.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Ağustos 2009 Cumartesi

Cassio Lincoln

Yerim 10.5 geyiğini. Şu an itibariyle, "bu saatten sonra kaliteli oyuncuyu kulübü bırakmaz, ya da çok para vermek gerekir" geyiklerini yapmış addederek kendimi diyorum ki: Beşiktaş'a getirilebilecek en iyi adamdır Cassio Lincoln. Bedava, Türkiye'yi tanıyor, teknik, kaliteli ve güzel bir oyuncu. Skibbe zamanından gördüğüm, şımartılınca çok iyi oynuyor Lincoln; bizim tribün ise şımartacağı adamı arıyor sezonlardır. Denizli ha keza, Lincoln'ü oynatacak birkaç kişiden biri Türkiye'de... Galatasaray ile yarım kalan bir hesap da var ortada. Neden olmasın? Ben olsam bir saniye bile düşünmem.

32 Yorum:

Utku NALBANT dedi ki...

Yapmayın gözünüzü seveyim yapmayın. Necip ondan daha iyidir bence.

Utku NALBANT dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Utku NALBANT dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Berke dedi ki...

Lincoln inanilmaz potansyeli olan bir oyuncu. Segretmekten gercekten keyif duyuyordum. GS'den gidisine uzuldum.

Lincoln'un gelmesi bana koymaz acikcasi. Bence olur. Fakat medya uzerine ne kadar gider, bizimkiler ne kadar sabreder; orasi buyuk soru isareti..

evet abim, bizim altyapi dururken fenerin atiklari bitti simdi gsnin atiklarinami dadanicaz? yapmayin gozunuzu seveyim...

AQ-47 dedi ki...

Lincoln iyidir, candır...Bedavaysa zaten Deco vb. uğraşmak hatadır. Shalke'den Ernst'in komşusudur, GS'deki saçmalıkları bizde yapmaz. Denizlinin sevdiği tip oyuncudur, yanında iki tane hamal statüsünde oyuncuyla aynı bölgede oynayacak Delgado'dan çok daha iyi iş çıkarırı, en azından kız gibi oynamaz. Ama benim de şöyle bir kikrim vardı, bu başlık tam yeri, yazayım: 10,5 numara tanımına en iyi uyanlardan biri de Ahmed Hassan'dır. Neredeyse gidilsin, bulunsun, özür dilensin, gönlü alınsın, onu harcayanlar hakkında atılıp tutulsun, tövbe edildin ve geri getirilsin. Adamı resmen yedik be zamanında...

jeankier dedi ki...

hocam yapmayın Allah aşkına ya.. takımın ortasına el bombası mı bırakacaksın, Adnan Polat' ın açıklamalarını dinlemedin mi adam için..

Felipe , Dundar Six , Prekazi de olabilir hatta Gerson , Okocha ve Mecnun 'u arayalım soralım ... Yok artık !

Denenmişi denenmek , zaten malzeme arayan ve karıştırmak için yanıp tutuşan basını uyandırmak , şımarıklığı , disiplinsizliği ve profosyenelsizliği ün yapmış bir adamı almak ne menem birşeydir be kardeşim ! Geç katıldığı zaman kampa aynı kişilerin aynı eleştirmesi ile karşılaşırsak , zaen Brezilyalıların hepsi böyle cümleleri duyarsak ne olacak ?

Cassio Lincoln ; Volkan Demirel'den topukları götüne vura vura kaçtığı anda bu gönülden silinmiştir . Anladık Bi rezil yaaaaa lısın da kalıbının adamı ol be kardeşim ... Cık cık cık ...

marpione dedi ki...

bir saniye bile düşünmeden yapılmış bir beyanat olmuş.

takımın içine etmekten başka bir işe yaramaz. bizim seyirciye uğraşacak deli lazımsa aynaya baksın. pascal diye ölüp ölüp dirildiler onun saçmalıklarının faturasını kaç sene ödedik farkında bile değiller. scala'nın kurduğu takımın içine eden oydu o leeds maçında, gençlerbirliği maçında yaptıklarıyla.

hepsi düzgün karakterli yabancılarımız var. gerek yok aralarına böyle bir bela sokmaya.

Bir saniye bile ciddiye almadım.Şaka olmalı herhalde.

matiasemilio dedi ki...

forması için savasacak adam lazım bize deplasmandan kaçacak adam değil..sacmalamayın Allah askına ya!!

yuki the zorba dedi ki...

