.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Ağustos 2009 Çarşamba

Lig TV, Çifte Standard'ın Adresi

Bekledim... Üç gün olup ses çıkmayınca kafayı yemek yerine buralara karalayayım dedim... Geçen sene, hatırlayanlar vardır... Beşiktaş - Eskişehirspor maçında küfür edildi... Neden? Çünkü ertesi hafta Fener maçı vardı... Fener'e malum tezahürat yapıldı ve toplam maksimum 3 dakika falan sürdü... Bu arada tezahürat 20 sözcükten oluşuyor ve 2 defa aynı küfürlü söz söyleniyor her defasında... Peki buna karşılık bakalım Lig TV neler demiş...
"O kadar çok küfür edildi ki... Sonunda bu da oldu... Beşiktaş-Eskişehirspor maçında tribünlerin bitmek bilmeyen küfürlü tezahüratları yüzünden, önce sahadaki mikrofonlar, sonunda da spikerin mikrofonu kapatıldı !.. Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka, bir izleyiciden gelen mesajı okuduktan sonra, İnönü Stadı'ndaki bitmek bilmeyen çirkin tezahüratlar yüzünden yaklaşık 1 dakika boyunca spiker Melih Gümüşbıçak'ın bile mikrofonunu kapatmak zorunda kaldıklarını söyledi. İşte Büyüka'nın açıklamaları..."
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=48936 Ne oldu tabii, bu maç Beşiktaş'ın cezalarına eklendi ve neticede sezon sonunda sahamızı kapattıran Sabri'nin Holosko'ya yumruğuna kadar geldik... Bu yumruğu da namusumuzun bekçisi Lig TV yakalayamadı tabii ki... Netice? Biz halen Cuma'yı bekliyoruz, İnönü'de parasını verdiğimiz maçı izleyebilmek için... Pazar günü, "Neymiş bu Galatasaray, izliyoruz izliyoruz bi biz anlamıyoruz heralde" deyip TV'nin karşısına geçtim. Maç 3-1'e geldikten sonra başladı tezahüratlar... İnleyen nağmelerde domalmalar mı, göte giren musalla taşları mı, sami yen'de sikmeler mi artık aklınıza ne geliyorsa abartmıyorum 15 dakika boyunca söylendi... İki tribün karşılıklı bağırdı; bir tribün tek başına bağırdı, sonra başka tribünle bağırdı... 15 dakika söylenildi bunlar... Neyse ki sonra Galatasaray gol attı da küfür kesiliverdi... Peki Lig TV ne yaptı? Efekt mikrofonunun sesini kısmak bir yana; açtı... İki tribün karşılıklı bağırırken, zart diye ikinci tribünün sesi daha yüksek gelmeye başladı, hani katılım arttı desem değil, alenen ses yükseldi bir anda... Diyeceğim odur ki, lanet olsun sizin çifte standardınıza, kazandırdığım her kuruş paranıza... Boğazınızdan benim ter döküp ödeyerek geçirdiğim her lokma haram olsun... Ben Beşiktaş'ıma Eylül'de kavuşabiliyorum sizin gibi ahlaksız bir kurum yüzünden... Paranın uşakları... Sizi tekelleştiren bu namussuz sisteme de lanet olsun...

11 Yorum:

Jokond dedi ki...

Aynı çifte standarda ben de tanık oldum hatta buraya aktaracaktım. ama artık yılgınlıktan mıdır, Beşiktaş'ın durumuna üzülmekten midir nedir yazamadım. Sevgili Yuki, eline sağlık çok güzel yazmışsın. Aslında bir mail bombardımanı yapabilsek iyi olurdu.

Bu kurum Türkiye'nin en laubali, en ukala kurumudur. Her bir haltı yer sonra da faturayı başkalarına ödetirler.

Adsız dedi ki...

Beşiktaş mevzu bahis olunca çifte standart kaçınılmazdır.Boşuna halkın takımı değildir.Ülkenin iki büyük renklisi var ne de olsa.Sadece bunlar para kazandırır,onların taraftarları taraftardır.Sahalarına maç oynanırken taraftar girer ,giren şahsiyet ünlü tanınmış olduğu için ceza almaz bu ülkede.Küfür sadece İnönüde vardır başka yerde yoktur bunlara göre halbuki yorumcusu Erman aynı kanalda kaleci şenol'un annesini anar hiç küfür etmeden YA DA yabancı ülkenin birinde gördüğü bayanları nasıl götürülecek kalitede olduğunu anlatır hatta ümit karana gerdek nasihatı verir ama onun yaptığı komiktir,küfür değildir.Çifte standart kelimesi bunların yanında az mı kaldı acaba???

Adsız dedi ki...

