.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

4 Ağustos 2009 Salı

Geleceğe 10.5 Numara Transferi

Bu sabah spor sitelerinde okuma fırsatım oldu. Bozuyükspor'un "Kaka"sı Beşiktaş'a transfer olmuş. 2 dil bilen, kültürlü, oyun stili Kaka'ya benzeyen bir çocukmuş. Yaşı da 18 zannedersem. Şu 10,5 numara arayışları içerisinde Beşiktaş bu seneden ümidi kesip geleceğe mi yatırım yaptı acaba? Hiç sanmıyorum ama umarım Beşiktaş'taki geleceği Aydın Karabulut'lara, Serdar Kurtuluş'lara, Okan Koç'lara, İbrahim Akın'lara, Burak'lara (artık durmam lazım) benzemez bu genç adamın...

7 Yorum:

Jordi Metal dedi ki...

Umarım bu arkadaş a takımda oynayabilmek için 25 yaşını beklemez. Ha kaka demişken birde sizin alt yapıda Muhammed vardı o ne oldu acep.

muhammet büyüyo. daha yaşı hala küçük ama izleyebildiğim kadarıyla geliyo...

pancurtaran dedi ki...

bu boktan futbol ulkesinde tabikki kendisine baglı oldugu kadar dıs etkenlerede baglı gelisebilmesi.mesela dakikalar once bu takıma diattayı,higuaini,schildenfeldi musallat eden penguen sinan engin besiktasa ve hocaya sallayabilir ve buna hakkı olduguna inanır.bu ulkede asla yenilmiyceksin,asla yere dusmeyeceksin.ulan sinan bi sus be kardesim levent erdoganın kankasımısın nesin?senin bildiğin kadar mustafa hocanın uuttugu var. orospuya sikişmi öğretiyosun?

onur gerçekten çok çok hızlı. bir maçını seyrettim ama maç içinde diğer oyuncuların bile zaman zaman bu çocuk şifre yazmış der gibi baktıklarını gördüm. eskişehir maçı için eskişehire gittiğimde yanında kaldığım bir akrabam götürmüştü o maça. sonra bu çocuk eskişehire çağ atlatacak dediydi. onur ve bozüyükspor tutuyor. oyunu da tam anlattıkları gibi. faul yapmak için bile yakalayamadıkları bir pozisyon hatırlıyorum ve mustafa hocaya bir maçın yarısını bu çocuğa emanet etmesini rica ediyorum. heyecandan dizleri titremezse herkes "kaka mı o?" diyecektir.

http://www.karakartal.com/haber/30672/kulubumuzun-aci-gunu/?ref=AKM2

yorumsuz...
Allah rahmet eylesin..

http://www.haber1903.com/Haber-3603-onur-ilk-kez-haber1903e-konustu

Surada bir roportaji var da, cok akli basinda bir adama benziyor, hayirlisi.

matiasemilio dedi ki...

hayırlı olsun Beşiktaşımıza...

Yorum Gönder

Ara