Kaldi ki adam bedava da degil. Fifa'lik vaziyette bu adam alinmaz. Hani ben zaten yuzune bakmam adamin ayri konu...

Okan dedi ki...

schalke'deki, galatasaray'daki vukuatları bir yana, sezon öncesi hazırlığı namına hiçbir şey yapmamış bir oyuncu alıp hazır olmasını beklemek son derece mantıksız.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

galatasaray'dan ayrıldığı sebeplerin "normal" olduğunu ortaya koymak olur, bu yanlıştır.

yetenekliysen her ne yaparsan yap ekmek bulursun demek oluyor bu.

beşiktaş bunun örneğini vermemeli.

purplepurple dedi ki...

hani nerdeyse tümer olur, bu olmaz diyeceğim. hayatımda gördüğüm en bozuk karakterli futbolculardan, saha içinde de dışında da. ööle bişey olsun, allah canımı alsın ki daha ilk maçta adı açıklanırken yuhlarım da, söverim de ben bu adama.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

yönetim bobo'yu da satamadı. ntvspor'a göre fransızlar transferden vazgeçmişler.

geriye iki seçenek kalıyor; bobo'ya da nobre'nin maaşından vermek veya yok pahasına satmak. netcede adam gitmek istemiyor. sözleşme süresini bitirip haydi eyvallah demek istiyor. kimse kusura bakmasın, bobo karaktersizliğinde birinin de sezon içi motivasyonunun ne olacağını tahmin etmek hiç de zor değil.

bobo beşiktaş'ın kalbinde canlı bir bombadır. bu konunun 15 gün içinde çözülmesi lazım.

Adsız dedi ki...

İbrahim ÜZÜLMEZ'in 10.5 oynamasına razıyım ....

alper dedi ki...

şu andan sonra

bobo bu takımda kalırsa intihar ederim
lincoln gelirse pembe nüfüs cüzdanı çıkarıp erkekliğimden utanırım.

.

Adsız dedi ki...

Bazı şeyler zincirleme etki yapar sonra önüne geçemezsin.Nobre ve Delgado ile başlayan hatanın sonuçlarıdır bu olanlar.Şimdi Bobo günah keçisi ilan edilir tıpkı Delgado gibi.Tipik bir Demirören fiyaskosu.Hadi bakalım Bobo'ya da ver 2 şimdi....

alper dedi ki...

artık bana yaramayan kimseye yaramasın mantığıyla hareket edip intikam alma zamanıdır.
bobo sene sonu daha çok para kazanabilmek adına sözleşmesini bedava eline almak adına bu yıl kalmak istediğini söylüyor artık.ben yönetici olsam yok pahasına satarım topuzun fenere satılması gibi.intikam amaçlı hemde.sikmişim bobosunu.isteyene ver bonservisini bobo da anlaşamazsa gelsin antrenmanlara çıksın forma yüzü görmesin.bobo kim ya.çük kafalı japon askeri gibi süründürcen onu artık şu saatten sonra.

Ntvspor ordan burdan duyduğu bilgileri toplayıp masabaşı haberleri yapıyor.Kendi istihrabat kaynakları yok.
Bobo konusunda haber1903'ü bekleyin derim şu an için en güvenilir kaynak onlar.

Nitin Gupta dedi ki...

Bobo giderse ileride Holosko - Nobre ve Nihat kalacak...

Bence ŞL için hatta bu halleriyle TSL için bile yeterli değil.
Bobo'yu gazlarsan ŞL'de 2-3 pozisyon yaratırsan en az birini gol yapar.
Bobo'nun gitmesi halinde ŞL'de %100 başarısız olacağına inanıyorum...

Yine Lincoln için de Denizli oynatırsa çatır çatır oynar ama Denizli'nin aradığı adam değil bence.

