.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

7 Eylül 2009 Pazartesi

Anket

84 Yorum:

gfreeman dedi ki...

ehehe olası bir yenilgide hakeme bok atma çabaları. şampiyon beşiktaş! ulan!?^4

Jokond dedi ki...

yaran bir anket olmuş tebrik ederim. arif erdem olsa en son şıkka gidecekti elim ama kısfmet...

Temur dedi ki...

Sivok'un hakim olamadığı eli ve ayakları varken 3 tane olur.

molosztash dedi ki...

Bence son maçlarımızda Arda Turan, Arif'i aratmıyor, o yüzden elin titremesin Jokond :)

@gfreeman: heee, yenileceğimizi anladık, yolunu yapıyoruz.... Hem biz bu sene yarışta yokuz. Hani FB ile GS geçen sene yoktu da o yüzden şampiyon olduk ya hani, bu sene de aynı kıyağı biz yapalım dedik, Keita, Baros, Kewell, Elano, bunlar süper adamlar...

sembolist dedi ki...

Arkadaşlar sanki olası bir yenilgide hakeme bağlama çabalarından öte,yenilgiyi kabullenme,şimdiden GS'a boyun eğme psikolojsidr.Yakıştıramadım..Bu kabullneilmişiliği en son göreceğim blog burası olmalıydı.Canınız sağolsun..

AQ-47 dedi ki...

Ben en az 1 bekliyorum, defansımız geçen seneye göre daha tempolu ve sert oynuyor, hakemler Ali Sami Yen'de sevmez öyle misafir takımları, gerçi şu da var, GS bu maçta yeilse bile basına koymaz, kaza oldu falan der devam ederler. Çok güveniyorlar takımlarına bu sene, öyle böyle değil...Biz yenilsek ne olur, hemen ültimatomu çekerler Denizli'ye, MANU maçına kafadan 0-1 başlarız. Manşetleri bir gün önceden hazırlarlar...

drogba dedi ki...

Galatasarayda bu kadar iyi hücum gücü varken bu kadar teknik ve hızlı oyuncular varken,Bjkde de her zorlu maç da hata yapacak penaltı yaptırabilecek,patır kütür girebilecek oyuncu sayısı çok fazlayken,Gs 1 tane penaltı atar

delgado dedi ki...

bakın bu takımın taraftarı şampiyon olduktan sonra ne yazmış:

http://eksibesiktas.blogspot.com/2009/06/namuslu-lig.html

şampiyonluk elimizden alınacaktı sonra tabi, ona kılıf uyduruyorduk...

bir daha yok yenilgi kılıfıymış, mağlubiyeti kabullenmekmişmişmiş konuşup insan sarraflığı yapmayın bence, komik duruma düşmeyin.

yukarda yönlendirme yaptığım postun altında "mehehe hehe beşiktaşlılar" yorumları yapan da galatasaraylılar hatırlatayım. iki zıt durumlu yazıya da aynı tepkiyi gösteriyorsanız, üzgünüz buraya post girenler galatasaraylılar bizim yaptıklarımızı beğensinler, takdir etsinler diye girmiyorlar. haberiniz yoksa haberiniz olsun.

gökhan dedi ki...

artık penaltı kesmiyor kırmızı uydurmalarıda başladı. maçı kazanabilmek için kalecimizin penaltıları kurtarması sahada kalan oyuncularımızında ekstra performans göstermesi önemli.

minumum 1 penaltı ve kırmızı kart bekliyorum.

drogba dedi ki...

Erken başlamışlar :)

Gökhan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Gökhan dedi ki...

@ jardel

doğru diyorsun valla,gs nin hücum elemanları teknik bizimkiler de saatli bomba.
hatta sadece bu sene için geçerli değil bu durum,5 senedir aynı olmalı ki son 5 sezonda 10 lig maçında gs bize 6 penaltı atmış.
biz en son hangi sezonda toplam 6 penaltı attık onu bile hatırlayamıyorum.

drogba dedi ki...

Valla en son bi penaltı attığınız da Ahmet Hassana rüzgardan bi penaltı falan çalınmıştı galiba
Gs ve Fb nin senelerdir hücumu Bjkden iyidir.Gs ve Fbnin senelerdir defansı Bjkden iyidir
Bütün bunları göz önünde bulundurduğunuz da bundan doğal bir şey olamaz.Haksız penaltı çalınmadı mı çalındı A.hassan gibi.
Geçen yıl ki 2 penaltı da penaltının babası.O penaltılar neden oldu çünkü inanılmaz teknik oyuncular vardı Gsde.Lıncolnün Uğura çalımı,Ardanın 3-5 kez döndürüp holoskonun çelmesi

Gs ve Fb nin kendi sahasında bjkyi yenmesi için hakeme gerek yok
Cisse atıldığında Fener maçı kaç kaçtı 2-1 di.
Sarı kartı olan biri arkadan niye girer,atarsa da kimse bir şey diyemez.Durduk yere mi attı.

Delgado atıldığında maç kaç kaçtı peki 2-1 Gs öndeydi.Gsnin en müthiş futbolunun oynadığı dönemler ve bjknin en kötü dönemi ve maç ali samiyende Gsnin yıldızları müthiş oynuyor ama maç 2-1 ken delgado atılıyor ve maçı hakemle kazanmış oluyor Gs.İyide 11 e 11 ken maç 2-1 değil miydi.Kim nasıl oynuyordu.Sarı kartı olan biri neden o hareketi yapar.Neden delgado atıldığında M.denizli bile hakem gibi düşünüp geç geç kart işareti yaptın karar doğru der

Şu açılan başlığa bakalım.Kaç penaltı atar 5 tane de atar 6 tane de atar.Bırakın Türkiye ligini avrupanın sayılı hücum oyuncularından kurulu bir takım..Toraman gibi patır kütür girersen penaltıyı verir,İ.kaş gibi her adama sallarsan penaltı olur.İ.üzülmez gibi her sene 5 tane penaltı yapan adam milli takımda dahil sahada varsa yapabilir.Sivok gibi bir adam yapabilir.
Galatasarayın şu kadrosuyla haksız penaltıya ne ihtiyacı var.
2003 den beri Bjkde defans mı vardı? Hücum oyuncuları mı muhteşemdi.

Maçtan önce böyle yorumlar yapılıyorsa maç sonrasını düşünemiyorum..

Ben getiririm isterseniz istatistik video.Toramanın boşa sallamalarını,patır kütür girmelerini,gördüğü kartları,yaptığı penaltıları,yaptığı gereksiz faulleri,zorlu maçların tümünde rezalet oynadığını

İ.kaşı da gösterebilirim.Nobrein kafasıyla Gsyi yendiğiniz maçta İ.kaşı ümite tekmesini ve 2.sarıdan atılmayışını,ikaşın sivas maçındaki kırmızısını,İ.kaşın bosna hersek maçındaki her adama dalmasını penaltı pozisyonu yaratmasını
İ.üzülmezi geçiyorum o zaten yapar.Fransa İspanya Ankara Danimarka maçları daha vardı bu sene de

Sivoğa zaten büyük maçlarda bi haller oluyor.İsmail gerekli gereksiz bir sürü faul yapan oyuncu.Ferrari dehşet ötesi mi normal bir oyuncu.Bütün bunları düşündüğünüzde Barosu Keitayı Kewellı Ardayı Elanoyu da düşündüğünüzde bu maçta penaltı rahat olabilir.

Galatasarayda da penaltı yapacak oyuncu vardır ama o penaltıyı yaptıracak oyuncu var mı bilemem.

