.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

11 Eylül 2009 Cuma

Slm Asl Pls

Uzun süredir beğeniyle takip ettiğim eksibesiktas’a (beautiful freak’in daveti ile) dahil olduğum şu dakikalarda bir merhaba ile başlangıç yapayım istedim. Beşiktaş’a dair ciddi anlamda kafa patlatan arkadaşlar ile aynı çatı altında bulunmak ve farklı açılardan da olsa ‘’daha iyi bir Beşiktaş’’ adına yönelik çözüm önerilerine ortak olmak ve özlediğim seviyeli tartışma ortamına kavuşmam kendi adıma sevindirici. Kanser ilacını bulmak dileği ile herkese tekrardan merhaba. Not: Öncelikle yeni transferimiz Eser Gökulu'nun camiamıza hayırlı olmasını diliyorum:) Forzabeşiktaş'ı takip eden herkes yakınen tanıyordur zannediyorum Eser'i. Ben de kendisiyle sabahlara kadar forumlarda cirit attığım dönemlerden beri tanışırım ancak, forza'da üyeliklerin sıfırlanmasına içerleyip forum ruhumu kaybettiğimden beri aynı çatı altında yazamaz olmuştuk. Taa ki Eser transfer tekliflerime hayır diyemeyip, aramıza katılmayı kabul edene kadar... Belki dikkatinizi çekmiştir, biz burada hepimiz mahlaslarımızla yazarken, Eser artiz gibi ismiyle dolaşacak ortalarda. Ancak aslında onun suçu yok, bunu ben istedim zira biz zaten ezelden beri ekşi sözlükte rumuzlarımızla endam ederken, o da ismiyle cismiyle endam etmişti hep. Bu saatten sonra bir nick almasının pek mantıksız olmasından dolayı da niyet ve akibet bu oldu... Ne diyelim, bir kez daha hayırlı olsun... beautiful freak

16 Yorum:

Bay Kerahet dedi ki...

avatarından tanırım ben adamı (:

Jean dedi ki...

neden palermo?

molosztash dedi ki...

bu soru şu soruyla takip edilmeli:
Gerçek Eser Gokulu nelere güler?

:)
Hoşgeldin

alper dedi ki...

Hayırlısı olsun..
Transfer ücreti var mı?Bonservis ne kadsar.8 milyon mu?:))

selo dedi ki...

Eser Hoşgeldin Öncelikle,

Yazılarını forzada okuyordum süreki ve diyordumki bu adam neden forzada yazıyor açsa kendine bir blog orda yazsa falan.Çünkü forzada kimse eseri anlamaz 5 6 kişi dışında diyordum daha 2 gün önce kendime.Türkiye'nin en güzel beşiktaş forumu burasıdır.En güzel yazılar arkadaşlarımızdan çıkıyor tebrik ederim eseride aranıza kattınız keşke bir gün sizinle tanışma imkanı olsa gerçek adam gibi Beşiktaşlı kardeşlerimle.Umarım Eser uğurlu gelir ve hafta sonu gsyi yeneriz.
Saygılar
Selahattin ORMAN

zubi dedi ki...

forzada okuduğum ender adamlardandır=) çok iyi olmuş, hoşgelmiş.

tathar dedi ki...

hoşgeldin.

fthmnr dedi ki...

Hoşgeldin Eser Gökulu,
umarım diğer sitelerdeki fake Eser değilsindir :)

@selo
Forza yı nasıl biryer olarak görüyosun ki,sana göre Eser oraya fazla geliyor.

eser burası kendi mekanımmış gibi olacak ama hoşgeldin ... senden küçük ricam delgado diye yazma hemen :)))

yoksa tunç bozacılar gelir seni ham yapar :)))

ha unutmdan hangi blogspottu o , gmail adresin yok diye yorum yapamamaıştın ? burası mıydı ?

tunç bozacılar, eser gökulu transferinin nedeni delgado'dur:) ahh ah, zamanında senle az kapışmamıştık forzada, hehehe:)sen de yanına yener yendi'yi al, gel karşımıza...

hay delgado kadar başınıza taş düşsün ikinizin o zaman :))))

not : yener yendi berabere kalmış , kendisinden haber alınamıyor !!!

:)

selo dedi ki...

forzabesiktas.com benimde zamanında yazdıgım fakat daha sonra uyelıkler sıfırlandıktan sonra coluk cocugun ahkam kestiği kraldan kralcı oldugu bır yer oldu.herşey eleştiri herşey kötü hiçbirşey beğenilmeyen.işleri güçleri fb gs ile gırgır geçmeye çalışan taraftar profili halinde olduğu için eserin orda yazdıkları fazla dedim olay budur.Aralarında elbet aklı başındalar var ama çoğunun değil.kapalıya tam 14 senedir hiç bir maçı kaçırmadan giden birisi olarak görüşüm budur.

esgo dedi ki...

Delgado, Nihat kadar kazanamadığından bedelli şansına erişemedi, şu an kısa dönemin son 3ayına girmiş bulunmakta. Tezkereyi alana kadar seven sevmeyen herkesin huzur vermesini istiyor :)

İsmini net hatırlamıyorum ama burası değildi Tunç.

Yorum Gönder

Ara