bobo'nun karaktersizliğine dönmüş olay. bence öyle değil kazın ayağı. bir düşünelim, ben messinin arjantin genç milli takımı yıldızı olduğu zamanların brezilya genç milli takımı sırtlayıcısı olayım. 20-21 yaşında gelmiş olduğum kulüpte alternatiflerimden daha iyi bir maç başına gol ortalaması tutturmuş olayım. fiziğimle ve tekniğimle kendimi ispat etmiş olmama rağmen havada kaldığı süre ve maç sonu beyanatlarında rakip defansların "çok yorulduk be abi" demeçlerinden daha fazla benden artısı olmayan nobre adlı eski bir vatandaşım benim iki katım paraya oynarken, ben ya en az onun denli bir maaşla sözleşme yenilerim, yok çok para o benim için diyorsanız yüksek maaş veren var, ona giderim. karaktersiz değilim, ama süleyman seba da değilim, aldığım para benim profesyonel oyuncu olmamın bankadaki ispatı.
bobo cidden baba adamdır, yıllardır ara ara çıkıp günü kurtarmıştır. ondan ernst gibi tank performansı çıkacak olsa zaten çoktan onlu onbeşli bir paraya ispanya yolunu tutmuştu. bence yönetim parasını artırmalı, sözleşmesini 1-2 yıl uzatmalı, ve sezon sonu iyi para verene göndermeli.

AQ-47 dedi ki...

@gökhan

tebrik ederim, sözleşme uzatılır, sezon sonu ya da ortası gönderilir, hele ŞL'de parlarsa. Bu arada Demirören takım içi denge diye diye galiba sonunda herkesi fix 2 milyon maaşa dengeleyecek. Katar takımı mıyız?

jeankier dedi ki...

klasik 4-4-2 ye dön denizli hocam, tello-fink-ernst-holosko ileride batugol-nihat.. bir dene yahu..

Lincoln konusunda sunu diyeyim: Adami elestirin, ama adami elestirirken sakin ha Adnan Polat'in demeclerini ya da medyanin tutumunu ornek gostermeyin.

Lincoln Skibbe ile pasalar gibi oynarken, birden ipi cekilmistir. Hatta Skibbe ile oynarken bile elestiriye maruz kalmistir. Bir de "deplasmana gitmiyor" soylentisi var ki, kulliyen carpitma. Sonra deplasmana gitmiyor "Ankara'nin dogusuna gitmiyor ehehe" oldu. Ankara'nin dogusunda cok takim var ya..

Hani Lincoln'u isteyip istememek baska, Lincoln'u bu carpitmalarin gazina gelip elestirmek baska; aradaki cizgiyi belirleyelim, onu diyorum.

Cherubim dedi ki...

Bobo gitsin, Lincoln gelsin. Oldu olacak Tümer'i de geri getirip kaptan yapın..

Adsız dedi ki...

"Galatasaray ile yarım kalan bir hesap da var ortada"

ortada bi hesap varsa bile bu hesap kesin bizim lehimizedir. adamlar anladı gökhan ın ne olduğunu, hemen haber çıkarıyolar 45 gün önce bedavaya alınabilecek bi adama d.kiev 3-4m euro veriyomuş diye..

Unknown dedi ki...

'' Neden olmasın? Ben olsam bir saniye bile düşünmem.'' Belli zaten arkadaşım bi saniye bile düşünmediğin. İşimiz yok Lincoln şımartacağız. Skibbe şımartınca esiyomuş, coşuyomuş. Yahu bu adam Almanyada da kafasına göre oynar kafasına göre oynamazdı. Alakası yok hocanın buna yalakalaık yapmasıyla. Onu hakeden klasta falan da değil.
Fifalık durumlarda. Yaşı da geldi kemale erdi.
Lincoln gelsin diye bi de paragraf paragraf mantıklar düzülmüş. Allah bizi bu mantaliteden kurtarsın. Amin.

molosztash dedi ki...

vay be! Bobo karaktersiz de olmuş sonunda. Zamanında CL'de oynayacak Olympiakos'a verme adamı, 3-5 kuruş fazla verdi diye St Etienne'e ver, adam kendisini CL'de göstermek istiyor diye karaktersiz olsun. Bu kadar ileri gidilebildiğine inanmak istemiyorum. Bobo karın ağrısı falan değildir. Hiçbir şey yapmasa çok çok sağlam bir skor katkısı vardır bugüne kadar.

Bence yapılması gereken bellidir. "Tamam CL'de oynamak istiyorsun demek, o zaman sözleşmeni bir sezon daha uzatalım, maaşını da arttıralım; Seneye de taliplerin artar, senin için de benim için de iyi olur"

Ben ligdeki performansına inanmasam bile CL'deki performansının çok çok iyi olacağına inanıyorum. tabi sol açıkta oynatırsan olmaz, o ayrı.

İyi güldüm ama...Kafamda kuruyorum şu an...İnönü inliyor:"Lincooooooln!Lincooooooln!"

Yorum Gönder

Ara