4 haftadır da burada yapılan yorumlarda hep hakemden bahsediyorsunuz.Biz mi göremiyoruz yoksa bu 4 haftada mı hakem yüzünden kaybettiniz anlayamadık gitti.

drogba dedi ki...

Yani sürekli hakem hakem diyorsanız bende örnek veriyim.
Gs 0-1 bjk gol ibrahim üzülmez.Golden önce Ali eren'in hasan şaşa yaptığı net penaltı var
Fb 1-2 Bjk 2 tane ofsayttan gol attı ronaldo
Gs 1-2 Bjk A.hassanınki komedi penaltı

Bu örnekler çok.Sadece Fb Gs değil bjkde derbilerde hakemlerle kazandığı maçlar olmuştur.
Bu maçta Bjkliler hakem gs lehine haksız bir şey yapsa sevinir bjkliler.Neden çünkü bahane olacak
Ben mesela dua ediyorum bu maçta inşallah bizim lehimize hiçbir şey yapmaz.Çünkü zaten kazanılacak bir maç.
Geçen sene Gsnin 4-2 yendiği maçta,Gsnin yeneceği oyunundan belliydi.Noldu Gs galipken delgado atıldı.Peki kim üzüldü Gsliler daha çok üzüldü.Neden hakemin yüzünden galibiyet gölgelendi.Demirören havalara uçtu oh iyiki attı da bahane bulduk dedi

Bu maçın favorisini şusunu busunu konuşmaya gerek yok.Tam gs müthiş oynarken haksız bir şey olursa kesin hakem yüzünden kaybedilmiş olur maç.O yüzden aman diyeyim hakem sakın bir yanlış yapma.
Arada çok kalite farkı var.Gsnin sahasında maç Gs yine çok iyi,Bjk yine kötü durumda.Kadroda uçurumlar var.Tüm bunları hesaba katınca hakemin hata yapmaması gerekir.İnşallah da yapmaz

gökhan dedi ki...

"Bu örnekler çok"

işte ayrıldığımız nokta. bu örnekler çok değil tek tük. sadece yazılanlar. ha olmasın zaten istemiyoruz. ama fb ve özelliklede gs olunca işin içinde say say bitmiyor. 10 yılda yapılan 3 tane hatayı pişirip pişirip önümüze sunarsınız sonra biz birşey diyince ağlıyor oluyoruz.

ayrıca mesele sadece verilen hakem kararları değil. bizim en çok zarar aldığımız nokta gs ve fb ye rahatça çalınan düdüklerin bize çalınmaması. seyircisiz gs-beşiktaş maçında burak yılmaza yapılan bir hareket vardı mesela. o pozisyon gs nin olsa net penaltı ama bize çalmıyorlar.

zaten hakem konusu olunca gslilerin direk savunmaya geçmesi de olayların ne halde olduğunun net göstergesi. en büyük umudumuz zanda sakatmış, penaltılar ve kırmızı kartlar, işimiz yaş...

ian dedi ki...

bence 1 tane kaçıracaklar bu haftasonu..

alper dedi ki...

jardele sövmek serbest mi..
dedim ebn size bakın gençler gs lilerle futbol tartışmayın adamı önce dinden sonra zıvanadan çıkartır katil ederler.sakın aldanmayın.uymayın onlara.sövün geçsin.o kalite farkını (güya) kıçlarına sokmazsak namerdim.fener maçı gibi bişey bekliyorum.damarlarımızda dolaşan büyük takım geni bu maçta ortaya çıkar.unutmayın kartallar sineklerle uğraşmaz.
gs ye 7 penaltı olur bjk 4 kırmızı yer.
jardel dötüne girelim iddiasına varmısın ulan madem o kadar hakemler hak yemiyor falan.bu maçın hakemi selçuk dereli olmasın taksimde çıplak gezcem.erkeksen aksini iddia et göreyim hakemlerden ağlanmayın dememeni.

theotheo dedi ki...

@jardel

git kolpa takımın hakkında konuş. demirören'ün adını ağzına alamazsın.

alper dedi ki...

Ben getiririm isterseniz istatistik video.

getir ulan.görelim bakalım.ben sana gs ye yapılanlardan bir video getirsem koysam buraya türkiyede darbe yapılır tanklar yürür sincan da.bu kadar haksızlık olurmu yapılır mı diye.

sembolist dedi ki...

Nihat'a verilen yıllık 3.5 milyon euroyu,sivok-zapo-ferrari-köybaşı-tabataya verilen fahiş bonservisleri değil de hakemi sorgulamak..Çok garip..Mağlubiyeti kabullnenen başka bir taraftar grubu görmedim..

Gökhan dedi ki...

Gs 0-1 bjk gol ibrahim üzülmez.Golden önce Ali eren'in hasan şaşa yaptığı net penaltı var

aynı maçta ümit davala nın ilhan mansız a dirsek atması ve aşırı itirazlara rağmen hasan şaş ve bülent ın kart görmemesi de var

Fb 1-2 Bjk 2 tane ofsayttan gol attı ronaldo

ronaldo'nun 2 golü de ofsayt değil,sadece ilki ofsayt.ayrıca ilk yarıda tümer-mirkovic karşılıklı kırmızı kart görürken tumer ın kırmızısı çok ağır bir karar.

Gs 1-2 Bjk A.hassanınki komedi penaltı

bu maçta da gs nin golünda faul vardı ki o maç bence 11 puandan şampiyonluğumuz çalınırken insanlara bakın beşiktaş lehine de hata yapılabiliyor mesajı vermek için seçilmiş bir maçtı.

hadi kaybettiğimiz zaman bahen buluyoruz ağlıyoruz da kazandığımız maçlara bakalım.

geçen sene inönü de 2-1 kazanırken emre aşık-sabri ye çıkmayan kırmızı kartlar ve verılmeyen 2 penaltımız.
ondan önceki sene 1-0 kazanırken delgado nun ofsayt diye kesilen net pozisyonu.
ya da fb ye karşı kazandığımız kupa finalinde son dakikada verilen teselli penaltısı.

bu maçta da kesin hakem hatası olacak gs lehine demiyorum ben belki de olmaz ama geçmişte yapılanları da kabul etmeniz lazım.

ilkay dedi ki...

GS ceza alanında Üzülmez arkasındaki Sabri'nin formasını çeker, ikisi birlikte düşer. Hakem penaltı çalar. Böyle posta böyle yorum.

Unknown dedi ki...

yahu aklı başında gsliler zaten kabul ediyor kollandıklarını. ama feneri de ekliyorlar ki bence hakemler en çok gs sonra fbyi kollar. fb bende maç satın alan takım izlenimi uyandırır.

biz anadolu takımlarından daha beter durumdayız hakem konusunda. delgadonun atıldığı maçı alman hakem arkadasla seyrettim adam kapat izlemeyelim artık dedi. hakeza bir kayseri maçında da hakemi görünce bize karsi, gene aynı şeyleri söyledi.

ya nicki 'jardel' olan adamlar filan var bu hayatta gelip ilkokul çocuğu gibi maç sayıyolar. bir de bu cins ekseriyetle 'uğefağdadamı maçları satın aldık lan!' diye hırlarlar (yarı ağlamaklı) argumanı bitince ligle alakalı.

neye inanıyosanız o ıslah etsin be sizi!

Temur dedi ki...

Taklacı Sülün Yasin diyelim anlyan anlasın

Manu dedi ki...

