.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

17 Ekim 2009 Cumartesi

TSL 9.Hafta Beşiktaş 2-1 Kasımpaşa

Stat: BJK İnönü Hakemler: Hüseyin Göçek, Bahattin Duran, Cemal Bingül, Mete Kalkavan (4.)

Beşiktaş: Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, İsmail Köybaşı, Sivok, Ferrari, İbrahim Toraman, Fabian Ernst, Nihat Kahveci (Dk.80 İbrahim Üzülmez), Tabata (DK.62 Uğur İnceman), Yusuf Şimşek (Dk.62 Serdar Özkan), Bobo.

Yedekler: Hakan Arıkan, İbrahim Kaş, İbrahim Üzülmez, Fink, Uğur İnceman, Nobre, Serdar Özkan

Teknik Direktör: Mustafa Denizli

Kasımpaşa: Tolga, Özgür, Barış, Merthan, Sancak, Yasir (Dk.43 Yekta), Emre Toraman, Keller, Murat Erdoğan (Dk. Murat Akın), Azer (Dk. 69 Cenk İşler), Moritz.

Yedekler: Fırat, Murat, Ergün, Tunca, Yekta, Martin, Cenk

Teknik Direktör: Yılmaz Vural

Goller: Nihat Kahveci (Dk.8), Bobo (Dk.38) Moritz (Dk.89 Kasımpaşa)

Sarı Kartlar: Nihat Kahveci (Dk.61), İbrahim Toraman (Dk.71), Sivok (Dk.75) Moritz (Dk.74), Barış (Dk.84), Özgür (Dk.90+5)Kasımpaşa

Kırmızı Kartlar: Fabian Ernst (Dk.60, Dk.83 çift sarı karttan), Ferrari (Dk.87)

58 Yorum:

Pamukk dedi ki...

hakem: hüseyin göçek

cha dedi ki...

bence tribünlerde en az 15 kere kavga çıkar, 5 10 arası yaralı...

esgo dedi ki...

Kasımpaşa bu ay hiç lig maçı oynamadı son maçlarını da 27 Eylül'de yapmışlar; keza Yılmaz Vural desen 1 haftadır kafayı milli takımla yemiş vaziyette.

İç saha maçlarında bek oyuncularında öncelikli olarak aradığım (özellikle 3lü orta sahada) hücuma katkı ve hızdır, o yüzden savunma ve pozisyon hataları eleştirilerine aldırış etmeksizin diğer rakiplerimize oranla nispeten daha güçsüz bir Kasımpaşa'yı bulmuşken Rıdvan ve İsmail'i sahaya sürmenin tam vakti olduğunu düşünüyorum.Bir kerede olumlu yönde şaşırtsın gözünü sevdiğimin tavşanı.

Gökhan dedi ki...

bence sağbekte toraman oynasın ki çarşamba günkü wolfsburg maçı öncesi en azından maç eksiğini az da olsa kapatır,o maçta sağbekte toraman a ihtiyacımız var.

esgo dedi ki...

Zorluk derecesi yüksek deplasmanlarda Toraman'ın bek savunmasından yararlanmak (solda hücumcu bek kullanmak şartıyla) mantıklı ve doğru olanı tabiki. (Hele bir de Wolfsburg'un gizli kahramanlarından sol bek Marcel Schafer tehditini düşünecek olursak)

Denizli'nin aklını okumanın neredeyse imkansız olduğu bir ortamda 2 maçlık kadro planlaması yapmak ve tutturmak her babayiğidin harcı değildir, o yüzden uzun vadeli bir tahmin ve temennide bulunamıyorum, ama umarım dilediğin gibi olur.

Rıdvan ve İsmaili beklerde gördüğüm gün bu takıma inancım artacak , ancak u an itibariyle Rıdvan'ın milli takımdan dönüşte hafif bir sakatığı var , İsmail ise Üzülmez tavşanına yenik düşmekten özgüveni yerlerde ...

Mustafa Denizli bazen düşünüyorum da senden benden bu işi iyi bilmiyor diyorum haddimi bilmeyerek ya da bilerek görerek !

Ha maç mı ?

