.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

7 Eylül 2009 Pazartesi

Anket

28 Yorum:

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ben bir şey devşirmeyi, maça göre özel tedbirler almayı ve strateji dışına çıkmayı benimseyen bir sporsever değilim.

ister galatasaray maçı olur ister başka maç olur, bir oyuncuya 10 yıllık yatırım yapmışsam karşısında messi de olsa başkası da olsa ondan vazgeçmem.

beşiktaş bu maçta ismail'i oynatmaya cesaret edemiyorsa, kusura bakmayın ama transfer kendini inkar etmiş olur.

ben 5,5 milyon euroda değilim. ama 5,5 milyon euroya alıp galatasaray maçında oynatacak cesareti gösterememeyi anlayamam.

---

karşısında keita varmış. keita kim? yarın wolfsburg'un, cska'nın, manchester'un sol kanatları galatasaray'dan daha mı zayıf? galatasaray deplasmanında oynatılmayan ismail almanya'da nasıl oynatılır?

---

ben her şeye rağmen ismail'in oynatılacağını düşünüyorum.

ekrem'e ise ilk cümlemdeki nedenden; ismail gibi bir potansiyel varken ekrem'i sağa sola devşirmenin uzun vadede katkısını bırakın, zararını göreceğimizi düşünüyorum.

ismail o yüzden

Bay Kerahet dedi ki...

ekrem sağa, ismail sola.

10 yıldır aynı sol kanat yeter ulan (:

scugnizzi dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
scugnizzi dedi ki...

deplasmanda gidecek arkadaş var mı blogdan?

Gürcan Ulusoy dedi ki...

vardır da senle gelmezler :) hahahaha üzülür şimdi. beyler fenerli bu, gitmeyin onla.

Rattlehead dedi ki...

bu maçta üzülmez oynayacaksa köybaşı'nı pafa falan gönderelim o zaman?oynatmayacaksak niye aldık ki?üzülmez defansif anlamda mükemmel mi.sanki elimizde eric abidal var da tartışıyoruz.kesinlikle ismail oynamalı.

scugnizzi dedi ki...

sen zaten gitme maça. yenilirse beşiktaş hep senin yüzünden. :))

yuki the zorba dedi ki...

@scugnizzi

Maça gidiş bilete bakıyor... Bir dostumuz sağolsun, şansını denerken benim için de almaya çalışacak :) İş güç yüzünden sıraya girmek falan olmuyor. Ha sen de sıraya gireceksen konuşalım :)

scugnizzi dedi ki...

ya ben bu aralar eğlence arıyorum kendime. bilet sırasına da girmeyi düşünüyorum aslında. ama büyük risk... benim için farketmez galatasaraylıların arasında da izlerim maçı ama beşiktaş'a sınırlı bilet çıkacak ve haberlerde gördüğüm kadarıyla hep karaborsacılar falan karambole getirip alıyorlar biletleri. bir de ne zaman çıkacak biletler? (beşiktaş için)

Pamukk dedi ki...

ismail oynasın. ama üzülmezi oynatıcak bence.

memet dedi ki...

İsmail hücumda daha etkili ancak savunmada zayıf kalıyor.Şu ana kadar çok zorlu olmayan rakipler karşısında bile savunmada tedirgindi.Evet,beklerin hücuma katkısı çok önemli ancak birinci görevleri savunmadır.

d.amokachi dedi ki...

Kesinlikle İsmail oynamalı. Önünde oynayacak oyuncu yardım ettiği sürece Keita belli bir süre sonra oyundan düşecektir. Sabri faktörünüde düşünürsek tersine biz o kanattan iyi akınlar yapabiliriz. Tello'nun jetlag ve yorgunluğundan ötürü Ekrem'in sol önde oynaması daha faydalı olacak sanırım. Bizi esas zorlayacak oyuncu bana kalırsa Baros umarım Toraman iyileşir ve bu maçta oynar. Yabancı sınırlaması yüzünden Sivok Ernst orta sahası ve Ferrari Toraman ikilisi daha uygun gözüküyor.

sozcelyk dedi ki...

iki kere iki dört

ekrem sağda üzülmez solda oynayacak

en sağlam bölgemiz olan defansta 6.5 milyon euro olsa da bu şartlar altında ismail i oynatmaz bildiğimiz denizli.

memet dedi ki...

yeni bir konu açılsa maçın taktiği ve ilk 11 le ilgili...ne dersiniz?

AQ-47 dedi ki...

