.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

30 Eylül 2009 Çarşamba

ŞL 2. Maç CSKA Moskova 2-1 Beşiktaş

Stat: Luzhniki Stadı

Hakemler: Manuel Mejuto Gonzalez, Jesus Calvo Guadamuro, Roberto Diaz Perez del Palomar, Bernardino Gonzalez Vazquez (4.)

CSKA Moskova: Akinfeev, Semberas, Ignashevich, A. Brezutskiy (Dk.46 Grigoriev), Dzagoev, Mamaev, Gonzalez (Dk.78 Schennikov), Odiah, Krasic, V. Brezutskiy, Necid (Dk.64 Rahimic)

Yedekler: Guilherme, Aldonin, Pliev, Rahinnic, Pomazan, Schennikov, Grigoriev.

Teknik Direktör: Huande Ramos

Beşiktaş: Rüştü Reçber, İbrahim Kaş, Ferrari, Sivok, İsmail Köybaşı, Ekrem Dağ, Ernst, Tello (Dk. 75 Bobo), Holosko (Dk.34 Yusuf Şimşek), Nihat Kahveci (DK.73 Serdar Özkan), Nobre.

Yedekler: Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, Fink, Yusuf Şimşek, Tabata, Serdar Özkan, Bobo.

Teknik Direktör: Mustafa Denizli

Goller: Dzagoev (Dk.7), Krasic (Dk.61), Ekrem Dağ (Dk.90+2)

Sarı Kartlar: İsmail Köybaşı (Dk.21), Sivok (Dk.79)
Brezutskiy (Dk.34), Semberas (Dk.82), Ignashevich (Dk.84) CSKA Moskova

94 Yorum:

şimdi efendim, geçen sene bu maç başlıklarını hep ben açıyordum. bu sene yuki efendi dadandı, resmen takımı sekteye uğrattı. bir baktım ki bu sene tek kazandığımız maç olan antalya maçının başlığını ben açmışım... şimdi herkesin gözü önünde hodri meydan diyorum!

alıp geliyoruz bu maçı...

alper dedi ki...

:) haydi hayırlısı.

matiasemilio dedi ki...

aman yuki abi bir daha elleme gözünü seveyim..

yuki the zorba dedi ki...

yok elimi sürmem bir daha...

Freak son güne bırakma aslanım sen de, bırakıyosun maç gününe başlıkları! Sonra elimizi uğursuz ilan ediyosun bak alındım şimdi!

alınmaca gücenmece yok abi, totemspor gönüllüleri olarak elimizden geleni yapmamız gerekiyor. sorun her yerde olabilir, eğer bu da değilse, başkanın gollerden sonra öptüğü nesneyi yanlışlıkla yuttuğundan şüphelenmeye başlıycam.

Pamukk dedi ki...

ahan da
yapsam mı skor tahmini
yapmıyorum vazcaydım

Jokond dedi ki...

sakın ha sakın:)

mufittezel dedi ki...

Totemse totem:
Antalya maçında şu an 45 günlük olan oğluma forma giydirmiştim, maç süresince de kucağımdaydı, sezonun tek galibiyetini aldık.
Diğer maçlarda forma giymedi, hem GS hem Manchester maçında aklımdaydı, karambole geldi unuttum giydirmeyi.
Bundan sonra her maç formayı giydiriyorum oğlana, alıyorum kucağıma, beraber seyrediyoruz maçı. Böylece hem CL de gruptan çıkıyoruz hem de şampiyon oluyoruz, rahat olun :)

maç 19.45'te..
suni cımde..
star tv'de..
moskova'da..
kartal artık koy daa..

neo_494 dedi ki...

Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Hakkımızda hayırlısı

Rattlehead dedi ki...

---------Hakan-------------

Ekrem----Sivok----Ferrari----İsmail

----------Ernst---Fink--------------

Serdar------------------------Tello

-----------Holosko--Bobo-----------

AQ-47 dedi ki...

Bu maç berabere biter arkadaşlar...Muhtemelen golsüz...Tavşanlar soğukta üşümesin, Denizli ekran başında bizi felç etmesin...

esgo dedi ki...

Totem ve uğur olayına takımın da ihtiyacı var sanırım; baksanıza tek galibiyet baklavalı forma ile geldi. Bu maçta da tatlı giyelim, tatlı konuşalım.