Tribün daha önemli şu an itibariyle , radyodan dinlemiyoruz sonuçta HEYECANLI HEYECANLI ! kırgınız , öfkeliyim ve beklemedeyim ... bakalım neler yaşanacak ...

Gökhan dedi ki...

@ t2

geçen maçta da iyice görüldü ki insanlar artık ne olursa olsun maça demirören i protestoya geliyor,forzabeşiktaş da ne yazarsa yazsın,çarşı ne yaparsa yapsın,sıradan beşiktaşlılar yine protesto eder bence ve kavga da eksik olmaz.

Ryu dedi ki...

Sıradan Beşiktaş'lılar mı?

Ilk 10 dk iki sok gol... Bu mac bitmez sonra... Dikkat edin gsye karsida cok hizli basladilar, boyle takimlarim amaci bastan cok hizli baslayip bir bilemedin iki gol atmak sonrada butun mac ustune yatmaktir hep... Zaten bizim kapali defans sorunumuz ortada... Benim bu mac icin tavsanim batuhandir...

esgo dedi ki...

@ Gurbet Kartalı

o tavşan değil, zürafa.

Öyle tavşana can kurban ama sığmaz Denizli'nin şapkasına o yüzden heveslenmeye gerek yok.

carlito dedi ki...

Batuhan-Nihat forveti ile çıkarız inşallah...

Artık başla be Nihat 500 gün oldu son golünü atalı...

Gökhan dedi ki...

@ ryu

tam söylemek istediğim söyleyemedim heralde,yani sıradan derken zaten kendimi de onların içine katmıştım ben,yani herhangi bir gruptan falan olmayanlar anlamında demiştim,yanlış anlaşıldıysa kusura bakma.

Unknown dedi ki...

Umarım bu maçta Nihat oyundayken bir penaltı kazanırız da Nihat'ta atıp kendine güvenini tekrar sağlar..Yoksa gol atacağı falan yok..

kveldsmork dedi ki...

batuhan oynamaz.ismail sol açık oynar üzülmezle.toraman yedek hissi var bende.erkanı sağa koyar,forvete nobreyi koyup ekremi de ernstin yanına koyarsa ben değil,Denizli sopayı hakediyor demektir.

Pamukk dedi ki...

batuhan hazır değilmiş oynamaz, ismail de tribünde olaylar olacağından baskıyı kaldıramaz düşüncesiyle oynamaz.
hakan
toraman-sivok-ferrari-ismail
serdar-ernst-fink-yusuf
bobo-nihat

maalesef rüştü

sivok ferrari ekrem ve maalesef üzülmez

ernst fink ve maalesef ortada oynatacak tabata

serdar bobo ve maalesef nobre

Pamukk dedi ki...

hahahah ben tabatayı tamamen unuttum :/

hakan
toraman-sivok-ferrari-ismail
serdar-ernst-fink
tabata
bobo-nihat

MyT dedi ki...

Yıldırım Demirören'i protesto etmek ile BEŞİKTAŞ futbol takımını desteklemeyi birbirine karıştırmayalım. Demirören'i tasvip etmiyor olabiliriz ama daha 10 hafta olmadan takımdan destek çekmek ayıptır, günahtır. O yüzden maça gidelim 2 kere Yeter! Yıldırım Demirören Yeter! diye bağırıyorsak 1 kere de Saldır Beşiktaşım Oley! diye bağıralım. Futbolcular işlerini yapsın, maçları kazansın.

Kadroyu da yazayım da tam olsun:

Rüştü-Toroman-Sivok-Ferrari-İsmail-Ernst-Ekrem-Yusuf-Tabata-Serdar(Nihat)-Nobre(Bobo)

Pamukk dedi ki...

oynarsa rüştüyü yuhlamayı da unutmayalım ama. derbi maçlarında bile rakibi bu kadar yüksek sesle yuhlamıyoruz.!

selo dedi ki...

bence batuhan bu maçta oynıyacak sırf bunun için hafta içi a2 maçında oynadı batuhan.gönlümden geçen kadro
hakan
toraman sivok ferrari ismail
fink ersnt
nihat tabata tello
batuhan

Pamukk dedi ki...

selo, batuhanın hala fazla kilosu varmış ve 90dkyı çıkaracak durumda değilmiş. a2 hocası sergenin söylediğine göre.
tello da taaa nerden oynamadığı milli takımdan geldi yol yorgunudur oynamaz sanmıyorm.bu formsuzluğuyla da oynamasın zaten.

gorkem86 dedi ki...