Gs ve Fb nin senelerdir hücumu Bjkden iyidir.Gs ve Fbnin senelerdir defansı Bjkden iyidir
Bütün bunları göz önünde bulundurduğunuz da bundan doğal bir şey olamaz.


Şaka mı lan bu?? :D:D

Unknown dedi ki...

fb yle gs ne zaman kardeş oldular ya. çok teknikler acaip iyiler. ama maç 0-0 bitince tezgaha geliyolar. yumruklar falan havada uçuyo dünyanın en büyük derbisinde, sonra tünelde küfreden rüştü kadar ceza alıyolar kapanıyo konu.teknikten hep bunlar.

Unknown dedi ki...

ne korku salmışız be. daha oynanmadan başlamış ağlamalar. futbol kazanılır kaybedilir ama en can sıkıcı olanı mızmız mızıkçı insanlarla maç yapmak. İnsanın lanet olsun sizin maçınıza da topun da diyesi geliyor.
penaltı sayısına gelirsek galatasaray maç başına 15-20 gol pozisyonuna bjk 1,5-2,00 gol pozisyonuna girerken ve bjk nin üzülmez gibi elleri daima rakip oyuncunun formasını kavramış oyuncusu varken penaltıların bjk ye değil galatasaray a çalınması gerek doğal olarak.--maç oynanmadı biliyorum İstatistik olarak tabi--
ha tabii hakemin yaptığı çapraz koşularla pozisyon üretmekteyiz orasaını karıştırmayın.

AsperAstrum dedi ki...

Ya söylemeyeyim, klişelere kaçmayayım diyorum ama, "ağlama melis" be, nolur ağlama,dayanamam.

Sertug Ozgur dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Sertug Ozgur dedi ki...

Düşmana korku salan takımım var, son 10 senedir aralıksız her maç 20gol pozisyonu bulan über bir takım ama ben hala gidip rakip takım taraftarlarının bloğunda laf yetiştirmeye çalışıyorum.

gökhan dedi ki...

ulan bi kişide çıksın hakem hatası yok, hakemler bizi kayırmıyor desin. biz korkutucu takımız, süperiz, demirören bikbikbik. sonra bir kırmızı karta -ki haklı bir kart- gs türkiyedir diye ortalılığı velveleye verin. maşallah devam böyle.

ian dedi ki...

hakkaten ya, bu galatasaray senelerdir tarihinin en iyi kadrosunu kuruyor(!), kendilerine göre über bir takımları var, ama taraftarları halâ o beğenmedikleri beşiktaş'ın taraftar blogunda laf yarışında.. nedir dertleri anlamadım.. :)

barış dedi ki...

blogunuzdaki kaliteli, futbolla alakalı postlar iyi hoş da bu post gereksiz olmuş, millet çoluk çocuk muhabbeti yapıyor burada, gerçi anketin kendisi ne ki? şu anket fanatik beşiktaş taraftarının sitesine yakışırdı, neyse bizim söz hakkımız yok galatasaraylılar olarak, defolup gidelim buralardan zaten.

molosztash dedi ki...

Yahu nedir bu postla alıp veremediğiniz?? Ben kaç tane "haksız penaltı" atar diye mi açmışım blogu?? Kaç tane penaltı atar demişim... Belki İbrahim Üzülmez, Holosko, Sivok gibi ceza sahasında orantısız davranabilen kendi adamlarımızı eleştirmek için açtım bu anketi? Yoksa hakem hatası dolayısıyla haksız penaltı kazandığınıza falan mı inanıyorsunuz?

Çok saçma yahu... Açmadan önce düşündüm, GS'liler gelir, laf dalaşı falan olur ama birinde 1, bir diğerinde 2 tane penaltı atılan maçların bu seneki versiyonu için böyle bir anket açmak komik geldi, yaptım...

Ne var her şeyi bu kadar ciddiye alacak, her şeyde ağız dalaşına girecek anlamıyorum ki?

Ha hafta sonunda süper-über-hiper Arda'nızı gene yere doğru uçuşta görürsem kıyameti koparırım o ayrı, şimdilik geyikteyiz sadece.... :))

delgado dedi ki...

bu post da bana sırf buraya her gün böyle bir post girilmesini bekleyip "ehehe mehehe"li ukala laflar etmek için giren insanların olduğunu; ve geçen sene inönü'deki beşiktaş-galatasaray maçından sonra bile hâla bu karşılaşmalara tamamen "şaibesiz" gözüyle bakanların kaldığını hatırlattı. aferin.

okka dedi ki...

murat aksu bayramdan sonra adaylığını açıklayacakmış.demirören devri bitecek mi dersiniz?

Manu dedi ki...

@delgado

aynen dediğin gibi bekleyenler çok.Ayrıca genel kanının aksine ben dogrudan söylüyorum.Gelmeyin arkadaşım buraya,yorum yapmayın.He evet faşoyum.

menderes mete dedi ki...

En iyi kadro kıstası neye göre yapılıyor? Kadronda ki yıldız sayısına göre mi ? En iyi savunma yıllardır nasıl GS'de onu da rakamlarla izah et bende anlayayım.Geçen senede aynı masalı dinledim bu senede dinliyorum.GSaray 4 oyuncu üzerine kurulu.Şimdilik bu 4 oyuncunun gazıyla ii gidiyorsunuz.Ama en iyi kadro sizde felan değil kendinizi kandırmayın.Bu ülkedeki her takım gibi sizinde kadronuz yamalı tıpkı bizim ki gibi.Ben mazeret de ileri sürmem yenersek hakkımızla yenelim başkada bşey istemem.100 senedir bu maçlar oynanıyor ve daha 100 sene oynanacak.Hak eden kazansın ...

sinan dedi ki...

Besiktas'in Top 20 Kismetsizligi adinda bi' yazi dizisi hazirliyorum blogumda. O kadar birikti ki.

Su geyik anketten bile "agliyorsunuz gene ehuehuehue" sonucu, ve ona dayali tartisma cikiyor ya, yanarim ona yanarim.

Bence gayet guzel bir hicivdi, tebrikler molosztash. Sundan alinanlara, kalitesiz bulanlara da lafim yok. Eksibesiktas her zaman akademik makale yayinlayacak degil, onu da belirtelim.

Not: Ben 3 penalti dedim, pattern'i devam ettirmek lazim.

barış dedi ki...

ben bu posttan galatasaray haksız kazanıyor sonucunu çıkarmıştım (ki bence o ima hala duruyor, en azından bakan öyle anlar), galatasarayı ilgilendiriyor diye yorum yaptım, ha sadece beşiktaşı ilgilendiren postlara da yorum yapmıştım o ayrı. zaten böyle postlar gelmeye devam ederse biz de gideriz buralardan merak etmeyin, ama şu da bir gerçek ki blogunuz kaliteli diye gelip eleştiriyoruz görüş bildiriyoruz, fanatik taraftar sitesine dönüşürseniz işimiz olmaz zaten.

ayrıca alakasız bir şey eklemek istiyorum: ardaya holosko ya da tellodan iyi dediğimizde siz de bizi kahvehanedeki adam laflarıyla yargılayıp ardayla messiyi karşılaştırıyorlar diyorsunuz hemen, kim takıntılı anlamadım.

yyyyyyyy dedi ki...

Pozisyonu yaratıyoruz ki penaltı oluyor. Beşiktaş 5 maçta 3 gol attı + pozisyon üretemedi. İşte uzaktan gelen bi şut direkten döndü felan fılan.. Pozisyon yarat, sana da faul yapsınlar, sanada çalsınlar penaltıyı. Öyle nihat gibi yere bırakmakla olmaz...