Ekrem.Sivok.Ferrari.İsmail

....İnceman.Fink..Ernst....

... Holosko.Nobre.Özkan ...

Kaleyi sağlama aldım, ordaki ismin önemi yok.

occasion dedi ki...

bence de berabere bitecek. gol orucumuzu bozacağız ama. yalnız bilinçli hazırlanan organize bir atak neticesinde değil de, uzaktan bir şut, karambol, yani bi şekilde ite kaka atılmış bir gol olacak. maç da 1-1 bitecek. bana öyle geliyor.

bu arada bjk taraftarı ferrariye ısınmadı diyenlere inat şunu söyleyeceğim: bazı futbolcular kalorifer etkisi gösterir. yavaş yavaş ısınırsınız. bazıları yalancı güneş gibidir. etkisi çabuk geçer. bazıları hakiki güneştir bir yakar pir yakar. ferrariye de fazlasıyla ısınmışızdır. sıcaklığımızn derecesi telegolü melegolü ilgilendirmez.

Sertug Ozgur dedi ki...

Yuki yerine Ekrem Dağ açsın artık başlıkları..

biliyorum bo*tan espri ama sinirimden, mazur görün.

Maça gelince, umarım gol atarız.

casillas dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Riggs dedi ki...

Sanirim bu maca gidecegim, gelecek olan varsa bana mail atabilir.

Adsız dedi ki...

Kazanacağız...
2-0 bizim bu maç.

esgo dedi ki...

olmak ya da olmamak gibilerinden bir hava yaratılmaya çalışılsa da , Rusya ve Almanya'dan 1'er puanla dönmek çok büyük avantaj getirecektir. İçerde puan vermediğimiz taktirde Wolfsburg ve Cska'nın ''deplasman genel toplamında'' +3 puan toplaması çok düşük ihtimal. Hatta Wolfsburg'un Rusya'ya kış ortasında gideceğini hesaba katarsak onların da deplasmanlardan boş dönmeleri söz konusu olabilir. Yani dışarda alacağımız 2 puan, içerde puan vermediğimiz taktirde her halukarda bizi 2.liğe oturtacaktır. Biz Wolfsburg'dan 4 puan aldığımız taktirde isterlerse son maçlarında Man Utd'a 5 atsınlar.

İçerde Cska'yı yeneceğimizi varsayarsak, zaten Cska'nın deplasmanlarda puan alma şansı da ortadan kalkıyor. Uzun lafın kısası şu maçta 1 puana razıyım

okka dedi ki...

o değilde hayırlısıylan bir gol atsaydık.

Factotum dedi ki...

Burada maçla ilgili bir değerlendirme var:

http://www.sporstudyosu.com/besiktas-cska-moskova-sampiyonlar-ligi/

Pamukk dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
yuki the zorba dedi ki...

Geçen hafta CSKA Dinamo maçını izleme şansım oldu... Pas trafiği etkileyici bir takım, ancak golleri güzel pas trafiğinden ziyade etkileyici kişisel performansla buldular. Özellikle ilk golleri muazzamdı...

Vagner Love'ın gitmesi olumlu mu oldu olumsuz mu bilemeyeceğim. Sonuçta en yüksek uluslararası platformda sadece iki defa karşılacağınız bir rakipte maç motivasyonu yüksek, organizasyon motivasyonu düşük bir Brezilyalı olması her zaman dezavantaj benim gözümde... Uzun vadede bu tamamen ayrı bir tartışma konusu tabii ki...

Zor olacak, maçı bir şekilde tutmayı başarırız bence... Önemli olan bir şekilde, artık savunmaya çarpıp mı girer, rakip kendi kalesine mi atar bilmem, ilk gölü atıp öne geçmeyi başarmak, gerisi gelecektir...

okka dedi ki...

Basından güzel bir yazı.İşi bilen bir yönetici çıksın artık şu camiadan

http://www.htspor.com/spor-haber/174938-Hazirlanin.aspx

Allah bizi sari kirmizinin ugursuzlugundan korusun

yuki the zorba dedi ki...

@gurbet kartalı
üst üste dört rakibimizin armalarına bakınca hakikatten sarı ve kırmızı renkler hakim, iyi tespit!