Yarın maça gelmek isteyen kız arkadaşımı, olacakları kestiremediğim için stada getirememek...

"Acaba yarın başımıza iş gelir mi" sorusunun kafada her saniye dolaşması...

Heyecanı kaybetmek...Stada gelme isteğinde azalma...

Pozitif bir heyecan değil aksine negatif bir heyecan yaşamak...

Nasıl bir mantığa yerleştirilir merak ediyorum...

Muhallaktayım sanırım...Birçoğumuz gibi...

2-0dan aşağısı kabulum değildir.
kalede rüştüyü son kez oynatsın artık. wolfsburga hakan geçer kaleye, zaten sene sonuna kadar bir şarkı yazarız hakan'a ben sana mecburum bilemezsin diye başlayan.
solda bekte oynamaycaksa ismail, sol açıkta oynasın. maşşallah tekniği hızı yerinde caretta carettanın.
toraman oynasın. hem atağa falan çıkar, orta açma antrenmanı olur:P hem de wolfsburga hazır olur. kimse wolfsburga üçlü savunmayla çıkarsak şaşırmasın.
nihat da herhalde bu hayatında atamayacak artık golü. inşallah 4-5 tane atar da ben de göt olurum.
batuhan oynarsa ismail rıdvan da oynarsa, hatta abartıp bir de onur çıkarılırsa şapkadan, o zaman işte 2010 model beşiktaş seyrederiz. yenilsek de umurumda olmaz.
batuhan da çılgın gibi yemeyi kessin artık. 10 kilo fazlası diye haber yapılırken benim de 7 kilo fazlam vardı, ben 8 kilo verdim, o da eritsin artık yahu. boyu da 1.94 olmuş yanlış bilgi almadıysam. büyüme çağında tabii:)
kartal gool gool gool.
tribünlerde kavga çıkartanlarla dalaşmayın, kavgaları ayırmayın. polise tezahürat yaparsak temiz olur. kim bizden kim değil ben anlayamıyorum maçta.
o değil de yarına kadar iyileşmem lazım. yağmur yağarsa yan geldiğimizin resmidir:)

ÖZELLİKLE BU MAÇTA KAPALI ALTA GİDİP KENDİMİ KAVGANIN İÇİNDE BULMAK İSTEMİYORUM.BU ARAD BLOĞUMA YAZMAYA BAŞLADIM http://futbol-futbolkolik.blogspot.com/

Bu yorum yazar tarafından silindi.

http://futbol-futbolkolik.blogspot.com/ arkadaşlar bloğuma bekliyorum lütfen izleyin ve bana ilham kaynağı olun daha yeni yazmaya başladım sizlerden öğreneceğim çok şey var....

serkan dedi ki...

GS maçındaki gibi dirençli oynarsa Kasımpaşa işimiz zor..O maçta özellikle iki bek çok çalışmıştı ve hucüma da ekstra katkı yapmıştı. Çakma Delgado Moritz de son derece tehlikeli olabilir özellikle İnönü'de..
İçimde bir sıkıntı var maç öncesi..

amaaaan!!!!! serkan kardeş inşallah o sıkıntı geçer yoksa o trübünün halini görmek istemiyorum

CDiS dedi ki...

yeneriz, rahat yenmemiz gerekiyor ama. Farklı yenmeliyiz hatta, gol atmaya alışmalıyız, takımın özgüveni yerine gelmeli. Şu da bir gerçekki (umarım beni mahçup eder) nihat bu senenin güzel bir kazığı Beşiktaş'a. Yürüyecek hali yok, pas atacak, şut atacak dermanı yok. Tabata hakkında kesin yargı maçıdır bu bence. Büyük maçlarda ön plana çıkamayacak o belli, bari ufak maçları kazandırsın. Rıdvan henüz hazır değil, küçük maçlarda belki ama zor maçlarda çok sıkıntı çıkartır tecrübesizliğiyle. Toraman geldiğinde sağbek mevkisi de düzelir. İbrahim'i oynatıyor diye kızıyoruz belki Denizli'ye ama İsmail Köybaşı'da beklentilerimiz çok altında. Büyük kazık değil belki ama o yaşta, o yetenekte bir oyuncuyu biraz araştırarak çok daha ucuza alabilirsiniz (bkz. Gökhan Gönül)
Rüştü'ye ise çok ayıp ediliyor. Fenerbahçeli Rüştü olmaktan çıkıp Beşiktaşlı Rüştü olmaya adım atan Rüştü gibi efsanevi bir kaleciye 1-2 maçta hatalı gol yedi diye yapılanlar hiç doğru değil, hem de hiç..