AQ-47 dedi ki...

GS'li arkadaşlar, mesele sadece derbi maçlarındaki penaltı değil...masabaşında sınır tanımayan bir kulüpsünüz vesselam...
http://www.haber1903.com/Haber-4571-mallar-meydanda-yok-mu-alan

AQ-47 dedi ki...

"Öyle nihat gibi yere bırakmakla olmaz..."

Doğru, siz daha ustasınız bu konularda. Rica ediyorum arkadaşlar, blog logosunun altına koyunuz şu aforizmayı...

sadece cok komik bir anket oldugunu söyleyeyim. icinizdeki bu ezikligi atamadiginiz sürece, elde ettigimiz basarilarin yanina bile yaklasamayacaksiniz. sizin derdiniz hic "en iyi ben olmaliyim, en dogru transferleri yapip, en dogru hocayi bulup, olabilecek en iyi takimi kurup, en istikrarli yönetimi olusturmaliyim" olmuyor nedense, hep "rakiplerimi nasil asagiya cekerim?" oluyor. o yüzden basarilarilariniz süleyman seba'dan beri sadece 1 senelik oluyor. sonrasindaki 5-6 seneyse hüsran yasiyorsunuz. önce kafalarinizdaki bu ve bunun gibi kisir döngülerden kurtulun, bir vizyonunuz olsun. o zaman hem bu tür satasmalara ihtiyaciniz kalmaz, hem de digerleri tarafindan örnek alinirsiniz.

Unknown dedi ki...

@AQ-47
verdiğin linki maç sabahı bizim futbolculara gösterseler (en azından türklere) bizimkiler maçı alır. ben burdan hırs doldum.

kveldsmork dedi ki...

maşallah bütün gayr-i beşiktaş milleti psikanalizler döşemiş,alınganlıklar göstermiş,sonra da utanmadan yol göstermiş,yetmemiş ruhumuzun derinliklerindeki ezikliği ortaya çıkarmış...video mu istersin,istatistik mi,taklalı yasin iması mı? seç beğen al kardeşim!!!

yahu bu ülkenin yegane(bak yegane diyorum)taraftar kitlesine laf ediyorsunuz lan!komik olmayın.

herhalde kendisini ve kendinden olanı en acımasız eleştiren başka bir asil grup göremezsiniz.bi sakin olun.
lisesinden mezun olmayanı neredeyse taraftar bile kabul etmeyecek lordlar kamarası bir camianın,olmayan geçmişlerini geri çeke çeke galatlılara kadar gerdiren bir topluluk!!!
forma satayım da nasıl satarsam satayım diye geçen seneki hacettepe forması çıkaran,stadını devlete yaptıran,yıllarca F tipi Hakan Şükür tarafından kadrosu kurulan bir takım!!
gereğinde fenerbahçeden düşman,gereğinde dost yaratan bir kurum.
inönü kapalısının iki direği arasını bile doldurmayan, fener-kartal rekabeti arasından palazlanıp şimdilerde en çok taraftar kimin bibiklenmesi yapan kirli sarı-kırmızı grup...
bunlarla ilgili video,istatistik ve psikanaliz sonucu isteyen varsa semtimize gelip bi çayımızı içsinler,teker teker gösteririm.he mbu sayede tövbe edip futbol hacısı olursunuz

delgado dedi ki...

peki sana o zaman ufak bir soru:

"başarıya giden her yol mübahtır" mı,

yoksa "rakiplerimi nasıl aşağıya çekerim" mi?

ha eğer 1.siyse zaten aklına nerden estiğini bilmediğimiz o müthiş öğüdün(çok teşekkürler bu arada bu öğüdün için, beşiktaş taraftarı olarak bundan sonra beğendiğimiz hocaları ve transfer edilmesini istediğimiz oyuncuları a4 kağıdına yazıp kulübe faks çekeceğiz, 7 gün 24 saat bunları tartışacağız, en doğru hocayı nasıl getirebiliriz en iyi takımı nasıl kurabiliriz diye, bu iş bizim işimiz ya çünkü) elinde kalacak. 2.si dersen de kendi içinde çelişeceksin.

yahu işin ilginci bu arkadaşların; 10 ay boyunca pusuya yattıkları ve her gün takip ettikleri bu blogda böyle bir post görünce bazılarının aşırı ukala bir üslupla insan sarraflığı yapması; bazılarınınsa ciddi bir üslupla ve mantığa dayalı(!) yazılarıyla akıllarınca laf soktuklarını zannetmeleri ve mükemmel örnek bir taraftar olarak bizi uyarmaları. sağol ya.

fanatizmi sevmiyorsanız ve her alanda objektif olunması gerektiğine inanıyorsanız hadi göreve o zaman, beşiktaşlıların galatasaraylıların fenerbahçelilerin bloglarını tek tek dolaşıp kendi doğrularınızla çelişen postları bulup onların altına da bu yorumları yapın; ha eğer bu blogdaki yazıları zevkle okuyor ve seviyorsanız böyle şeyleri görünce de alınmayınız.

AQ-47 dedi ki...

@komando

GS taraftarı olduğunu tahmin ederek yazıyorum:
Ancak yukarıda olursanız sizi aşağıya çekebiliriz, oysa siz diptesiniz. Türk futboluna kazandırdığınız "her şey mübahtır" mantığı ve ahlaksızlığı, sizin UEFA kupasını almanızla değişmez, affedilmez. Siz fatih Terimle 4 yıl şampiyon olan en iyi kadronuzu kurduğunuzda bile masabaşı işler yapmak zorunda kaldınız, penaltılar, kırmızılar lig boyu havada uçuştu. Zira en iyi kadronuz başarılı olmazsa sizin mantığınız iflas eder...Bizim içinse en iyi kadro "şerefiyle oynayan, Hakkıyla kazanan" her kadrodur. Demirören denen adamın son 5 yıldaki lafları ve icraatları da koca Beşiktaş'ı değiştirip renkli kulüp haline getiremez.

AQ-47 dedi ki...

@delgado

"Her yol mübah"'ta benden hızlı davranmışsın..:)
Demekki bu kulüp bu fikri aynı anda birçok insanın zihninde uyandırmayı başarıyor...

Gürcan Ulusoy dedi ki...

@galatasaraylı arkadaşlara...

şimdi empati denen bir hadise var. diyelim bi beşiktaş taraftarında bir ağlama durumu var. diyelim ki var, kabul.

peki düşündünüz mü neden var bu?

ben shelbyl ile yada molozstash'la ayne yerde mi doğdum, aynı suyu mu içtim de bu konuda aynı düşünüyorum. nasıl oluyor da milyonlarca taraftarı olan bir kitleye "bunlar hep ağlarlar zaten denebiliyor". demek ki sizin "ağlama" tabir ettiğiniz şey, beşiktaş taraftarında ortak bir yaşanmışlığın sonucu.

o zaman neden o yaşanmışlıkları sorgulamıyoruz.

galatasaray taraftarı eğer gerçekten bu feryadın nedenini anlamak istiyorsa önce dinlemeli. penaltı konusundan arda'nın bilek hareketlerine, holosko'nun teknik yetersizliğine getirmeden bu konuyu irdelemeli.

beşiktaş, zaten sportif olarak hiç bi zaman galatasaray ve fenerbahçe kadar başarılı olmamış. beşiktaş'lı çocuk bilmiyor mu sanıyorsunuz bunu? tarihin %90'ında galatasaray kadrosu beşiktaştan güçlü olmuştur. beşiktaş bunun farkında değil mi sanıyorsunuz?

ama siz de biz haksız penaltı kazanmış olabiliriz ama zaten daha iyi takımız derseniz orada olmuyor. haksız kazanç ile daha iyi ttakım olma arasında bir bağ yok neticede.

eğer galatasaraylı arkadaşlar savlarını bu düzleme çekerlerse haklı bile olsalar kaybeden taraf olurlar.