Dördüncüde kıralım zinciri artık!

Yuki vallaha cekirge 3 kere zipladi, bu sefer biz ziplasak sevincten hic fena olmaz...

ceyhun dedi ki...

kendimi çocuk gibi hissediyorum bu maçla ilgili olarak. alıcaz bu maçı her türlü alıcaz abi diyen, eliyle 5, 5 ,5 diye gösteren çocuklar gibiyim. yapacak başka bir şey yok çünkü haketmiyor şu anda bu takım bu mağlubiyetleri.

yazık oluyor ferrariye, içim burkuluyor takım kaybedince bu adamın suratındaki ifadeyi gördüğüm an. ernst sukünetini bir kenara bırakıp rakip oyuncuya saldıracak hale geldiğin için onlar adına üzülüyorum. nihatın şutunun direkten dönmesine onun adına üzülüyorum, bu kadar istekli oynayan bir oyuncudan başka kaç takımda var acaba? denizliye bile üzülüyorum lan adam saçını başını yoluyor onu hiç bu kadar hırslı görmemiştim.

vay anasını ne kadar üzülüyorum ben ya!

en son chavez havaalanında ülkesinden kaçırılmak üzereyken bu kadar üzülmüştüm sanırım:)

Yavuz ÜNAL dedi ki...

1-3
6 bobo, 43 guilherme, 59 ernst, 89 holosko

Yavuz ÜNAL dedi ki...

1-3
6 bobo, 43 guilherme, 59 ernst, 89 holosko

alper dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

pek ümidim yok ama maçı alırsak şl'ye tutunma şansımız olur en azından..

zerre umudum yok. dün gece sevgili gay arkadaşımız spirit "noldu lan kombine götüne girdi mi" diye sorunca verdiğim cevabı yazayım

hepimiz sado mazoyuz. bu kesin. ama beşiktaşlı olunca hele bir de kombine alınca dünyanın en ucuz smleri oluyoruz. düşünsenize adamlar bi yığın harcama yapıyorlar, gizli gizli bu işi yapıyorlar ben 1150 lira verip 32000 insanla bir arada o zevke ulaşıyorum. tvleri başında olanları saymıyorum.

neticede dünyadaki en ucuz acı çekerek zevk alma metodudur beşiktaş ve ben moskova soğunda dahi bu zevki yaşayacağımızı tahmin ediyorum

blainvewol dedi ki...

1-2 biz kazanırız gibi bir his var içimde... izleyemeyeceğim maçı.. ben izlemediğim zaman kazandık bu sezon... eğer bu seferde kazanırsak daha maç izlemem sezon sonuna kadar.. demek ki kabahatin büyüğü bendeymiş derim...

Gökhan dedi ki...

ben de son 3 maçı 3 farklı formayla seyrettim,hepsini kaybettik.
bu sefer formasız mı seyretsem diyorum :)

yilmaz dedi ki...

rıza'nın döneminde malmö ile uefa 1. tur maçı oynadık. ilk maçı inönü'de 1-0 kaybettik. Üstelik lig'de de kötü gidiyorduk. Rövanş için kimse umutlu değildi. Maçı veren kanal doğru düzgün reklam bile yapmamıştı. ama o sırf defans yapan malmö'yü 4-1 yendik. youla ve ali güneş'in müthiş oyunuyla. O maçtan sonra türk spor basının en güzel manşetlerinden biri atılmıştı : "Tabutta Rövoşata"...

Şu an ki durum da buna benziyor. CSKA ile geçen yılın son dönemindeki formumuzda olduğumuz bir dönemde oynasak endişe bile etmezdim. Ama şu maçtan çok ümitsizim. Yine de Yukarıdaki manşetin atılmasını istiyorum ertesi gün.

Rattlehead dedi ki...

9-4
dk.3-5-7-9-11-13-15-17-19 ibrahim kaş dk. 84-86-88-90 aleksei berezutskiy

adophis dedi ki...

bi totem de benden olsun
bu sene kazandığımız tek maçı evde izledim o da okuldaki internet bozuktu, son 30 dk yı izledim, o arada 2 gol attık, onun dışındaki bütün maçları hazırlık maçları da dahil olmak üzere okulda izledim, bu maçı evde izleyecem, hatta gerekirse son 30 dk ya kadar izlemeyecem, hade hayırlısı...

bence 1-2
inşallah 1-3
tadından yenmez 1-4
yok artık 0-4

bw1903 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
bw1903 dedi ki...

bobo yerine nobre oynarsa olmaz bu iş ki zaten olmycak kumar yine tutmycak ve kargalar gak dycek

@lperen dedi ki...

ilk defa bi maçtan önce kadro yazacağım, bakalım bir faydası dokunacak mı?

