.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

24 Ekim 2009 Cumartesi

TSL 10. Hafta Eskişehirspor 0-1 Beşiktaş

Stat: Eskişehir Atatürk Stadı

Hakemler: Tolga Özkalfa, Erhan Sönmez, Mustafa Emre Eyisoy, Suat Arslanboğa (4. Hakem)

Eskişehirspor: Ivesa, Murat Önür (Dk. 86 Nadarevic), El Saka, Vucko, Koray, Burak, Sezgin, Doğa, Volkan Yaman (Dk. 72 Adem Sarı), Mehmet Yılmaz, Bülent Kocabey

Yedekler: Atilla, Arda, Selçuk, Hüseyin, Veysel, Adem, Nadarevic

Teknik Direktör: Rıza Çalımbay

Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Üzülmez, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, Ekrem Dağ, Tello, Uğur İnceman, Fink, Tabata (Dk. 46 Erhan), Nihat (Dk. 90+3 Necip Uysal), Bobo (Dk. 73 Nobre)

Yedekler: Hakan Arıkan, İsmail Köybaşı, Necip, Erhan, Erkan, Nobre, Serdar Özkan

Teknik Direktör: Mustafa Denizli

Gol: Ekrem Dağ (Dk. 83)

Sarı Kartlar: Uğur İnceman (Dk. 65), Doğa Kaya (Dk. 70), Bülent Kocabey (Dk. 78), El Saka (Dk. 79), İbrahim Toraman (Dk. 86), Adem Sarı (90), Ivesa (Dk. 90+3)

46 Yorum:

yuki the zorba dedi ki...

Maç yarın, bekliyorum bekliyorum açmıyosunuz Post'u... Hem uğursuz olan benim konu açmam değil, formaymış.. CSKA maçında gördük işte...

Zambo Sakizi dedi ki...

Eskişehir'deyim iş dolayısıyla. Maça gidiyorum. Görelim bakalım Eskişehir'in meşhur taraftarını. 2-0 alırız diye düşünüyorum maçı da, kısfmet.

selo dedi ki...

bizim eksiklerimiz olduğundan fazlası eskişehirde var.Tahminim alırız.Umarım seri devam eder.

rüştü
ekrem toraman kaş ismail
fink uğur
nihat tabata tello
bobo

esgo dedi ki...

Şapka daraldı, pek süpriz şansı da kalmadı. Muhtemelen Rıza hocanın da Çarşamba'dan iştahı kabarmış, son 2 günde kanatlardan Mehmet Yılmaz'ı beslemenin çalışmalarını yaptırmıştır. Onun dışında Toraman'ın hızına fazla güvenmesinden ötürü Burak karşısında sıkıntı yaşamasından korkmuyor değilim.

Şu maçı bir şekilde kazanıp yukarı bir adım daha yaklaşmak ve kaybettiğimiz havayı yakalamaktan başka bir şey istemiyorum. İsterse topla oynama yüzdesi 30(B) - 70(E) olsun.

Kadro yerine tavşan adayımı yazayım; ''stoper Erhan Güven''

Pamukk dedi ki...

eywah gitti maç

berabere.

Tavşan Adayım ; Tavşan Adası :)

1 - uĞUR İnCEmAN FORVET aRkASı
2 - sErDAR özKan ÖnLiBERO
3 - 3 İbrAhİm yAnYANA (AMAN TANRIM)
4 - iSMail kÖyBAşı Sol AçIk

Pamukk dedi ki...

cisseyi özledim.

Emre Baransel dedi ki...

ridvan oynasa... koybasi oynasa... nihat verse bobo atsa...

evet burada da kimsenin futbolla alakası kalmadı :D

2-4
mehmet yılmaz, ümit karan; serdar özkan, erhan güven, ibrahim toraman, alman fink.
tavşan olarak onur kadroda olabilir. ilk 18 de:)

lamhaltas dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
lamhaltas dedi ki...

Ben umitliyim acikcasi bu mactan. Evet Sivok, Ferrari yok ama yerlerine Turk Milli Takimi kalitesinde 2 adet stoperimiz var. Ernst'in yerini dolduracak adamimiz yok biliyorum. Ama Eskisehir'in de bircok eksiginin oldugu macta fazla soylenmemek gerekir. Isin ozu Burak tehdidi konusunda biraz gergin olmakla beraber maci rahat alacagimizi dusunuyorum. Mustafa Hoca'nin tavsanlarini da Deli Ibo kovalasin.