şunu kabul edelim -ki bunu bir çok fenerbahçeli ve galatasaraylı da kabul ediyor- beşiktaş yıllar yılı hakem camiaları tarafından "3" numaralı büyük olarak addedilmiş, galatasaray-fenerbahçe çatışması ve "sevişmesi" arasında devamlı haksız yere azarlanan çocuk olmuştur.

meseleye ahmed hassan'ın düşüşü, arda'nın holosko'ya takılışı gibi detaylardan öte daha geniş perspektiften bakmakta fayda var.

drogba dedi ki...

Bu arada penaltı olur Baros atar demeyin boş yere bence.Bu sene değişmiş demek ki.Kewell veya Elanodan biri sahadaysa o atar herhalde.Elano oynarsa Elano atar,Kewell oynarsa Kewell atar ;)

syhvbyz@gmail.com
Tamam Holosko Keitadan iyi.İ.kaş Servetten iyi.İsmail Hakana 100000 basar.
Tello Ardayla hemen hemen eşit.Bobo Barosa 50 basar

Yorumlarını her zaman görüyorum datamam Gs nin kadrosu süper falan değil.


Bi arkadaş şaka mı bu demiş.6 senedir Bjknin defansı ve hücumu Gs ve Fbden iyiyse ben sana şaka mı bu diyorum :)
İyi mi yani? Avrupa maçlarını derbileri bir düşün kaç tane milli oyuncun olduğunu biraz düşün..Baki Toraman G.zan Sivok İkaş Gordon Seric Diatta Koray İ.üzülmez vb.Bi düşün bunları

Bjknin geçen yıla kadar en çok eleştirilen yeri neydi.Geçen sene de dahil aslında

Her neyse.Bu maçta hakem hata yapmasın diye en fazla Gsliler dua ediyor buna emin olun

(Geçen senenin üstüne bu kadar hakem konuşulması da bi garip geldi
Bjk-İbb-Kocaeli-Bjk Antep-Bjk Kayseri-Bjk maçı falan geldi aklıma
)

Geçen sene 2 penaltı da penaltı mı evet tartışmasız.O zaman bu anket pek mantıklı gelmiyor

Geçen sene 3 penaltı mı attı Bjk
Kocali ve Konya maçındakiler penaltı değil.
Penaltıdan konu açılmışken Beşiktaşın rezil oynadığı Antepin sürekli gol kaçırdığı maçta Betoya yapılan penaltı var

Veya Cangeleye çelme takan sivok.Sinan engin de net penaltı dedi
(İkisinde de maç 0-0'dı)
Galatasarayın geçen sene 8-9 net penaltısı verilmedi.Bunlardan 8 puan kaybetti.İnanmıyor musunuz yoksa ?

1.) Ankaraspor 0-0 Galatasaray

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...&p=4&hid=48889

2.) ibb 0-1 Galatasaray

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?c=6&r=1&hid=55418

3.)Galatasaray 1-0 Kayserispor

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...&p=7&hid=48274

4.)Fenerbahçe 4-1 Galatasaray

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...&p=7&hid=47921

Kambura yatmak fauldür.İçerdeyse penaltıdır

5.) Malesef elimde yok.Galasatarayın 3-0 Tsyi yendiği maçta kaleci Tolga Zengin Sabriye 6 pas içinde penaltı yaptı.Ama top auta çıktı diye penaltı verilmedi;ama top dışarı çıkmamıştı

6.)Galatasaray 3-1 Gaziantepspor

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...&p=8&hid=47359

7.) Galatasaray 1-1 Antalyaspor
87.dakika da yapılan penaltı.Sizin teknik adam Mustafa denizli,servetin formasını tam olarak çıkarmadığı için penaltı vermedi diyerek,penaltı verilmemesinin şaşkınlığı içerisinde

Video yok bi forumdan buldum Belki bakarsınız
Bilmiyorum burda görünüyor mu
[img]http://img530.imageshack.us/img530/7545/serrvttettin.png[/img]

8.) Galatasaray 2-0 İbb
[img]http://img26.imageshack.us/img26/7533/barosssss.png[/img]
[img]http://img54.imageshack.us/img54/4123/2baroas.png[/img]
[img]http://img216.imageshack.us/img216/9966/3baroass.png[/img]
[img]http://img187.imageshack.us/img187/6873/4baroass.png[/img]

9.)Galatasaray 2-0 İbb
[img]http://img261.imageshack.us/img261/3339/harrryykewelll.png[/img]
[img]http://img232.imageshack.us/img232/6800/1kewel.png[/img]
[img]http://img523.imageshack.us/img523/4171/2kewell.png[/img]
[img]http://img520.imageshack.us/img520/2408/3kewell.png[/img]
[img]http://img102.imageshack.us/img102/8927/4kewell.png[/img]


Eğer görüntüler burda çıkmazsa,bi foruma yapıştırıp bakın.Vay be nasıl vermemişler diyeceksiniz eminim.Görüldüğü üzere 9 net penaltı var burada.Videosu olmayanları izlediğiniz zaman görürsünüz burda pek belli olmayabilir


Yani kısacası geçen sene penaltıları verilmeyen Galatasaray,geçen yıl Bjknin rakiplerine penaltı verilmemiş,geçen yıl beşiktaşa olmayan 1-2 penaltı verilmiş.Geçen seneden sonra bu anket işte bu yüzden pek doğru olmamış.Demek ki hakemin gözü önünde Ankaraspor maçında Holoskoyu yaka paça indirseler,Antalya maçında Toramanın formasını çıkarsalar,Aynı dakika içerisinde İbb ile maç yaparken hem Boboya hem Telloya penaltı yapıp verilmese,deplasmanda İbbye karşı kötü oynarken maç berabereyken,tellonun önünde marcin kuş topu eliyle alsa vb şu bu olsa demek ki burada daha fazla anket açılacak

Bu sene de Barosa yapılan 1 penaltı güme gitti Kayseri maçında.

biri leri dedi ki...

Yakışmamış bu anket

ian dedi ki...

gayet yerinde olmuş bu anket.

alper dedi ki...

yav hala durup yazıyormu bu gs liler yav.dağılın ulan.ne utanmaz arlanmaz adamlarmışsınız siz yav.birde linke kesmiş ortalığı..

Gökhan dedi ki...

@ jardel

kardeşim sen şimdi hakemlerde beşiktaş a karşı bir önyargı yoktur hatta özellikle geçen sene beşiktaş'ı kollayıp gs'nin kuyusunu kazmışlardır mı diyorsun cidden??

barış dedi ki...

@delgado

ben bir gsli olarak gidip her fanatik taraftar sitesine yorum yapmıyorsam, burayı takip edilebilir bulduğumdandır, fanatizmi burada sevmediğimdendir. yoksa biz de biliyoruz saçma sapan taraftar forumlarında veya (hatta) ekşi sözlükte bile okumaya bile değmez yorumlar olduğunu. ben gidip hürriyetin okuyucu yorumlarındaki adamlara laf anlatmaya çalışmıyorum mesela. bu postu da bloga yakışmamış olduğunu düşündüğüm için eleştirdim, gsnin haksız penaltı kazanmasıyla ilgili olmasından değil de, üslubu nedeniyle. böyle giderse zaten sizin bizi kovmanıza gerek kalmadan buradan gideceğiz biz merak etmeyin.

bu arada her gslinin yaptığı yorum kendi için, onu da söyleyeyim.

delgado dedi ki...

