.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

29 Ekim 2009 Perşembe

Ankaragücü Maçına İki Bilet

Avea blog yazarları ve okuyucularına desteğini ifade etmek adına blog okuyucularına maç biletleri veriyor. Bu bağlamda Ankaragücü maçı için 2 bilet vereceğiz. Bu biletleri bilet avcılarına değil de blogumuzu okuyan, takip eden, yorum yapan yani özetle Beşiktaş aşkını bizimle paylaşan kişilere verme niyetindeyiz. Takdir edersiniz ki bunu yapabileceğimiz en basit yöntem ise hiç kuşkusuz blogla ilgili sorular sormak. Blogu takip eden kişiler için kolay sorular olacağını da şimdiden söyleyelim.
İlk biletimizi bu akşam saat 20:00'de veriyoruz
İkinci biletimizi ise yine yarın saat 20:00'de vereceğiz. E-Mail adresinizi yazmayı ve biletlerinizin numaralı tribün biletleri olduğunu da unutmayın. Bu Akşam saat 20:00'de Ekşibeşiktaş'ta buluşalım...

47 Yorum:

allahım inşallah bana çıkar asdgjasd

yok lan ne yapacam bileti kapı gibi kombinem var benim. umarım blogu düzenli takip eden gönülden beşiktaşlılardan birine çıkar.

seanpenn dedi ki...

bileti kazanan beşiktaş aşkıyla yanıp tutuşmayan ama o aşkla kavrulan bir arkadaşına hediye etmek isteyen gs taraftarı olabilirmi?
amma kastım bee :)

Yarışmaya nasıl katılacağız tam olarak anlayamadım.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bugün saat 20'de sorulacak soruya ilk doğru cevabı veren kişi bileti kazanacak.

cevabınızı yorum kısmına yazacaksınız.

İpucu var mı peki jessie nerelere çalışsak :)

bobo, bence ilk posttan itibaren okumaya başlayın :P

nobre ve bobo'dan soru çıkmayacak ama aksgdjasd

Jokond dedi ki...

ilk soru coğrafya ikincisi dünya ekonomisi

Ben tıp surusu da var diye duydum açıkçası. hem beşiktaş ile hem blogla alakalı tıp sorusu varmış.

ercan taner'ın 5'te 5'i gibi olsa keske.. telefonla baglansak 30 sanıyede google dan aratsak..

Jokond dedi ki...

tribal boşuna heveslenme hocu. it's not lupus eheh

Cherubim dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Cherubim dedi ki...

Tıp, Beşiktaş ve coğrafyaya ilaveten ekonomiyle ilgili soru; Beşiktaş JK başkanı Yıldırım Demirören'in ne gibi bir sağlık sorunu vardır ki takımın parasını ülkemizin güneydoğu bölgesinde yer alan Gaziantepspor takımına düzenli olarak aktarmaktadır gibi bir şey mi?

Sertug Ozgur dedi ki...

Ah ulan türkiye'de olmak vardı.. Şaka maka çok özledim o atmosferi ya.. Yalnız mükemmel bir hizmet, elinize sağlık..

Cherubim :)

Yok daha global bak olaya: Dunya uzerinde cesitli ulkelerde kanser olmus olan Besiktas taraftarinin sagliginin dunya ekonomisine etkisi nasildir? (Ornek: Sigara satislari bazinda degerlendirebilirsiniz.) Istatistiki modelleme arti puandir.

ombisome dedi ki...

cevap veriyorum: theotheo :))

kazananın kapalı üst kombinesi war mesala aldı biletleri sattı bunun önüne nasil geçiceksnz =) buyur burdan yak :D

kazanandan senet ve fotoğraf isteyeceğiz, maç esnasında numaralıda bir fotoğraf çektirip bize iletmezse, senedi icraya vereceğiz:)

taylan cinar dedi ki...

öğrenci olmak zor zaanat.
bileti almak istiyorum inşallah:)

bencede resimle senet lazım hatta şart =) bu arada ben kazanırsm taylan a vercm biletleri =) çok fena damar oldum öğrenci olmak zor diynce...

eskapizim dedi ki...

öğrencilik çok zor gerçekten. bilete benim de çok ihtiyacım var =)

jesse ye söylyn o zmn sadece öğrenci kimlkleri olan yarışmaya katılabilsn =)

geloraptor dedi ki...