Pamukk dedi ki...

Uefa nın Şampiyonlar Liginde dikkat çeken 10 genç oyuncu arasında gösterdiği İsmail Köybaşını her maç 11de görmek istiyorum.

Pamukk dedi ki...

Ek yapayım; inönüde kendisine küfür edenler olmazsa tabi!

kma dedi ki...

şu kodroda 5 yesek gam yemem:

rüştü
RIDVAN toro kaş ISMAIL
fink NECIP
nihat ONUR tello
BATUHAN

rıdvan ve batuhan kadroda yok sakat . onur ve necip eskişehire götürülmedi . rüştü sepettir sepet kalacak !

kma dedi ki...

zaten o kadro bir hayal...

matiasemilio dedi ki...

tavşan rıdvan olacak sanki..
sabır gerekiyor 90 dakika;uğur tehlikesiyle karsı karsıyayız..

lamhaltas dedi ki...

Necip'in adi gecince aklima geldi. Football Manager 2010'un son surumunun demosunda bu arkadasin pesinden Real Madrid eksik olmuyor. Tamam sadece bir oyun olabilir ama veritabani olusturulurken cok genis bir scout ekibi calisiyor. Biz ise su ortasahasizlikta bu cocuga TSL'de bile az da olsa sans vermiyoruz. Merakla bekliyorum sans bulacagi ani...

Boyle maca 3+2 tane tecrubesiz genc ile cikmaniza da hastayim ha. Yahu Necip ile Onur yarin oynasa ayaklari titremeyecek mi? O titreyen ayaklari Batuhan mi sakinlestirecek?

Bu cocuklarin birer ikiser kazandirilmasi lazim takima, oyle "Haydi PAF ile cikiyoruz" tadinda degil.

Nice FM yildizlari gorduk fos ciktilar, itimatiniz fazla olmasin o tur seylere.

Gökhan dedi ki...

bence eskişehir gereğinden biraz fazla puan aldı,o kadar da önemli bir takım olmadıklarını düşünüyorum.
eksiklere rağmen özelikle stoperler türkiye de pek problem yaratmaz,bence kazanırız ve kazanırsak da tekrar umutlu olmaya başlayabiliriz.

AQ-47 dedi ki...

Korkuyorum 3 İbrahimin ve uğur İnceman'ın birlikte oynamasından...Kadro şöyle olabilir:

Rüştü (maalesef)
Ekrem-Kaş-Toraman-Üzülmez
Fink-İnceman-Tello
Tabata
Nopre...

Sadece 2 yabancı...Bence şöylesi daha iyi:

Rüştü
Erhan-Kaş-Toraman-İsmail
Ekrem-Fink-Serdar
Tabata
Bobo (nopre)

Gökhan dedi ki...

@ aq-47

niye 10 kişi oynuyoruz

Suda Balık dedi ki...

Onur'un yanlış tedaviden dolayı nükseden bir sakatlığı var. Delgado'nunkine benzer.. Bir süre oynaması beklenmesin.

lamhaltas dedi ki...

@shelbyl

benim bahsettigim sahaya 20 yas ortalamasiyla cikmaktan ziyade bu cocuklari da sahada gorebilmekti.

FM konusuna gelince ben Necip'i hazirlik kamplarindaki maclarda da izledim ve bu ikisini bir araya koyunca gorusumu soyledim.Tecrubesiz olabilir ancak skor alinan maclarda sonradan oyuna girerek guven ve tecrube kazanmasi saglanabilir. Ayrica karakteri musaitse-ki izledigim maclarda pek cekinik veya heyecanli durmuyordu- bu yasta sahaya konmasinda da pek bir engel yok fikrimce. Dunya'da bir cok oyuncu var bu yaslarda en azindan rotasyon icinde bulunan.(Istersen listelerim daha sonra)

mufittezel dedi ki...

denizli gunu kurtarmayi dusunen ve gelecege dair her hangi bir plani olmayan bir TD olmustur hep. Bu yzden biraktigi takimlar 3-4 yil kendine gelemez kolay kolay. Samet aybaba ya da tigana gibi birisi olsaydi takimin basinda, muhtemelen necip, ridvan ve batuhan bu takimin 11 ine girmeye baslamisti yavas yavas...

