.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

30 Eylül 2009 Çarşamba

Mustafa Denizli

geçen haftanın sol beki ekrem, orta sahada. nihat yine kadroda. yusuf forvetin solunda. haftalardır kah tribüne yolladığın, kah yanına oturttuğun ismail ilk 11. son haftaların en iyisi serdar özkan yedek. kalede RÜŞTÜ! HOCA! taşşak mı geçiyorsun sen bizle?

14 Yorum:

Özlemden dedi ki...

bu azap resmen...90 dakika bitsin artık hatta sezon da bitsin.ben izlemekten onlar oynamaktan bıkmış..bitse de gitsek

bw1903 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
right click dedi ki...

500 küsür dakka sonra gol geldi.500 küsür dakka sonrada galibayet alırız ohoo denizli kalsın kalsın.

adophis dedi ki...

butun totemleri denedim ilker yasin'i hesaba katmamisim

adophis dedi ki...

maci ilzemek icin kastim alman kanali aradim cin kanali aradim heryerde ilker yasin

Facchetti dedi ki...

Taşşak geçiyor bizimle taşşak. Sezonun başından beri gitmek istiyor. Gitsede kurtulsak, geçen sene rakiplerin kötü olması nedeniyle şampiyon olduk. Bir anda bu adam kral oldu.

Ekrem35 dedi ki...

herkes jendi yerinde oynasa şu takımda sorun falan kalmayacak. bu takımın sağ bek' i ispanyanın kıytırık takımında bir sezon boyunca hiçbir şey yapmayan ibrahim kaş o-la-maz. sağ bek ya toramandır yada ekremdir.

sol bek ismail yada ibrahim üzülmezdir.

ortasahanın ortasında ekrem oy-na-yamaz- orada ernst tek başına kalır o orda oynarsa. geçen sene ernst cisse ile birlikte çıktığı maçlarda nasıl oynadı hepimiz biliyoruz. ve tek ön libero çıktığımız ankaraspor, belediye maçlarınıda hatırlıyoruz. o yüzden yanında fink oynar.

forvet arkasında tello oynamaz orada tabata oynar. sol açık tello oynar orta keser. yusuf şimşek cl maçlarında oynamaz.

ve en önemlisi kalede artık rüştü'yü görmek istemiyorum. form tutmuş bir hakan neden kesilir anlayamıyorum. kayseri ve united maçlarında kötü mü oynadı hakan? neden rüştü neden?

off sabır sabır.....

AQ-47 dedi ki...

Sabır falan yok artık, iyi niyet bir yere kadar, Beşiktaş'ın geleceği adına artık istifalar başlasın...

Bundan sonra ya M.Denizli gönderilmeli tayfur havutçu ile idare edilmeli ya da FM 2010 Sports Interactive den rica edilip get team
reporta basıp oyuncuların "NEREDE" oynadıkları bu mustafa denizliye öğretilmelidir.
şayet Rüştüden GK,ekremden MC Bobodan AML, Üzülmezden DL, Kaştan da DR olmayacağı team reportta %100 belirtilmiştir. bu takımın sorunu bu kadar basittir.

egoist seni...

Özgür dedi ki...

Birisi bana bir önceki maçında harika oynayan oyuncunun bir sonraki maçta neden yedek bırakıldığını, ya da kadro dışı bırakıldığını anlatabilir mi? Bir maçta güzel oynayan oyuncu sonraki maçta kesiliyoe ne yapmaya çalışıyor bu adam.
Denizli istifa etsin aynı oyuncular aynı kadro ile daha başarılı olmazsa ben de adam değilim.

Cypherx dedi ki...

Bu adam iflah olmaz.küme düştük düşücez adam hala "mükemmele yakın bir çizgiye geliyoruz " demiş ya.ayıptır be kardeşim.yönetim yüzünden taraftarın isyanda.yüzler kızarmış senin yüzünden.sen hala kendini avutmaya çalışıyosun.bırak avutmayı kendinde hiç suç aramıyosun.ulan S.Özkan 75. dk oyunamı sokulur ayıptır ya.herif en iyilerden birini ilk 11 e almıyo.hele ki daha oyunun başında holoskoyu çıkartıp yerine yusufu sokması akıl almaz şey değil.hiç bi işe yaramayan nihat kadroda ama serdar özkan yok ! ulan ulaan.küfür etmek istemiyorum ama ağz bozduruyosun tüpçü !
iftifa et artık ette kurtulalım.
güneşli günler görsün şu taraftar artık !

barfilozofu dedi ki...

Rüştü bu takımdan gidecek kardeşim..
Ya gidecek ya gidecek.

Pamukk dedi ki...

birileri bizimle alenen taşak geçiyor evet

Turiaf dedi ki...

Denizli milli takımdayken amigodan kafayı yiyince düzelmişti..acaba diyorum Alen'e söylesenizde aynı taktiği sizde uygulasanız...

Yorum Gönder

Ara