http://casteldisangro.blogspot.com

matiasemilio dedi ki...

tello ve batuhan 18'de olmayacak cok yüksek ihtimal..karsı tarafta iki eski BJKli koray ve ali güneş yok..ali güneş'in olmadığı kanatta bu maç ismail'in macıdır..
haydi nihat!!

purplepurple dedi ki...

de haydi, yavaştan inelim madem.

umarım protestosu bol, olaysız bir maç olsun. inşallah geçen maçtaki olayların yanına bile yaklaşılmayacak bugün.

carlito dedi ki...

Tello milli takıma neden gidiyor anlayan biri varsa bana da anlatsın lütfen, yanlış bilmiyorsam eğer kadroya bile giremiyor...

Boşuna o kadar yolu gidip geliyor sonra da yorgunluğu geçsin diye bekliyoruz...

Kurtulus dedi ki...

tribünler bomboş toplasan 5-6 bin kişi anca var.yatcak yerin yok demirören.

sy dedi ki...

Zapotocny'nin bonservisi: 4.5 M Euro
Sivok'un bonservisi: 4.7 M Euro
Delgado'nun bonservisinin Cola Turka'dan alinmasi: 5.9 M Euro
Nobre'nin menejeri Figer'e odenen para: 1.75 M Euro
Tabata'nin bonservisi: 8 M Euro
BJK-Kasimpasa macinda Nihat'in golunden sonra tribunlerin "Yeter Yildirim Demiroren" diye bagirmasi: Paha bicilemez...

Jokond dedi ki...

çok aklı başında bir seyirci topluluğu var bu akşam. tepkiler yerinde, destek yerinde. umarım böyle devam eder...

Amauri dedi ki...

Hüseyin göçek neredeyse bütün takdir haklarını Bjk lehine kullandı.İbrahim Toraman'a veremediği kırmızı kart maçın gidişatını değiştirdi.4-5 yer de de Kasımpaşalılara yapılan faulleri vermedi

Deniz dedi ki...

Toraman'a kırmızı dediğin eğer elemanın Toraman'ın ayağının altına girdiği Toraman'ın bastığı pozisyonsa, devam kararı doğru.

Rattlehead dedi ki...

sarı kartlar 5'e 2.ernst'e verilen ilk sarı da koftiden.baya kayırılıyoruz ya.

Rattlehead dedi ki...

şimdi de ferrari.

Rattlehead dedi ki...

5 dakika da uzatma.evet evet iyice götümüz kalkmış...

Rattlehead dedi ki...

en önemli oyuncular haftaya cezalı.ne yapıcaz bilmiyorum.eskişehir bir de oof.

jtr dedi ki...

@amauri

pardon sen hangi maçı izledin???

neymiş? erkenden ahkam kesmemek lazımmış...

Deniz dedi ki...

Hakem bildiğin tetikçi çıktı. Ernst'in yaka paça çekilmesine kart bile çıkarmadı ki herifi dellendiren adamın donunu çıkarmaya çalışmasıydı kasımpaşalı elemanın. Sivok'a verilen kart boş, Ferrari'nin hareketi faul bile değil. Böyle işte hafif yönetimle her hakem çıkar inönüde şahsi şovunu yapar, torunlarına anlatacak hikayeleri olur.