@barış

benim burdaki mesajlarımın içeriğinden kimlere hitap ettiğimi ve kimin söylediklerime cevap verdiklerim yeterince açık sanıyorum. sana karşı herhangi bir imada kesinlikle bulunmadım. farkettiysen mesajlarım genelde kendince makara yapan ve beşiktaş taraftarına aklınca öğüt veren çoğu bilim dallarının yıllar boyunca araştırması gerektiği insanlara yönelik olmuştur.

tekrar söylüyorum, kesinlikle gidin tarzı bir şey demedim, senin gibi yazıları da eleştirileri de iyi niyetli olan birine demem. öyle anlaşılacak bir mesajım olduysa özür dilerim; yalnız son mesajımdaki son cümleyi üzerine alınmışsın, ben onu burayı takip eden galatasaraylı arkadaşların geneline değil de iğneleyici yazı yazmak için fırsat kollayan ve aklısıra koskoca beşiktaş taraftarına kılavuzluk yaptığını zanneden -ne deniyodu bunlara karga mı?- birine karşıdır.

blogu takip ettiğine göre sen de hatırlarsın zaten buraya gelip tonlarca küfreden tipleri, ve burdakilerin verdiği tepkileri de. küfreden bir fenerli jessie'nin yazdıklarını okuyunca özür bile dilemişti bir keresinde.

Manu dedi ki...

Şaka mı bu demiyorum.Şaka diyorum.Şuradaki makarayı ciddiyete bindirip,bi de üstüne Beşiktaş'a olan haksız kararları,sahadaki kaliteye (Ki gayet mesnetsiz bi yorumla) baglamak ve bunu ısrarla devam ettirmek nedir? Anladık nedir.

ilkay dedi ki...

@kveldsmork

iyi saçmalamışsın. önce şunu söyleyeyim. liseden gurur duyarız çoğumuz. 1481 den beri varolan bir kültür. neyse uzatmayayım burayı. söylemek istediğim şu. bana liseci andavallardan? güçleri yetiyorsa bütün profesyonel yapılanmayı yokedip galatasaray lisesi futbol takımına döndürsünler olayı. liselerarası futbol turnuvalarına katılsınlar. o zaman bırakırız biz de galatasaraylı olmayı. 104 yıldır bu takım var. arması var, profesyonel liglerde mücadele ediyor vs vs... kim takar lisecileri allasen?

ikinci söylemek istediğim ise şu. yıllarca özhan canaydın'a küfür ettik. başınızda ondan daha kötü biri var. türk futbol tarihinin en rezil başkanı. koskoca bir camia yokuşaşağı yuvarlanıyor, koskoca çarşı'dan "yeter yıldırım demirören"den başka birşey gelmiyor. YAZIK. çarşı diğer tribün gruplarından çok daha fazla etkilidir camia içinde. neden ses çıkarmıyorlar? bırakın desibel hesaplarınızı da beşiktaş'ı kurtarın bence. hayır cumartesi gene biz bağıracağız yeter diye ama bizi pek sallamıyor malesef demirören:)

menderes mete dedi ki...

@jardel
sen benim yorumumdan bunları mı çıkardın???

molosztash dedi ki...

yahu şaka mısınız nesiniz anlamadım ki??

iki sezon önceki Ali Sami Yen'deki maçta Arda'nın kendini atarak yaptırdığı penaltıdan söz eden yok, onun penaltı olmadığı konusunda uzlaşılmış sanıyorum.

geçen sezonki maç ise tam bir skandaldı. holosko'nun ayağı yerde dururken Arda ayağını Holosko'ya takarak kendini yere attı, hakem de yemek için can atıyordu, yedi.

İkinci penaltınızda ise Lincoln'le Uğur karşılıklı olarak faulle karışık hareketler yapmış, uyanık Lincoln kesip de mazluma yatacağı zamanı iyi kestirmiş, Uğur ise olaya uyanamadan penaltı çalınmıştı. Başından itibaren karşılıklı sertliğe müsaade ediliyorsa o pozisyona da müsaade edilmeliydi.

Servet'in attığı golde yaptığı faulden bahseden herhangi bir arkadaş da göremiyoruz.

Servet'in Holosko gole giderken yaptığı orantısız hareketle birlikte kendisi düşmesi sonucunda hakemin Servet lehine faul vermesi saçmalığından bahseden de yok, bahsetmeyin zaten.

Kendisine yapılan bir faulden sonra "ben orada faul yaptığımda sarı kart gösterdin, şimdi göstermiyorsun" cümlesini İngilizce kurarken "kart isteme" olarak bilinen hareketi cümle içinde kullandı diye Delgado'nun atılmasını savunan bile var...

Yapmayın böyle arkadaşlar, hakemle kazandıysanız "hakemle kazandık, inşallah bu sefer hakemsiz dağıtıcaz" falan deyin, ona bile razıyız.

Dağılın şimdi... Gelmeyin böyle şeylerle... On cümlede eziksiniz deyip de linkler döşenmeyin... Hadi canım...

gfreeman dedi ki...

fakat molosztash' ın önce ''komik geldi ondan böyle bir anket yaptım. ciddiye almayın her şeyi bu bu kadar'' dedikten sonra kendini kaybedip pozisyonları tek tek değerlendirmesi...

Jokond dedi ki...

Bu anket başlığına güzel bir şaka olarak bakılabilirdi. Zira hiçbirimiz gerçekten galatasarayın üç penaltı alacağı beklentisi ve karamsarlığında değiliz. Mevzunun buralara çekilmesi hiç hoş olmamış bence. Ayrıca hiçbir blog üyesinin çıkıp da beğenmiyorsan çek git deme hakkı da yoktur kimseye denmez bu. Beğenmiyorsa da gitmek zorunda değil. Gelir buraya beğenmediği şeyi de hakaret etmediği sürece özgürce yazar. lütfen kimse kimseyi kovma cesaretinde bir daha bulunmasın.

kveldsmork dedi ki...

@zombie
gerçekler bazen gayet saçma olabiliyor demek.

asıl liseciler sizi takmıyor.neyse bu da zaten gayet saçma bir gerçek.
cevap vermek için de yorma kendini.
herkes kimin ne olduğunu,neyi temsil ettiğini gayet iyi biliyor.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ben gerçekten galatasaray'ın üç penaltı atacağı beklentisindeyim. yani üç rakamı uçuk rakam kabul ama penaltıların alınış veriliş biçimlerini hatırlayınca iki veren üçüde verir diyorum mantıken. ayrıca haksız penaltının biri de bir, üçü de bir.

günümüz futbolu ilk gole kadar sıkışıyor. golden sonra açılıyor. o golün nasıl geldiği ise 4. golün nasıl geldiğinden çok daha kritik.

molosztash dedi ki...

@gfreeman:
Evet arkadaşım gerçekten de geyik olarak açtım, ama baktım, olay ciddiye biniyor, "şurada şu penaltımız verilmedi, geçen seneki maçtaki penaltılarımız haklıydı" manasında ciddi ciddi yorumlar diziyor arkadaşlar, olaya bir el koymanın vakti geldiğini düşündüm...