Bakalım bu vesileyle İnönü'de maç izlemiş olurum belkin diyerek acındırma yoluna başvurayım =))

henüz oğullarımı (biri 17 diğeri 11 yaşında) bırak numaralıya, kapalıya bile götürmek kısmet olmadı. 3 kişi olunca acıtıyor biraz. yeni açıkta idare ediyoruz.
inşallah bu sefer olacak.
Çorlu^dan kartalların selamını getireceğiz.

@ombisome

theotheo nerede yahu? kac zamandır yok. baskan temızlemıs olmasın onu da..

ForzaKARTAL dedi ki...

iyi de bu yarışmaya nasıl katılcaz çıksın biri açıklasın

Gürcan Ulusoy dedi ki...

saat 20'de yeni bir soru postu açılacak. yorum kısmına cevabını yazacaksınız.

30 dakika sonra kazanan kişi açıklanacak.

yorum kısmı o 30 dakika kapalı kalacak.

30 dakika sonra hep berebar göreceğiz kim neyi cevaplamış. ilk cevaplayan kimse bileti alacak.

sozcelyk dedi ki...

iyi oynayan kazansın

ForzaKARTAL dedi ki...

hiç heveslenmeyin bileti bana verdiler :)

Neden yorum bölümü 30 dakika kapalı kalacakmış çok saçma ve şaibeli bir uygulama bence :P

38 kısı gozukuyor sıtede.. rekabet cok yogun olmayacak gıbı..

Önce blogun üst kısmına Garanti reklamı, şimdi de Avea sponsorluğunda bilet.

Kendi adıma oldukça yakışıksız buldum.

Ege

barış dedi ki...

yok abi bunların bir şey vereceği. bir ödül kazandık onu bile vermediniz be! galatasaraylıyım diye mi yapıyorsunuz nedir:D

Jokond dedi ki...

barış o benim şahsi hatam. pamukk ve sana karşı ayıp oldu biliyorum, dvdlerinizi göndereceğim merak etmeyin:)

barış dedi ki...

@jokond
tahmin ettim zaten işlerinin yoğun olduğunu, latife ettim, altı üstü bir dvd zaten.

yuki the zorba dedi ki...

@ege

Reklam konusunda çok uzak düşünmüyoruz birbirimize, o ayrı bir konu...

Bilet için ise yakışıksız olan bir şey olmadığını söylemek isterim. Şöyle ki, bu biletlerle maça gerçek Beşiktaşlıların gidecek olmasına önayak oluyoruz. Hayatımda en nefret ettiğim şey, elinde 0 TL tutarında bilet olan alakasız insanlardır. Bununla ilgili zamanında bloguma yazmıştım. Şurada okuyabilirsin:

http://serefstadi.blogspot.com/2009/04/mac-bileti-0-tl.html

Neticede, biz bu biletin doğru bir adama ulaşmasına aracılık ediyoruz. Beşiktaşlılığını da blogu takip ediyor olmasından yola çıkarak teyit ediyoruz. Kişisel olarak sponsorlara verilen biletlerle problemi olan benim gibi bir adam için, bu şu anda olabilecek en iyi yöntem.

Selamlar

$u ikinci bele$ bileti Tribal Enfexion'a verin de kapalida 1 mac da olsa rahat edelim. Her pas hatasinda "8,5 milyon €" diye diye sinerji birakmadi tribunde.

0v3rm1nd

threepoint dedi ki...

@ yuki

birebir aynı düşünüyorum dostum seninle. reklam beni de bir tuhaf ediyor. bilet kısmı da öyle, bir de bilet keşke numaralı değil de kapalı olsaydı.

iks df dedi ki...

rüşvet teklif ediyorum :)

bana çıkarsa bütün konulara 5'er yorum yazarım. :p

taksim dedi ki...

Olmadı ekşi..
Garantiden sonra bu..

yok, olmadı..

taksim

Gürcan Ulusoy dedi ki...

garanti banner'ını 3 saniyede kaldırırım. hiç problem değil. siz rahatsız olduysanız. umurumuzda da olmaz. bizim temel problemimimiz daha çok okunmak, fikirlerimizi daha fazla kişiye iletmek. yoksa bilet vermişim. kendime mi verdim? benim kombinem var tıkır tıkır parasını da saymışım. hayatımda korsan ürün almamışım. alana da helal olsun, parası yoksa. ne yapalım. biz buraya saatlerimizi, günlerimizi harcamaktayız. avea bize bilet veriyor, biz size veriyoruz. ne suçumuz var?

ne olmadı yani? nedir? öyle bir şey söz konusu değil ama şurada maçtan önce bir bira parası kazansak çok mu zedeler bizi/sizi?

hepimiz onurlu, gururlu insanlarız. beşiktaş için elimizden geleni yapmak istiyoruz.

