.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Eylül 2009 Salı

Grande Nihat.

Bu mactan once Nihat'in adini anmadan gecmek olmaz. United forumlarindan anladigim kadariyla, ortalama İngiliz seyircisinin bildigi tek Besiktasli Nihat. Siz 'ortalama seyirci' ne demektir, 'tek yildizi Nihat olan takim Sampiyonlar Liginde ne yapar' onu dusunedurun;
ben 'boylesi onemli maclarda takima abilik yapmasi gerek' geyiginden uzakta, eger oynarsa bir incelik yapmasi ve klasini gostermesini diliyorum.

2 Yorum:

occasion dedi ki...

nihat uluslararası arenada en fazla deneyime sahip oyuncumuz. ferrari, ernst ve sivoku da bu kategoride sayabiliriz. fakat kendisi bu deneyimi hiç yaşamamış, kalitesini ispatlaması gereken 18 lik genç futbolcu gibi oynuyor maçlarda. türkiye deki ibb maçında bile bu ispat telaşı varken, Man U maçında daha da çok olacağı kanaatindeyim. Umarım yanılırım. Umarım Nihat tecrübesini, soğukkanlılığını hücum özelliklerini takım oyunuyla birleştirip bu akşamın yıldızlarından olur.

Nihat'ın kendini ispat etme derdine düşmüş gibi görünmesi Mustafa Denizli yüzünden. Tam haliyle hazır olmayan Nihat'ı her maçın 11'de başlatması, medyanın avuçlarını ovuşturmasına sebep veriyor. Nihat da bunun farkında ve bir an önce skorsal anlamda hedefe ulaşmak istiyor.

Takıma abilik yapması da geyik değil, Beşiktaş'ta eksik olan ciddi bir hakikattir.

Kredisi de boldur Nihat'ın. Kimlere tahammül etmiyoruz ki. İlk golünü Şeref Bey'de atarsa çok güzel olur. Bu maç olursa daha bir güzel olur.

Ege

Yorum Gönder

Ara