---------------hakan---------------

ekrem-----sivok-----ferrari--ismail

----------fink------ernst----------
---------------------------tello---
--------------tabata---------------

----------holosko---nobre----------

hollandanın oynamış olduğu sistem üzerinden kadroyu yazdım, yazdığım hücum şablonu, savunmada holosko sağa geçer, tello biraz daha sola kayar, tabatada biraz daha geriye girer, 10.5 numara bi sistemimiz olur.

Sertug Ozgur dedi ki...

Haydi bakalım, umutsuz geçen uzun bir süreden sonra, yeni maç yeni heyecan. Hiç umudum yoktu şimdiye kadar, ama o ışık yine yandı içimde.

Taktik, teknik konuşmak şu maç için gereksiz.

Şans bizden olsun diyelim!

okka dedi ki...

ne olur gerçekci olalım beyler 400 küsür dakkadır gol atamayan,son 11 maçından 1'ini kazanmış bir takımdan bahsediyoruz.karşımızda gol ortalaması 3 olan bir gs,her maçı bir şekilde kazanan fb var.Şamp liginedeki rakiplerden bahsetmeye gerek bile yok.
şamp olduğumuz geçen sene bile derbilerde başarsızdık bu halleri ile fb ya da gs yi yenmek hayalcilik.kaldı ki yenemedik bile.
"-se,sa" ekleri ile olmuyor.hedef kongre ve yeni stad çalışmaları olmalı bence.yoksa çıkar yolu yok.

ian dedi ki...

o zaman hemen aramızdan bir başkan adayı belirleyip, yönetim kurulunu oluşturmaya başlayalım. stad için kuzenimin çalıştığı inşaat firmasıyla çalışabiliriz.. (!)

yahu seslendiğin kitle beşiktaş taraftarı.. tabiki her koşulda feneri cimbomu yenicez diyeceğiz. tabiki şampiyonlar liginde daha önce yapamadığımızı yapmaya çalışacağız. bunun adı hayalcilik değil. takıma inanmaktır. aksini düşünenin tarafsız spor yazarlarından bir farkı yok, bence.. herkes kendi sorumluluğunu yerine getirecek lafları dolaşıyor bu aralar, eğer bir kongre üyesiysen gidip oyunu verirsin. yönetim kurulu üyesiysen proje üretirsin. taraftar asıl sorumluluğunu unutmasın lütfen.

okka dedi ki...

öncelikle bir hata yapmışım önceki yorumu alttaki posta yazacaktım özür dilerim.
sevgili ian ilk paragrafta yaptığın ironi çok gerekesiz.Senin takımdan beklentilerin herneyse,bunların gerçekleşmesi için sen birebir aktif rol mu oynursun.sen bana "aramızda başkan adayı belirleyim" dersen,ben de sana hedefin lig şamp,şamp liginde tur atlamak yada herneyse "çık sahaya top oyna derim" çok saçma va gereksiz olur.Hepimiz sadece kendimizce çıkar yol olarak düşündüğümüz şeyi fikir olarak belirtebiliriz en azdından bu platformda.
Takıma inanmak konsuna gelince.Geçen sene sonuna kadar inanmıştım ama bu sene futbolcuların yüzünde o hırsı göremiyorum.Sanki birşeylere doymuşlar gibi,gerçi neye doydular merak konusu.
Tarafsiz spor yazarlarindan farkımız beşiktaşlılığımız ama kör olacak derecesinde taraf tutmak bence iyilik değil aksine kötülük getirir.
saygılar.

blainvewol dedi ki...

maçı izlememe totemimde kararlıyım ama bir yandan da içim gidiyor... izlemezsem de kazanırsak sonrası zor olacak benim için....

Emre C. dedi ki...

Beşiktaşım maçı alır; kara bulutlar dağılır... (inşallah)

Cherubim dedi ki...

