.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

27 Ağustos 2009 Perşembe

Don'durmam Gaymak(!)

Bazı kaynaklara göre beklenen olmuş ve Beşiktaş kulübü Delgado ile anlaşıp sözleşmesini 1 yıllığına donduracakmış. Böylece Mustafa Denizli'nin istediği 10,5 numara transferinin de önü açılmış. Bundan sonra süreç nasıl işler bilmiyoruz. Beşiktaş totalde 10-15 milyon euro harcayıp orta sahaya takviyede mi bulunur yoksa 1 yıllığına kiralama yöntemine gider şimdilik muallak.
Diyelim ki Beşiktaş paraya kıydı ve hiçbirimizin hayır demeyeceği bir oyuncuyla anlaştı. Peki seneye ne olacak? Delgado'nun sözleşmesi tekrar devreye girecek, yeni alınan yabancı artı eldekiler derken 9 yabancıyı yine bulacak sayı. Sonra yine üste para vererek adam göndermeye çalışmalar.

41 Yorum:

Pamukk dedi ki...

Ocak ayına kadar dondu demiş DHA

Pamukk dedi ki...

tabata kurtarır bizi.oley.

Ze1903 dedi ki...

Söz konusu bu yönetim olunca ricardinho geri gelse şaşırmam.Büyük ihtimalle absürd rakamlar eşliğinde tabata gelecektir.

Unknown dedi ki...

Ocak ayına kadar donmuş, enteresan neyin peşindeler acaba? En mantıklı düşünce, ismi çok da fazla duyulmamış, ama takıma 'belki' bir katkı yapma ihtimali bulunan genç ya da takımında 'hiç forma şansı bulamayan' tecrübeli bir isim peşinde olacaklar.Ne kadar faydalı olacak bilinmez ama denem diyelim işte.

matiasemilio dedi ki...

van der vaart doğruysa eğer CLden gelen paraya kıysınlar alsınlar..

Unknown dedi ki...

Bu arada daha heyecenlandırıcı haber bence Marcus Rosenberg. Amsterdamda canlı izlemişliklerim de var. Ayaklarına da hakim olmasına rağmen, orada Bobo kadar değil ama kafa toplarında, güç ve dayanaıklılık ve devamlılık olarak çoook daha üstünde. İsveç milli takımının da değişmezi. Ama ben transfrin kolay olacağını düşünmüyorum. bakalım inşallah

Unknown dedi ki...

psikopat olduk artık yabancı kontenjanı diye diye. 11 yabancılı takım mı olur? ocak'ta delgado'yu, haziran'da zapo'yu gordon'u ne yapacam diye düşünen bir kulüp yönetimi adamı çıldırtır. en mantıklı iş eldeki yabancılardan birini (gel de seç) satmak ya da yeni yabancıyı kiralık almak, peki 6 aylığına kim kiralık gelir ve bu düşünceyle gelen adamın ne faydası olur? kulübün daha da kötüleşecek mali yapısı cabası. bir gökhan zan mı yol açtı yani bu kadar kargaşaya? yani mustafa denizli, gökhan zan gitmeseydi yabancı stoper almayacaktık, zapo'yu da gönderince yabancı hakkımızı başka mevkilerde kullanacaktık demek mi istedi son açıklamasında? o zaman ben, gökhan zan'ın absürd savunma hatalarını bile sineye çekerdim bu kadar transfer çilesi yerine..

Unknown dedi ki...

Bu arada, Alman futbol portalında Bobo’ya karşılık forvet oyuncuları Rosenberg ve 5 milyon Euro önerdiğini söylüyorlar. Yok artık diyorum, gerçekse ya Boboyu Diego sanıyorlar ya da Rosenberg'den gerçekten nefret ediyorlar (sorunları olduğu biliniyor zaten). hemen diyorum, piyango gibi.

asist time dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Pamukk dedi ki...

onu dondur parasını öde, onu kirala parasını öde, ötekini kirala parasını öde, elinde patlayanları elden çıkaracam diye bidünya zarar.. CLye gidecek takımsın ama bundan faydalanama transfer yaparken, daha doğrusu beceriksiz ol. vs vs.. ne zaman iflas açıklanıcak acaba? of

matiasemilio dedi ki...

6-7 milyon verip tabata'yı alacaklarına 10 milyon verip futbolcuyu ikna ederek VAART'ı alsınlar..devre arasında da fink'i gönderir murat ceylan'ı alırız artık..

Sertug Ozgur dedi ki...

eğer denildiği gibi tabata alınacaksa yazık ya bu verilen paralara yazık tek kelimeyle yazık.

AQ-47 dedi ki...