CDiS dedi ki...

bugün bir defa daha anladım ki; beşiktaş'a demirören ne kadar zararlıysa, taraftarda o kadar zararlı. 2. yarıda futbolcuların motivasyonunu bozmak için elinden gelen taraftar, hakemin istediği gibi at koşturmasına da davetiye çıkardı bence. Nihat'ın bile çok güzel oynadığı, Serdar Özkan ve Uğur İnceman kazmalarının inanılmazları kaçırdığı, Rüştü'nün iyi oynadığı bir maçtı. Ancak Ernst'in ilk sarı kartına (çok ucuz) öyle bir tepki vermeliydi ki, hakem korkmalıydı. O sarı ve kırmızıları çıkartırken çekinmeliydi. Neden Kadıköy'de o kartların çıkmadığını anlıyormusunuz sevgili seyirciler. Bugün hakikaten seyirciydiniz. Böyle olacaksa gelmeyin lütfen maça.

Deniz dedi ki...

bu maçın tavşanı ibrahim toraman'ın ernst'in yanında oynamasıydı.

kendisinin ilk defa denenmesi değil o pozisyonda bu arada. del bosque bir tane bile ön liberosu yokken yokluktan oraya toraman'ı koymuştu da yeniköy kasabı olmuştu.

jtr dedi ki...

@cdis

tamamen katılıyorum.Bu takım bugun skoru 3-0 a getirip maçı koparamadıysa o iki kazmanın dısında futbolculara destek olmayan taraftarın da o kadar payı vardır.
bir de şu bu uğur nasıl bir futbolcudur ya biri çıkıp Allah'ını severse bana bu adamın sadece bir tane vasat üstü özelliğini söylesin

Unknown dedi ki...

Hakem tetikçi mi çıktı bu şaka mı ? İlk yarının yarısında İbrahim'in basmasına ne kart çıkarılırdı acaba ? Sivoğun eliyle topu kesmesine ellerini açmış top geçmiyor ve sonradan da kart görüyor.Ernst'in Sancağa attığı tekme kırmızı kart değil de nedir peki ? Kasımpaşaya yapılan ama çalınmayan 6-7 tane net faul sayarım.
Adamlar 4 e 3 yakalıyolar atağı kesiyor.
Toraman-Ernst çoktan atılması gerekirken toraman sadece sarı kart da kalıyor ernst de 83.dakika da oyundan atılıyor
Bu arada Bjk rezalet oynadı

Deniz dedi ki...

@Gökhan,

bunları sayıyorsan mesela, beşiktaşlı futbolcuların her itirazına sarı kart çıkmasına, kasımpaşalılardan sadece moris'in (o da abarttı itirazı) itirazına kart verilmesine, ernst'e kırmızı kart dediğin pozisyonda ernst'in yakasını paçasını bi yırtmadığı kalan adama kart mart verilmemesine de değin. Toraman'ın topa vurduktan sonra ayağının altına giren adama kırmızı kart diyorsan, yanlış biliyorsun.

Bir de nedense ferrari'nin faul bile olmayan pozisyonda kırmızı kart görüp penaltı çalınmasına bişey dememişsin. İyi niyetli hataydı di mi o?

Bırak ya.

gökhan şaka mı yapıyosun anlamadım, sivok eliyle topu kesti dediğin pozisyonda sivok'un topa arkası dönük elleri de aşağıda. toraman'ın bastığı dediğin pozisyonda toraman'ın kasti yaptığı hiçbişey yok. ernst'in yaptığı hareketi tekme olarak nitelendirmen de komik. hakem taraf tuttu demiyorum ben ama kötü bir hakem olduğu ve beşiktaş'ın canını daha çok yaktığı kesin. hayatımda gördüğüm en ucuz penaltılardan biriydi bugün çaldığı.

Pamukk dedi ki...

kaybettiğimiz güveni üst üste maç kazanarak geri getirebilceğiz sanırım.

Pamukk dedi ki...

bugün tribünde keyiften kavgalar çıktı:) makaradan yani. devre aras 2-0 ohbe rahat maç izlicez diye gülerken gene olan oldu, son düdüğe kadar işkence çektik.
serdar özkan ne zaman son vuruşlarını geliştiricek.
uğurr inceman onu nasıl kaçırırsın e bu gidişle 11i göremezsin tabi.,ismailin savunması çok zayıf ona iyi bi hoca lazım ki kendini geliştirebilsin.
bobo nun golü çok şk, tabatanın asisti de.
nihat attı hep beraber rahatladık. iyi de oynadı.
haa 5 dk uzatmayı hala anlayamadım.