Sözlüğe yazdım, aktarayım buraya da. Şimdiye kadar Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız 12 deplasman maçında 1 galibiyet 1 beraberlik 10 yenilgi aldık. Puan aldığımız iki maç da Mircea Lucescu döneminden(1 Ekim 2003 Chelsea Beşiktaş, 26 Kasım 2003 Lazio Beşiktaş) kalma. Attığımız gol 7, yediğimizse 36 toplam 12 maçta. Maç başı 0,5 atıp 3 yiyen bir ekip görüntüsündeyiz. Yarınki maç için rakip formsuz diyoruz, ama en azından kendini tekrar göstermek isteyen yeni bir teknik direktörleri var, adam (Juande Ramos) geçe sene Real Madrid'i Barcelona'ya karşı 2-6 biten maça dek şampiyonluk potasına sokmuştu yanlış hatırlamıyorsam 12 puan farkla geriden alıp. Bizdeyse zoraki teknik direktörlük yapan Mustafa Denizli mevcut. Üstüne forvet hattında cenabetlik olarak adlandırılabilecek bir durum var. Şimdi bu şartlarda gidip Cska'yı yeneceğiz! Kadıköy'de Fener'i hep yeniyoruz/yenilmiyoruz deyip son iki senedir bir şekilde yenik geri dönmemize benziyor bu maç öncesi durum da. Hiç sanmıyorum kazanalım, en iyi ihtimalle bir puan alırız, ki o da zor..

ian dedi ki...

okka.. yazdığım ilk paragrafa cevap verdin ya bravo.. "hedef kongre ve yeni stad çalışmaları olmalı bence.yoksa çıkar yolu yok." demişsin ki bu sözlerinden senin levent erdoğan, hakan aksoy vb. olduğunu çıkarıyorum.. taraftar ne yapacak o sırada peki yeni stad kongre falan yapılırken.. "bu takımdan bir halt olmaz, yenemeyiz biz onları, adamlar süper abi" mi diyecek.. kusura bakmasın kimse, benim taraftarlık anlayışımda bu yok.. ayrıca körlük derecesinde taraf tutmak değildir bu.. sahada 11 tane siyah beyaz direk dikili değil sonuçta, futbolcular oynamaya çalışacaklar, amaçları başarmak olacak.. futbolculardan hangisi "biz bu maçı alamayız, hayalcilik yapmayalım" der.. (united maçındaki isteğe dayanarak söyleyebiliyorum bunu).. sonuç olarak, sahada başarmak için koşmaya çalışan adamlar oldukça, takımdan umut kesilmez.. hee isteyen umutlu olmaz kendi bileceği, ben şahsen nacizane saygı da duymuyorum öyle yapanlara.. budur tüm diyeceğim nokta

Adsız dedi ki...

10 gündür beşiktaşımın maçı yok, mal gibi oturuyorum evde.. yine beşiktaşımın maçı ve yine elim ayağım titriyo... her maçını kaybetse de, gol dahi atamasa her maç yine aynı heyecanı duyacağım ömrüm boyunca... renklerine aşığım ulan!!!!

mad devil dedi ki...

İzleyemeceğim bu maçı ya lendi kendime bi totem yapmayı deneyeceğim.Tamam benim için çok zor olacak ama Beşiktaşımız kazansında tek ben izlemeyim.Çok istiyorum lan yenelim artık Nihat'ta gol atsın istiyorum çok şeymi istiyorum lan yapabiliriz tabi Denizli gene bi saçmalık denemezse

Gökhan dedi ki...

cska bizden daha iyi bir kadroya sahip değil bence,özellikle savunmaları sıkıntılı ve ağır.
ekrem,s.özkan,holosko gibi hızlı adamlar tello,tabata,yusuf,nihat gibi adamlara göre daha yararlı olur bence.en azından 1 puan alırız diyorum.

http://biroyundandahafazlasi.blogspot.com/2009/09/cska-moskova-vs-besiktas.html

molosztash dedi ki...

oha! Antalya maçını evde internet'ten izleyeyim dedim, laptop'um değil çalışmak, nefes aldırmadı, çözemedim problemi, meğerse adaptördenmiş, sonradan anladık, adaptörü değiştirdik.

bu durumda aynı hatayı tekrar yaratamazsam totem işi yatar demektir. kaybedersek kusura kalmayın beyler...

