam size ne yaptı da kaç maçtır oynatmıyorsunuz..:)

Ryu dedi ki...

Kapalı alt'tan ağzından salyalar çıkartarak kadın çocuk yaşlı genç demeden üst kattaki teröristlere pardon takımdaşına saldıran, bizleri Beşiktaş'lı olmaktan utandıran neye hizmet ettiği belli olmayan tribün eşkiyaları ALLAH HEPİNİZİN BELASINI VERSİN.

Bir insanın anasına bacısına namusuna kastetsen ancak bu kadar tepki gösterilir. Düşünün artık nasıl bir ranttır ki bu eşkiyalar bu insan müsveddeleri senin benim tribünde maç izleme, takımına destek verme, yanlışlara tepki gösterme hakkını gasp etmek için gruplar halinde kudurmuş köpek gibi etrafa saldırıyor.
Sabote etmeyin'miş gidin işinize!

yuki the zorba dedi ki...

Bu maça istinaden futbol konuşulamaz.

Jokond dedi ki...

maçı stadyumdan izleyenler futbolun değil tribünlerin izlenimlerini aktarırsa memnun oluruz.

zubi dedi ki...

ilk defa tribünde birine dalar gibi oldum. önümde iki kişi kavga etti, yeni açık locaya saldırdı, kapalıda bişeyler oldu falan filan. şaka gibi bi maçtı ne taraftar taraftardı ne futbol futbol ne takım takım.

kapalı üstten bu tepkiyi beklemiyodum. şaşırdım, üzüldüm. geç kaldınız ulan dedim, utandım. hele o formayı çıkarın çıplak oynayın kısmı kapalının ne yaptığını bilmediğini bariz gösterdi bence.

ne diyim.. şefersiz yönetim beşiktaş'ı mahvettin diyorum.

zubi dedi ki...

şunu da ekliyim. şu maçta futbolcuları, özellikle de serdar özkan ve rüştü yü ıslıklayanlar kaypaktırlar benim gözümde. benim dönüp arkadaşıma kardeşim rüştü de emekli olsun, amk öyle kaleceinin deme hakkım vardır ama çıkıp geçen sene beni şampiyon yapan kaleciyi böyle fenerbahçe taraftarı gibi vefasızca, saygısızca ıslıklamaya hakkım yoktur. biz böyle değildik. ne bi pozisyon ne bi hareket var aklımda. arabaya nası yürüdüm hatırlamıyorum, utanç içindeyim..

Gürcan Ulusoy dedi ki...

maçta olanlardan bugünlük doğru düzgün yorumlar beklemezseniz daha uygun olur. bugün gördüklerimiz, etrafımızda olup bitenler adeta lanet olsun diyip muvimeks'ten film seyredeyim moduna soktu bizi. en azından beni.

maçtan sonra bir şeyler yiyeyim dedim, kredi kartı yerine kombinemi uzatmışım adama, bu ne abi dedi. anlayın artık durumu.

bittik.

Pamukk dedi ki...

maça gittim üzüldüm gitmesem de üzülcektim. halimize üzüldüm. sahadaki 11futbolcunun desteksiz kalmasına üzüldüm. rüştüye yapılana üzüldüm. bu takım iyisiyle kötüsüyle bizim takımımız. evet sonuna kadar yönetim istifa. ne kadar kötü olursak olalım daha 8.hafta. takıma maçı kaybettirmek için gelmişlerdi. kazanınca düdük çalar çalmaz çıktılar zaten.

Yorum Gönder

Ara