Yoksa ciddiye alınmadan da geçilebilirdi.

barış dedi ki...

@delgado

ben aslında senin "madem fanatizmi sevmiyorsunuz gidin her bloga yorum yapın o zaman" anlamındaki cümleni bana yazmadığını biliyordum ama bu argümanın yanlış olduğunu yorumladım ve kendi adıma cevap vermiş gibi oldum. bir de benim kovulmayla ilgili söylediklerim sana değildi, yanlış anlaşılmış, birkaç arkadaş galatasaraylılar beğenmiyorsa gitsin mealinde yorum yapmıştı, onlara dedim.

zubi dedi ki...

jardel mesajın aynı yıldırım demirörenin basın toplantısına benzemiş.

biz sizin gibilerden kurtulalım dedikçe her yerde buluyosunuz bizi. nası bi olaydır anlamadım...

#10 dedi ki...

@Alper

"jardel dötüne girelim iddiasına varmısın ulan madem o kadar hakemler hak yemiyor falan.bu maçın hakemi selçuk dereli olmasın taksimde çıplak gezcem.erkeksen aksini iddia et göreyim hakemlerden ağlanmayın dememeni."

Demissin:) Macin hakemi Bulent Yildirim olarak aciklandi! Noolacak simdi? Once ciplak gezip sonra mi vereceksin jardel'e yoksa once verip sonra ferah ferah mi gezeceksin?! nedir planin??

Jokond dedi ki...

oha! noluyo lan burda?

Cenk dedi ki...

Anlamadığım Selçuk dereli ve Gs ne alaka ?
Selçuk dereli Fb 2-1 Gs maçında Lugano'nun Mondragon'a müdahalesinden sonra 2.sarıyı göstermemiş,90.dakika da Önder'in Hasan Kabze'ye yaptığı penaltıyı vermemiş

Maçın hakemi Bülent Yıldırım.Geçen sene Galatasaray aleyhine çok güzel çalıştı.3 Gs maçı yönetti.2 maçta 4 puan kaybettirdi Galatasaraya

Her yere bakıyorum yine Bjkliler şikayetçi.İyi de geçen sene 3.hafta da Galatasaray 1-1 Antalyaspor maçını yönetti bu hakem
87.dakika da Yalçın'ın Servet'in formasını çıkarmasına rağmen penaltıyı vermedi
Yukarda da söylendi.Mustafa Denizli-Melih Gümüşbıçak ikilisi formayı tamamen sırtından çıkarmadığı için vermedi herhalde diye gülüştüler.Gitti 2 puan


Aynı Bülent Yıldırım
Ankaraspor 0-0 Galatasaray

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/D...&p=4&hid=48889

Bu penaltıyı vermedi.Bu penaltıyı vermemesi imkansız,çünkü görüyor.1 sene de zaten topu topu 3-4 maç aynı takım maçını yönetiyor.Ve bunların 2sinde Galatasaraya yüzde yüz olan 2 penaltı vermiyor.Gördüğü halde


Gördüğü penaltıları çalmayan Bülent Yıldırım;gidiyor Kocaeli maçında görmediği penaltıyı çalıyor ve penaltı yanlış.
Hatta maçın ortasında Kocaeli 1-0 öndeyken Kocaeli'nin golü güme gidiyor.Sanlı kaptan,İ.üzülmez'e burda faul yapılmadı,yüzde yüzlük golleri gitti diyor

Bu 3 maçta geçen sene oldu.Demek ki bu adam penaltı falan bilmiyor.Galatasaray'a yapılsa da penaltıyı çalmıyor

Aynı Bülent Yıldırım,Barış Memiş'i inanılmaz komik şekilde,Trabzon'un ardı ardına golleri kaçırdığı maçta kırmızı veriyor.
Onun öncesindeki Toraman kırmızısı tartışılır ama bu tartışılmaz

Bülent Yıldırım Ankaraspor maçında golü vermiyor lafı yanlış,onu yan hakeme verdirtmiyor.
En önemli hatası,Rüştüyü Trabzon maçında atması.

Bülent Yıldırımın hataları sonucu Galatasaray 4 puan kaybediyor
Ama Rüştü ve Ankaraspor maçındaki hatasını Kocaeli maçında telafi ediyor.
Bu hakemden dert yanacak şu an için Galatasaray

Bunu kimse uydurmuyor izleyen görür.Var mı itiraz eden Antalya ve Ankara maçlarına.Bu 2 maçta 2 penaltı verilmiyor ve üstüne üstlük 4 puan kaybediliyor ve bu 2 maçta da Gs aleyhine hata yapan Bülent Yıldırım.İlginç

Cenk dedi ki...

Bu arada Selçuk Dereli'nin Galatasaray 1-1 Kayseri
Fenerbahçe 2-1 Galatasaray
maçlarından sonra o yorumu anlamadım :)

Selçuk dereli'nin yönettiği Beşiktaş-Fenerbahçe kupa maçı vardı.

Alper için yorumlamış Ahmet Çakar
AHMET ÇAKAR
Beşiktaş'lı Mehmet topu elle alıp giderken, Dereli'nin görmediği anda yan hakem yine elle oynamayı gösterdi ve sarı kart ver diye işaret etti. Ama Dereli ne kadar düşündürücüdür ki, eli verirken Mehmet'e ikinci sarı kartı göstermedi. Aynı yardımcı, Baki'yi at diye uyardı, ama Dereli bu karara da itibar etmedi. Oysa ki, Baki'nin hareketi ikinci sarı kartlık hareketti.

UĞUR'UN TEKMESİNDE İFLAS ETTİ
Kezman, sözde topa kafaya çıkarken, dirseğini Gökhan'ın suratına vurdu, Dereli bu kırmızıyı da görmedi. Dereli, üç gün önce Bursalı oyuncunun suratına çarpan topa penaltı vermişti. Ama aynı Dereli, Gökhan'ın açık koluyla topa temas etmesine penaltı demedi. Ve Dereli'nin iflas ettiği an Uğur Boral'ın Beşiktaşlı oyuncunun kafasına attığı uçan tekmeye devam demesiydi. Sonuçta Dereli, yüzdü yüzdü yolun sonuna geldi. Hep söylemişimdir, bir gün yetkim olsa Dereli'ye amatör maç bile yönettirmem diye. Zaman beni haklı çıkartıyor. Böyle olayları ve gelecekte yaşanacakları önceden söylediğim ve yazdığımda da özellikle çok saygı duyduğum meslektaşlarım "Komplo teorisyeni Ahmet Çakar" diyorlar. Dediğim herşey çıktı, daha da çıkacak. Ama analiz kabiliyetinden ve ileri görüşlülükten yoksun birçok yazar kişi ve odaklar beni yine komplo teorisi yazmakla suçlayacaklar.

alper dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Gökhan dedi ki...

@ cenk

selçuk dereli'nin yönettiği maçlarda Beşiktaş'ın galibiyet yüzdesi %30 falandır ancak,daha fazla değildir.
yönettiği son gs-bjk derbisini de iyi hatırlıyoruz dereli nin.
bülent yıldırım a gelince şahsen ben çok dert etmedim onun seçilmesini.iyi bir hakem olduğundan değil ama her yerde fenerli diyorlardı onun için o yüzden gecen senelerdeki dereli,çakır gibi asy de beşiktaş'ı katledecek kararlar vermez heralde diye umduğumdan.

geçen seneki ankara-gs maçı demişsin o maçta sanırım servet in içeriden çıkardığı bir top da vardı.
ayrıca gecen sene ibb deplasmanında 2 golümüzü iptal etmişti,biri de gs'nin artık atmayı alışkanlık haline getirdiği tarzdaki gol gibiydi.

barış dedi ki...

o veya bu hakemin takım tuttuğu ya da buna göre karar verdiği yok bence, selçuk dereli çok kötü hakemdir, seyirci baskısı altına girebilr mesela, o ayrı. yoksa her hakemin takımların leyhine ve aleyhine verdiği bir dolu karar var, örneklerle belirttiğiniz gibi. işi yüzdelere vurmak falan saçma.