AQ-47 dedi ki...

Beraberlik taraftara az gelmemeli, Wolfsburg ve CSKA'dandeplasmanda 1, kendi evimizde 3 alırsak zaten iş biter. Şu kadroyla CSKA'dan deplasmanda 1 puan alınabilir, evimizde 3 puan ise olasılık dahilinde. Ancak Wolfsburgdan evimizde 3 ve deplasmanda 1 puan şu an mümkün değil, ama zaten o maçlara daha var, forma girmek ya da şanssızlığı kırmak ya da en azından düzgün kadro çıkarmak belki de bir günde düzelebilecek şeyler...bugün 1 puan alalım da gerisi gelir diye düşünüyorum...

Deniz dedi ki...

Tello telefonu kapa uçağı düşüreceksin Tello!

bütün kaybettiğimiz maçlardan önce "kazanırız" dedim, kaybettik. o halde inatla "fark yeriz!"

okka dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
okka dedi ki...

@ian
tüm görüşlerine saygı duyuyorum.Önceki yorumumda da belirttiğim gibi ben alttaki ankete cevap olarak yazmıştım yorumumu.Beşiktaşın bu seneki hedefi ne olmalı diye sorulmuştu ben de ek bir şeçenek belirtmek istemiştim.
Bu maçı kazanmak,manu'dan puan koparmak ya da bu sene 2. olmak takımın geleceğine hiçbir katkı yapacağını düşünmüyorum en azından bu yönetim kafası ile.(yöneticilere lafım yok, zihniyet değişsin yeter ama aynı zihniyetle X şahsı gelse ne olur)
Kafalar aynı kaldığı için 8 yılda bir şamp görünce sevinir hale geldik.
Bir Arsenal , bir Ajax vb. olmamız için beşiktaşımızın manudan alacağı bir puandan çok geleceğini düşünmesi lazım.
Tekrar ediyorum destek vermeyi bırakalım demiyorum.Bu seneki ve gelcek için hedeflerden bahsediyorum.

Cenk dedi ki...

milliyet denizli'nin beynini okumuş, şöyle bir 11 çıkmış;

hakan
ekrem sivok ferrari üzülmez
ernst tello holosko
serdar bobo nobre

http://www.milliyet.com.tr/Spor/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&KategoriID=6&ArticleID=1144646&Date=30.09.2009&b=CSKA%20MOSKOVA-BESIKTAS

o kadar da coşmaz herhalde, korkuyorum.

Unknown dedi ki...

Skor tahminim: 0 - 1

alper dedi ki...

açılın ben de yapıyorum:
1-3
hem
siyah ulan.

yuki the zorba dedi ki...

cska 0 - Beşiktaş 4

Mantigim beraberlik iyi sonuc olur diyor ama gonlum tabiki kazanmaktan yana...

Artik sozun bittigi yer geldi, sahada konusacagiz birazdan...

Rüstü
Ismail
Ferrari
Sivok
Ibrahım Kas
Ekrem
Ernst
Tello
Nihat
Nobre
Holosko

formsuz ne kadar oyuncu var hepsı kadroda..zor mac.

Sertug Ozgur dedi ki...

1 puan bizim için iyi düşünüyordum ama çıkarılan kadro galibiyet üzerine kurulmuş. Kağıt üstünde riskli.

Kalede Rüştü, fink yine yok , nobre nihat holosko üçlüsü.. Bakalım, ilk görünce kadroyu biraz moralim bozuldu, ne diyelim bol şans Beşiktaş!

Noat Samisa dedi ki...

Ramos da Aldonin-Rahimic ikilisini yanında oturtuyor, ilginç.

ceyhun dedi ki...

4-4-2 oynuyoruz sanırım. bu maç jessie'nin maçı olur herhalde. bu kadroyla en iyi diziliş budur bence de..

Adsız dedi ki...

"bu berezutskiler ikiz, biri valeri öbürü aleksi.. bu ekrandaki de vasili" İLKER YASİN

allah belanı versin ilker yasin :) şivok ve holoşko diyo adam yaaaa

bw1903 dedi ki...

herkesten önce allah y.d.in ve denizlinin belasını versin(mucize olupta maçı kazansak bile) kadroda nobre ve rüştüyü görünce moralim sıfıra indi

Adsız dedi ki...

ilker yasin ruhsuzlukta eski trt 3 spikerlerini aratmıyor bu akşam. ama holoşko konusunda galiba haklı, bildiğim kadarıyla...