bizim fikirlerimiz, düşüncelerimiz bir sponsor desteği ile daha fazla kişiye ulaşabilecekse buyursun gelsin her sponsor.

nedir?

ben hayatımı beşiktaş'a adamışım. sabah kalmışım beşiktaş, akşam yatmışım beşiktaş. buraya saatlerimi, aklımı fikrimi aktarmışım. güzel bir şey ortaya çıkarmış mutlu olmuşum.

avea da gelmiş, sen güzel bir şey ortaya koydun demiş. bunun neresi kötü?

bizi içeriğimizle değerlendirin lütfen.

bazı şeylerin kararını vermek inanılmaz zor. bunları da anlayın lütfen. dışarıdan olmamış demek kadar kolay değil hiçbirşey. getirisini götürüsünü, sizin şu üç kelimede yaptığınız eleştiriyi biz düşünmedik mi sanıyorsunuz.

ve biz buna karar verdik. ekşibeşiktaş adı artık benim onun bunun dışında gelişen bir organizma halini almıştır. biz de sistemin çarkları içerisinde ezilmemek bükülmemek isteriz. hatta sistemin kendi silahlarını kendine doğrultmak isteriz.

ama siz de "olmamış" derseniz olamaz bu iş hakkaten.

bizim samimiyetimize inanın. bu konu hakkında da söyleyeceğim tek şey budur.

eleştirenlerin endişesini anlamak zor değil aslında. sonuçta bunlar hafiften profesyonelleşmenin ilk adımlarıdır ki zaten blogları bu kadar okunur ve güzel kılan şeyin de amatör ruh olduğunu göz önüne alırsak, eleştirmekte ve endişelenmekte pek haksız sayılmazlar... keşke şirket mirket anlamasak, anlasak da anlamasak...

pek çok kişi, kurum, kuruluş, oluşum ilk çıkış noktasında vaay ne güzeller yahu dedirtirken, profesyonelleşme adına çizgilerinden kaydıklarına defalarca şahit olmuşuzdur. belki de biz de onlardan olacağız, ki entropi meretine göre her sistemin bozulma yönünde eğilim gösterdiğini düşünürsek de, büyük ihtimalle uzun vadede ekşibeşiktaş da buna direnemeyecektir...

demek istediğim, bu böyle diye biz de akışına bıraktık, su akarken küpümüzü dolduruyoruz hacı değil. jessie'nin de dediği gibi şu an en büyük derdimiz, daha çok beşiktaşlı'ya ulaşmak. şurada karaladıklarımızı daha çok insanla paylaşmak. ki belki bu da masum bir istek değildir, bu da içimizdeki şeytanın dürtmesinden kaynaklanıyodur, belki de doğru olan sessiz sedasız yazıp, insanların burayı kendiliğinden, kulaktan kulağa keşfetmesini beklemektir. ancak hevesimiz ağır bastı ve durunamadık işte. böyle teklifler geldiğinde acaba bir fırsat mı, hayır desek fırsat mı tepmiş oluruz derken, beyaz adamın pr çalışmalarının da kıyısından az biraz geçtik doğal olarak.

bilet verirken salt olarak, maça gidemeyen iki arkadaşımıza biletleri verelim de gitsinler gibi bir düşüncede olduğumuzu söyleyecek kadar samimiyetsiz insanlar değiliz. elbette ki iki arkadaşın maça gitmesi bizleri çok sevindirir ancak, daha çok insanın ilgisini çekmek, yazdıklarımızı onlara ulaştırmak, yorumlarda bol bol farklı fikir görme şansını doğurması bizi cezbetti en başta. ancak bu fırsat sayesinde maça gitme şansı olmayan insanlar, maça gitme fırsatı bulurlarsa inanın en çok ben sevinirim şu an. uzun zamanlı süren işsizlik sürecimde artık ekonomik olarak tabana vurmaya başladığımdan, bu sene maçlara gelememeye başladım ne yazık ki. hiç şüphe yok ki, benim gibi bir çok insan vardır bu sebepten dolayı maça gelemeyen ve umarım ki bunun gibi organizasyonlar onlar için bir fırsat olur.(acındırmamı yapmaktan geri kalmam) :)

Boyle hamlelerden sonra elestiri gerekli, tesekkur ediyorum oncelikle.

Blog'un iceriginin degistigini hissettiginiz anda dedikleriniz hakli olur. Ama eksibesiktas cizgisinden hicbir sey kaybetmedigi gibi, iki tane okuyucusunu da, iki tane Besiktassever'i de mutlu etmekten kivanc duyar. Ya da en azindan ben boyle hissettim.