Cenk dedi ki...

@
Gökhan
Servet çizgiden çıkardı o topu.Gol olmadığı belli

Ben Bülent Yıldırım'ın geçen seneki karnesinden bahsediyorum
Galatasaraya Antalya ve Ankara maçlarında herkesin gördüğü penaltıları vermedi.Toplam 4 puan kaybettik
Kocaeli-Bjk maçında da görmediği penaltıyı çaldı.Bjk maçı döndürdü

Bu geçen yıl yaptığı hatalar

dusendeli dedi ki...

Hani Rüştü'nün yediği her golden sonra hakeme ofsayt itirazı vardır ya, Beşiktaş taraftarı da her puan kaybından sonra mutlaka hakeme saldırır. 20 yıldır futbolu takip ederim Beşiktaş'ın bir kere haklı olarak yenildiğini görmedim.

(bkz: rüştü'nün yediği her golden sonra ofsayt umudu)
(bkz: beşiktaş'ın her puan kaybından sonra hakem hatası umudu)

menderes mete dedi ki...

@düşendeli
Artık bırakın şu beşiktaş taraftarı şöyledir böyledir laflarını.Hepimiz aynıyız.Önce hakeme atarız suçu.Biz yapmıyoruz siz yapıyorsunuz diye bişey yok.Aşın artık bunları...

gökhan dedi ki...

olmazda hani maçı hakem hatası ile kazanırsak gslilerin tavrı ne olacak çok merak ediyorum. yüzleri varsa bu kadar laf saydıktan sonra hakemden şikayet edemezler. du bakalım merakla bekliyorum.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

son alisamiyen galibetimizin hangi saha / seyirci / hakem şartları altında alındığını hatırlayan var mı?

Cenk dedi ki...

2 de bir zaten yenileceğin bazı maçlarda hakeme bahane bulmak olmaz.Bjk hakem yüzünden puan kaybetmediği bir sürü maçta bile hakem yüzünden demiştir.Dalga konusu olduğundan belli zaten.
Geçen yıl Bjk lehine yapılan bir sürü hakem hatası varken hala hakemlere rağmen şampiyon olduk diyen kim ?

Senin hakem hakem diye dert yandığın maçta maç 11 e 11 ken de hem Galatasaraya hem Fenere zaten 2-1 mağlupsun.Hadi Fb maçında iyi oynuyordun,Gs maçında tello-delgadodan başka 9 oyuncu rezil oynuyordu

Gs 4-2 Bjk maçında hakem sonuca nasıl etki etti diyebiliyorsunuz ? Hiç kimse gidip diyor mu ya İ.kaş tekmeyi vurdu Ü.karana çizginin oralarda hakem verse gol belki.gitti puanlar diyor mu kimse demiyor,dememeli de kötü oynadık kornerden gol yedik.İkaşın sallamasını da görmedi bitti gitti.

Ali sami yende maç yapıyosun.Gs en formda bjk en formsuz dönemde.Kadro kalitesi açısından arada dağlar kadar fark var.Arda-Lıncoln-Baros çok formda ve maçta muhteşem oynuyor.
Bjk hiç büyük maçlarda iyi oynamamış kazanamamış.Gs oynuyor bjk sürekli faul yapıyor.Bjknin ilk golünden önce G.zanın tabanını görmüyor hakem dönüp dolaşıp delgado golü atıyor.Hiç bir Gsli konuşuyor mu bunu ? Hiçbir Gsli zapoya 2 kez kırmızı çıkmasını konuşuyor mu ? Varsa yoksa delgado atılmış.Yapma saçma sapan kart işareti yapma.Kim memnun ki delgadonun atılmasından.İşte delgado atılmasa şu an bu bahaneleri bulamayacaktınız

Mustafa denizlide kart işareti yaptın doğru karar diyor işaretleriyle.
Bu yüzden mi puan kaybettin ali sami yende.Delgadonun ilk yarıdaki barışa basmasına ne demeli.Top nerde delgadonun ayağı nerde ?

Maçın hakemi Bülent Yıldırım diye söyleniyor.Bütün bjk forumlarında off Gs ye kazandırcek maçı yorumları yapılıyor.O yüzden geçen sene ligde 7 puan farkı açtı bu hakem


Kenan Öner açıklama yapıyor hakem diye,Levent Erdoğan hakem diyor.Bide bizimkiler çıkıp da geçen sene bizim 4 puanımızı çaldı bu hakem demiyor.
Derbiyi erteleyelim diyen bjk ama topu topu 2-3 oyuncusu anca oynuyor nasıl iş bu.

Milli maç olmasa banko Galatasaray kazanırdı.Yine milli takım da sakatlıklar verildi,bir sürü oyuncu yorgun.Nihat herhalde artık tam çıkar bizim maça

Arda Bjk maçlarında genelde hep yıldız olur.Lıncolnün kadro dışı kaldığı maçta da Lıncolnün bölgesinde oynayıp mükemmel maç çıkarmıştı.Geçen sene ki 4-2 lik maçta da muhteşemdi
İnönüdeki ilk 60 dk da Ekremle Üzülmez çalım yemekten başları dönmüştü.Bu maçta da Arda-Keita kanatları bitirebilir.Bjknin yenmesi sürpriz olur.

Ya berabere biter ya Gs kazanır gibi duruyor şimdilik

stfud dedi ki...

şöyle galatasaraylıları görünce hiç istemesem de maçı hakemle kazanalım diyorum.ama öyle kazanalım ki biz bile oha diyelim.biraz da onlar yaşasın nasıl duyguymuş bu.

Gökhan dedi ki...

@ cenk

bizim hep söylediğimiz de bu işte,kötü oynuyorsak bile hakem zaten bunlar kötü oynuyor deyip de beşiktaş aleyhinde karar verme hakkına sahip değildir,yani olmamalı.
gecen seneki maçtan önce kesın kaybederiz,diyordum maçtan sonra da hakem düzgün olsa da kaybederdik diyordum ama sorun şu ki sanki ne olur ne olmaz diyerek her derbide aleyhimize haatlar yapılıyor ki gecen sene sorun sadece delgado nun kırmızı kartı değildi.beşiktaş ın ibb maçında attığı golün aynısını gs atınca gol iptal edilmiyor,gs nin 2.penaltısı bjk için olsa hakemin vermeyeceğini nerdeyse bütün beşiktaşlılar biliyor ve 2-1 ken holosko ya çalınan faul,ayrıca 30.dakikada fauller 0-11.
buna karşılık bişey olunca biz konuşmuyorz hata yapmıştır der geçeriz diyorsun da gecen sene kayseri nin penaltısının verilmeidği maçtan sonra galatasaray türkiyedir diyen biz değildik heralde,ya da fb derbisinden sonra elle tutulur bir bahane de bulamayınca hem gs ye hem fb ye tezgah kurdular diyen.
her neyse 2 gün kaldı göreceğiz bakalım nasıl bir hakem olacak,neler yaşanacak

Yorum Gönder

Ara