.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

20 Ağustos 2009 Perşembe

Boboooooooooo, Bobooooooooo

St. Etienne resmi kulübünün sitesinde yayınlanan haberde diyor ki St. Etienne kulübü genel müdürü Sayın Tong-Cuong, "çarşamba günü öğleden sonra Werder Bremen ile anlaştık, Boubacar Sanogo yarından sonraki gün sağlık kontrolünden geçtikten sonra 3 yıllık sözleşmeye imza atacak."(Bu dil enternasyonel galiba, sadece bize has değil.)
Neticede Bobo bizde kaldı. Haydi o zaman, tartışmaya devam!

22 Yorum:

selo dedi ki...

O kadar arada kaldığım bir konu ki bobo.Bobo gibi golcü bu yaşta genç yetenekli ne kadar kolay bulabiliriz muamma?bizi hep finallerde çoşturan kritik golleri atan bu çocuğu bir anda satışa getirmek güzel değil.bence artık bobo'nun gönlü alınmalı ve şampiyonlar liginde maksimum yararlanmamız lazım.hayırlısı olsun bakalım ne olacak bu transfer olayı.

Arkhe dedi ki...

Bobo'nun kontrat 2010'da bitmiyor mu?

carlito dedi ki...

Madem gitmiyor o zaman ne yapsın etsinler hemen sözleşmesini uzatsınlar yoksa seneye 5 kuruş kazanamadan gidişini izleriz.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

st etienne nasıl oldu da bobo gibi liverpool'a, marsilya'ya gol atmış, beşiktaş'ın avrupa kupalarında en çok gol atan oyuncusu olmuş, brezilya'nın her yaş kategorisinde görev yapmış bir oyuncuyu değil de sanogo gibi alt kalite, beşiktaş'a alınsa taraftarın tepki göstereceği bir oyuncuyu aldı.

çok enteresan yaa. şaşırdım kaldım. büyük ihtimal fransızların forumlarında yer yerinde oynamıştır nasıl bobo değil de bunu alırsınız diye.

d.amokachi dedi ki...

Jessie biraz kinaye var galiba yorumunda :) Nobreci olduğunu hepimiz öğrendik artık. Ama sonuçta ikiside bizim futbolcumuz ve bir kısım taraftarın Bobo'yu diğerlerininde Nobre'yi beğenmesi çok doğal. Bobo'nu gidemeyişi menajeri yüzünden. Sanogo'nun gitmesi ise Pizarro yüzünden. Bu kadar basit...

Gürcan Ulusoy dedi ki...

benim nobre'ciliğim ayrı konudur bobo antipatim tamamen ayrı konudur. nobre oynasın diye bobonun gitmesini istiyor değilim.

Alibet dedi ki...

Bobo yerine Sanogo'yu aldılar die Sanogo Bobo'dan daha iyimi oluyor şimdi nasıl bir mantık kuruldu anlamadım.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

yok ben fransız gibi bakıyorum. avrupa'nın yeni prensi dururken sanogo gibi vasat bir oyuncuyu almak nasıl bir yöneticilik anlayışıdır diyorum.

bobo gibi parladığında 15-20 milyon eurolara satabileceğin bir adamı 1-2 milyon euro fazla vereceksin diye tercih etmemeyi anlamadığımı söylüyorum.

bu adam dunga'nın milli takımına çağırıldı. boru değil, brezilya milli takımı. liverpool ve marsilya'ya gol attı. düşünebiliyor musunuz, liverpool'a gol attı diyorum size. sanogo liverpool'a gol atmış mı? hiç sanmıyorum. ayrıca sanogo golcü bir oyuncu da değil bobo gibi. yılda ortalama 8-10 golü var.

ben anlayamadım bu işi. sen 24-25 yaşında olan, brezilya milli takım oyuncusunu değil de 1-2 milyon euro için sanogo'yu tercih edeceksin... bana kimse anlatamaz bunu.

Insallah dogrudur, insallah bobo kalir... Sampiyonlar liginde gorulecek hesaplar var, herkes bize lazim...

yuki the zorba dedi ki...

Ya ben ne yapayım? Koca sene Jessie'yle yan yana maç izleyecez! Bobooooo Boboooo diye bağırmadan geçer mi sene? :)

AQ-47 dedi ki...

@jessie

nobre sempatisi ve bobo antipatisi bir arada, +2 rep...:)
Boboooo, Boboooo....

biraz jessie'ye haksızlık ediyosunuz gibime geldi. nobre pek beğenmediğim bir oyuncudur ama nobredeki özverinin yarısı boboda olsa onun oynamasına bence jessie bile itiraz etmez. ama kabul edelim ki bobo canı isteyince oynuyor, sürekli oynatılınca falan değil. nedense bu canı isteme durumları da ligdeki son haftalara denk geliyor. yoksa yetenek olarak elbetteki nobreden üstün bu adam.

asist time dedi ki...

Gercek olan bişey var o da Bobo'nun St. Ettienne'e gitmek istememesidir.

Yani yok neden Bobo yerine Sanogo tercih edildi diye bir yorum getirmek yanlış olur. Cunku adam gitmek istemedi zorla alacak halleri yoktu. Bobo'yu alamayınca da sanogo ya yoneldiler.

gökhan dedi ki...

zaten jessie mantığı ile bakarsak josico da xabi alonso dan iyi futbolcu :)

Peki gokhan mantigiyla cevapla abi o zaman:

Robinho mu daha iyi Kuyt mi?

Cenk dedi ki...

gerçekten nedir bu nobre sevdası ben de anlamıyorum. bobo hem daha genç hem daha yetenekli hem de daha verimli, sürekli ilk onbirde oynasa tozu dumana katacak bir adam, eksiği yok fazlası var nobre'den. nobre'ye hak etmediği paralar verileceğine bu çocuğa asıl değeri verilmeli. mesele türk pasaportuysa da aslanlar gibi batuhan var elde. nobre yarım bir santrafor, sadece göz boyayan bir futbolcu.

AQ-47 dedi ki...

eyvah, kayip ruh tartışmaya restart attı, herşey tekrar yaşanacak...:)

gökhan dedi ki...

avrupanın en önemli ekonomilerinden birine sahip, şampiyonlar liginde çeyrek final oynamış yetmemiş avrupa şampiyonu hocayı getirmiş, anelkalar ortegelar görmüş fb nasıl oluyorda xabi alonso yu değil josico yu alıyor. hayret vallahi. demekki josico daha iyi. yoksa xabi mi gitmek istemedi fb ye. vay karaktersiz...

kuyt mu robinho mu? robinho uzak dursun bi kere. kuyt gibi oyuncuyu tabiki de isterim. bizde de benzer özellikli holosko var. performansı memnun edici. yanında bobo oldu mu da coşuyorlar, tadından yenmiyor.

Gökhan dedi ki...

hazır Bobo 2-3 hafta sakatken Nobre'nin her olumlu haraketini aklımızın bir köşesine kaydedelim,sonra nasıl olsa yine lazım olacak :)

geloraptor dedi ki...

Petr Cech mi, Michael Carrick mi?

Kemal Sunal mi, Cem Yilmaz mi? (Oyle soruya boyle cevap.)

alper dedi ki...

tabi ki DAVARO..:)))

Yorum Gönder

Ara