Pamukk dedi ki...

mustafa denizli mi? onun yaptığı hiçbişeyi anlamıyorum artık. yapboz tahtasına devam

Pamukk dedi ki...

devre araası soyunma odasına giderken sanki toraman tribüne yapmayın kötü etkkileniyoruz destekleyin gibisinden bişiler söyledi.

barfilozofu dedi ki...

Maçta ne kapalı da ne açıkta hiçbir kavga olmadı. Bütün üst yorumlarda şunu gördüm, herkes maçta bir kavga bekliyordu.Bekleyenler geçen haftayı baz alarak konuşuyorlardı. fakat şu gözden kaçmış, takımın denizli maçında protesto edilceği maç öncesinde belliydi. çok sağlam bir protestonun olacağını, gaziantep başkan adayı da biliyordu. Bunun önlemlerini almak için araya birkaç çakma taraftar yerleştirildi. Bunun gerçeklik payının olduğu da dünkü maçta tamamen açıklığa kavuştu. hatta şöyle bir tezaurat ile; "temizlesene temizlesene tribünleri temizlesene" herşeyin açık ve net olduğu görülüyor. fakat bunu göremeyenlerin kitlesi oldukça büyümeye devam ediyor. Dünkü maça çok isteyerek gittim, diğer maçlara oranla. Hiç bir olayın şeyin çıkmaycağından emindim. Bu takım ister, her maçta 5 atsın şunun değişmemesi gerekmektedir. Çok ince bir gönderme ile (gol sonrası tezearuatları) devam edilmektedir.
Bu adam gidecek kardeşim!!!

purplepurple dedi ki...

taraftar yönetim protestosu yapmadığı zaman satılmış olur, yaptığı zaman sabote etmiş olur. bunun ispatı yukarıdadır.

dün muhteşemdi. kapalı kutuyu geçi set civarı dahi protestoya katıldı, hatta protesto başlattı.. arkasını döndü. kapalı alt yeni açık tarafı her zamanki mükemmeldi, tribünün akil ve cesur kanadı resmen. böyle bir maç öncesinden böyle bir tribünle ayrılıyoruz, ne diyim.. muhteşem.

esgo dedi ki...

Hazır bir Fink varken ve kontejan sıkıntısı yokken neden Toraman riskine girildi anlamak şu an için zor.

Acaba Wolfsburg maçı için;

Toraman'lı 3lü sahanın planlarını mı yapıyor.


..Minumum 1 hücumcu bek
..Toraman..Ernst..Fink
.........Tabata
......Nihat...Bobo

Şahsen bu tarz koşan,yoran,bozan ve Tabata'yı rahatlatan orta sahayı görmek isterim ve eğer bu yüzden Toraman'ı denemek istediyse aylar sonra ilk kez ''helal olsun hoca'' demekten de kaçınmam.

Buna benzer hatta aynı orta saha ve oyun anlayışını Tigana dönemi D.Bükreş deplasmanında denemiş ve Avrupa deplasmanlarındaki en kişilikli futbollarımızdan birini yansıtmıştık.

..Koray..Kurtuluş..Kleberson
.........Ricardinho
......Delgado..Bobo

o zaman da Koray sağ kanat muamelesi görmüş, o zaman da yaratıcılıktan yoksun orta saha eleştirileri yükselmişti. (Delgado'nun ciddi anlamda damga vurduğu maçların başında gelir o günkü karşılaşma, ve bu orta saha kurgusu bir kez de Kadıköy'de denenmiş ve yine Bükreş'te olduğu gibi 2-1 yenilmemize rağmen fener'i darma dağın edecek pozisyonlar Delgado önderliğinde Bobo'ya 3 kere sunulmuş ama bitirilememişti.)

Özkan..Koray..Cisse
.......Delgado
......Burak.Bobo

sözün özü;

Almanya'da Tabata - Nihat ve Bobo(Nobre') 3lüsünden vazgeçemeyeceğimize göre Toraman.Fink.Ernst orta sahası bana göre fazlasıyla ideal ve olması gerektiği gibidir ve umarım Kasımpaşa maçındaki Toraman denemesi bunun hazırlığıdır.

Yorum Gönder

Ara