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bobo dün eskişehir'de yapılan antrenmana çıkmadı. yorgunluk durumu da göz önüne alındığında nobre oynayacaktır, çok açık.

wolfsburg maçında kısa süre görev yapan ve yedek bekleyen oyuncularımızın 11'de çıkacağını düşünüyorum. tabata, serdar özkan, nobre, toraman, inceman, köybaşı gibi oyuncular...

beşiktaş'ın sıkıntısı biraz da bu bence. şu saydığım oyuncular (sivok-ernst-ferrari hariç) 11 de oynamakta olan oyunculardan kötü değiller. aynı kalitede 25 oyuncumuz var. hangisi oynamasa sıkıntı oluyor.

11'den 3 oyuncumuz cezalı, kalan oyuncularımız yorgun. ama öyle isimler sayıyoruz ki 11'le kafa kafaya oynarlar. lakin oynama potansiyelleri, oynayabilecekleri anlamına gelmiyor zira maç eksikleri var.

kadromuz fazlasıyla şişkin. daha erhan, erkan zengin gibi oyuncuları sayamadık bile. şu maçta hiç sıkıntıya düşmeyen bir takım yerine daha sürekli olan daha dar ama daha oturmuş bir kadroyu tercih ederdim ben.

matiasemilio dedi ki...

ümraniyenin patronu denizli olduğu sürece kimse necip'i onur'u beklemesin..hatta batuhan bile yeterince oynatılmayacak..ahanda buraya yazıyorum!!

Adsız dedi ki...

sezonun bizim adımıza en kritik maçı... bu maçı alırsak artık şampiyonluk yarışının içerisine tamamen girmiş olacağız..

hem de takımın en önemli 3 adamı yokken deplasmanda eskişehir i yenmek, geçen sene de bu puan farkından daha az maç kalmasına rağmen gelen şampiyonluk, yerlerde sürünen özgüveni wolfsburg maçı ile birlikte çok yukarılara taşıyacak..

inşallah ertesi gün de ayakları uzatarak eziklerin birbirlerini yemelerini rahatça seyrederiz

Ekrem35 dedi ki...

4-2-3-1 dizilişi devam etmeli bence.
ekrem-i.toraman-i.kaş-i.köybaşı
fink-uğur
nihat-tabata-tello(s.özkan)
bobo

en ideal kadro gözüküyor şu an için ancak tavşanları hesaba katmadım. futbol şansı yanımızda olsun galibiyet bizim olsun.

jangara dedi ki...

arkadaşlar reklam yapmış gibi olmayayım, zira hiç hazetmem kendilerinden ama dicitürk web tv'de 5 lira maç. izleyemeyeceklere duyurulur. daha önce hiç denemedim web tv'yi ama umarım kalite iyidir.

mad devil dedi ki...

maç için link verecek yokmu ya,yasakmı yoksa burdan yazmak onuda bilmediğim için deneyim bi şansımı dedim

tanju dedi ki...

kaş'la, üzülmez çok aksıyor. gol yemememiz için toraman'ın 3 kişilik oynaması lazım. ikinci yarı ismail girebilir.

Ze1903 dedi ki...

Bobo ve nihat ın takıma katkıdan çok zararu var.Ayağına top tutamayan,aldığı 10 topun 9 unu ezen bir forvet iklimiz var.Özellikle boboya lütfen bize biraz acı demek istiyorum.

Ze1903 dedi ki...

Nihat futbolu bıraksın..

dominic molise dedi ki...

serdar ozkan ne ayak yahu? son haftalarda hic oynatilmiyor. 2-3 mac ust uste iyi oynadi diye mi acaba? ilahi denizli, herkes kotu oynamak zorunda degil ki yahu. erhan guven mi? ahahah guldurmeyin lan beni. tac atislarini kullaniyor iste o kadar. tello da ayrica beni neden oynatiyorsunuz diye bagiriyor? bilmem fark ettiniz mi. triplere girmeler, toplara kosmamalar falan. nihat'tan zaten bahsetmiyorum; kendisini takimin ustunde goruyor. agir abi'cilik oynuyor. ibrahim toraman mi? kiz olsam veririm. besiktas'li bir oyuncu say deseler once toraman derim, sonra digerlerini dusunurum nasil siralasam diye. halimiz ne mi olur? 80 dakika eskisehir'in defans oyunculari orta sahaya kadar rahatca ciktilar, pres yapacak adam yok. bu anlayisla besiktas kasimpasa ile kapisir anca. denizli mi? gitsin. demiroren mi? allahindan bulsun.
tello, bobo, nobre, ibrahim uzulmez, erhan guven, ugur inceman, ibrahim kas.
gitsinler. (cok kotu oynadiklarindan degil, devamini oku ey okuyucu) gitsinler ki geriye kalanlar rahat oynasinlar. boyle kim oynasa digeri kusuyor, kimse verimli olamiyor. kadro $i$. tavuk $i$. batuhan, onur, ridvan, necip, koybasi, serdar ozkan. bunlarin hic biri ku kadro sisliginde rahat yer bulamaz, bulunca da oynayamazlar zaten. panik herkes, formayi kaptirma paniginde. elestirilme korkusu icinde. unutmadan; bu takima kaleci gerektigini neden kimse gormuyor?