Korkarım Denizli İsmail'i sonradan oyuna alacak, biliyorsunuz Keita 2. yarıları pek kaldıramıyor. Jessie'nin dediği gibi İsmail'i bu maçta oynatmamak büyük hata olacaktır, transfer mentalitesi adına. Ancak sonradan girip de 45 dakikada orayı koridora çevirmesi düşünülüyorsa taktiktir bir şey demem...Acaba Denizli ibrahim'e o kadar güveniyor mu orası önemli...Bence defansif anlamda da Keita'nın İsmail'in karşısında olması İbrahim'in karşısında olmasından iyidir.

Manu dedi ki...

Abiler biilet muhabbeti dönmüş fazla bulacak varsa talibim.Malum çok kolay bilet bulmak o yüzden bi tanesini bana ayrını lütfen. :))

Temur dedi ki...

Bu arada Keita'nın kesin oynaması gibi bir şey yok. O kanatta aydın ya da Kewell'da olabilir. Kewell'ın oynaması halinde hem ters kademeleri hem hızıyla İsmail'in oynaması daha mantıklı gözüküyor.

Gökhan dedi ki...

her şartta ismail oynamalı,üstte bir arkadaşın dediği gibi sanki üzülmez in savunma yönü iyi mi ki ismail i kesip onu oynatalım karşısında keita var diye.
üzülmez oynayacak olursa samiyen de genelde oldugu gibi 1 puana gelen anadolu takımı gibi oynamak zorunda kalırız,ekrem de yol yorgunu olacak tello'nun yerine sol açık oynayabilir.

drogba dedi ki...

Sabri-Keita gibi ligin en iyi bindiren oyuncuların karşısında defans yapmak önemli.Üzülmez kötü de olsa İsmaile göre daha hızlı,daha iyi defans yapan biri.Taç çizgisinin oralarda da kendini atarak iyi fauller kazandırabilen bir oyuncu.Keita da iyi fizik varken,bir dokunuşta uçup faul kazandırabilir.Tecrübesi de var.İsmaili neden oynatsın bu maç tam savunulacak maç,ileri çıkılacak maç değil.Banko üzülmez oynar

gökhan dedi ki...

sağda kaş yada toraman, solda ekrem bekliyorum.

üzülmezciyim. köybaşı daha kabuğundan yeni çıkmış civciv gibi defans yapıyor.üzülmez tecrübesiyle yer bitirir orda arda keita falan kim gelirse, şiddetle puan ya da puanlara ihtiyacımız olan bu dönemde idealizm ayağına otobana çevirilecek bir kanada ihtiyacımız yok. oldu da maç biizm gol atmamız gereken bir hale geldi, o zaman ortadan biri çıkar, misal fink, alırsın köybaşı adlı genci. ama üzülmez orayı koruyacak kişidir bana sorarsanız.

Sertug Ozgur dedi ki...

Sol bek banko İsmail. Onun önünde Ekrem oynayacak, Tello kulübeye.

Bana göre Denizlinin kadrosu şöyle

Rüştü
Kaş Sivok Ferrari Köybaşı

Ernst

Fink Ekrem

Tabata
Holosko Nihat

barış dedi ki...

ismail'in oynaması beşiktaş için daha iyi olur gibi, bir de böyle genç futbolcular böyle maçlarda beklenildiğinden daha iyi savunma yapabiliyor ama belli olmaz tabii. diğer taraftan defansı iyi diyorsunuz da, ibrahimin yattara karşısında ne hallere düştüğünü de gördük. ha bana kalırsa karşısındaki futbolcuya göre oyuncu seçmek başlı başına saçmalık ya neyse.

Rattlehead dedi ki...

artırıyorum ve sol bek üzülmez sol açık ismail diyorum.darmaduman ederler iddiasına da girerim.

artc dedi ki...

kırmızı kart anketi yokmu?

AQ-47 dedi ki...

@Rattlehead

Olabilir, Tello yerine İsmail oynayabilir

esgo dedi ki...

Ankara maçında Aydın Karabulut bile Keita karşısında sırıtmadan üstelik süper bir performans sergilemişken, kalkıp da Keita'nın rüzgarından korkup Üzülmez'e sığınmak saçmalığın daniskası olur. Rakip hücumcu yerine topa odaklanıp arkasına sarkan adamlardan bihaber takılan Üzülmez, Beşiktaş'ın en önemli kanayan yarasıdır.

İsmail'in gelişi ile birlikte popstar usulü kısa yoldan yıldız sağ kanat olma devri bitti diye seviniyorken, Benayoun'ların öksüz kalmayacağını görmek üzücü. Yok illa Üzülmez'i rotasyona dahil edeceksek, bu bir hafta tribün-bir hafta klube şeklinde de olur.

Yorum Gönder

Ara