.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

20 Ağustos 2009 Perşembe

Şuyuu Bile Güzel!

Güvenilir kaynak!, Fotomaç gazetesinin haberine göre İbrahim Altınsay Mart 2010'daki seçimler için çalışmalara başlamış bile. Seçilir veya seçilemez, ancak şu anki yönetim anlayışına karşı öteki Beşiktaş'ın da en azından seçimlere girmek için kolları sıvaması gerçekten sevindirici. Bakalım önümüzdeki günlerde gelişmeler ne şekilde olacak bilinmez ama bu haberin şuyuu bile en az vukuu kadar güzel..

29 Yorum:

Bu haber theotheo'yu cildirtir, saklandigi yerden cikartir bence.

Nerelerdesin theo, arayi uzatma..

Jean dedi ki...

İbrahim Altınsay cidden çok vizyonlu, kaliteli, ahlaklı ve zeki bir adam.Demirören faciasından sonra eğer göreve gelirse kulübe çağ atlatır diyorum ben.Ama aldığı bu enkazı temizlemek için uzun bir zaman lazım.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

altınsay'ın gelmesi mi, bobo'nun gitmesi mi deseniz altınsay'ın gelmesi derim o derece :)

AQ-47 dedi ki...

Bu kadar borçla her babayiğit adayım diye çıkamaz, haber doğruysa bu hareketi bile tam Beşiktaş başkanına yakışacak bir meydan okuma...

Kendisini az çok tanıyan birisi olarak çok umutlanmayın bu konuda derim. "Daha da yöneticlik mi? Çok iyi bir ekiple belki ama çok zayıf ihtimal" şeklinde özetlenebilecek kelimeleri kendisinden duymuşluğum var. Tabii geçen zamanda fikrini değiştirdiyse bilemem.

Okan dedi ki...

ben 2010'da demirören'in karşısına rakip çıkacağını düşünmüyorum.
diyelim ki altınsay aday oldu, kazanması ne yazık ki zor.

ard dedi ki...

bu ibrahim altınsay mitolojisi ya da menkıbeleri nereden geliyor anlamıyorum.iletşim yayınlarında konuşmacı olduğu bir panele katıldım evet güzel düşünceleri olan ve bunları da dört başı mamur bir biçimde ifade edebilen birisi.yazıları bazı bilgi hatasına rağmen doyurucu.güzel tespitleri de var.
fakat kendisinin yönetici olduğu günleri de gördük.giyim-kuşam ve hobi gibi noktalar dışında pek bir farkını göremedik ibrahim altınsayı'ın.hayırlısı olsun

Dead-Alive dedi ki...

Arkadaşlar küçük bir ihtimalde olsa bile bu ihtimali seven ve desteklyen herkes için facebook'da Ibrahim Altinsay'a destek grubu kurdum. Destekleyin , destekletin. Sesimizi duyuralim.

http://www.facebook.com/group.php?gid=126491341259

selamlar herkese
bu yaz şans eseri tanıştığım dünya tatlısı 1 bjk divan kurulu üyeside aynen bu müjdeyi vermişti bana kesin olmamakla beraber altınsayın başka bir adayın yönetiminde de yer alabileceğini söylemişti diğer adayın ismini vermemekle beraber

eğer bu haber doğruysa hemen kulübe üye olup tıkır tıkır aidatlarımı yatırıyorum.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bu haberin biraz olsun gerçekleşme ihtimali olursa ister bu blogdan, rahatsız olan olacaksa bir başka blogdan, gerekirse katıldığım tv programından gereken ne varsa yapacağımı taahhüt ediyorum.

altınsay kazanır / kaybeder. önemli değil. önemli olan arkasında olduğumuzu bilmesidir. bu belki de kazanmasından da daha önemlidir.

seçim, neticede sonucuyla değerlendirilse de bir temsil meselesidir. seçimlerde temsil edilmem adına ihtiyacım var benim bu adama.

Unknown dedi ki...

efsane başkan olur. kesin nobreden de kurtarır bizi ;) iyi bi kamuoyu oluşması lazım. bunun için de göstermelik te olsa bi iki para babası olması lazım ekibinde malesef.
yoksa agzı kalabalık cüzdanı tenha derler.
enkazı 3-4 senede toparlar. sabredilirse de rakipsiz oluruz. diğerlerine de model olur belki.

çok duasını ettik başkan olsun diye şimdilik aday olacak. dualarımızı eksik etmezsek yeni başkanımız da olur biiznillah.

Nitin Gupta dedi ki...

Mükemmel bir haber diyorum sadece, umarım başkan olarak görebiliriz kendisini.

Noat Samisa dedi ki...

Benim izlenimlerimden anladığım kadarıyle Altınsay'ın aklında Beşiktaş başkanlığı yok. Mizacen Türkiye'deki ''kulüp başkanlığı'' profilini benimsemeyen birisi, eğer birinci adam olur ise kendisini çok kolay kaybederiz. Mesela hakem hatası sonrası konuşması istenecek bir kesim tarafından veya çeşitli organizasyonlarda yağlı sözler beklenecek kendisinden. Altınsay asla yapmaz bunları. Divan'da övülmez mesela, altyapının başarısını PAF takımın şampiyonluğuyla ölçen adamlara uygun cevabı verirse tepki çeker. Onun yerine bir ağır başkan, onun arkasında icraat yapan adam olarak Altınsay çok daha akla yatkındır. Chelsea'deki Peter Kenyon gibi, kulübün esas yönetim merkezi fakat göz önündeki kişi değil.

Bana kalırsa bu da hayal. Belki iyi çok iyi bir liste, belki birkaç cesur adam.

Ryu dedi ki...

Güntekin Onay'ı da Futbol Direktörü olarak takımın başına getirmesi dileğiyle!

sembolist dedi ki...