CDiS dedi ki...

ilker yasin şaka gibi.. ama tek doğru sözü holoşko'dur. İsminin gerçek okunuşu budur çünkü.
Bir sürü yeteneksiz adam yanyana sıralananınca ernst gibi ferrari gibi adamlara yazık oluyor. Tesadüfen bir gol atarsak atarız yoksa kesin yeniliriz şu ilk yarıdaki oyunla. İkinci yarı için umut var mı??????

Abi hakem dumduz kirmizi karti yedi ilk yari, nihatin pozisyonunda... Tamam kotu oynuyoruz ama buda ayip...

mufittezel dedi ki...

Maçı kazanalım kazanmayalım farketmez (CSKA'da bir bok yok), Denizli allahından bul emi.
Kaş'ın hücumu yok onu biliyoruz, adam savunmada da her pozisyonda pazara gidiyor, Ekrem'e orta sahada adam adama oynatıyor (bu deivrde hala), ama o işi yapacak adam Ekrem hızında en az Ankarasporlu Hürriyet çirkefliğinde olması lazım, o da elinde yok. Finki bi tarafına sokmak için mi aldın. İsmail'i sezon başından beri her maç oynatsan şimdi çok daha güvenli olurdu. HoloŞko (İlker Yasin'e selam olsun :)) ne arıyor sol kanatta. Sezon başından beri beceriksiz de olsa en etkili adamın Serdar Özkan kenarda. Yeter ulan.

AQ-47 dedi ki...

Ekrem'in ilk yarı ne iş yaptığını bilen var mı? Kaş'ın yerinde oynarsa oynasın yoksa bu takımda başka pozisyonda işi yok...Fink dedikoduları doğru galiba...

Ze1903 dedi ki...

Mustafa denizli biran önce kıçıma tekmeyi vursunlar diye bizle taşşak geçiyor.Bu kadar mı zor oyuncuları kendi bölgesinde kullanmak.Sene başından beri herkesin yerli yerinde oynadığı maçlar porto ve lyon maçları idi.Bu neyin egosudur neyin kaprisidir.

Yazıklar olsun ulan sinir hastası yaptınız insanları.Daha düzgün korner atamayan bir takımdan şampiyonlar liginde başarı bekliyoruz.

cha dedi ki...

720 dakikada yalnızca 3 (yazıyla üç)(III) gol atabilen bir takım.

başka bir şey konuşmanın bir anlamı yok.

drogba dedi ki...

Ben çok dedim İsmail vasat bir sol bek diye.H.balta'nın en formsuz hali bile daha iyidir diyenler haklıymış

Karşıda doğru düzgün takım yok buna rağmen rezalet bir oyun
Kaş-İsmail 2 rezalet kanat adamı

zubi dedi ki...

ulan ibrahim kaş bütün taçları rakibe attın. hani tekniğini taktiğini geçtim bi insan kullandığı 8-9 taç atışını da rakibe atar mı be kardeşim. adam mı yok ulan takımda taç atacak bırak başkası atsın ya elimin ayarı yok de, ben kullanmiyim de. hay sokim arkadaş cidden azap.

drogba dedi ki...

İsmail gol attı :D :D

right click dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
@lperen dedi ki...

ulan gol attık adam hala 651 dakikadır gol atamıyoruz diyo, ulan ilker yasin

Pierce-34 dedi ki...

Rüştü'nün allah belasını versin yeter ya yeter bu ne ya adam kapattığı köşeden gol yiyor.Bu gidişle Hakan'ı da kaybedeceğiz, en önemli maçlarda adam yedek kalıyor.Ferrari,Sivok,Ernst'e yazık valla adamların götleri çıkıyor her maç.

Sertug Ozgur dedi ki...

Fabregas maçı nerenle izledin merak ediyorum.

@lperen dedi ki...