Umarim aradaki samimiyeti devam ettiririz, cunku bizi biz, bu blog'u bu blog yapan bu gittikce artan samimiyetti.

Jessie ve Beautiful Freak'in yazdiklarinin uzerine benim kelam etmem gereksiz, ama yazmis bulundum bir kere, sonra "Bu herif bir sey yazmisti silmis" denmesin diye bu paragrafi ekleyip yeniden koyuyorum.

Tesekkurler, saygilar.

olmadı ekşibeşiktaş olmadı

teletubby'ler yayından kalktıktan sonra bu hiç olmadı.

nobre'nin yılda 2,5 milyon gavur parası kazandığını biliyor musunuz sevgili ekşibeşiktaş?

@Jessie

Ciddi bir üslup sorunun var. Senin gibi düşünülmediği zaman karşındaki insana yüklenme gibi bir becerin. Nedir?Yani? Suç mu? Yazılmamış şeylerden bahsediyorsun.

Evet bana göre yakışık değil. Kapalı'nın tavanını eleştirip, Ekşi'nin üstüne Garanti reklamı almak bana göre çelişki.

Mesela ben Yuki'nin samimiyetinden zerre endişe duymuyorum. Kendisini sinirlenmeden düzgün ifade ediyor çünkü. Ki ayrı düşündüğümüz zamanlarda dahi bunu hissettiriyor.

Ama sen kalkıp "öyle bir şey söz konusu değil ama şurada maçtan önce bir bira parası kazansak çok mu zedeler bizi/sizi? " yazarsan senin samimiyetine inanmam pek mümkün değil. Ha bu senin umrunda olur mu? Muhtemelen olmaz. Öyle bir şey söz konusu değil diye cümleye başlaman bu örneği verdiğin gerçeğini değiştirmiyor benim gözümde.

Burası size ait,dilediğiniz şekle-semale sokabilirsiniz. Fakat buranın büyümesinde okuyarak ya da yorum yazarak katkıda bulunan herkesin düşüncesini dile getirmeye hakkı var.

Senin bahsettiğin gibi 3 kelime ile sallamıyoruz. Yazdıklarımın mühim olması için paragraflar dolu olmasına gerek yok.

Ege

Jokond dedi ki...

Olayı kişisele bağlamak yanlış olur, zira şu an blog üzerinde görmüş olduğunuz bütün uygulamalar yazar kadrosunun bilgisi dahilinde, görüş alışverişiyle gerçekleşiyor. garanti reklamı olsun, bilet yarışması olsun hepsi bilgimiz ve oybirliğimiz dahilinde yapıldı. jessie bu postu kendi ismiyle değil de ekşibeşiktaş kullanıcı adıyla açsaydı belki de bunlar olmayacaktı. bu da onun iyi niyetinden kaynaklanıyor. Ne bu reklam ne de bilet işi bu blogu götürenlere para, menfaat kazandıracak şeyler değil. buradaki temel husus şudur, bu blog daha fazla kaç kişiye ulaşabilir? benim beşiktaş ile ilgili bir yazımı bugün internet camiasında öyle veya böyle en az bin kişi okuyor. suya yazmıyorum, okunmak için yazıyorum. beni yüz bin kişinin okumasını istiyorum, bu çabalar da onun içindir zaten.

matiasemilio dedi ki...

reklam konusunda ege'ye katılıyor edindiğim Beşiktaş'lı karakter lakin beleş bileti bu şekilde değerlendirmek isteyen,değerlendirmeyi akıl eden ve nihayet değerlendiren şahıslara selam olsun buradan..teşekkür etmek gerekir..

ben şu yakışmadı mevzuunu anlamıyorum arkadaş. sanki bizim blog değil de kataln bayrağı statüsünde barcelona forması amına koduğumun sitesi.

eleştirin eleştirmeyin farketmez, eleştirilmek de güzel bişey de eleştirecemd erken saçmalamamak lazım.

Sen kapalı tribününe masmavi renkli telekom reklamı geldiğinde "çok rererö dedikten sonra siyah beyaz olduğunda iyi yæ ne yapalım" deyip sonra sesini çıkarmıyorsun sonra da ya ekşibeşiktaş reklam aldı diyorsun. olmuyor.

Bir de blogda reklam istemiyoruz şiarıyla yola çıkıp blog açanların %99'unun ilk iş oalrak adsensebaşvurusu yaptığını biliyor muydunuz?

Yorum Gönder

Ara