.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

4 Eylül 2009 Cuma

Kartal Gol Gol Gol...

Senelerdir söyleyip duruyoruz, eyvallah rekor falan da kırıyoruz da; ilk defa anlam kazandı bu tezahürat sanki... Hani, stadda bağırılsın demiyorum, ilk defa Kartal Gol Gol Gol diyerek ciddi problemin gerçekten işaret edildiğini görüyoruz... Evvelden bağırırdık bunu, Gökhan Zan Alex'e kafa vurdurur, al sana gol; Cisse yerden kalkamaz al sana gol, Tuncay yılan gibi kıvrılır al sana gol... Şimdi dert harbiden bizim gollerde... Bir takım bu kadar mı kısır olur arkadaş? 7 maç seyret takım ıkına sıkına 4 gol atsın... Bunların üçünü seyircin kanlı canlı izleyemesin. Böyle işkence mi olur! O değil de, Gaziantep maçı gösterdi ki bizim tribün de şampiyonluk bekler dururmuş aslında... Bir garip hava, anlamsız... İsmail'e tepki göstermek ne demektir, bunu anlayabilen var mı? Ya da şu maçta Serdar Özkan'ı ıslıklayan, yuhalayan, ona söylenenler nasıl tribünde hissedilecek kadar fazla olabilir? Adam 7 maçta oynanan en iyi açık rolünü yapmış daha nolsun? Tribünde bir problem var, o kesin... Bende bile var, maça giremiyorum nedense... Hala mı açılmadı bu sezon? Bir gol rahatlatacak mı bizi, Nihat'ı rahatlatacağı gibi? Öyle öyle diye diye Eylül'ü gördük, Manchester United geliyor, Rooney geliyor, Giggs geliyor, hala mı giremedik sezona...

13 Yorum:

Adsız dedi ki...

2003-04 yılında da böyle olmuştu. şampiyonluk bizim bünyelerde rehavete neden oluyor. acıdan beslenen tribün kültürümüzün bir eseri diye bakıyorum ben.

6 senelik güneşli günler muhabbeti çok germiş Beşiktaşlıları. çok rahatladık...ama merak etmeyin, önce cimbom sonra manchester, ardından kayseri...aksiyon dolu güzel günler bizi bekliyor. 15'inde oradayız inşallah...

Unknown dedi ki...

son 6 seneye şöyle bi bakıyorum..

Mircea Lucescu
Vicente Del Bosque
Rıza Çalımbay
Jean Tigana
Ertuğrul Sağlam

Hangisi hücum futbolunu çok seviyordu?

Tigana zamanını hatırlayın sürekli ya 1-0 kazanıyorduk ya da maçlarımız 0-0 bitiyordu.Bu,tigananın kontrollü oyunu tercih etmesinden dolayıydı.

Ertuğrul zaten kayserisporda defansını ön planda tutarak uefa kupasına gitmeyi başarmıştı.

Rıza zamanında da aynı şekilde bu takıma forvet diye yılların "kontra atak" oyuncusu youla yı getirdi.Yani amacı defans yapıp kontra ataklarla gol aramaktı.

Saydığım teknik direktörlerin beşiktaştaki veya beşiktaştan önceki yaptıklarını bi aklınıza getirin defansı ön planda tuttuklarını göreceksiniz.

Not:En son hatırladığım del bosque zamanında inönü'de seyircisiz maçta elazığsporu 6-1 yenmiştik ondan sonra herhangi bi takıma karşı böyle bi galibiyet aldığımızı hatırlamıyorum..

QuaresmA dedi ki...

tribünde bi sabri, bi selçuk, bi deniz, bi burak yılmaz arayışı var malesef. ıslıklananların niye serdar özkan ve ismail olduğu falan hep tartışılır.

türk futbolu'ndaki genç oyuncu görür görmez yapıştırılan "şımardı" etiketi olabilir. bakalım batuhan 2 pas hatası yapınca ne olacak ?

SİYAH ULAN! dedi ki...

arkadaşlar biliyorum konuyla alakasız ama yarın U21 ile hazırlık maçı varmış sanırım, ama resmi sitede herhangi bir bilgi yok konuyla ilgili. stadda izleyebiliyoruz değil mi?

Pamukk dedi ki...

yarın 17,00de o maç ve ücretsiz. resmit site bilgi girmiş.

Pamukk dedi ki...

hep söyleniyor zatne de bir de ben söyleyeyim: rakip hücumdayken "kartal gol gol" diye bağırmıyolar mı uyuz oluyorum.
antep maçında ismaile homurdananlara da, serdarı yuhlayanlara da uyuzum: iyi oynamasa da kendi oyuncusunu yuhlayana uyuzum.
bikere de 4-5 atıp rahat rahat maç izlemek istiyorum artık ben de.

SİYAH ULAN! dedi ki...

@ Pamukk

gördüm ben de şimdi dostum sağolasın..

berthelemy dedi ki...

beşiktaş ne zaman bol gol atmış ki? en son hatırladığım rasim kara döneminde çok gol atıyoduk. 50 yıllık lig tarihine bakın, atılan gollerde fb ve gs'yle arada büyük bir fark var. takımda hep bir tedirginlik hali var sanki. futbolcular değişse de bu değişmiyor. hücum oynamaya çalışınca kesin gol yiyeceğimizi düşünüyoruz.

Gökhan dedi ki...

del bosque döneminde de baya gol atıyorduk aslında.yarım sezonda 40 gol hiç fena değil,daha sonra tigana ile 43 gol atıp şampiyonluğu kezman'ın golüyle kaçırdığımız sezonu düşününce bir de gol makinasıymış del bosque nin takımı.

ian dedi ki...

inönü atmosferinin zaman zaman bizde baskı unsuru olduğu gerçeğini kabul etmemiz lazım.. tribünü itici güç olarak kullandığımız nice maç oldu.. ama yıldırıcı güç olarak kullandığımız maçlarda oldu.. bunun önüne geçmeli..

Peynir Ezmesi dedi ki...

Daha macin 2. dakikasi icersinde numaralidan Serdar'in duyacagi sekilde annesinin hatrini soran adamlar vardi. "Bak ilk mac diye vurmuyorum" diye tehdit edilince sustular.

Unknown dedi ki...

hazırlık maçında ekrem solda oynamasına rağmen devre arsında tünele girilirken "hoca ekremi solda oynatsana" diye biri bağırdı ben başka yorum yapmıyorum!

delgado dedi ki...

yok ya adam ilk yarı direk hedef santrafor oynadı :) baktım adam sırtı dönük top alıyor bobo gibi, bi vücut çalımı yapar yapmaz kaleye şut çekiyor 18 dışından :) en az 2-3 kez tekrarlandı bu, top hepsinde de yavaş yavaş sekerek yerden auta gitti ben hepsinde de yerlerdeyim :) forvet yok diye forvet oynadı ama aslında gs'nin stoperleri ağır diye ekrem'i ileride deneyebilir valla.. denizli'nin kafasında hinlik var ama bakalım...

Yorum Gönder

Ara