.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

12 Ağustos 2009 Çarşamba

Federasyona tescil edilen 2 no'lu forma...

Bu formadan haberiniz var mıydı? En güzel beyaz forma olmasa da, beyaz forma siyah şort ikilisi...

18 Yorum:

tathar dedi ki...

evet bende tff nin hazırladığı pdf dosyasında gördüm bunu, bence diğerindden kat kat iyi ve dediğn gibi siyah şort ve tozlukla ise ayrı bi güzel...

Şekerli dedi ki...

Bayrağı çıkartıp, amblemin üzerinden kartalı kaldırıp göğsü ortalasak 10 numara forma. Bu haliyle de diğerlerinden çok daha iyi.

geçen hafta habertürkte görüp şaşırmıştım. demek ki doğruymuş. mevcut formalar içerisinde en iyisi gibi...

jeankier dedi ki...

konu ile alakalı değil, fakat post atamadığımdan paylaşıyorum..
http://seviyoruzbuoyunu.blogspot.com/2009/08/evrim-teorisi-curudu.html

QuaresmA dedi ki...

mustafa denizli - düz beyaz iç saha forması

ikisi birbirinden ayrı düşünülemez.

Kirmizi forma ile beraber cikarsa etti sana 5 forma...

molosztash dedi ki...

şu formadaki bayrak meselesini bir sonlandırsak??

Bu bayrağı taşıma hakkı, lig ve kupa şampiyonlarına verilir. Tigana'nın kazandığı iki kupadan sonra da taşımamamıza acaip sinir olmuştum, şimdi taşıyoruz nihayet. Hem de bir tek bizim taşıma hakkımız var niye taşımayalım bilmiyorum.

Formaya gelince, bence pençe formadan daha güzel kesinlikle. Ama bu neyin alternatifi onu anlamadım. Hangi şartlar altında pençe forma kullanılmaz hale gelir de bunu kullanabilirsin??

Bir de BJK'nın düz beyaz forması kesinlikle siyah şortla kullanılmalı. Beyaz melek gibi bembeyaz çıkıyoruz, gıcık oluyorum.

Bir de kendisi yok, forması katalogda Delgado'nun...

alper dedi ki...

Bir de BJK'nın düz beyaz forması kesinlikle siyah şortla kullanılmalı. Beyaz melek gibi bembeyaz çıkıyoruz, gıcık oluyorum.

Aynen..Teslim bayrağını baştan sahaya çıkmadan çekmişiz gibi bir his oluşuyor bende de bu şekilde sahaya çıkılınca.

Madem bu forma çıktı federasyona bildirildi acaba neden tanıtılmadı ve endüstriyel futbol!!! gereği olarak yuvalarda satışa çıkarılmadı.Yoksa çıkarıldı mı?

Çubuklu forma koleksiyonu yapan biri olarak ben yine de her zaman çubukludan yanayım.

molosztash dedi ki...

"
HABER1903 : TFF`nin sitesinde yayınladığı "Forma Rehberi"nde Beşiktaş`ın düz beyaz bir forma ve siyah şortlu bir modeli de bulunuyor. Bu neden lansmanda tanıtılmadı. İleride satışa sunulacak mı?

Hakan Aksoy : Adidas ile 3 forma üzerine anlaşma yapıldı. Fakat biz 5 forma için onay vermiştik. Adidas bize çok istediğimiz takdirde 100.000 adet yapabileceğini söyledi. Ama ben böyle bir riski alamazdım. Yani kulübü de düşünmek zorundayım. Çünkü 100.000 adet formayı parasını verir alırsınız. Peki ya 20.000 ya da 50.000 diyelim. Bu adetlerde formalar satılırsa ne olacak? Kulübün zararını kim karşılayacak? O yüzden seçmiş olduğumuz 3 formayı yaptırdık Adidas`a.

HABER1903 : Anladığımız kadarı ile o forma taraftar için satışa sunulmayacak. Peki neden TFF`nin sitesinde var?

Hakan Aksoy : Adidas ile görüşmemizde o forma için şöyle bir söz aldık. Eğer Şampiyonlar Ligi`nde başarılı bir konuma gelirsek, ülkemizi temsil edeceğimiz o özel maç için bize bu formalardan üretecek.

HABER1903 : Peki ya kırmızı forma? Yapılacak demiştiniz? Ama TFF`nin sitesinde yok.

Hakan Aksoy : O hazır zaten. Benim elimde var şu anda ondan. Ama o zamanda söylediğim gibi özel bir anısı olan maçta giyebiliriz.
"
http://www.haber1903.com/Haber-3831-hakan-aksoy-merak-edilenleri-yanitladi

o kadar saçma sapan yorum duydum okudum ama hakan aksoy'un yaptıgı
kadar sacmasını okumamıstım.

ya ben gerızekalıyım anlamadım, ya hakan aksoy gerızekalı anlatamadı ya da hepımız gerızekalıyız bırı bızle acayıp dalga gecıyor.

Jokond dedi ki...

pençeli formadan 100 bin satabileceğini ama yıllardır taraftarın özlemini çektiği beyaz formadan 50 bin bile satamayacağını düşünen yöneticimizi tebrik ediyorum. öyle müthiş işler başarıyorlar ki kıskanmamak elde değil.

alper dedi ki...

hakketen ne demek istemiş Hakan Aksoy..biri türkçeye çevirebilir mi??

ian dedi ki...

taraftarın en beğendiği forma.. ama şampiyonlar liginde bir üst tura çıkılırsa giyilip, satışa sunulacak.. :) bana çok çok saçma geldi, çıktığı gibi gidip alacaktım siyah şortla beraber.. grup maçlarda 264 desibel farz oldu.. tur atlasak da bari giysek şu formayı.. umarım değiştirirler de kararı en yakın sürede satılır kartal yuvasında..

alper dedi ki...

stadı doldurun bizi gruptan çıkarın ondan sonra alın bu beğendiğiniz formadan demek istemiş desenize..:))

ian dedi ki...

o stat her halükarda dolacak :) gruptan çıkılması için de taraftar kendi payına düşeni yapacak zaten :) ama şunu anladım, pek yönetim mönetim konuşmayı sevmiyorum ama, bizim takım hakkaten kötü yönetiliyor ya :)

Yorum Gönder

Ara