Sayın Süleyman Seba mafya ile işbirliği yapıp BEŞİKTAŞ'ın geleceğini mi karartmıştır? Cebine para mı atmıştır? MİT'te çalışmış olması bişeyler yaptığına mı delalettir? Bu kadar güçlüydüyse bizden nasıl bu kadar şampiyonluklar çalınmıştır? Tek sesli bir kulüp olmayı nasıl başarmıştır? Şehir efsanesidir bu aslı astarı yoktur...

okka dedi ki...

küfüre en iyi cevap gidip gs yi ali samiyende yenmektir.Haa lig tv de çifte standart var mıdır.Evet vardır tartışmaya bile gerek yok kanımca.

yuki the zorba dedi ki...

@theotheo
Cevap vermeyişim seni ciddiye almamamdandır. İkinci cümlende komikleşmeye başlıyorsun. Bir okura hatırlarsın 17 yaşında falan deyip duruyordun bir ara. Bunu bir zayıflık olarak gören akıl yaşı 17 dahi olmayan adama laf anlatmaya çalışanda kabahat zaten...

Dediğim gibi, bundan sonra Seba ile ilgili yazıp, temellendiremediğin her yorumun da dahil olmak üzere, direk yazara sataştığın yorumlarını ve tabii ki küfür ettiğin yorumlarını üşenmeden sileceğim. Sanırım aylardır sana hak ettiğinden on kat fazla açıklamada bulunduk.

simplextablosu dedi ki...

Geçen sezon şampiyon olduğumuzda Şansal denen adam çıkıp utanmadan "Namuslu şampiyonluk, tertemiz şampiyonluk" diye beyanatlar verip Beşiktaş üstünden kendi olmayan ahlakını temize çıkartmaya yeltenmişti. O lafları biz o günde yemedik ya, yiyenler olmuştu.
Şimdi buyursunlar bu sene kaldıkları yerden devam etsinler.

Adiliğin, ikiyüzlülüğün, riyakarlığın, yalancılığın kitabını yazdılar yıllardır oturdukları yerden. Hala suratlarına tükürsen yarabbi şükür derler.

Jokond dedi ki...

geçen sezon mikrofonların dahi kapatıldığı o felaket küfürlü (!) maçtan sonra sözlüğe yazdıklarımı buraya da aktarıyorum. zira şansal ve erman omurgasızlığına güzel bir örnek teşkil ediyor:

"bundan 2 hafta önce inönü'de malum bir kişiye bütün tribünler hep bir ağızdan orospu çocuğu diye küfreder. maçtan sonra erman toroğlu denen arkadaş canlı yayında lig tv'de maraton programında konuşur:

-beşiktaş taraftarını tebrik ediyorum. helal olsun hepsine. hepimizin yüreğinden geçeni söylediler.

bu esnada şansal büyüka denen muhterem de kafa sallayarak erman toroğlu'na destek vermektedir.

aradan 2 hafta geçer, yine inönü'de bir maç oynanmaktadır. tribünler bir hafta sonra karşılaşacakları rakipleri için götoğlanı kelimesini kullanır. maçın ardından canlı yayında erman ve şansal döktürmeye başlar:

-o kadar galiz küfürler vardı ki en sonunda spikerin bile mikrofonunu kapatmak zorunda kaldık...

şimdi ben bu şahsiyetlere ne desem az kalır. kendilerinden tek bir şey rica ediyorum. erman toroğlu ne zaman ben söylemiştim, ben demiştim havasına girse hemen arşivden birkaç hafta önce söylediklerini yayına sokma artistiğini yapmasını biliyorsunuz. eften püften sokaktaki her vatandaşın yapacağı tahmini, peygamber yerine koyduğunuz erman söyleyince çıldırıyorsunuz. muazzam bilgi, deneyim sahibi adam diye ittirmeye bayılıyorsunuz. şimdi size buradan sesleniyorum,

adam gibi adamsanız erman toroğlu'nun orospu çocuğu küfrüne düzdüğü methiyeleri tekrar yayına verirsiniz. biz de o zaman orospu çocuğunun kime söylenmesi gerektiğini sayenizde daha iyi idrak ederiz...

yazıklar olsun yüz kere bin kere size yazıklar olsun...
başınıza dekoderler düşer inşallah..."

Boyle gelmis boyle gidecek korkarim vallaaa.. Yokmu bir caresi dostlar, fesupanallah...

sevgili theotheo

tatil bitti geldin galiba. keşke gelmeseydin.
çünkü "sen kimi kimin yerinden yallah diye kovuyrsun kardeşim?"

hadi git la uza hadi. bi daha gelme. git sen başka yerlerde takıl hadi canım hadi gözüm.

alper dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Yorum Gönder

Ara