.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Ekim 2009 Pazartesi

Bu Vatan'ın Son Şampiyonu

Haber burada Eto’o, Ronaldihno, İbrahimoviç, Shevchenko içerikli haberlerin ne maksatla çıkarıldığını bile bile ‘’dur bakayım cidden geliyor mu’’ deyip de parasını sokağa atanların sayısında hiçbir zaman azalma olmayacağı için bu haberleri çıkaranlara kızıp-tepki vermek gelmiyor içimden. Aynı golü defalarca kez yiyip de akıllanmayanlar sayesinde bu iş artık gazeteciliğin bir parçası ve en etkili hücum silahı haline gelmiştir; tek çözüm almamak-okumamak, ama bir yandan da kaç kişi İsmail Er ve türevlerini tanıyor ki ? Şurada hepimiz vakti zamanında en az 3-5 kere Kluivert tuzağına düşüp, günlerce hayal kurmuşuzdur. Yukarıdaki haberin asıl konusu her ne kadar Grafite transferi olsa da beni gram heyecanlandırmamıştır; zira amaç belli, niyet belli, içerde-dışarda son 5 transfer haberi istatistikleri ortada, o yüzden ‘’he’’ deyip geçmek lazım ama aşağıda yuvarlak içine aldığım bölüm kepazelikten başka bir şey değil. Yok yani Haziran’da top başı yapıp, Temmuz sıcağında bilmem kaçıncı turdan ön eleme oynamaya başlamadık, Estonya, Moldova deplasmanlarımız olmadı, aksine son torbadan Uefa Avrupa Ligi seri başlarını gölgede bırakacak takım çekip ‘’işte Şampiyonlar Ligi bu’’ dedirttik. Şurada Shevchenko yazmak için bile Google’dan doğru yazılışını kontrol ediyor-öyle yazıyoruz; az biraz dikkat yahu, ayıptır !

13 Yorum:

ilkay dedi ki...

Şevçenko yazılır o. Zorlamasaydın keşke.

en kötü gazete diye anket yapsak, zor karar veririm şahsen.seçemem birini diğerinden.

sevçenko denir ona,bir de holoşko vardır bizim takımda.
bir de figo bitti sıra davids'de başlığı vardı.

Kalten dedi ki...

Шевченко yahu!

Doğru, bizim latin alfabesi ile yazılmayan dillerdeki kelimeler türkçe okunuşları ile yazılır. Yani Şevçenko Arşavin, Şota gibi.
Bu arada bu haberin bence Yıldırım Demirören tarafından ısmarlanmış olabilme ihtimali de çok büyük. Taraftarı transferle susturmak istiyor. Bu arada kulübü de daha çok borçlandıracak kendisine tabi.

vatan gazetesi değil mi o?

götümü silmem

hayır bi de grafite bize gelse; avrupa'da oynayabilecek mi?

Adsız dedi ki...

Necip Fazıl Türkiye'de en kutsal değerlerin gazetelere isim olarak verilerek kirletildiğinden bahsedeli kaç yıl oldu acaba...bize küfür etmesinler diye yapıyorlar belli...

ian dedi ki...

@artiljerac

devre arası alınan bir yabancı oynatılabiliyor sanırım.. örn; klaas jan huntelaar, geçen sene, real'e transferi.. ama konu bu değil şimdi :) konu; basının, taraftarı transferle uyutmak isteyen yönetimlerin ve uyuyan taraftarın beş para etmezliği bence :)

Gürcan Ulusoy dedi ki...

huntelaar bildiğim kadarıyla avrupa kupası maçlarında oynayamadı. aynı arshavin gibi.

esgo dedi ki...

O dönem Huntelaar ve Lass Diarra'yı kadrolarına kattıkların da bu iki oyuncu da eski kluplerinde uefa kupası maçlarında oynadığı için, Uefa iki oyuncudan sadece biriniN şampiyonlar liginde oynatılmasına izin vermişti diye hatırlıyorum.

Unknown dedi ki...

sonra bjk şampiyon olunca satmıyoruz hiç taraftarınız yok diyolar. yazık lan bunlara. geçen bi kamyon gördüm ön camında sararmış gazetede ki manşet şuydu: Adriano fener'de!!!!

Yorum Gönder

Ara