Çok şükür 1 yıl sinir hastası olmadan geçireceğiz. Peki Demirören bizi şaşırtıp Van der Vaart ya da G. Dos Santos'u mu alır Tabata'yı mı...Aslında bence hiç farketmez, Tabata işe yarar, VDV vb. bi adam çağ atlatır...sanırım şu şartlar altında seçme şansımız yok.

matiasemilio dedi ki...

bu arada tabata'nın sakatlığını henüz lig basında atlattığını ve suan tam kapasite oynayamadığını belirtmekte fayda var

mrt309 dedi ki...

Yabancı kısıtlaması hem ligimizin kalitesinin düşmesine, hem takımlarımızın yabancı rakipleri karşısında zayıf kalmasına, hem kiltesiz yerlilerin hakettiğinin 3-5 misli değerlere satılmasına, hem de kulüplerin maddi zarara uğramasına sebep oluyor.

Beşiktaş, Fenerbahçe gibi kulüpler "kontrat dondurma" (tatlı ismi gibi) gibi yöntemlere başvurmak zorunda kalıyor bu sebepten ötürü. Çok yanlış bir uygulama bence. Umarım cesur bir federasyon gelip ülke futbolunu bu saçma kuraldan kurtarır.

direktoman yüzeysel yorum yapıyorum
parasını ben mi veriyom amına koyim?

istedikleri gibi saçsınlar bu ne ya. onu aldık bonservisi bunu satamadık kira parasını biz ver. lan parayı ben vermiyorum ki?

yani veriyorum ama öteki türlü de verecem zaten. ne olacak?

takım iflas edip küme düşürlecek. eee

skimde değil lan. ben beşiktaşlıyım aga. amatör kümede de olsa beşiktaşlıyım g8 liginde de olsa.

skimde değil yani parası. en mantıklısı ver delgado'ya parasını sözleşmeyi feshet. siktirsin gitsin.

öte yanda da parasını ver al istediğin oyuncuyu

yeter lan her siki düşün taşın bilmem ne. sanki benim param amına koyim.

Rattlehead dedi ki...

ne van der vaartı ya bizim tüpçünün yapıp yapabileceği en başarılı transfer tabata'dır.onu alabilirsek şükredin.ben kimsenin alınamamasından şüphe ediyorum 2 gün içinde.

Pamukk dedi ki...

hep ntvden tabata haberleri. neden bu ısrar anlamıyorum, tabatayı bize aldırmadan rahat etmeyecekler. komisyon mu alıcaklar nedir.

AQ-47 dedi ki...

Delgado açıklama yapmış, fasa fiso zırvalamış birşeyler ancak 2 nokta önemli,
1.Ocak ayına kadar dondurmuşuz (ben 1 yıl diye okumuştum)
2. Yerime birisiyle anlaşılmış demiş, o zaman bu iş belki de 15 gündür bitmişti de Delgado bekleniyordu, Deco'yu kastediyorum. Bu arada madem anlaştılar Delgado'yu lisans için niye bildirdiler? demek ki Delgado hayır deseydi Fink gönderilecekti yine de 10,5 alınacaktı?

Unknown dedi ki...

SV Werder: Angebot für Bobo von Besiktas?
27.08.2009 - 08:46 - Stephan Kläsener


©Teamshoot
Relevante Links Vereine
SV Werder Bremen
Besiktas Jimnastik Kulübü
Spieler
Deivson da Silva Bobo
Nachdem Werder Bremen das Bemühen um einen Mittelfeldspieler an die W
SV Werder: Angebot für Bobo von Besiktas.

eser vorangetrieben hat, soll anscheinend auch noch ein Stürmer zu den Bremern stoßen. Klaus Allofs Besiktas Istanbul ein Angebot für ihren Topstürmer Bobo unterbreitet. Angeblich bieten die Bremer den Türken fünf Millionen Euro plus Markus Rosenberg.

Arkadaşlar kaynak Werder Bremen'in official forum'undan. Bu arada forumlara da baktım, taraftarlar Rosenberg'i seviyor ama Bobo'yu da istiyor. sadece artı paraya takmış durumdalar. teklif gerçek görünüyor, ama Rosenberg'in menajeri bir yere gitmeyi düşünmediklerini belirtmiş. yazık, keşke olsaydı. Rosenberg 26 yaşında İsveç Milli takımında. kendisine 'Light Ibrahimoviç' diyebilirz. oyun tarzı, kuvveti, hava toplarındaki hakimiyeti andırıyor. Sadece ligde +5 korner glü atarız bence. Ayrıca kendi değerini de düşünürsek doğruysa Bobo'yu 10 Milyon Euroya satmış oluruz.

theo ilkini bilmiyorum da ikincisini ben sildim.

eğer beğenmiyorsan gidebilirsin.
iyi günler

Pamukk dedi ki...

delgado ist.da

alper dedi ki...