Arkadaşlar Altınsay'ın gelebilmesi için cebinde en az 25 milyon euro(Demirörene olan borç 55,Demirören en az yarsını peşin alır) gibi bir meblağın sıcak para olarak cebinde olması gerekir.Demirören klübü boş yere borçlandrmıyor ki,amacı kongrede rakipsiz olup daha çok o koltukta oturmak.Böyle bir yiğit tanıyorum ben 55'in tamamnı verip Demiröreni indirebilecek:Abramoviç...
Kolay değil..

Kartal Bafiler dedi ki...

Niyet etmesi bile güzel,hadi be İbo abi...

bjkmad dedi ki...

hayali bile güzel.
futbolu en iyi bilen yönetici prfillerinden biri.

theotheo dedi ki...

1) futbolu iyi bilen biriymiş:)) futbolu ve futbolcuyu iyi bilen ogan tarhan başkan olsun o zaman. celski everton fa cup finalinde kafamızı saçma sapan yorumlarıyla s.ken adamdan iyidir.

bu adam büyük bir balondur beşiktaş başkanlığı bunlara kaldıysa vay halimize.

beşiktaş'ın şampiyonluk sonrası sportif anlamda iyi işler yapamadığına katılıyorum. bu konuda hem fikiriz. benim parmak basmak istediğim konu başka.

serdar bilgili takımını hatırlayın.

tamer tuna-serdar topraktepe-sergen yalçın-ali eren. bu profilde topçular kimin döneminde nasıl gitti?

takım profili nasıl değişti buna bakalım. herkes başkanına sahip çıksın. gs'nin 300 milyon borcu var herkes polat'a tapıyor, ayıptır.

Nitin Gupta dedi ki...

@theotheo

Adnan Polat'ın geldiği sezon Galatasaray'ın nasıl şampiyon olduğuna bir bakmak lazım, daha sonra bu sezon yönetiminin yaptığı transferlere bir bakmak lazım.

Diğer taraftan Yıldırım Demirören geçen sezon ki çifte kupa dışında ne gibi bir faydalı iş yapmış ona bakmak lazım.
Del Bosque'yi getirdi, adamı zengin etti. Saçma sapan transferler yaptı, kulübün parasını sokağa attı, şimdi kendi yarattığı borçları kullanarak takımın sahibiymiş gibi davranıyor.

Bir programa katılıyor, bir bakıyorum aynı programda Aziz Yıldırım çatır çatır konuşuyor, Yıldırım Demirören orada basit yorumcularla tartışmaya giriyor.

Bu sezon ki transferde atılan yanlış adımlardan hiç bahsetmedim daha.

İnsanlar hata yapabilir, buna lafım yok ama kendi hatasını kullanarak kulübün sahibi gibi davranmasını ben benimseyemiyorum.

Umarım, ilk seçimde ayrılır, çünkü onun döneminde Beşiktaş başarısız, antipatik bir kulüp oldu.

theotheo dedi ki...

ben sana ne diyorum sen hala transfer diyosun.

matiasemilio dedi ki...

@theotheo
EPL'yi Türkiye'de en iyi bilen ve yorumlayan kişidir kendisi..
Gs adam akıllı politika izliyo ki tapıyorlar başkanına..bizim yönetimin onların adımlarından daha iyi attığı 5 adım gösterirsen bana ben sana adnan polatın 10 güzelliğini gösteririm..

alper dedi ki...

Parasız başkan istemiyoruz.İbrahim Altınsay EPL futbolunu biliyorsa ben orada SİR ALEX FERGUSONUM.Kolpa haber.Sigara yada puro içmeyen adamdan başkan olmaz.Bakınız atatürk-seba-alp yalman-ali şen vs vs vs..:)))

ard dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ard dedi ki...

altınsay'ın hayatını beşiktaş açısından değerlendirirsek;bunu bir yöneticilik bir de yazarlık dönemleri olarak ikiye ayırabiliriz.
bence kendisinin olası başkanlığı dönemi hakkında öngörüler yapmak için yöneticilik günlerine bakmamız daha iyi olacaktır.yoksa yazı dediğiniz burada bile yazılıyor.yani işte bu blogda veya çeşitli bloglarda birşeyler kaleme alan isimler ntvspor'da bir süredir program yapıyorlar.ve de iyi kötü gidiyor program.yani çok çok da zor birşey değil spor hakkında makale yazmak ya da sahada oynanan futbolu yorumlamak.
ibrahim altınsay yöneticiliği döneminde ne gibi pozitif hamleler yapmıştır?
bilgili yönetimine içeriden ne gibi bir muhalafet göstermiştir?
kongrelerde yaşanan kepazelikler ve üye madrabazlıkları konusunda açıp ağızını bir kelime etmiş midir mesela?
hadi yazılarına ayılıp bayılanlar var aramızda bu yazılardan yola çıkarak (biraz zorlayarak da olsa) kendisinin "teorik" yönünün güçlü olduğunu düşünebiliriz.fakat yukarıda sıraladığım birkaç soru ise işin "pratik" kısmına tekabül etmektedir.(hatta buna theotheo'nun saydığı transferleri de ekleyebiliriz) bu noktalar göz önüne alındığında kendisinin pratik konusunda epey bir çuvalladığını fark ediyoruz.
veya çoğul konuşmayayım ben fark ediyorum.
herkese saygılar...

Nitin Gupta dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Nitin Gupta dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Nitin Gupta dedi ki...

Yazıp yazıp sildim, uzamasını istemiyorum çünkü...

Ben Y. Demirören'in başarısızlıklarından bahsettim, transferden falan değil.

Her neyse, vardır herkesin bir bildiği, Beşiktaş için hayırlısı olsun.

Yorum Gönder

Ara