delgado dedi ki...

o golü yoktan var eden de erhan güven'di, ukalalık yapmış gibi olmayalım ama hatırlatalım. malum bizim seyircimiz sadece kaç gol atmış, kaç orta yapmış, asist yapmışa bakar ya, ondan dedim. erhan da bizim playstation'da atmayı hayal ettiğimiz paslardan birini attı. haftalardır kadroya giremeden bir futbolcudan beklentimiz nedir ki?

uğur, toraman, fink en iyi oyuncularımızdı maçta.

tanju dedi ki...

maçın adamı toraman ve fink.

özellikle de toraman.. canını dişine taktı. koçum benim.

burak yılmaz acaba "la ben niye büyük takımlarda oynayamıyorum" diye soruyor mudur kendine?

şunun için soruyorum bu soruyu, bırak beşiktaşı feneri, burak yılmaz'ı birinci ligde bir takımda oynatmak futbola ihanet lan.
askhdgajsd neden gittiğini tekrar hatırlamış oldum güzel oldu

tanju dedi ki...

nihat, aslanım benim, allah aşkına her topa vurup, ardından arkadaşlarından özür dileme. ikisi birlikte olmuyor. bir de dikkat ediyorum arkadaşlarına çok bağırıyorsun. biraz efendi ol. bir de mümkünse kulübeye doğru yol al. bak, sene başından beri seni kazanmak için çekmediğimiz sıkıntı kalmadı. 2-3 hafta şöyle bi kafayı dinle. belki kendine gelirsin. beşiktaş aşktır, sen de evladımızsın ama yeter. yapma!

kujoon dedi ki...

boş kaleye atılamayan goller,acemice yapılmış fauller,binlerce pas hatası ve dengesiz bir hakem..işte süper ligimiz :)

öle böle kazanmak önemliydi derbi öncesi umalım devamı gelsin..

Sertug Ozgur dedi ki...

Nasıl olursa olsun, çok önemli bir virajı geçtik..

Bence Erhan Güven, sağbekte 1 numaralı adam olduğunu gösterdi. Denizli'nin şu ibrahim kaş fetişizmi biraz olsun azalır umarım.

Denizli geçen maçlara oranla daha doğru bir kadro kurmaya başladı, bu önemli bir gelişme.

İbrahim Üzülmez yine idare ederek oynayarak basınımızdan övgüleri alacaktır.

Bu zorlu maç sonrası takımı veya denizliyi eleştirmek bence doğru değil. Önemli olan kazanmamızdı ve kazandık, kazandıkça daha iyi oynayacağımıza inanıyorum.

Şimdi yarın 2 tek atarak keyifle el sikko'yu izleyebilirim..

AQ-47 dedi ki...

@gökhan,

yok 10 kişi oynamıyoruz, nihat hariç diye başlayacaktım, unutmuşum, nihat her zaman +1 ya...
Kaş'ı beğenmeyenleri anlamıyorum, wolfsburg'da da bu maçta da iyiydi bence, sanırım Kaş'ı beğenmeyen arkadaşlar Gökhan Zan'ın gitmesine üzülen arkadaşlarla aynı kişiler.
Maç tam bir kör dövüşü, Ekrem'in ıska geçtiği topla gol atmamız bize maçı aldırdı. Tello ve Üzülmez'in artık yedeğe çekilmesi şart. Bobo formda değil, ama Batuhan da yok ne yapalım? Denizli acaba Erkan'ı ne zaman oynatacak?

AQ-47 dedi ki...

Ayrıca Eskişehir futbolcu ve taraftarlarnda bir Bursalaşma, bir ankaragücüleşme gördüm, hoş değil...

Adsız dedi ki...

doğru tahmin damacana'da :)...buraya yazmadım ama...

bir dahaki maçı yazıyorum ama:

Beşiktaş - Ankaragücü: 3-1

Yorum Gönder

Ara