GELMEDİ Mİ DAHA BU VAN DER VAART YA..::))

hadi vaart abicim seni bekliyoruz.

AQ-47 dedi ki...

VDV uçaktan korktuğu için trenle geliyormuş, o yüzden salı günü anca imza atarım demiş...

Rattlehead dedi ki...

mustafa denizli vaart'ı veto etmiş o nedenle rota trabzonlu selçuğa çevrilmiş...

AQ-47 dedi ki...

Levent Erdoğan Trabzonlu Selçuk kız gibi oynuyor deyince bu kez de Saidou'yu almak üzere yönetim temaslara başlamış.

matiasemilio dedi ki...

vaart bayern'de arkadaşlar..

AQ-47 dedi ki...

Kolpa haber, Robben Bayern'e gitti...Sanırım Fanatik saldı bunu piyasaya...

YK dedi ki...

Zapo da gelcek...

stfud dedi ki...

tabata gelmiş diyorlar forzada..rakam müthiş ama 8 milyon euro:S

hürriyet deco diyor..

stfud dedi ki...

inşallah öyledir hocam

Kalten dedi ki...

8 milyona Elano'yu almayıp gidip aynı paraya Tabata'yı alırsanız ben bunda kötü niyet ararım yau..

Kalten dedi ki...

Haber 1903 çöktü, birşey mi oldu acaba :)

Uğur Batı dedi ki...

ya inanmıyorum ya! tüm gazetelerde flaş haber olarak verdiler. tabata BJK'de diye. hem de 8 milyon Euro'ya! Ya bu adam 29 yaşında. Daha 2 sezon üstüste oynadığı doğru düzgün takım yok. hepimizn de izlediği vasat etrafında dönen bir adam. Bu nasıl paradır? bu nasıl kafadır? Antepin 10 yılını garanti altına aldık bu yıl! Rezalet ya rezalet. Elalem Elano'yu 8 milyon Euro'ya alır. Bu resmen iş bilmezlik, acizlik ya!

sembolist dedi ki...

Şaşrıtıcı bir hamle(para miktarından dolayı).. 8 Milyon euro verecek durumdaysa klüp avrupadan çok sağlam bir futbolcu(istedğiniz ligden) bir futbolcu almak daha anlamlı olablirdi...

Adsız dedi ki...

ntvspor'da hakan gündoğar açıkladı transfer %95 bitmiş...10 milyon euro gibi rakamlardan bahsediliyor, sergen topa tuttu yönetimi ilk ağızdan ama ne çare. 10 milyon euro'ya gelmeyecek deco, onu satmayacak chelsea gelsin beni... diyorum, bu kadar da iddialıyım...yazıklar olsun ya...

berthelemy dedi ki...

ahahaha 8 milyon euro ve tabata ha. tüpçü bence iktisat bölümlerinde role model olarak okutulmalı. nasıl bir yönetici olunmamalı, para nasıl yanlış kullanılır falan bu konularda gençlere örnek olur. bırakın spor kulüplerini herhangi bir kurumu daha akılsızca yöneten biri var mıdır acaba?

Gökhan dedi ki...

dün 4-5 milyon € bile fazla olur diye düşünürken bugün 8 milyon € haberleri çıkıyor.
resmi site daha yazmadı ama artık geri dönüşü zor.
elano ya 7 milyon € verilen yerde biz tabata ya 8 milyon € veriyorsak artık bu demirören in kötü yöneticiliğni de aşar.artniyet aramayıp da ne yapalım bu durumda.
malum kişi gelsin de tabata ya verilen 8 milyon € üzerinden de demirören i pohpohlasın.

Uğur Batı dedi ki...

Yazıklar olsun senin gibi başkana, yazıklar olsun senin gibi teknik direktöre! BJK'nin 5 yılına kelepçe vurdun. Akılsız, aciz adamlar; Ocak'ta ne yapacaksın? Kimi göndereceksin? Göndermek için ne paralar vereceksin? Adam resmen klübün geleceğine ipotek koyarak yönetimde kalmaya çalışıyor. Bir de son sahibiyiz: Adam 1980 doğumlu. Sadece yazıklar olsun!

berthelemy dedi ki...

demirören cl grubu için de "biz ne zor gruplar gördük" demiş. ulan sanki o zor grupların hepsini süpürüp lider çıktın. off ulan bu adam öldürecek hakkaten beni. nası bi insan bu ya? neresinden tutsam elimde kalıyor.

Yorum Gönder

Ara