-rüştü neden böyle saçma hareketler yapar
-neden ibrahim kaç sıfır tekniğini taç kullanmada dahi belli eder
-ekrem dağ neden önlibero oynar
-tello necidir, ne iş görür
-10.5 10.5 diyordun tabatayı aldırdın, tabata neden oynamaz
-serdar özkan maç çevirmişmidir
-10 gün bu maçı bekleyen taraftar, nu tabloyu görmeye mahkum mudur

?????????????????????????????????

Ze1903 dedi ki...

2. golde ortasaha çalımı yedi ya ondandır ismaile sallamalar.Yıllardır dünyanın en iyi solbeki üzülmezi izledikten sonra ismail çok vasat kalıyor tabi..Gerçi denizli maçında ismaili tribünde görüyoruz sanırım.Şimdiden denizli maçına dair bir kadro tahminim var
hakan
toraman sivok ferrari ekrem
incemena ernst fink
tabata nobre

Denizli şaşırt bizi basınada bizede kapak olsun çıkaracağın kadro...

Adsız dedi ki...

maç izlenimleri:

1.İlker Yasin adam değildir.
2.İbrahim Kaş futbolcu değildir.
3.Bu Nihat ölmüştür ağlayanı yoktur.
4.Denizli hepimizi aptal yerine koymaktadır. Bu Denizli'den ferguson değil anca emekli olur bundan sonra. Çeşme'de huzurlu bir hayat dileriz hocam.
5.Bizim yerimize başka bir takım olsaydı, hatta bizim takım geçen seneki formasyonuyla oynasaydı buradan puansız dönmezdi. çok yazık oldu.
6.deli balta Ekrem Dağ gol attı ama bu takımda ilk 11 oynayamaz, onunla ve Kaş'la şampiyonlar ligi oynanmaz.
7.Ernst'in yanında Fink'i görmek istiyoruz, ortasaha top tutamıyor, oyundan düşüyor. Bir adamın çabasıyla bütün maç çıkar mı hiç.
8.Sivok'la Ferrari şu ahval ve şerait içinde eleştirilerden muaf olmalı. üzülmeyin çocuklar...

Pierce-34 dedi ki...

star tv de sırf gıcıklık olsun diye mi yapıyodur nedir ?? ilk maç Emre Tilev şimdi de İlker Yasin bu ne ya

Amauri dedi ki...

Son dakika da İsmail asist yapmasa sahanın en kötüleri arasında ilk 2 de rahat yer alırdı.İlk 45 zaten döküldü.

AQ-47 dedi ki...

Maçta hemen hemen bütün gol pozisyonlarına Ferrari, Sivok ve Kaşla yaklaştık. Bu kadar orta saha ve forvet ne iş yapar? Nobre acaba ne zaman el-kol kullanmadan top kontrol edecek? İtişip kakışan forvet istemiyoruz, gol atan forvet istiyoruz!!!! Allah aşkına, Lucescu'dan bu yana bu takım hiç aklı başında top oynadı mı? Luce'nin svaşan forveti var mıydı? O takım gol atmıyor, defansif oynuyor diyenler acaba her maça 1 puan cepte başladıklarını şimdi farkettiler mi?

Ekrem35 dedi ki...

maç 1-0 iken holosko' nun kaçırdığı pozisyon ve ikinci yarının başında nihat'ın ıskaladığı pozizyon aklımdan çıkmıyor. böyle maçlarda bu yakaladığın pozisyonları atmak çok önemli.

oyun kötü çünkü kadro seçimi kötü. gol attık bari ona sevinelim ve sabır dileyelim Allah'tan.

Yaz Helvası dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Yaz Helvası dedi ki...

Pazartesi günü bloguma bu isme dikkat diye Dzagoev ile ilgili bir yazı koydum ve adam bugün 10 dakika geçmeden beni yazdığıma yazacağıma pişman etti. Buradan blog işinde tecrübeli totem bilen abilerime soruyorum: Maç öncesi aman dikkat diye rakip oyuncu ile ilgili yazı yazmak suç mudur? Böyle cezalara maruz kalmak her zaman olası mıdır? Saygılarımla

Levent dedi ki...

Nobre, İbrahim Kaş, Tello ve Nihat çok kötü performans gösterdiler. Nihat kardeşimiz kredisini tüketiyor yavaş yavaş. 2.yarının başındaki pozisyonu gole çeviremeyen bir forvet ne şekilde gol atar acaba?

Yorum Gönder

Ara